dagen då det vänder. den kommer..


jag måste sluta göra kladdkaka. har nästan smällt i mig en HEL nu åh jag har ont i magen åh ångrar att jag åt den, åh ens gjorde den. men kan lova... den va GRYMT god! :D heh. efter skolan som jag va i dag drog jag hem till edwina. vi pluggade.. lite.. och sen vet jag inte vad mer vi gjorde. hon satte på sig söta kläder åh skjutsade hem mig på en sötsak sen. nu ska jag duscha, kolla oth åh plugga lite mer. och ja, jag har verklig blivit duktig på att inte få damp. så många gånger på sistonde jag varit S^Å HRÄERRÄÅESERHSOGKSK irriterad eller sur eller less. åh ja har kännt mig lugn samtidigt.. asum! mamma jobbar föresten..skönt


allting spelar roll,
varie steg och handling.
31/8


i am tired of running.

HAHAHHAH... fick nyss reda på en liten rolig grej om stefan i dag.
han åkte buss förförsta gången själv till skolan för tobias cyklade. sen när han skulle hoppa av så fick han inte av sig bälte, så bussen stängde dörrarna innan han klev av. åååh började åka, stefan som inte vågade säga nånting började grina. efter ett bra tag stannade han åh fråga om stefan skulle av, och stefan bara grina.... fick inte fram nå svar. därifrån kom de iaf en ny buss åh hämtade upp han åh han kom till skoloan tillslut (tror jag iaf) men endå, grymt söt bror


har gjort en kladdkaka som jag snart ska smaka på. sen kolla lite oth och får se om jag ska dra mig till skolan imorgon också.. tappar håår som fan igen. ligger en helhög här på golvet :( faaaaan. föresten e jamie(?) i one tree hill, SÖTASTE jävla ungen som nånsin skapats. i både utseende åh skådespeleri beteende grej!

det sabbar för mig,
men det slår dig.
30/8

real friendship never ends


JAG KOMMER ALDRIG SLUTA ÄLSKA DIG ♥


i am never alone.

du går mig på alla närver till och från. men går jag dig på en enda. då är du som mig när du trampat ner alla! vad är de du inte förstår? FÖRLÅT att jag glömmer i bland att du ingte kan ha fel. men när ska du inse verkligheten om dig själv? enligt mig.. va de dags för flera årsen. du ber mig tänka till, men du märker inte att det är du som failar.

är så här hemskt sjuk i gen tror jag. får se hur många dagar det rör sig om? vi märker vell. ska börja kolla på 5e säsongen one tree hill nu. känns bra faktiskt. sjukt sugen på nå godis också. funderar på åh ta mig en promenad i kväll, troligen själv efter som alla mina brudar är nog framme. aja. hämta oboy nu! hörs


en del kallar det för öde..
men jag kallar det slump.

30/8

i see the girl i wanna be

37 missade samtal och 13 sms. undrar ja om folk vela mig nått undertiden jag sov? tur att jag e smart nog åhstängde av vibrationen i går kväll, hade en liten känsla av att de skulle kunna hända. haha :) vasrit skönt åh sova, hade kunnat sova längre, men de va vell bäst åh gå upp . har inte gjort så mycke. men ska slänga mig in i duschen, sen ska jag dra fram om de nu är så att jag ska till den söta skolan i morgon. hörs! & har tre olika namn på sladdjäveln -.-

känslan kommer adrig frösvinna,
man får lära sig hantera den.
30/8

SLADDEN HETER VAD?!


header



har en jävla flugjävel på rummet :@

kom nyss på att de e ju synd att jag varit så hemskt sjuk i heelgen så jag klarar nog inte skolan i morgon :) lite skönt faktiskt. mamma beställde mina två oth boxor i går, nu har jag bara fem kvar åh frösöka fixa :D heh. skulle ta med mormor ut i dag, men de va dåligt väder.. så vart inget. irriterande faktiskt, jag vela träffa mormor ;(. har möblerat om lite igen, så mamma ska få in grejer från vardagsrumemt så hon kan lägga golv där. har t.ex satt tillbaka sängen där den stog förut. ASUM äre. den känns så jväla mycke större,bättre åh skönare!

stoltheten är ofta i vägen i livet,
om man bara kunde sänka den.. en liten bit.
29/8


you make it easy

min mamma kallades nyss lärare för " fitt kärring " och hon har insett att min skola e dum i huve. hon har ärligt erkännt att hon tycker det. DUKTIGT!! nästan stolt över henne :)  nu ska jag fortsötta med de enda ja gjort och kommer göra över helgen... kolla one tree hill åh käka oboy! POSSSSSS♥ ( & ja, header ser INTE alls bra ut. men lära byta ut den gammla. åh ingenting har blivit bra i kväll. tar tag i det någon annan dag,ja. jag ska byta den!)

words can bring me down.

"rädsla är som en sjukdom, gör man ingenting åt den tar den kål på en."
min rädsla är stor. men jag har nånting som klarar den, jag har styrka.

strength & fear -rädsla & styrka
dom här gångerna man inte klarar nånting alls. faller för minsta lilla, kolla på mig och jag ligger. så långt ner att du inte ens hittar mig. sen dom här dagarna jag känner mig starkast på jorden, du skulle kunna vara ett berg åh jag en sten..glo sönder mig, jag skulle spottta dig i ansiktet och slå ner dig. jag gör saker jag i vanliga fall inte klarar av. jag kan göra precis allt jag vill åh känner för.

är de därför jag går upp åh ner hela tiden? jag kan vara starkast på jorden åh i nästa stund ligga längst ner där alla hoppar på mig. utan styrkan jag har sometimes skulle jag vara ett jävla psykfall ALL THE TIME. det är styrkan åh rädslan tillsammans som gör att jag lever. skulle bara ha haft lite mer styrka..

all i wanna do is belive


" du, jag ska berätta för henne hur de är att vara tonåring, jag ska berätta för henne att hon har förstört min kväll. och sen ska jag avsluta mitt tal lite fint med att de faktiskt går att hitta informatiion på goggle om hur man uppfostrar barn, för de vet hon tydkligen inte! eller så vet hon det och skiter i det. arg är jag. "
HAHAha!

bara för att jag råka va lite sjuk i fredags och inte kunde ta mig till skolan där de va fotboll hela dan betyder inte det att jag dragit på mig världens DÖDS sjukdom som varar i flera dagar, ELLER? tycker det är konstigt att tobias och stefan som va så hemskt sjuk åh hosta åh blablabla va de va synd om dom sa va hemma i torsdag fick gå på disco på fredag? IHELAHELVETE ATT JAG SKULLE FÅ DET. skulle inte ens få gå ut åh hämta posten fredan efter om ja så va sjuk på torsdan.

karin säger att jag är hemskt sjuk & inte får gå ut förns på måndag. men jag säger att jag känner mig frisk. hon säger att hon bestämmer! är detta normalt? jag menar OKEJ att jag inte fick va ute i går, de förstog jag nästan. mena hela helgen, haha hallå?

blev väckt vid tolv i morse, hoppa in i duschen, slängde på mig lite kläder åh åkte till morfar åh gratta han som fyllde år i går :) hemma nu sen ett bra tag tillbaka. har inte gjort annat en nördat data. och de blir inte annat gjort heller. irriterande faksikt, jag vill på crusing. menmen, ja får i gen kan jag lova :)!

du är överdriven,

tro mig, de kan jag också vara.

28/8


man kommer inte ihåg förns man hör

Du som föddes på 1990-talet, Minns du..
- Tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
- När Nikelodeon var på hela dagarna
- Att det var läskigt spännande när Madicken hoppade med paraply
- Pokemon och Digimon
- När man spelade kulor på skolgården varje rast
- När Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
- När man fick "Hitz for kidz" i julklapp
- När man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
- När Pippis pappa var fångad av pirater
- När Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.
- Och alla fajter om bästa delarna
- När Tamagutchi var allas bästa vän
- "I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
- "I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
- "Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
- "Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
- "Boom boom boom boom, I want you in my room"
- "Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill
- Tiden innan Harry Potter
- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.
- När Lattjo Lajban var veckans höjdpunkt
- Att "Mojje och Mimmi" förut var "Nicke och Nilla"
- Första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om "Superduperkillen"
- Du kommer ihåg melodin till "Superduperkillen" och delar av texten (Han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
- Att du växte upp i tron på att Madicken, Emil, Lotta, Pippi och Alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt.
- När det var jojo-period och alla övade in tricks
- När inte Disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
- Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
- När du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket
- När Piggelinglassen kostade 6 kr
- Och Sandwichen 10 kr?
- Och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

haha ganska sjukt att de så gott som stämmer ;D menmen, de va vell så det var. fatta hur jävla mke saker åh ting förändras. ful färg, men orkar inte fixa.


strength and fear


TUR JA HITTA PÅ LITE BORTGLÖMT! inge skola i dag, för ja klara de inte. så har inte gjort mer en legat i sängen åh kollat oth. och så kommer morgondagen åh söndag också se ut. för ja ska inte få komma ut förns på måndag :) hejs!

jag är starkast OCH svagast.
just för att jag har dom två tillsammans.
27/8

du har allt de där som alla önskar sig

solblekt hår åh bruna ögon. ett leende som gör att allt blixtrar till!


du e den sötaste som finns, du e den finaste jag vet. du har allt de där som alla önskar sig. JAG DIGGAR DIG! NANANANA....GRYM ♥

ÅÅÅH SAKNA NICKE&NILLA OSV......
drog mig upp ur sängen i senaste sekunden i dag. menmen, allt går ju. har inget åh säga om skolan. efter åt drog jag hem. va hemma ett tag. sen tog ja en promenad åh mötte emma. sen gick vi en sväng, skulle gå runt åbyggeby och lite överallt typ. när vi va vid ett vindskydd så kom simon åh didrik. följde med dom en sväng. hemma nu och irriterar mig på att min one tree hill säsong inte kommit hem en :@ jaja.& HAHA klockren text 

"Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc, ronja rövardotter rymde med en kille och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit "


vilken av dom kommer funka?

jag: ska du fram?

emma: haag du du snygg

jag : hm....?

emma: dudå ;)

jag: men dudå? :o jag vet inte en

emma: va :o hos hanna :o dudå? :o

jag : okej, men hur länge ska du vara där då? :)

emma: ska hem nu :)

.... emma : HAHA DOG NYSS, LÅG OCH HALV SOV NÄR JAG SKRIVIT....

HAHAHAHA. snyggt griliee! fast, jag förstår dig. har också lyckats skriva hel sjuka grejer någongång... funderar på åh slå i gång en film åh svoa ett tag, eller ta bussen fram till folk? tror de blir hemma faktiskt. mina sms tar slut idag/morgon och jag har inga pengar kvar den här månan..... de kändes kul! måste fixa i hop en header också, min tillfälliga har funnits där alldeles för länge! &&& de finns nu tre kattbebisar... NÅGONSTANS. va en grå åh en svart i går. imorse va dom flyttade, när jag kom hem idag en grå och en fläckig... SVART IS MISSING?!

jag har lovat dig, att alltid stanna kvar.
jag har lovat dig, att du e allt jag har.
du lovade mig samma sak. i need you <3

26/8


skolan jag går i är ett skämt!

jag är inne på andra veckan i skolan åh i dag har jag pratat med rektor&kurator. har insett att jag tagit ett stort steg i min damp, för jag va lugnare en vad jag hade kunnat varit i vanliga fall när jag gick därifrån, duktig katrine! fick iaf skit för... engelska lektionen jag stör alla på ( JA, den när jag sitter själv i ett annat rum ) att jag är för högljudd i korridorerna ( M, jag som oftast sitter åh halvsover eller är ute någon stans ) sen hur jag är allmänt. ( nu när jag har skött mig mer en vanligt & knappt haft lektioner) & juste.... vi har lag(?)regel(?)plikt(?) iaf, i skolan. vi MÅSTE heja på folk. de fick ja skit för också :) förklaringen till varför va att de gör att vi lär oss tills vi ska komma ut i stora sammhället..... men min teori (?) är att rektorjäveln e så illa tvungen åh ha den regeln för annars känner hon sig så sjukt mobbad efter som ingen tycker om åh heja på den jäveln åh troligen inte skulle göra de annars :)! &de här är min blogg åh jag skriver precis vad jag vill åh tycker. och så äre! har jag fel, eller passar de inte. så låt blir åh läs

jaja...lugn nu iaf. efter skolan tog jag åh emma buss till sandviken därifrån åkte vi med björn&frida som också skulle till valbo. kika runt lite där, & med hel sanning lär fan halva ockelbo varit i valbo i dag? sjukt förfan. åkte med emmas mamma hem. checkade ug en sväng. sen hem till micke åh kolla film med han&knallen&slobe. dom hade glass, chips,godis och dricka.. HEHE .. busan kom nyss in med en liten kattbebis, HUR SÖT SOM HELLST. & jag.. jag e trött, kunna sova trött. tror seriöst jag kommmer somna snart. SKÖNT. skolan kanske för nånting bra med sig trotsallt.......? eller kanske inte. aaaaa vet inte. godnatt!

det närmar sig mer och mer nu,
& jag har ingen aning om hur..

25/8

vi är vilsna individer.


* SMS * : GULBIL!!!! (slår dig)
de e jävla mycke gulbil nu för tiden vill ja säga..... ganska så kul när man lyckas, eller va säger ni alla andraa???? :D haha, men så jävla stört egentligen.

skolaskolaskolaskola. bästa engelska lektionen hittils, hade vikarie världens bösta också ( HANNA NORLING ) så slapp fittANAL. jobbat skit bra också, riktigt jävla duktigt faktiskt. han göra SO läxan i skolan och sen så vare nog inte så mycke mer me den skiten. efter skolan blev de hem till edwina en sväng, käka bullar där. sen prommis hem i REGNET. inte gjort mer en druckit oboy åh kollat oth, åh det ska jag fortsätta med nu :) föresten hur fränt äre inte att fångarna på fortet går på tv då?:D haha, saknar ju lite såna där gamla sköna program, gladiatorerna te.x eller famefactory? haha. jaja GODNATT!  .. eller nå

det va kanske inte så jävla bra,
men kommer inte på bättre nu.

24/8

header



tierd of life. tierd of you.

förutom att ja inte gjorde ett jävla skit i går så va ja ut på en promenad med edwina på kvällen. HUR JÄVLA SKÖNT SOM HELLST vill jag lova, prata gamla minnen åh hade de mys :) idag vare horskola men hade typ bara en lektion sen klasskampen. SÖG! emma joina mig hem sen. hade inte tänkt hamna vid ug men av någon anledning gjorde jag de. va faktiskt skapligt me folk där i kväll åh har haft de ganska så bra :) jag åh emma skulle ta en promenad hem sen. men lat som unge är så kom hennes mamma. kanske går ut en sväng själv om ett tag? just nu har jag iaf potatisgratäng i ugnen som jag inte vet när man vet när den e klar? ^o haha, FAIL! mamma e inte hemma heller. menmen skiter man ju i märker vell om de blir bra. efter tjockat käk blir de troligen oth. GODNATT ELLER NÅ

det måste vara nå riktigt bra,
så du verkligen tänker till åh förstår.
23/8

min värld är ingenting när du är borta.

battlefield-jordin sparks. LÅTEN E GRYM! hur skön som hellst.

jag är sur. jag är less. jag är trött. jag är irriterad. om jag hade kunnat. så hade jag dragit nu. jag hade dragit så långt de bara går. till nått ställe helt öde åh bara vara borta ett tag. borta från allt. jag vill verkligen. jag skulle verkligen göra mycke för det, åh ta all skiten sen. de skulle vara så lätt jävla värt!

jag vela ha en ändring. men inte en sån här. allting känns bara fel, så nu äre verkligen "time for change". sjävklart surig för att jag inte fått göra ett skit i kväll. men endå så när ja då sitter åh tänker på all massa skit. så är allt för mycke fel just nu. men vad ska ja göra för åh få de bra? i don't fan know. har suttit åh lyssnat igenom ASGAMMAL musik. musik som får en på bra humör åh på deppigare humör. men helt klart grymt skit. pratade med hanna i telefon nyss också. åh tänk att tjejen fortförande få mig att smileA så jävligt bara av åh skratta. haha. nu ska ja lyssna vidare, fundera och bestämma mig för hur ja ska göra me saker åh ting. de är dags nu. blir de bra eller dåligt? det kommer visa sig

du vet att jag kan också spela,
så jag kör nu. & kom i håg, du gjorde banan.


hanna bjurling. alltid&förevigt!

JAG SAKNAR & JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN! ♥

det är tio år du varit min bästavän nu. & jag ångrar inte en sekund! du har varit de bästa jag någonsin haft med åh göra, utan dig var allting meningslöst. jag kommer ihåg precis innan du åkte till USA, jag satt åh tänkte hur bra på alla sätt och vis du va. när man va med dig så kunde man inte annat än må bra, man hade inte tid för åh må dåligt, vi gjorde alltid massa kul åh skratta hela tiden. oavsett va vi gjorde, om vi så prata telfon, kollade film, va ute åh gick, åkte i kb, knäppte kort, fixade oss eller nå helt annat. allt va helt jävla sjukt me dig! näär du sen åkte saknade jag dig som ett as, jag kunde inte förstå hur ja skulle kunna ha roligt utan dig. ingenting va lika dant, ja gjorde inte annat än längtade efter att du skulle komma hem. och de va DÅ jag förstog på riktigt.. att du verkligen va livet för mig. utan dig va nästan allting skit, och med dig va allt bättre en på topp! sån jävla grym vänskap, har aldrig kunnat förklara hur mke du är för mig!

så lång tid, och så mycke minnen. du förstår att du är tjejen som alltid varit de där extra i mitt liv va? du fick min dag att gå runt, och du va anledningen till att man skulle gå upp på morgon. älskade, du va mitt allt. min bara min bästavän!

jag trodde aldrig att vi skulle glida i från varandra ens en liten millimeter. så jävla stark, så jävla bra, sån underbar vänskap vi hadde, de fanns inte i mina ögon. men här är vi i dag, och både du åh jag vet att det inte är som förut, utan långt ifrån. det är klart de gör ont att veta, att se & att höra. men för mig är de okej, bara du mår bra. jag har fortförande mina stunder med dig. när vi går åh träffas en sväng, när du kommer åh sover här i bland, när vi pratar i telefon, eller bara ses lite snabbt. allt är värdefullt.även om vi inte pratar hela tiden eller är med varandra hela tiden som förut, så finns jag alltid alltid alltid för dig, de hoppas jag du vet. du kan fortförande höra av dig dag som natt, jag gör de jag kan för dig. nåndag kanske vi blir nästintill så bra som förut, nåndag kanske bättre en förut? (om de nu är möjligt) nåndag, kanske vi inte ens har kontakt längre. men vad som än händer... så ska du veta,att för mig kommer du ALLTID att vara min bästavän. även om jag inte längre är din. katrinelinnea ♥ hannalinnea

"Det sägs att riktiga vänner kan gå långa perioder utan att prata med varandra och aldrig ställa frågor om vänskapen deras. Denna sortens vänner tycker att det känns precis som om de pratade i går, oavsett hur lång tid som gått eller hur långt ifrån varandra de bor. kopiera detta om ...du är lyckligt lottad att ha minst en sådan vän."

inte på samma ställe som förut,
men med precis lika stort värde.

NU TAR DE SLUT&NU BÖRJAS DET

hade skön dag i skolan i fredags, va nere på kulturstation hela dan åh gjorde olika saker med " stopp stanna tänk" nå slags skit. efter skolan tog ja åh lina en buss till sandviken åh hämta penga råh tjocka donken med sandra. och efter de en buss till valbo. lurva omkring där. mina ca tusen kronor har nu försvunnit.mysko. sov hos lina seen.

idag va vi in till sadnviken åh gratta ann :) lina följde med, åh vi drog till valbo sen. kom hem vid sex. skulle ut till lina åh mysa sen. hade fått en lägenhet ikväll/natt också. ( SOM JAG LÄNGTAT ) älskar ju sån skit. men va de inte ganska självklart att jag inte kommer ut i kväll ? :) ne jag ska vara hemma ja. happylife!

alla har lämnat mig.
snart lämnar jag er också..

21/8

utan dig faller alting i sär..

ååååh. så fan i helvete skit irriterad fortförande. trött som jag va slocknade jag vid åtta. (duktig ssom höll mig vaken) och klart som FAN vakna jag vid ett, ne inte ska ja sova hela natten eller. ååååh:@ håller på dör efter dricka också, tror du vi har nå dricka hem? svaret va nej iaf. mahaa! blir massa one tree hill nu iaf!

det gör ont att se vart vi står nu.

men du vet, jag står kvar här borta.


IRIRIRITERANDE JÄVLA FAN DAAG!

mamma : va du ser elak ut
katrine: jag har en elak dag i dag!


mahaaaaa !! dan börja stört skön ju, pigg åh glad åh blablabla. sen va alla jävlar så allmänt störd i huve hela tiden, så tillslut blev jag irriterad åh sen har allt dåligt bara rullat på och dagen vurt skit. AAAAAAAH. jag som hållt i gång allt jag kan åh verkligen försökt nu. tappade greppet en LIIITEN bit i dag, ( inte mke mitt fel ) och blev utsläng från engelska jävla fan skiten av analjävel! :@ allt blir inte bättre av att mami e världen jävla bitter fitta i dag. DAMP har hon, över ALLT och kommenterar man de surar hon bara ennumeraa. åååååh jävla fan dag. trött e jag nu också, men ist för åh sova en sväng åh vakna senare ska jag hålla mig vaken åh lägga mig vid åtta tiden åh förhopnningsvis sova hela natten. hoppas på en bättre dag i morgon. kommer nog bero stor del på mamma. aja,HEJS!

(efter som de klagas, så slänger ja in en ny gammal snabb ihhop stoppad ful header. ska bytas alldeles snart, men behövdes nån liten ny sak även om bara för ett litet tag. menmenmenmen, ny kommer så fort jag haft tid för åh fixa ny )

kom i gen nu då,min tur snarT?
det är sjukt åh se men inte hänga med.

19/8

jag vill inte vara mamma här.


jag som sover några timmar var åh varranan natt, går i skolan och försöker hinna med åh leva. DU som som är ledig dom flesta dagarna. du är trött, och du hinner inte göra? DU surar på mig över sakerna ja inte gör. MEN de är du som är hemma. och de är DU som är mamma. jag är trött på att ha alla "mamma" rollerna jag har.

varför är de jag som vet.. vart saker ligger, vad som finns, va som behöver handlas, va som ska tvättas, vad som har tvättats. det HAR alltid varit jag som tvättat, hängt och vikt skiten. jag som gjort mat. jag som diskat eller plockat i åh ur diskmaskinen. jag som plockat upp, damsugit och städat helt enkelt. jag har varit barnvakt. ja har gjort i stort sett allt, som enligt mig egentligen är DITT jobb.

gör faktist inte sakerna lika ofta längre, inte som förut. men det är ändå jobbigt. jag hinner inte med, och jag orkar inte. åååååååh. skiter har jag gjort sen fyran? och endå skulle ja inte klara av att bo själv. MAHAAA!! & JA, jag har fått tillbaka längtar om egen lägenhet igen, ååååh jag vill jag vill jag vill :(

vilket leder till att jag hamnar i dom jäävla tankarna om vad man ska välja här snart......fatta SKÖNT att komma iväg nån helt annanstans åh börja om en liten steg i livet. jag vill BORT härifrån ett tag, en bit... & drar jag bort, så får jag mitt egna place. men..jag skulle inte klara det, inte själv. fan! har ju verkligen VÄRLDENS jävla chans åh komma härifrån nu, fixa eget osv. också är ja en sån liten patetisk jävla fan unge som inte klarar nånting själv.
SÅ JÄVLA LITEN PÅ JORDEN! ååååååh, hataaaa.

jag vill & jag behöver de här,
varför klarar jag inte av det.

19/8

header



skolan e verkligen inte min grej

väldigt jätte duktig på att uppdatera, vvet inte varför. men de har iaf inte blivit av.

SÖNDAG:hos david slutade med två helkollade filmer, och några stycken halvkollade, massa fett sen sleepning hos lina.
MÅNDAG: vakna åh tog de skapligt jättte lugt. sen tog vi tåg till gävle, buss till valbo, gröta runt lite där sen buss till sandviken, träffa sandra ett tag, sen buss till ockelbo och slutligen hamna vi hos mig åh sov här.
TISDAG:horjävla skit skola. lesss! sen hem me emma, fram me bussen. film me sam&david. sen hem till lina. sen hem till micke, han kolla en minimalbit av film, sen hem till emma åh sov där.
IDAAAAG : efter skolan som börja IDAG, ONSDAAG den 18de... :D drog ja hem tiill edwina åh gjorde pannkisar, mums. sen somna båda lite sött i hennes säng. home now, har inte gjrot ett skit. blir dusch åh sova snart för att i morgon återgå till den älskade skolan.

vet fan inte hur de här året kommer gå. är redan jätte less och känner att ja verkligen inte kommer orka. vill inte, känns värre en vanligt. som ett + på att skolan redan e dum i huve har vi bytt ur en klassföreståndare till johannes. blanddom första jag rök i hop med i sjuan, irriteande jävel! aaaaa, men de e jju jävligt FUN lär ja säga. sen har ja bra ann-marie i idrott nu så den delen kommer ju vara körd också. jag som fan skulle vara duktig de här året, verkligen skärpa till mig åh fixa allt så mke som ja kan! men just nu känns de meningslöst. jag är för trött, för less, för omotiverad. vafan, skolhelvete. ja har inte en jävla aning va jag ska gå sen, och vad jag efter de ska bli, åh får panik så fort ja tänker på de förfan. åååååååååååh. vill inte, orkar inte, kan inte, tänker inte. hur fan skare bli?

nu jävlaar, närsomhellst.
jag tar tag i det nu ska du veta!

18/8

gävle-sandviken-ockelbo

filmkvällen vi hade i fredags slutade med EN film och sen massa, prat, mys åh bus :) igår blev de gävle till sommaryran en sväng, det va skapligt inte roligt, och när vi åkt karusell och insett att vi inte hade mera pengar till fler, blev vi ganska less åh tröttna ur. drog då till sandviken, till de här rock nånting. va lite överallt, sen mötte vi jhennifer. sen donken och blablabla. sov hos jenneee. tog tre bussen hem med lina i dag. sitter här nu, hon duschar, efter henne blire min tur. sleepar här i natt i gen. i kväll blire massa film åh skit hos david (& bus så klart)

allting förändras från mig,
jag vill också ändras så jag får allt likadant.
15/8


fredag den 13onde

hm, känns de bra att de e sån där läskig dag i dag åh jag ska vara hos lina i hennes spökhus? ^o. igår iaf drog jag åh lina till atalantaa blev kvar där ett tag, sen hem till micke åh kollade massa hem till midgård avsnitt, haha helt sjukt. sen hem kollade film åh sov. idag hämtade mamma mig vid tolv så va ja barnvakt me tobias ett tag. sen har ja gjort fan allt, klippt de jävla gräset, städat,fixa tre jävla tvättmaskiner +mat. DUKTIG. helt död nnu, ska slänga mig in i duschen åh sen ska klockan få bli åtta så mamma kommer hem åh sjutsar mig till lina, de blir massa film mys där i kväll :)! & med vilka, vet ja fan inte riktigt just nu

jag sprang i från det,
men de e hinner snart i kapp.

13/8


fööör ja kan bitas

barnvakt igår. tobias åkte i väg till linus..... och jag vet fan inte hur, men stefan lyckades sticka. letade efter han i ca 2 timmar? sen ringer tobias kompis mamma åh säger att stefan följt efter tobias dit. FYFAN ARG JA VA ! dom kom tillbaka senare, och stefan har lovat att aldrig dra i gen. haha, vid 7tiden gick jag till edwina, vi kollade tv och gjorde inte ett skit ungefär. slutade med att ja sov där.

imorse gick ja hem, märkte att mamma va borta åh jag hade inga nycklar, ROLIGT. blev att GÅ tbx till edwina. vi bakade bullar åh kladdkaka :) nu har ja nyss käkat tacos och så fort mamma e klar skjutsar hon mig till lina, så sover ja där i kväll :)

det närmar sig nu,
och jag blir osäkrare på hur.

12/8


trött på att intee kunna sova

grabbarna kommer hit sex i mrg, FUN. mamma åker ngn gpng på dagen, typ.. 11-12 ? jag=barnvakt. ruuuligt. va trött i kväll och skulle sova tidigt. va sååååå nära att lyckas. men här ligger ja nu fortförande vaken i sängjäveln åh klockan e ungefär halv tre.  kul att man kan sova om nättterna vill jag mena.

jag skulle kunna göra nästan samma sak.
de e som så att jag vill, men vågar inte.

kryssning me sandra&mammorna

*spelar på en automat*
katrine: här, k´ör du me
sandra: hur gör man då?
k:stoppa i lite bara
s:m, okej.. jag stoppar i fem. sen då?
k:tryck på start bara :)
s:okej, nu då?
k:äh,de blev inge.tryck i gen!om du trycker här*trycker*då blire dubbelt om du vinner
s: okej. va hände nu då?
*siffrer starta stiga*
k: DU VANN, 200 SPÄNN DIN JÄVEL!!!


skönt åh komma i väg ett litet tag:) har haft ganska såå kul. sånger åh fnitter,histoerier åh skratt. allt möjligt mellan himmel åh jord har diskuterats och hänt. vet egentligen inte va ja ska skrivaa... så slänger upp några bilder ist :)




maybe just tired of.... life

ganska jätte skön helg faktiskt :) jag är hur glad som hellst över att fått varit själv hela helgen. inte skrivit nå för har haft massa sötsaker här som snodde datan lite, och ja orka nog inte heller. ifredags gjorde ja nog ingenting, tills lina åh edwina hade planer för mig...... efter mke om och men följde jag med dom till hamrånge en sväng, när vi kom hem blev de nudlar åh film sen sov lina här. lördag blev de mera film åh mat åh så kom edwina, senare kom maria också. vi bara tog de lugnt, käka massa mat åh hade det allmänt trevligt. lina & edwina sov kvar och i dag har vi heller inte gjort ett skit typ. kollat film åh käkat! haha.

när mamma åkte vare massa saker ja tänkt göra, men " jag har ju hela helgen på mig" haha. lovade mamma åh tvätta kläder åt henne, de fick ja lite panik med i går, diskat har ja faktiskt gjort varie dag, duktig ja! men städat har ja fortförande inte hunnit med. dagarna har bara glidit på utan att jag har gjrot ett skit typ. och ja tror förersten aldrig ja ätit så mycke som i helgen! strips,mos,mackaroner,nudlar,köttbular,sås,mackor,obo'y,osv...

inte första, och kanske inte.. men förhoppningsvis sista. jag vet hur de känns när det rasar, när man hade velat gjort nånting, när man visste att de va nånting, & allting snurrar. men de finns ingenting att göra. hhon e menat för de här, synd att hon inte ser det. men de kommer! vill krama dig, säga att om ja kan glra något så gör jag de, och att allting blir bra. men.. de tar emot, jag bara klarar de inte. förlåt ♥♥..

det känns jobbigt
att inte veta vad man ska göra.
8/8

gul bil.......


HEY SOUL SISTER. har varit uppe innan tio nästan hela vecka tror ja, jobbigt! trodde de skulle gå bra åh somna i går för en gångs skull.. men nej. aja, drog i väg till orsa med hanna åh hennes pappa i morse iaf :) till nån park me djur, lite fränt faktiskt. bästa va lätt ekorren som kom när vi käka. FYFAN VA SÖT! haha. kom hem för ett litet tag sen, haft en sjukt härlig dag. tack vare min bästavän :)! mamma e i gävle och blir kanske kvar där, skönt! själv e ja helt slut i kroppen så blir åh kolla film snart tror ja. och vet inte varför, men mår sjukt bra i dag! 

dom kommande dagarna... mamma blir borta tills söndag, ASUUUM!
imorgon ska mamma fixa me mormors lägenhet så ja tänkte röjja upp lite här hemma åh fixa. sen har vell orken för allt dött så blir nog film mys ska säga åt mamma åh köpa sjukt mke godis till mig! lördag ska jag bara sova så länge jag kan åh orkar sen slappa sönder hela jävla dan.för de har ja inte gjort sen ja vet inte.  nörda oth som ett as åh försöka komma i kapp sandra.. som ligger typ en säsong före mig. söndag blir de allmänt fix åh tagga sen måndag blire kryssning:D! nästan allting känns bara sjukt skönt nu :) iaf helgen!

jag tänker åh tänker,
men aldrig kommer ja fram till nånting.

5/8

sandviken i dag med

upp tidigt åh duscha åh så sen 12.47 bussen till sandviken. träffa hanna men gick inte lång stund sen skulle hon övningsköra.. haha fan söt hon va när hon åkte runt på moppe i sån där väst :D när hon kom tbx gick vi runt lite och sen blev de donken. vid tre tiden kom mamma åh hämta mig åh vi va till vejjan åh fika åh gratta henne :) tog en buss hem sen, tobias följde med. vi har tjockat bullar som fan åh spelat playstation typ :) mamma åh stefan e i gävle men på väg hem nu. jag e sjukt trött, och hoppas verkligen på åh kunna sova i natt, fyfan va skönt!

har de alltid varit me sån här dålig stil,
eller haar jag bara blundat för det förr?
4/8


bollboll...jobbigt vaaa?

va uppe vid typ tolv i dag, riktigt duktigt ju. vid fyra tog ja en buss hem. mamma som jag bara är barnvakt åt kunde inte göra mos innan hon åkte för då skulle stackarn lukta mat. så jag fick ta skiten i egna händer vilket ledde till att jag lärde mig att jag skulle gjort strips ist. blev iaf konstigt mos med köttbullar åh brunsås :) tobias&stefan har damp men de e inge fel med det. höjer man musiken så hör man inte allt gnäll åh skrik. ganska smart faktiskt. nu kollar dom tv åh har gjort de ett tag. snart ska jag vell släpa dom till sängen.

ni tar all ork ur mig,
men när de behövs kämpar jag för er.

3/8

överallt i sandviken

vaknade vid elva i morse, drog mig upp åh slängde mig i duschen. 12.47 gick bussen ja skulle åka med men missade den. mamma skjutsade in mig och jag mötte upp hanna :) vi var lite överallt och gjorde mest ingenting. när hon drog in på moppegrejen va jag åh träffa sandra ett tag. när hon drog till järbo så gick jag hem till ann och vi käkade pannkisar! :D sen va vi till rusta en sväng och efter de skjutsade hon mig till peter där dampjohanna va. satt där hemma ett tag och vid tio tiden gick jag hem till sandra :) sitter här nu, ska kolla film åh så.

stänger ni ute er,
eller bryr jag mig för lite.
2/8

baarnvakt

barnvakt i morse.. har mina knep för åh  vara uppe tidigt jaa :) tobias drog ganska snabbt till en kompis och jag åh stefan bakade kladdkaka,diskade,ritade,lyssna musik och jag vet inte allt. JO, han lekte tarzan ett tag också... men kom in och hade skrapat upp ryggen och blödde lite på handen så han slutade. vid två tiden drog han te knopis och jag sov en sväng. vid nio tiden kom edwina,lina åh evelyn hit. dom har sjungt singstar och sen har vi kollat film. imorgon drar ja till sandviken för åh först träffa hanna ett tag och sen johanna åh saknade rebecca! nu blire film. godnatt!

jag vet inte om jag kommer klara det,
det e inte som förr.

1/8

hos maria med edwina

gick hur bra som hellst att lägga tobias åh stefan i går, aldrig varit så snälla tror jaa. gick inte riktigt lika bra i morse när jag sov fast dom vakna och hade haft lverdriven damp så mamm ahade fått ta tobias (a) hihi. inte gjort ett skit underdagen, framåt kvällen drog ja med edwina fram. vi cyklade, blev rödladan först till ngra st, sen hem till maria. har suttit här och spelat kort ph käkat strips me sås  sen ... ett tag tillbaka. nu blir de film, funderar på åh dygna efter som jag ska vara barnvakt imorgon bitti. vet inte om jag tar mig upp annars, har varit jobbigt dom senaste dagarna.. men får se, jag kan ju allt liksom ;)

jag har tillräckligt med saker,
vet inte om jag orkar de här med.
1/8

RSS 2.0