Well I've been down this road before

att åka till stockholm för å shoppa när man inte ska göra av med så mycket pengar är ju mindre smart kanske men det var trevligt. förra helgen vart ungefär precis som den var planerad. avslutades med tacos å bingolotto hos edwina. bra helg! veckan har rullat på som den ska. 
 
igår innan jobbet drog jag å marris en sväng i valbo, det va trevligt tyckte jag. lunchdate på pizzaplace hade vi med, det var också trevligt. efter min sväng till stockholm beslutade vi lite spontant i absolut sista sekund att vi skulle svira om och dra ut på krogas å 2 blyga. sagt och gjort. emma var med å! hade väldigt kul faktiskt! 
 
planen för dagen var att - sova tills jag vaknar, hur länge jag vill. storstäda och julpynta. 
planen för dagen nu - ligga i sängen tills jag verkligen måste gå upp för att börja bärsa. 
 
japp. det vankas utgång ikväll med. när sandra vill ut kan man ju ej tacka nej. jag tror säkert det blir skitbra ändå! pyntet får väl vänta lite och kanske imon? äääaah. får se när tiden finner rum. 

min markoolio


-

 

det är nära nu. snart där, igen.

jag är inte så arbetslös som jag vill tro och tycka att jag är. det låter bättre att säga att man fått sparken än att man har jobb men inte vill jobba? jag har inte fått sparken, men min linje fick det. vilket betyder att folk bakom mig isåfall får sparken, och jag får flyttas runt till linjer som inte känns bra. som jag inte vill ha. inte vill köra på.
 
jag tänker, tänker och övertänker med mig själv. mest hela tiden. ta ett jobb som jag inte vill ha och som gör att jag inte mår bra. eller vara arbetslös som jag såklart inte heller vill vara och som gör att jag inte mår bra. det låter ju klokast att må skit med pengar då ändå? jag mår ju alltså dåligt oavsett beslut. men med första altetnativet fortsätter pengar att rulla in?
 
men nånting i mig säger att det inte är rätt. nånting annat i mig hoppas också ändå att något på någotvis ska ändras eller lösa sig. jag vet inte. jag står ganska mycket still. jag vill bara avsäga mig allt. vara deprimerad i lugn och ro. och försöka sen. men för att få andas och kunna försöka sen. så måste jag ta det sämre alternativet, må skit och va arbetlös. jag kan inte samla kraft först, för att sen orka lära mig att inte må skit på jobbet som finns, för det alterntivet finns inte. vill egentligen inte avsäga mig jobbet, men vill ha tid.
 
hur mycket jag än tänker och tänker, för och nackdelar, så både låter det dummast, och känns dummast, att säga ifrån sig jobbet. jag har ju varit här över två år, jag kan det, jag trivs när det går bra, jag ska bara komma över den där kanten, sen går det, och med lite tur och lite tid blir det bra igen. MEN, det känns så fel. det skriker i mig att jag inte borde göra det ändå. jag vill inte. orkar jag? ska jag verkligen? nej, kroppen säger nej. NEJ.
 

ångest har börjat pissa på mig, ångest över vilken sjukångest jag kommer att ha. hur jävla vridet är inte det? nä. ska skita i detta ett tag till. måste leva lite till. sista biten. det här får slå mig sen. ångest.

The challenge is to balance on that fine line

veckorna är långa nu. längesen en vecka bara flög förbi. varken sundsvall eller stockholm, även om det rullar på som det ska. tiden dock, går fort. vilket inte riktigt går ihop. men så känns det. och blandade känslor på det med. vill bara att tiden ska gå så att jag slipper köra mer, känns bara drygt och jobbigt nu. samtidigt som jag inte vill att tiden ska gå för det betyder att jag blir en fattig individ, vilket inte heller känns så kul. (även om jag var å varannandag gör några desperata försök till att bli rik via lotter......) eller alternativet, köra på en "värre" körning. aldrig nöjd. som vanligt :) 
 
veckan har varit jobb, en sväng till valbo, en frukostdate med marcus, å några promenader. idag har jag städat en del och hängt med linnea. imorgon ska jag å jeffo iväg till stockholm en sväng, hem å hänga lite med linnea å pojken, sen kvällen hos marris med lite vin! söndag hänga med linnea och davven, å vi ska hälsa på hos eddan. saknar dom! blir nog himla bra. sen sörja att ännu en helg bara sprunit förbi, för helger, de är minsann nått som går fort de. 

And you're worried half to death, About the things that just won't matter in the end

så har helgen sprungit förbi. så jävla värdelöst. fredagssvängen till stockholm rullade iallafall utan problem, så det var skönt. var uppe med tuppen, eller ja.. linnea, lördag morgon. käkade frukost och pysslade hela förmiddan. efter lunch var vi iväg på bio och kvällen åkte vi ut till sandra. spana på nya huset, lekte med novalie och käkade tacos. väldigt trevlig lördag.
 
jag har absolut ingen lust alls att sticka iväg till sundsvall ikväll. uah. vill bara bädda ner mig. hinner inte ens spela bingolotto idag för davven börjar tidigt, himla töntigt. 

-

 
-When I need motivation
My one solution is my queen
'Cause she stays strong
She is always in my corner
She is always right there when I need her

'Cause everything is never as it seems

spenderade hela helgen i sängen i rädsla om att fortsätta spy, men jag klarade mig. söndag följde jag med anna till sundsvall och vi vart både stående i en olycka och körde fast, så tur vi va två. veckans väder skulle vara både snökaos å halka så vi fortsatte sällskapa. har väl gått hyfsat bra, bara man tagit det lugnt och varit med i matchen med gruset, haha. 
 
igår när vi rullade mot stockholm var man väl ganska otaggad. det ryktades om att folk lämnat bilarna och gått från motorvägen, i princip alla tunnlar var avstängda och folk som åkt på morgonen hade varken tagit sig till jobbet eller hem igen, fast i köer till kvällen. 
 
det omtalade snökaoset stämde iallafall. dom första 4h tog vi oss ca 2km. det stod en jävla massa lastbilar, en hel del bilar och några bussar lite överallt. både på sidan av vägen och mitt i vägen. fastkörda, lämnade eller på rast? va så nära att fastna flera gånger och är så jävla glad att det är över. 8h sen till stockholm blev jag, kastade på lite nytt gods och började köa ut igen. överdriver inte om de va 100-200st lastbilar som sov/köade till att tunneln/essingen skulle öppna norrut. när det skulle släppas på höll polisen ändå stopp för man lära runt och väcka folk. min körtid tog slut så anna lära köra redan från stockholm. tack å lov att vi är två så vi kunde fortsätta och inte behövde ha dygnsvila där. dock så räckte vi ju inte hela varvet runt. 
 
men det är sjukt. vi åkte hemifrån 14.00 och vid 06 (samma tid som vi var hemma från både sundsvall/stockholm natten innan, haha) lyckades vi äntligen rulla ut från stockholm, och då var bara halva svängen gjord, bara MIN halva dessutom. hade i princip inget gods med heller, var ju knappt några andra bilar som lyckas ta sig fram. så allt kändes ganska mycket i onödan. resten gick dock bra. å jag är glad över hur pass "bra" det ändå gick för oss. mest nöjd är jag över att ha anna vid min sida, å med mig. det funkar då, oavsett kaos. 
 
jag är dock så jävla osugen på att sicka iväg nu sista svängen, jag vill bara stanna i sängen och ha helg. usch. jag hoppas verkligen det rullar som det ska idag och att jag slipper sätta fast mig någonstans, jävla vintertrams. 
 

-

 
jag äälskar dom här bilderna från halloween. haha hade jag inte varit med när dom blandade sina häxdrinkar hade jag trott dom var fulla. så roligthärligt bild! å den andra på linnea ser så spökigtläskig ut?? underbara ungar
 

Hand i hand med ett spöke

nätterna har rullat helt okej fast det varit en del halka å kräksnö. haft tur med sällis å. torsdag morgon matchade jag å sandra in en date med bagerifrukost också, väldigt trevligt. va även ut på halloween på stan torsdagkväll, och en fika! mer? tog äntligen helg imorse vilket firades med en kräka. 
 
japp. har sovit hela dagen och spenderat kvällen med filmer. just nu sitter jag och är svinjävlahungrig nästan så jag tror jag ska dö. men vågar inte äta om jag ska spy igen? det gör ju helvetesont att spy nykter ju. usch. men ja, mina helgplaner är ju inställda, å det suger ju. att vara dödshungrig suger också. för att inte nämna spysjuk?

RSS 2.0