-


du är bra för mig, ändå förstör jag allt

helgen efter skolavslutningar och jobb spenderades med linnea, grillat hos mostrar, båt och vattenskoter. sen återgick livet till jobb. har övergett mina 3dagar i veckan ett tag och jobbar fullt örebro/sundsvall. känns bra. alltid hemma tidigt fredagar också, super skönt. hunnit hälsat på eddis, å ungar. å britt å family. å säkert nå mer.
midsommar helgen har precis glidit förbi. hunnit med en hel del men inget egentligen speciellt. den var bra. började torsdagen i åbron med lite kubb och alkohol. fredagen grillade vi, skulle åka till en strand å mysa med eld men hamnade på logfest. skulle åka vidare till haha, garagefest men hamnade en vända i hamrånge. lördagen sov och chillade vi hela dagen tills vi lite snabbt svirade om och åkte till öregrund. 
i söndags var vi på kalas hos jeffo. hämtat hem linnea. varit å hälsat på i årsunda å myst med bebis. kört ett par vändor sundsvall, både david och hanna har sällskapat. idag visar sig äntligen solen igen. vi ska åka båt, och ring? och sen grilla i årsunda. imorgon ska jag springa en valbosväng med hanna och maria. och när jag rullat hem från jobbet på fredag, då ni. då är det marknad! 

-

 

ändra känslan med tanken

min första dag i sverige spenderade jag med att tvätta, tvätta, och städa. min fina jennifer kom förbi också. om hon ville träffa mig eller äta mitt godis är dock lite oklart. tisdag var vi iväg till edwina och bebis en snabbis. sen hade linnea skolavslutning. stora tjejen! firade in sommarlovet med mjukglass och avslutade den soliga fina kvällen på båten. idag har vi kikat skolavslutning och fikat med mina två inte längre så små lillebrorsor. nu två dagar jobb.. och jag har av någon dryg anledning ångest, över det. 

spanien - malaga, marbella

har ärligt och ironiskt skrattat oss igenom mer eller mindre hela resan. har lagt allt vad panik heter och innebär på en hylla långt ifrån oss och bara varit i vad det är. hur skrattretande och ironiskt så många delar än varit, har vi egentligen mest hela tiden ändå haft det himla bra. allt från hotellets wifi, ac, kylskåp och dinosarier. till hela veckans underbara väder, kvällarna vid stranden och ölen både med och utan alkohol. 
 
 
våran harmoniska fina vecka med varandra tog minst sagt vändning. när vi sista dagen, i princip samma sekund som bussen lämnar hotellet.. har ett nytt flyg bokat? efter att ha varit krim och protestdruckit en del förmånga öl med alkohol.. satt vi inte på flyget hem, utan vart kvar i spanien. ett toppen hotell och ett gäng människor som tog oss med på äventyr. förlorade skor, trasig kamera och bankkort som slutat fungera. brända och bruna. glada och trötta.
 
hur det ena eller andra har varit värt det, går ju att diskutera.
men vi har haft kul. vi har haft det bra. 

på ett plan mot spanien, me bus

 

Det enda jag vet om någonting är att jag inte vet någonting

i fredags stack jag och sandra iväg till stockholm och köpte en motorcykel? en snabbis i valbo och en glass hann vi också med. kollade på när linnea red och avslutade med en pizza i solen. lördag åkte vi ut till bovik för att leka med tyra, träffa bebis och käka våfflor. skulle åka en sväng båt också, men den behagade visst inte att starta. idag har vi varit hos edwina. lekt med moa och myst med bebis. käkade grillat också! bra helg. nu håller jag på packar. inatt åker vi. blir bra. 

-


RSS 2.0