-

I flew it out into the sky
Trying to run from this mountain I couldn't climb
Because I knew I'd fall over

- midsommardröm

(null)
(null)

-

Could you? (Could you still love me?)
Could you? (Pick up the pieces of me?)
Could you? (Could you still love me?)
Could you love me anyway?

Could you? (Will you catch me when I fall?)
Could you? (And we rise above it all)
Could you? (Will you hold me when it hurts?)
Like it's the end of the world?
Could you? Could you? Could you? Could you?

I've been lost for so long, I forgot I could be found

jobbade en vecka stockholm. hämtade hem dollbie. glassade med lina. hängde med mackelito. skulle ha lunchat med edidis, annars va det nog allt. körde också första natten ihop med sista passet, så blev ett lagomt längre pass. men i sällskap av mackelito å massa kakor!
fredag, ledighet och midsommar. kom ju hem på morgonen efter stockholm + sundsvall. sov någon timme, hoppade in i duschen och drog iväg till jeff. firade hennes 25 barrar ihop med midsommarbord å allt vad det innebär (tacopaj för mig he he he) alkohol, sång, femkamp, fika, kubb, grillat, beerpong, stresspong, bad. vi glömde dansa runt midsommarstången, men den fanns å den va fin! gjorde för första gången i mittt liv en egen midsommarkrans, jeff assisterade mig. samt drog en vurpa som resluterade i små skrapsår över halvakroppen. 
hade en mindre bra lördag så valde att stanna hemma i sängen. söndag firade vi jeff ännu en gång med kalas å fika. igår måndag va jag till obo för promme å glass med edwina å jennys. idag skulle jag fika med jeff å mostern, det ersattes med mat. provade tacobar och det var såklart helschysst! imorgon ska jag ha lite linahäng. torsdag ska jag dra en runda i valbo med marris. sen är det fredag, helg och marknad! 

-

And I'll be lost but not forgotten
This time it's all or nothing
And I'ma make this count for something
All I wanted
To be a shadow on a perfect night
From the fire of a million lights
And I'll be lost but not forgotten
By a million
By a million lights

I was wrong to think I'm right

har nog inte gjort så hemskt mycket under veckan. va å kikade linneas skolavslutning i tisdags, glassade efteråt. torsdag myste jag fika med jeff å mostern. fredag hade jag linneahäng. vi drog igenom stan å va blöta å glassade. lördag kalas på dagen, furuvik på kvällen, shuffleboard på natten. söndag, sovmyste igenom halva dagen. va till ockelbo för öl å glass. avslutade söndagen å helgen lite fint med promme å tacos å han. 

-

But how am I supposed to love you
When I don't love who I am
And how can I give you all of me
When I'm only half a man
'Cause I'm a sinking ship that's burning
So let go of my hand
And how can I give you all of me
When I'm only half a man

-

I've been running from my demons
Afraid to look behind
I've been running from myself
Afraid of what I'd find

Can you still hold me when it hurts, Or would you walk away?

 
måndag hämtade marris upp mig för en valbosväng följt av lunchdate innan jobb. tisdag å onsdag gjordes nog egentligen ingenting, promme å jobb. ännu en ledig torsdag sen och vädret levererade. jennys kom förbi för lunchdate. vi kikade mackes nya lya, köpte thai å en del glass. kvällen fortsatte fint med öl, kubb å spel. en perfekt ledig-solig-torsdag!
jobbade fredagen sen kikade förbi hos hanna innan hem till sängen. lördag å toppenväder! hämtade hem jennys, sen kom mackelito å shaken. vi käkade pasta i solen, spelade kubb och åkte till furuvik. efter lite sång å karuselll kikade vi förbi en sväng på jobbfest med. söndag hade gumman fortfarande inte fått nog av mitt härliga sällskap, så hon följde med till sundsvall. vet inte egentligen om det va jag eller max å bullar soom lockade. men lika glad är jag (vi) för det. 

-

I don't say a word
But still, you take my breath and steal the things I know
There you go, saving me from out of the cold

I'm not tryna start a fire with this flame

började veckan och måndag med en snabbis i valbo. fortsatte tisdag med en hel vända i valbo med jeff. onsdag bjöds det på middag hemma hos mostern. torsdag tog jag helg, drog ännu en snabbsväng i valbo å käkade på tzatsiki med honom. 
 
fredag - hämtade linnea så åkte vi till boänge å bubblade med jeff. sen åkte vi alla hem till mig och myste vidare i soffan och linnea sov kvar. lördag gick vi förbi mostern där nästan alla små kusiner hängde å käkade glass. lämnade linnea och fick nytt sällskap. käkade tacos med jeff å jenny, sen drog vi till furuvik i regnet. blöta men ändå glada drog vi vidare till pinchos och avslutningvis hamnade vi med en öl å lite försök på shuffleboard? söndag sov jag ikapp livet lite, träffade lina och avslutade helgen med honom och tacos. 

RSS 2.0