om allt inte går som planerat

har spenderat alla nätter sen i måndags med böcker, sista natten nu. känns bra. saknar min prins va. idag har jag alltså bestämt alldeles för mycke saker att göra. umgås med Maria, göra en pumpa med Anna å Emma, fika med moster å kusin, å ja. för det första sov jag till fyra, för de andra är jag i Gävle å har ingen bil. min lösning? typ skita i allt för jag orkar inte tänka, ja sån är jag :):) nä men trevlig.. återkommer! fint ord



how long Will i love you? as long as stars are above you. and longer if i can.




allt som flyger upp måste landa tillslut.

har alltså lov nu? skönt. bilen gick igenom besiktningen iaf, känns så jävla brA! var förbi edwina en snabbis i veckan å, trevligt. har jobbat och myst med prinsen i helgen. idag har jag, mina fina moster, jennnne å jojjan varit ut till årsunda å hälsat på fina bebisen! så mysig å fin å underbar å allt bra. käkade hos ann å myste hela kvällen sen :) hemma nu, trött. godnatt
 
 

utan att veta sin slutstation

gick alltså upp 05 å va på praktik halva dagen, hem en sväng sen iväg på jobb sista halvan av dagen. slutade alltså 24. borde va dötrött, är trött. men kan fan inte sova ändå? fy. å alla idioter son säger att sprutor inte känns. kiss my ass. det känns, som fan. sticket är kanske inte värsta smärtan, men när dom trycker in skiten. de gör fan ont. och är alldeles öm i armen fortfarande. är nervös för bilhoran å. har ingen lust ä slänga mer pengar på den nu.. snälla gå igenom förfan. å tusen tack å kramar till min fina gummivän som kör bilen till besiktningen eftersom jag är en mes :) 



Tungare dagar i livet

sitter hemma hos mamma nu med Emma å Stefan. Mamma å Tobias är borta så vi sällskapar lite och har lagat mat. gjort alldeles egen curry sås, haha. jag drack hundra glas vatten medans jag åt, emma drog på massa soja å Stefan åt den inte ens.. tror ja va duktig? är skit trött iaf. HEm sova snart så jag orkar upp. ska ta spruta imorgon å, är så satans nervös :(



when the light is no longer bright

sov cirka timmen inatt, iväg på praktik vid 05. skit trött! slutar strax, ska hem å sova en sväng. sen skjutsa hem Linnea å sen in till Gävle å jobba 18-24. hoppas jag orkar?! imorgon ska vi jobba å. onsdag är de fm praktik sen jobb. torsdag en lektion sen besikta bilen!!! hoppas fan den går igenom nu. sen är de äntligen helg! vill bli frisk så jag får träffa bebisar snart :( älskarälskarälskar prinsen <3


bros befoe hoes, on the moon.

slutade vid fem igår. skjutsa hem linnea och emma, sen började david jobba vid sju. jag skulle egentligen träffa anna, men somnade strax efter åtta och sov hela natten.. haha. vaknade vid halv två idag, jag å prins var iväg å köpte tacos å myste lite innan han drog till jobbet. ska kanske ut en sväng med jojjan sen, men man vet ju aldrig med henne.. imorgon kommer linnea tillbaka en sväng iallafall :) 
 

don't trust a boy who doesn't cry

var iväg å gjorde provet, får la se hur de gick. zina har varit här å lekt en sväng idag. mysigt. emma kommer hit senare och imorgon ska vi iväg på lite work. får hoppas pengarna rullar in som dom ska denna gång. har gett upp min diet tid nu också, inte för att jag haft så mycke till diet. men iallafall, orkar inte mer! älskar min david fast han många gånger är en tönt ♥
 
 
 

The fat kid with the big dreams

klockan är alltså strax tolv, och jag äter varm macka å oboy. så jävla inte okej, jag som klarat mig från natt maten så länge, typ, och det som är så nära nu. men ja, å andra sidan har att inte äta natt mat fan inte hjälpt ett nå heller. inte för att jag riktigt tagit tag ordentligt i att få bort en del av mig jag inte vill ha. men iallafall. nu är det typ försent, å meningslöst? eller? nästan?
'
ääääää. under tiden jag skrev detta inlägg, som började med "så jvla inte okej" har jag kommit fram till skitsamma. tänker börja äta allt, när jag vill, som jag vill, hur jag vill, igen. ingen jävla skillnad ju. haha


if you expect the world to be fair with you because you are fair, you're fooling yourself. that's like expecting thee lion to not eat you because you didn't eat him.

-

Out of the fire

peter har fixat med bilen idag å, hoppas den går igenom besiktningen nu. sitter och försöker med den där jävla matten som de är prov i imorgon. går inte allt för bra.. emmmmsi har åkt hem. känns som att linnea nyss kom men att hon ska åka på en gång typ. tråkigt. vill låsa in henne här ett tag nu! ska mysa ner mig i soffan en sväng med prinsen strax, sen sova.
A

svart vitt och allt därimellan.

sjukade mig igenom hela helgen. maria var här å kollade lite film på söndag kvällen. igår sov jag i gävle med jennifer å tobias för mamma är borta. idag har jag kämpat mig till skolan för att försöka förstå matten innan provet. fina pontus var hit på fika, älskade gamla vän. och linnea har kommit hit! förkylningen börjar släppa och nån peng rullar in ikväll. äntligen går nånting lite frammåt. 
 

handen i fickan fast jag bryr mig

alltså vill plocka ut mina ögon, varför är inte det möjligt. hatar att va sjuk såhär. ligger å glor film, så gott det går iallafall. funderar över varför jag inte har en stor hemmakväll godis påse? det är lördag, jag är sjuk, jag ligger i sängen? hm. förut så kollade jag på heart of dixie, för att ha en egen serie när david jobbade. har laddat ner new girl nu, och hur underbar är hon inte?! haha grym ju. 
 
 
 

älskar dig prins

 

det är inte vad det handlar om.

what to say. mår inte som den bästa idag, inte på något vis faktiskt. sjuk som fan har jag blivit på en dag också. så ja, ser ut som någon gammal knarkare som är halv emo. fint. har kollat klart på one tree hill. skit drygt. saknar david, vill inte att han ska va på jobbet idag. också vill jag hämta hem lina. hejdå
 

i'm not telling you it is going to be easy. i'm telling you it's going to be worth it

efter praktiken igår så åkte jag å jennifer till gävle. tobias fyllde alltså 11 och vi fick tacos. min fina tjej fick jag träffa också, zina. tog en kvälls promenix när vi kom hem å. vaknade sjuk idag, det tackar vi inte för. har ingen lust att vara sjuk nu. kan ej andas, jävla näsa. ska släpa mig iväg till naturkunskapen imorgon, sen helg.
 

- hähä. jasssååååååa?

Undersökningar har visat att ett måttligt alkoholintag ger mindre fett på magen. Det beror förmodligen på att alkohol i små mängder verkar avstressande, vilket sänker blodets innehåll av kortisol. Ju mindre kortisol du har i blodet, desto lättare är det att bli av med fettet på magen.
'
Effekten gäller dock enbart för alkohol från vin och öl och du får högst dricka sju glas i veckan annars får det den motsatta effekten. Alkohol i större mängder har nämligen en specifik inverkan på var fettet sätter sig. Alkohol får kroppen att kanalisera fettet till midjan och samtidigt bort från andra delar av kroppen. Det betyder att du får en äppelform av för mycket alkohol. Detta gäller i högre grad kvinnor än män.

provsmaka livets heroin

kom i panik ca halv timme sen på att jag ej har mackor hemma å har förmiddag imorogn?! jennifer var lite räddaren i nöden å följde med till staooil. de tackar vi för. var dom nog att sova en sväng idag, men david sov ju.. så liksom rycktes med. men är jätte trött, så hoppas verkligen att jag ska kunna sova ändå.
'
anna å jennifer var hit på fika, te å kakor. mysigt! vill bli en sån mys-trevlig-fika-människa! jobbar på det. sen tog jag å jenne en promenad. myste lite oth innan prinsen åkte till jobbet. nu ska de sovas, hejdå
 
 

färglös som en tår

praktiken gick okej japp. när jag kom hem fixade vi lite trams sen tog vi en promenad. så jävla skönt ute idag?! hoppas det håller i sig ett tag. trött som ett jävla as men gjort allt för att hålla mig vaken. david drog precis till jobbet. så nu ska jag slängA mig i duschen, sen film och SOVA.
 
nytt till bilen? skillnad? hähä. å världens finaste kusin bebis <3
och andra fina kusin bebis som icke längre är bebis? 
 

jag tänder eld på saker för att känna glädje

lite spontant i lördags så kom edwina och mathias hit. vi drog oss ut på livingroom och käkade, sen hem och tog någon, förfriskning? slutade i sång, dans, skratt och sånt trams. hade jätte trevligt meed dom, äntligen! på söndagen så firades ju tobias, fick mysa med bebis också!! sen åkte jag hem till min fina moster å fick tacos å myste film!



kanske inte vill, men behöver.

är trött som ett jävla as. har varit riktigt trött sen säkert tio. trodde jag skulle somna dirr. men här ligger jag nu vaken ändå? går verkligen inte. som en jävla spärr typ. sov ej för du kommer bara må dåligt eller bli arg :) OK MEN JAG MÅSTE SOVA! förmiddag på praktiken imorgon ju. suckaaaaaaa


tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

är inte arg längre :) tur va vell de. skulle  ha super fredags mys igår. käkade tacos. sen åkte vi till kid en sväng, skjutsade in han å timmy till gävle. sen skulle vi hem å mysa å david somnade dirr...... men är vell en tröttis han å. ska iväg till valbo en sväng nu, sen hem till min fina moster å få bullaR! imorgon ska vi till gävle å fira tobias som fyllerr :)
 

onödigt jävla skit arg

ja, jag är så fruktansvärt irriterad. över en helt värdsligsak. men jag känner mig så jävla hatiskt mot allt atm, så måste dampa ur. 
'
FÖR JAG VAR SÅ JÄVLA TRÖTT I MORSE, okej?! och jag var så jävla nära på att skita i skolan, men tänkte att vafan. jag har ju skött mig så bra. jag skulle gå tio och tjugo i tio stressade jag upp ÄNDÅ och duschade och fixade och gick iväg. SÅ ÄR DEN JÄVLA LEKTIONEN INSTÄLLD, och det är fan inte första gången jag kommer dit och den är det. och igår när jag trodde det var hemuppgift för nån idiot skrivit det på fb, DÅ FICK JAG FAN FRÅNVARO SÅ DÅ VAR DET LEKTION. 
'
och ja, detta är jävligt töntigt egentligen. kanske har jag bara ännu en dålig dag :) men hoppas eran jävla dag också blir skit, idioter. :) 
 
 

vänner fyller livet med glädje, själen med solsken OCH HJÄRTAT MED KÄRLEK.

 


it's just a bad day, not a bad life

senaste dagarna. hade punka, eller något? hade punka i reserv däcket också. super morfar fixar, de tackar vi för. praktik igår, kändes som en lång seg dag. varit i skolan två gånger idag, en gång ca 10min och en gång för jobbig matte. va med jojjan en sväng. imorgon är det en lektion sen äntligen fredagsmys. har längtat ihjäl mig efter allt gott på jorden!! 
 

now it's all to late


vill inte sova. orkar inte vakna, från skit.

leave the world behind you

planerade helt galna bus i helgen som inte riktigt blev fullbordat av. får ta det en annan gång. är glad över att jag spendrade en sista helg med lina, hur mysigt som helst. även faast vi inte umgås så jävla ofta nu, så känns det inte bra att hon ska åka. på söndan va jag hem å eldade hos mamma, super fint. igår hade jag praktik, körde en värsting truck. idag ska vi till gävle å va med stefan tills mamma å tobias kommer hem från stockholm. hejd¨å
 

on the right side of the wrong bed

vaknade med lina på lördan, hanna kom förbi. vi hade en låång super mysig morgon. segade framför film med frulle å brudsen lite för länge. vart stressigt. kom förbi VÄNNER sen och vi hade en hel trevlig kväll med grillat å alkohol. det tråkiga är vell att det var en så kallad "hejdå-fest" vill ej att hon ska åka. 
 

we coud learn to love again

åkte till lina i fredags. vi träffade david en sväng och sen försökte vi dricka kaffe med hanna. fredags mys va planen. med mysbyxor, gina linne och mössa hamnade vi iallafall på någon ockeblo fest. hhaha! tanken på att skämmas lite fanns tills folk till å med dök upp i jaktkläder. ockelbo city levererar!
 
nä, har nog aldrig varit på en så tråkig ockelbofest. har heller aldrig varit så nykter kanske? inte för jag tror det varit roligare full egentligen. för höjden på FUN, måste ju vara när man "plockar" öldroppar från bordeT? haha. åkte hem å sov med min fina bus sen ♥

RSS 2.0