-

Finns inget sätt du kan förstå
Finns ingen vacker metafor
Jag släpper alla illusioner
Och dansar på till dystra toner
 

- utan dig skulle jag få fnatt iallafall


det kom en kusinbebis, en harry.


standing on top of the dawn

så vad har jag hunnit med sen jag kom hem?
inte hunnit med bloggas, nej. men en hel del annat.
 
landade en onsdag i ett kallt sverige. stannade på max sen åkte vi och hämtade tyra på dagis för lite lek med henne. jobbade torsdag, skulle sova hos marris och hon hade gjort en välkommenhemkladdkaka åt mig. fina hon. fredagen ropade bärs, men vi jobbade. marris sällskapade. Lördag hängde jag med linnea. hade babyshower för edwina och kvällen råkade vi hälla i oss en hel del av bärsen som ropat på oss. chillade igenom söndagen. hängde med en saknad david och marris. rullade natten till örebro. 
ny vecka. måndag. var på kalas för mode. tisdag gjorde jag och linnea en hel del påskpyssel. onsdag och torsdag jobb. sen råkade det bli start för långledigt? bra jävla underbart. landade hos maria efter jobbet. vi drack vin och pratade. fredag bärsade vi på baren och lördag firade vi lina i sandviken. 
söndag var jag iväg och käkade tacos med jennfer och ann. sökte hela dagen efter en vinvän men utan resultat. fick andas ensam för första gången sen jag kom hem, sen innan jag åkte. livet kom ikapp och en del ångest ramlade ner. spenderade ett par dagar mest i sängen. jobbade torsdag och fredag. linnea var hemma i helgen. så hängt med henne. har fått en kusinbebis. hälsat på den. lördagkväll fick jag hänga hos min saknade gummivän. vi drack vin och pratade. 
söndagnatt iväg till örebro. när jag kom hem från jobbet måndag så åkte jag till edwina. tisdag körde jag en vända till östersund. sen sällskapade jag marcus till avesta. nu är det idag. idag är det onsdag. jag gick upp i tid fast jag inte ville för att kunna sova ikväll. bra gjort av mig. har mest bara legat i soffan. ska ut på en promenad. ska äta. ska sova. imorgon en vända östersund. sen är det långledigt, igen. ännu en gång, himla nöjd. jag är på benen. en vända valbo och lite öl väntas. blir bra. 

australien från iphonen


bali från iphonen


reste till Bali, hamnade i Australien

ja, jag satte mig på ett plan till Bali för att kramas och dricka öl med en saknad jojjo. jag kom fram, det gjorde inte hon. satungen kom till flyget och vart nekad, det visade sig att hennes pass går ut inom ett halvår. Indonesien är tydligen väldigt noga och ett sånt där nytt "akut" pass accepterades inte heller. tar cirkus 4 veckor att få ett nytt pass. skoj. kände för att gråta en sväng, visst är det festligt å va på Bali. man kan ju alltid dricka öl i regnet. men resan tappade som lite sin mening. så vi slängde om planerna och fixade med allt va som krävdes för att ta oss till Australien. 
 
Australien var grymt. att dela säng med jojjo. somna med jojjo. vakna med jojjo. kramas med jojjo. dricka öl med jojjo. utforska och äventyra, med jojjo. vad mer behöver egentligen sägas. utöver jojjo, var Australien också bra.
 
har sett kängurus, dom hoppar omkring över vägarna som rådjur springer över vägarna hemma. har sett hur mycket små ormar å ödlor å äckliga kryp som helst. har sett en stor vidrig orm också, usch. har sett en massa vattenfall. har sett söta människor. har sett regn. har sett sol. Australien var bra. hade mer en gärna stannat. 

-


-


-


-

 

-


-

 

-

 

-


-

 

RSS 2.0