luften ligger kvar från igår

måndag - efter jobbet gled jag hem till marris. vi käkade våfflor ute i den härliga solen. gled hem å slog igång grillen å så kom robin å kidzen över på käk. lite popcorn i soffan och tidig läggdags.
tisdag - jobbade östersund
 
onsdag - ledig. pysslat med lite bilder. tvättat. prommat med robin. pojkvän gjorde en god lassagne. åkte en biltur till sandviken för glass men var så lång kö. åkte hem å myste popcorn å serier i soffan istället.
torsdag - ledig.åkte för en glasstur med robin å elias. shoppade lite och gled hem. packade klart väskan för helgen. åkte iväg till svartnäs för att gå upp för ett utkikstorn. mycket trevligt! åkte hemåt å plockade upp robin å elias igen, så åkte vi till trebo och käkade. 
fredag - vaknade till tråkiga och ledsamma besked. livet är för kort. och man vet aldrig när det tar slut. sen körde jag en vända till östersund.  
lördag - upp å iväg mot äventyr! pojkvän skjutsade mig till jeff, så gled vi mot huvudstaden. ett stopp på mall of scandinavia, där vi kom på att det var löningshelg, orutinerat. en lunch å mindre shopping blev det. sen drog vi vidare till hotellet, svirade om å drack lite vin. va ut å käkade gott. sprang lite i regnet. kollade på en supermysig spelning med lovad. drack ett par öl, skaffade en vakt kompis. och avslutade dagen på hotellet, i badkaret med vin å skum. en bra sista 25årsdag!
söndag - klev upp för frulle. fixade i ordning oss. packade om väskorna, OCH GAV OSS IVÄG MOT ARLANDA. väääldigt mycket köer, lite taxfreehäng, lite arlanda öl, lite käk efter mycket om och men, lite försening, sen tilllsut, satt vi på flyget mot grekland. landade, tog oss till hotellet och tillslut sängen i korfu vid 03. men äntligen framme och redo för en vecka sol!!!!

stuck in between

måndag - efter jobbet gled jag hem, städade och tog en dusch. sen dök jeffa in och vi la oss för en liten powernap ihop. när vi vaknade till tog vi en promenix sen handlade vi för lite grill. david, robin, å stefan anslöt. efter lite gott käk så gav vi oss ut på en övningskörningstur med lilla lillebrorsen.
tisdag - ledig dag och vilket fint väder. sov länge, låg i sängen länge, sen käkade jag lite frulle ute i solen. aj så fint. robin kom förbi å rasse kom från jobbet, å så gjordes det pizza. å en kvällspromme till en solnedgång!
onsdag - jenny gled förbi och vi lyxade lite i det härliga vädret. hon gjorde en efterlängtad kycklingostpasta, lite bubbel, lite jordgubbar, lite glass. vi var nöjda! bytte ut henne mot jeff. vi spanade lite resor å prommade. rasse kom från jobbet å robin anslöt, så blev det lite hemmagjord pizza. 
torsdag - robin kom å gjorde pannkakor innan jobbet, torsdagslyx!
fredag - jobba östersund
lördag - jeffa kom hit och vi har, BOKAT EN RESA! äntligen. som jag har längtat efter solen. som jag behöver lite utomlandsliv. det ska bli så himla fint. överraskade med en babyshower för shaken och hängde ungefär hela dagen där. sen kröp vi ner i soffan med lite film å godis. 
söndag - sov halva dagen. började packa. missade att det blivit finväder? drog en liten grillning och packade lite mer. 

så blev den lilla lilla sparven stor

måndag - efter örebro gled jag förbi hos eddis å firade emil lite i efterskott. stora grabben! han fick paket å jag fick lunch. alla nöjda! gled hem och oljade in altanen, blev himla fint. dock räckte det såklart inte riktigt heeeela, ungeför som vanligt då. bara beställa lite mer! sen fick jag lägga mig för att köra en natt till.
tisdag - efter jobbet gled jag in till sandviken å hämtade upp en liten lillebror. GRATTILS TILL HAN PÅ 18ÅRS DAGEN!!! vi festade till det lite - churros med mjukglass å nutella, samt ett gäng munkar. övade lite fickparkering å sånt, sen så gled vi hem för en dusch. mötte upp jeffa efter hon slutat jobbet, svirade i oss munkarna och drog till tacobar för lite födelsedagsmiddag å den första lagliga ölen. supergott va det! sen drog vi vidare till olearys för lite biljard och lite mer öl. skaffade oss en kompis å lirade lite shuffleboard med också. himla trevligt! en lite full men väldigt nöjd 18åring blev det iallafall. toppen kväll!  
onsdag - jobbade östersund
torsdag - jobbade östersund
fredag - ledig fredag, vilken fest. städade hemmet lite grann. lina och bebis kom förbi, vi tog en promenix. bakade lite kladdkaka för morgondag. robin kom på tacos. vi kikade över till mackelitofamilyn en sväng. jag gick lite bebishäng å rasse fick hjälpa lite i bygget.
lördag - pojkvän drog iväg på lite jour. jag duschade å gjorde iordning för kvällens partaj. firande för stefan stod på schemat. grillbuffe, lite fika å en del alkohol. grabben gjorde det bra som fick i sig 18 småshottar en del drinks, en del öl å höll hela vägen till sjöbacken. lite mer öl, lite go pizza, ett dopp i sjön å sen vidare. 
söndag - sov halva dagen. rasse va upp å tvättade bilar å va iväg å handla å greja. sen gav vi oss iväg till ockelbo för å hämta hem bil å lite grejer från gårdagen. åkte hem å målade det som var kvar av altanen. sen kom robin förbi på lite käk och vi bäddade ner oss i soffan. 

och så lämnar hon oss igen

måndag - efter jobbet gled jag förbi hos marris en sväng. sen va det hem till duschen å svira om å iväg till olearys. ännu en avskedsmiddag för jojjan, med boänge familyn. lite biljard å shuffleboard slog vi till på också. det var mycket trevligt.
tisdag - tidig uppstigning. gav mig iväg till obo för att hjälpa marris att skruva lite grejer. sen åkte vi en vända till valbo, å drog en middag på pizzaplace. sov hos marris, å sandra kikade förbi med. 
onsdag - vaknade hos marris. pysslade lite granna å sen gled jag hem. svirade om å åkte för att hämta upp jojjo å vidare till årsunda. där blev det middag, packning och en sista sista kväll. blev en sen hemgång och nu finns det inge fler avskedsmiddagar. nu åker hon igen. jävla snorunge. även om hon var hemma ett par månader ändå, så känns det som ingenting nu. gör ont i hjärtat att bli av med henne igen. älskade satunge.
torsdag - jobbade östersund
fredag - lucnhade med marris innan jobbet, å sen sällskapade hon till östersund.
lördag - hämtade upp linnea, signe å jeff. vi gled till trebo å käkade. sen vidare till gävle för lite bowling! linnea rockade och som vinst önskade hon lite gott fika till allihopa, det lät fint så det slog vi till på. åkte hem för att släppa av signe, då bestämde sig dom andra gummorna FÖR ATT TA ETT DOPP. dom är galna, och mysiga. skjutsade hem linnea. jag å jeffa tog en promenix till hedåsen å kikade på solnedgången, sen hem å bakade en kladdkaka å kikade film. 
söndag - sov lite granna. sen kom jeff aka frisören förbi å klippte rasse. stefan ramlade in och fick också en klippning. efter det drog vi en grillning. tog en liten mini promme innan vi var in en sväng hos mackelito å grattade han på födelsedagen.
 

time is running out

måndag - jobbade örebro
tisdag & onsdag & torsdag - jobbade östersund
fredag - promenixade med robin å drog på mig sjuka skavsår. sen släpade jag med mig honom till valbo på en liten shoppingrunda. när pojkvän kom från jobbet drog vi direkt vidare till boänge för att fira Thea 18 år!!!! efter det gled jag å kusinerna vidare till obo där ann hade beslagtagit ett hus. lite bubbel, snacks å badtunna fick kvällen sluta med.
lördag - vaknade i obo och åt en mysfrulle ute i solen. jeff intog frisör titeln, så jojjan genomled en slingning å en klippning under förmiddagen. åkte vidare till sjöbacken för en lunch. å sen ut till britt på lite fika. pojkar, i form av david, rasmus å robin anslöt sig tillbaka i obohuset. så promenerade vi iväg för att kika på lite kase. avslutade kvällen med lite plockmat, kortspel å bubbel.
söndag - skulle iväg å kalasa för empi. men lite planer gjordes om så jag fick kliva upp å städa hemmet istället. jojjo kom förbi å satte sig å plugga medans man fick slita för att få ihop hennes avskedsmiddag. (skämtåsido) ramlade in lite family å så grillade vi och hade trevligt. snart åker hon igen. usch

RSS 2.0