# brasilien in a rainy day

 

# brasilien


"vad som är godare än gratis? stulet."

japp. det regnar alltså igen. fyfan. vill typ säga till mig själv, skärp dig. du är ändå utomlands faktiskt! men nej, hade fan hellere varit hemma. är deprimerad nu. händer ens detta?
'
har varit iväg på nå kalas idag iallafall. när man kom och när man gick fick man två pussar av hela släkten. jag kan inte bestämma mig för om det är lite trevligt/mysigt eller bara obehagligt/äckligt. alltså nu hade vi ju tur att det var en trevlig släkt, men om man möttes av en hög tjocka, illa luktande, wierda niggers då? då hade man ju varit tvungen att springa.
 
 
 
 

alla vild djuren bland oss

FÖRESTEN. på strander igår, så såg vi krabbor. dom va pytte små, typ en cm. å äckliga! haha. såg HAVSSKÖLDPADDOR också, dom därimot, var svin stora! typ en halv meter. hade velat se en liten apa också, men dom vela inte visa sig för oss medans vi var i rio bland bergen. där dom tydligen finns!
 

alla hörde men ingen förstod

idag har det varit ännu en uunderbar dag! har spenderat den på ännu en ny strand. allt känns så mycket bättre nu. står därimot att det ska regna i helgen, IGEN. händer det så gråter jag blod. men vädret brukar ju kunna ha fel :) har nyss duchat av allt grus, väntar på david sen ska vi gå till affären å kika efter nå gott!
 

att det ska behöva upprepas

regnet har äääntigen slutat och det var då inte en dag för tidigt! igår iväg till stranden. tyvärr väldigt mycke moln, men jag tänker inte klaga. idag var vädret ännu bättre! gick till stranden här först, sen var vi hem å käka och efter det åkte iväg till en annan fin strand. varit klockrent väder idag, äntligen! när vi kom hem gick vi till stranden här igen. drack lite öl å käkade kakaaa. mysigt. ligger i sängen nu, helt slut, hoppas på samma väder imon :)
 
 

en gång är ingen gång, det va en gång

btw, igår när vi var ute och åkte bil (ovanligt). så stannade vi eftervägen i spöregnet och pallade mango från nå träd. närmaste äventyr vi kommit. men de va intressant!
 

black and white, feels grey.

 
 
 

why am i not suprised?

okej, dag 5 med regn. imorgon ska de TROLIGEN bli sol, så håller alla tummar nu! är inte ens less längre, orkar liksom inte. allt är bara så ironiskt. sett fram emot den här resan så länge, att den ska bli så jävla bra. david kommer att betala på resan närmaste året, tog hans semester lön, och det jag sparat under 1-2år. slängt ut mer eller mindre 20k, på en vecka regn liksom. nu jävlar lär sista tiden bli bra! ätit pizza idag, den hade fyra olika ostar och var god. typ vad som är värt att skriva om dagen :) godnatt
new york från planeeeet. 

fotograferat min fina fotograf?:)




- jag är vilsen, tjock och lycklig.

wohala. regnar fortfarande. förstår inte :):):):) dom säger att dom aldrig haft såhär dåligt väder så länge, inte ens i vintras. man blir ju lite less. fyra dagars regn liksom...HITTILS. varit iväg en sväng idag, gör inte annat än å åker bil tror ja? tänkte försöka orka föra över lite bilder från kameran så bloggas slipper mobilskit :) 200 dagar till studenten, något att se fram emot!
 
 

vem har dålig karma då. han eller jag?

igår hade jag en dålig dag. va inte alls på humör. vaknade idag lite gladare iaf men med samma jävla skit väder. tur vi ska vara borta två veckor, annars hade man typ åkt hem imon, solat en dag... fyfan. haha. varit iväg en sväng idag trotts vädret och kikat lite, har kollat film, segat och bakat. vill att det ska bli sovdags så vi kan vakna till en ny dag, men sol. förhoppningsvis.
 

ser misshandlad och invalid ut

allmänt bror. jag tror dom lurar mig, men dom säger att de finns vilda hästar och kossor? haha. känns jätte fel att dom pyntar här med julgranar, tomtar, osv. denna värme och jul hör inte ihop ju. är jätte hemskt att se små barn stå mitt i motorvägen och försöka sälja vatten. har även sett folk gräva ner sig i stranden under palmerna för att sova på kvällarna, sjukt.
'
man kan köpa en halv liter 39% sprit för typ 7kr. HUR STÖRT?! tänk alla gånger i sverige man skulle ha haft en fylla men ej har råd. haha. mina händer är så fula när dom är bränd, och såg inte igår men har tydligen bränt ett öga. -.- hhaha. min vanliga otur har sprungit ikapp mig iallafall, är kasst väder idag.. men deras hus är super fint :)



  



sista dagen vid copacabana å hotellet

tredje dagen i rio och första dagen med solning. efter frukost idag drog vi oss till stranden. efter ett tag där kom Davids pappa å tjej å vi åkte iväg till en annan strand. vem tänker på att smörja in öron å händer? inte jag iallafall, så där har jag bränt mig. i ansiktet är jag också vanligt likblek å röd fläckig. ser sjuk ut. läskigt sjuk. David tror folk är rädd för mig. tog en kvälla promenad längst stranden å är trötta som svin nu, alltid trött?? lämnar hotellet imorgon. ska tydligen va ännu finaste strand ute hos Davids pappa, spännande! 
 

Brasilien - Rio de Janeiro

solade en snabbis när vi kom till hotellet på tisdan, sen drog vi iväg med Davids pappa för å kika lite i rio. åkte en typ linbana upp över rio, otroligt fint. å käkade massa pizza! på onsdan var vi iväg med någon guide hela dagen. va till lite olika ställen, ttyp 2 värda att se. staty på berg å ännu än typ linbana till berg. synd att kasta bort hela dagen för det bara.. tog en kvälls promenad längst stranden. så fint, så skönt, så mysigt. 

 

Sverige - London - New York - Brasilien

så vad har hänt sen sist? varit orolig över om vi faktiskt skulle fixa alla mellan landningar, men gick super! har sett en riktig sån där "London-buss" röd som man kan sitta på taket. å londonsflygplats? UNDERBAR! alltså lila, nästan allt va lila. människorna hade lila kläder, skyltar var lila, rullstolar som var lila, sopvagnar var lila och lila julgranar. trivdes! har sett new york, från håll. det är fint. bangade att ta en resa in ifall det skulle bli något så vi missa flyget. men glad är jag ändå! hotellet är jätte fint! Polen är bredvid vårat rum och har ett kvarter typ till jätte fin vit strand. vattnet är dock svinkallt!


har ni en gång varit söta?


 
 

gränslös kärlek, alltid oavsett

 
 
 
 
 
 

"ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillndaden"

 

these moments are my stories

 

-


årets önskelista kanske kanske?

det underbart snygga vinet heter taittinger!
 

snart behöver jag inte längta längre

drack hos hanna, ramla in några stycken. drog vidare till lina/micke, ramla in några där. efterfest hos j-syskon, sket i efterfestensefterfest. ramlade in hemma vid sex tiden, hanna däckade på golvet. det var fredag :) såfort jag kom hem på lördan följde jag med ann till årsunda Å BEBIS ♥. har varit en sväng till mormor idag. har bytt däckhelvetena och slutligen packat klart väskan. nu är det nära!
 

vilka är dom, vill åt dom.

alltså ännu en natt... somnade vid 8 igår och sov nästan hela natten, nästan. vaknade vid fem. bara skit drygt, fattar ej varför?! det possitiva är vell att man slipper gå upp till klockan som man hatar iaf?:) klar med skolan nu. när får man väcka en prins som har och ska jobba natt? skulle ha bytt däcken innan jag åker till ockelbo :):):):) ska till min fina vän, hanna ikväll. blir fint!
 

för han vill ej ha tillbaka sin mössa

kändes som sprutan gick fortare den här gången, och inte lika ont som första. men ändå ont och jag är fortfarande öm i armen. tur det är ett halvår till sista sprutan nu! käkade tacos innan prins drog till jobbet, super gott. jag va trött och somnade redan vid tio, vem får lida för det nu? jorå, jag dääääää. ingen nk iaf så börjar vid två och hinner somna om å sova en gång till :):):) 
-saknar tjocko, min fina vän ♥
 

när kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var.

 

bortom stjärnorna i ljuset.

hejhejhej. vaknade och var jätte kissnödig och sen kunde jag ej somna om, känns ju lite sorgligt när man har en dag att sova hur länge man vill? är super fint väder ju, vill ut på promenix. hoppas prinsen vaknar tidigt idag så jag kan tvinga med han ut. ser ej fram emot spruthoran, efter den ska vi en sväng till valbo iaf. hejdåa
 
 

i guess what is done is done

 känns som jag knappt gjort något men ändå haft en hur lång dag som helst, å klockan är typ bara barnet. ska göra mat till mig å prinsen. sen kommer jojjan förbi en sväng. sen ska jag sova som ett as, är så innnnihelvete trött! å är ledig imorgon, så jävla skönt. ska ta spruta imorgon å, fy :(

om så stjärnorna skulle falla

hähä. varit iväg med lastbilen idag, först gävle sen hem på lunch och efter det falun. det gick varken bra eller dåligt, men det är vell kanske framsteg? la mig i sängen när  jag kom hem, vart självklart trött, och vela sova en sväng. sov bort hela kvällen å nu är prinsen på jobbet. D R Y G T. ska ringa min fina vän hanna å prata lite sen glutta movie.

bland vackra lögner

maria kom hit ikväll, vi hälsade på sandra och bebis, sen kollade vi film. prins jobbar natt så blir tomt den här veckan.. woawoa, gick upp idag fast jag vela sova mera för att lättare somna ikväll, får vell se hur de blir med det! ska plugga lite körkort å dra igång en film sen. fina underbara små kusiner♥
 

i gotta learn what i'm and what i'm not

sovit hela dagen, å visst fan är det underbart allt! mindre underbart blir de på måndag när jag börjar klockan åtta, men det är ett senare problem. sandra och fina novalie kom förbi, mysigt. har börjat packa väskorna, det närmar sig! har nyss klippt david och nu ska vi kika på en film. 

How Old is your soul

alltså varför? somnade utan problem vid tolv igår. vakna till strax innan davids klockan och när han åkte så kunde jag inte somna om helt. jag är fan ledig idag! JAG SKA SOVA HUR LÄNGE SOM HELLST. usch, less. mat & new girl får trösta mig! annars då, fredag? ska till besiktningen med Anna, plugga lite och sen vet ej. mysa med prins? fick lite tid med fina Tyra igår iallafall 



Två gånger är en vana

har alltså varit jätte trött hela dagen. nötit på med plugg, kunde inte ens hålla ögonen öppna typ så slockna 5min vid nio. OCH VEM LIGGER VAKEN NU? seriöst, fem minuter?!!?! jaja. nog överlever jag allt :):) chips å dipp å new girl, rätt ok. har ykb prov imorgon, lite nervig? men börjar ett iallafall, så det är ju skönt. sen ska vi iväg ut till vejjan, ska få träffa världens finaste tyra! längtar


jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.

tredje dagen, gången? den här veckan... har gått upp ur min satans säng och släpat mig till skolan för att få reda på att det är plugg på valfri plats om man inte ska köra. FEL ATT SÄGA DET INNAN? ja, tack, otroligt skönt att få plugga hemma. otroligt mindre skönt att behöva förstöra halva dagen genom att gå ur sängen i onödan. pluggar som en jude nu iaf, men kan fan inte koncentrera mig. är hungrig också, ska få tacos. men david grejer med annat, så smyger i mig lite choklad så länge :):):))
 

det närmar sig 2014 nu, alltså nästan 6år senare. tänka sig?

hitta en bild från 2008, det var första gången jag träffade david. då skrev han med min kompis. han var mongo och kladdade kiss i mitt hår. (var egentligen snö). sen gick ca ett år innan vi träffades igen.
-
den här bilden är tagen 2009, en vinter då vi ofta festade ihop. eller ja, blev bjuden på alkohol as hell! david påstog sig vara kär i mig men jag var icke intresserad!
 
denna är tagen på min 15-årdag (!) hemma hos david.
han hämtade mig och edwina i ocklebo, bjöd på alkohol å glass. och skjutsade hem oss dagen efter.
 
sen träffades vi en gång under 2010 när jag å sandra random kom på att vi skulle hälsade på han i valbo, vi åkte dit å käkade glass.
 
vi pratade ibland och bestämde oss flera gånger för att göra nått för vi hade ganska kul. david var ju mongo invalid och bjöd alltid massa, haha. vart aldrig av iallafall. förens när jag och lina en dö helg eller något bestämde oss för att åka till han i forsbacka, en helg blev fler helger, fler helger blev hela sommaren.
under sommaren 2011 träffades vi, och den 22 augsti bestämde vi oss för att blit tillsammans.
 
 
 
vi har alltså varit tillsammans i över 2år nu. vem hade kunnat tänka sig de den där gången för länge länge sen? har alltid haft kul, david har alltid blivit kallad mongodavid. höll på med varandra nångång på fyllan. har pratat om halva livet med varandra. har haft ett helvete när jag INTE var intresserad över att han va intresserad och så fick inte fallet vara. hållt kontakten på MSN(!). har fått alkohol utköpt någongång. mer har det aldrig varit. FÖÖÖRENS i slutet den där sommaren. å ingen är gladare än jag för det!:) älskar dig min prins ♥
 
 

så lite som möjligt med så många som möjligt

åååå tänka sig! har varit iväg å kramat min fina vän för ett tag sen, lina är hemma. det känns så skönt, så bra. jag har saknat henne massor. har käkat kvällsmys också, bara längtar efter första advent ljusen till. dom behövs nu! prinsen sover här bredvid mig. så ska krypa ner jag också, är jätte trött.
 
 

som att vända allt ut och in

hade klarat matte provet iallafall, och det känns så satans bra. va inge snö ute när jag vaknade, å nu är min jul-mys-stämning-känsla borta. är svinigt kallt både ute och inne. skulle ha varit iväg på lite jobb å fått in lite cashflow men har ingen som kan följa.. har varit duktig å pluggat lite ykb å nått körkorstest iallafall. ska vänta hem prins så han kan göra mat, och sen sova en sväng. längtar efter lite bebis gör jag atm å. 
 
 

all i want for christmas is you

alltså. hej, tisdag morgon.
ligger i sängen och glor new girl. sängen är sådär lagomt mysigt varm, vill ligga här föralltid. men jag vet att jag ska gå upp till skolan sen, men det gör inget. jag känner mig på så helt okej humör just nu. alltså julmust å julmackorna har kommit. hur underbart? vill ha massa tända ljus, eller, vill ha första advent! det får gärna snöa lite för min del idag till å med faktiskt. jappppp, idag skriker de    jul-feeeling i mig. så satans mysigt. längtar
- jaja, prinsen har dragit till jobbet. ska kolla lite till sen försöka sova en sväng. hoppas jag mår lika fint när jag vaknar och måste iväg till matten sen, hhähähä.
 

en obeskrivlig vänskap

 

när skämt möjligt blir allvar.

idag har my head haft en händelserik dag, vill jag lova. från olika håll och på olika vis. MEN VAD TUSEN GÖR DET OM HUNDRA ÅR? det som spelar roll är vad som betyder nått, elle nå :) lyckades sova en stund inatt, var i skolan en snabbis sen hem å plugga och sov hela dagen. inte allt för krävande! gjorde alltså så satans goda muffins igår natt, skulle gärna bjuda hela världen. men nu har jag precis ätit upp den sista! hähä
 
 

vaknade alldeles själv, minns inget från igårkväll.

när vi vaknade på lördan kastade vi oss in i duschen sen drog vi till ockelbo! edwina å mathias bjöd på mat och sen drack vi lite alkohol. vaknade på deras soffa idag, käkade pizza sen hämtade vi hem fina moa! när vi kom hem slocknade vi på soffan och nu har vi precis bakat muffins. hähähä! ska plugga lite sen sova, iväg till skolan imorgoooon.. 

find your castle in the sky

i torsdags kom maria förbi mig å emma i gävle, så vi fick träffas en sväng! myste ner på stan å handlade lite innan jööööbbet. på fredan var jag hem till min fina moster, vi käkade tacopaj å var barnvakt åt bebis. hur mysigt som hellst, hon låg å sov på mig hela kvällen ♥. sen va jag hem å myste lite med min prins som jag saknat hela veckan också.
 
 

RSS 2.0