hugo min hugo.. björne sandras björne..OCH maria du ska ha snigel!

sitter hos sandra åh nördar nu, vi har inte gjort mycke mer under kvällen heller.. i morgon drar vi till valbo, saker ja ska skaffa mig är typ..
tjocktröja
bikini
linnen
leggins
mysbyxor?
mascara
hårfärg av nå slag
WHATS MORE?!?!!!?!
min HUGO.

ingen kan hjälpa mig nu.

de va nära, jag kollade minuterna jag hade ont i magen, jag hade huvudvärk jag va trött jag hade ånger allt snurra runtruntrunt. de är efteråt nu, jag vågar inte fråga, vill inte prata om de. jag vet en del, får se hur de blir med det. det faller mig i tankarna några gånger om dagen, oftast innan sovdags. men de blir alltid extra mycke precis innan och precis efter. nu är de både efter och innan.... hm. just nu vet ja inte vad jag tänker men jag orkar inte. varförvarför snälla varför?

funderar på åh ta alla tankar åh dra i hop mig själv åh deppa idag/kväll. kanske få de ur mig lite mer och släppa vissa delar. eller drar jag åh gömmer mig från skiten, till sandra åh livar, glömmer de bra nog då. får se hure blir! har tankar på åh dra ner åh sova mormorslägenhet, men de får jag vell aldrig.

antingen känns det mer en vad som visas.
eller så visas de mer en vad de känns.



jag har saknat dig mer en du anar

över midsommar va ja i mångeln.. torsdag-lördag. riktigt skönt va de. hur fint som hellst där och med underbara människor :) bada, sola, plockablommor ;) osv. lördag va jag fram åh käka på atalanta med flickorna bus ( fillan åh lina) då vi kom på helcrazy idèn att tälta. men mamma tråkade ut den och vi fick inte, efter lite om åh men så satt vi iaf i ett tält vid åbersströmmen ;) mke bus. seni går kom min saknadee hanna hit. vi tog en promenad åh mötte fillan som följde med hem. senare gjorde vi kladdkaka, busade och kolla film :)

de ger dig inte svaren du vill ha,
men jag orkar inte få fram mer.
29/6

mångel, lina, fillan & hanna ♥

TÄLTNING I GÅÅÅÅR

vid tio i morse vakna jag åh lina ( fillan hade dragit ) ... känded mig ganska piggfaktist, men lina såg ut somo en levande döing och kände sig nog som en.. tältet va dö varmt men de va skönt ute. efter mycke om och men fick vi ner de där jävla tältet i sin lilla förpackning och vi drog hem. har inte gjort mer en bara legat och kolla taket typ, trött fast itne trött sova.. mer seg. sen fick ja nå ryck och bara lära göra nånting.. fundera på klippagräs, fråga mamma om ja skulle få pengar för de, 200.. fine! hade nöstan gjort de endå, även om ja kommer ångra mig så fort ja kommmer ut nu ;) hungrig är jag också, men vill inte ha mat. allt som ja kan tänkas äta känns äckligt.. hm ^o tvätt, har ja hängt också, och effter ja fixat gräset ska ja hänga en till, känner mig duktig i dag! :) blir bara ta de lugnt, kanske träffA EMMa en sväng i kväll också :)

du vet de nog inte,
men bara de lilla sänker mig.
27/6

JOBBIG irriterande JÄVLA dag.

haha, va in till gävle åh fiaxde pass, va där fan hurlänge som hellst, jävla mongolid cp som inte kunde nåtnign fyfan ! sen drog vi in till sadnviken, mötte upp sandra vi donken så fetta vi liteee. va hem åh stekte ute...... men sorgligt nog på fel sida huset så fick ingen sol på oss ;( sen har vi typ gått runt och träffat olika folk överallt hela kvällen :) dagen har varit, sliten,störd,jobbig,irriterande och allmänt pisst fast helt okej :) aja, har kollat två filmen och nu blir de sova..

du förstår de inte
du skulle inte kunna förstå det.

24/6

SÖTA TJEJER DYGNA TONIGHHT, nästan.

haha.. vart mke ändrade planer i går ;) först tänkte jag ju åka till sandviken..... sen vare tänkt att hanna skulle komma och sova hos mig, men jag slutade hemma hos maria! :D haha myystiskt ^o. åkte med edwina hit, maria&edwina cyklade fram och köpte coola och jag bestämde mig för att vänta hemma, VILKET JAG ÅNGRAR. huset spökar! eller ngt, fyfan rädd som ett as va jag, så satte mig utanför tills brudarna till sist kom hem. sandra kom med en buss lite senare, & då drog vi i gång vårat lilla lan ;)

haha. vi kollade nån wallander, den va skapligt bra faktist, också täntke vi spela monopol men det blev kort ist. chikagoo! :D stavning ? aja, edwina åkte ner från köpstopp två gånger tills hon slutligen vann den tredje, jag åkte ner två gånger precis när edwina vann typ, och maria lyckades inte åka ner alls :D, någon gång där efter de gjrode vi käk! maria vela ha köttbullar, edwina strips och jag till de brunsås, så gott skit vart de! :D after that va vi upp åh väckte sandra som sovit ca två timmar under tiden vi spelade osv. sen så har vi bara data nördat, tills alla slutligen somnade. NU sitter jag och väntar på mamma som komme rungefär när som hellst och då drar vi in till gävle.

hur ska jag göra med det,
och vad ska jag göra med det.

23/6

bra uppdaaterare.. -JA!


länge sen uppdatering i gen men...... i fredags så sov ja hos emma iaf, vi gjorde inget speciellt tror jaa O.o . lördag vare ju STORA dagen !!! ungefär.... bröloppet va ju dåå ;) va fram då, jävla mke folk åh så vare iaf :) sov hos emma då sen ocksåå. söndan tog vi de bara lugnt sen drog vi upp till lingbo :) träffa folk och busat lite där i några dagar. skapligt trött på skit när vi åkte, så va skönt där uppe, de mesta försvann liksom : kom hem nyss. ska snart duscha åh käka. sen blir det sandviken antingen i kväll eller i morgon. till min sandriiiiiii

det faller mig i tankarna..
precis varie dag.

22/6

haha fail. ikea & allt annat som funnits under den här lilla tiden innan bröllopet e ju iaf inget annat en töntigt. menmen, nu försvinner vell allt och de blir vanliga ockelbo! :)

irriterande från start.


jag kom på för ngn dag sen att jag blivit jävla duktig med "gott" ätandet.. jag menar, ja käkar knappt obo'y mer, va hur länge sen som hellst ja gjorde en kladdkaka, och ja har ofta inte godis... hur bra e inte de? + att ja inte ens varit sugen. men de sprack i veckan, har käkat både obo'y och gjort kladdkaka och nu har jag börjat blive sugen igen.... OOOPS, men jag va duktig ett tag iaf! och i går när jag hade tråkigt och va sugen på nånting så gjorde jag maat, riktig mat. DUKTIGT! de bleev, sstrips, köttbullar åh brunsås. förutom att såsen bubbla över, köttbullarna vart lite brända, stripsen vita på ena siden och bruna på andrra. så gick allt bra ;) men gott vare iaf! fan duktig på de här med mat jaaa.

va så trött på allt i går kväll och vela bara sova men kunde inte. åååhh irriterande. skulle upp typ tidigt i dag åh följa med mamma till gävle åh fixa pass med, men de blev inge tror ja ^o har vaknat flera gånger i dag också, men inte förns på riktigt när karinkom hem åh dryga vid tre. & klart hon öppna käften om massa skit så man blev irriterad som ett as också, sen har allting från de varit irriterande & de behövs nånting jävla bra för att ja ska bli glad nu igen, jävla skit dag. karin åker iaf till forsbacka ( SÄGER HON ) men vem vet. så jag blir iaf aloone, men emma sover här, OM nu inte karin tjaffsat till de som hon har. ååh va allt blir pissigt. har även en horsamsung som låne teöefpn, HATA. aja, uppdaterar kanske sen.

sånt som skulle kunna vara så bra,
men du tar bort de, innan de hinner börja.

18/6

VATTTENKRIIIIIIIIG!!!!! :D

IGÅR SÅ TOG JAG och sandra en buss jävel till ockelbo och drog hem till petter där han åh micke satt åh gjorde... nånting. vi skulle ha  vatten krig me dom, hade vi bestämt... dom va på från början men inte sen tror ja O.o. frida kom, åh typ ngra till. och de blev vattenkrig endå...... va lite skapligt blöt. sen kom ja åh sandra på 20 min innan sista tåget/bussen att vi ville tbx till sandviken, tröttnat på ockelbo nu liksom ;) men lyckades inte med det. så hem och kollade på en svenskväördelös film med text... UCSH! a de va fan inte riktigt min kväll i går

haha i dag när jag vaknade hade sandra varit vaken ett bra tag.. hon hade ätit kladdkaka, myst med kattbebisarna och varit ute på en LÅNG promenad... HAHAHA! stackarn, fan va trök. sen har vi inte hunnit gjort så mke mer. om ett tag drar vi fram med bussen och busar med maria, och efter de drar jag hem till anna åh sover där :) får vell se va vi hittar på, men nånting blire vell!

det är vell inte så bra,
men ja försöker ju lite..
16/6

sandraaa åh sandviken!

kom  till sandra i går kväll och då gjorde vi ingenting tror jag. idag va vi uppe vid tolv och vid tre tiden va vi i järbo och skulle fiska med två sötnosar, oskar 10år och mattilda 6år ;) haha... blev inge fisk, men vi gjorde inte mer en gick runt till nya ställen eller försökte på kroken på spö't typ, a de där med åh fiska de e fan inte min grej, vela bara hem typ O.o. halv sju va vi tbx i sandviken, käka pizza och sen tagit de lugnt..nu taggar vi krig ;)slänger ut lite bilder från skolavslutningen

jag kanske inte tänker på det,
men de finns alltid där endå.
14/6



regn regn och regn..

igår när ja vakna va ja taggad till åh åka åh måla med anna.. men klart som fan så regna det så de sket sig ju! vi kollade film och sega hela dan, när ja sen kom hem så fortsatte jag bara kolla film och halv sov typ. vid elva tiden skjutsade mamma mig till fillan och vi gjorde inte mer en kollade tv ;) haha.

idag kom jag hem vid tolv tiden och gjorde inte mer en kollade film och slappade heladan! vid sju tiden kom anna åh vi drog fram åh köpte chips, dipp åh läsk som vi just NU sitter åh fettar. har kollat en film, fattar den inte o.o och ska snart kolla nästa. vi har tänk ha filmmaraton, allså massa film and no sleep tonight! vädret suger ju, hoppas på bättring i morgon! :)

kommer det
elller var det slut där.

12/6

förstadagen på sommarlovet

jag som skulle ta fetaste sovmorgonen i dag sovde inte så länge ja kunde..... tror mamma tjata HELA morgonen på att jag skulle upp åh käka frukost -.- så till slut gick jag upp. han inte mer en käka klart så kom anna åh hämtade mig. vi åkte till nya huset i åmot och målade.. farligt lär jag säga att anna var över mig, fick en klick i huvve/armen lite då och då haha. vi va även till konsum åh köpte sprite och chips som vi tjockade i våra pauser ;).. vid sjutiden drog vi hem, då skulle anna på träning så jag va hem åh städade och duscha. sen plockade dom upp mig på tillbaka vägen så jag blir åh sova här :)

jag vill ha det,
men jag har bestämt mig för åh inte ta det.
10/6


ÄNTLIGEN SOMMARLOOOOV!!

igår hänka emma med mig hem efter skolan och vi var åh kolla tobias skolavslutning :) efter de hem åh käka grillat sen tog vi oss en tur med två räser och träffade anna&edwina en sväng. till kvällen kom sandra och sov här.

OCH i dag hade ja min efterlängtade skolavslutning.. äntligen lov!!! så jävla skönt, och hade varken IG i.. fysik,kemi eller teknik utan bara idrott. SKÖNT! resten var G. efter de, drog vi till sandviken och kollade på jennifer :) hon var jätte fin, johanna också! efter den skiten drog vi hem till dom och fikade lite osv. hemma nu, tobias har gjort nudlar åt mig (: ska sätta på mig en tröja och sen bär de av frammåt. hoppas på en kul kväll :)

jag kan bli så glad,
och lika fort sjunka så lågt.
9/6

skolavslutning snaaart

det som till en början va.. jag, edwina & didde som tänkte dra i hop ett gäng och grilla någonstans på skulavslutningen heter nu katrines fest vid rödladan O.o WWOOOOPS ! ngt har blive lite fel där va. vi har iaf ändrade planer nu och hoppas på en awesome skolavslutning :)

inte många dagar kvar nu, ska bli så JÄÄVLA SKÖNT! tänk åh bara vakna på torsdag och veta att man inte behöver gå upp.. åååh ja längtar. idag så hade jag bara svenska och sen ingenting förns ett och då vare bara tema skit så åkte hem. när ja kom hem så fanns de inga nycklar ute, KUL! gick hem till edwina en sväng iaf, och sen hämtade mamma mig där. åkte fram typ direkt, mötte sandra&mickis. va till micke en snabbis sen bussen till sandviken, va typ bara in hos sandra sen buss mot valbo. spenderat hela kvällen där typ, brände 1500 på lite allt möjligt (: hemma hos sandra nu, blir vell kolla DH och sova. sista dan innan skolavslutningen imorgon.. skönt!

att ingenting ska gå,
du kunde inte, men jag va ju minst lika dålig.
7/6


om de va slutet, så börjar ja om

igår vart helt okej endå:) vi trodde de skulel sluta med hemma åh tycka synd om oss själva men vi kom i väg endå.. åkte med eddi upp till långbo där erik åh nicko va i eriks stuga.. va där ett tag, åkte båt typ. i dag vakna vi av att de oska.. och inte fan vare lite heller, blixtrar åh skit. fast de gick över fort. drog till emma och somna där.. haha. senare va vi fram åh köpte godis, sen gick vi mot åbergströmmen försdökte få upp en eld men lyckades inte ;) hanna&edwina kom också dit. sen drog ja åh hanna hem hit en sväng :) nu blir de sova som fan, funderar på åh skippa skola i morgon.. lite sjuk ja ,) men får se. godnatt


när du försvinner då tappar jag mening,

när jag vet att jag har dig då känns allt så bra.

6/6


hela veckan lååång

inte uppdaterat på länge, vet fan inte varför. inte haft ork, tid eller lust tror ja. veckan har iaf varit skapligt soft & jävla seg. onsdags va jag iaf med pontus&adam åh härja lite, skapligt kul faktiskt :) sen torsdag härja ja med emma och sen lina&edwina. fredag sög sönder totalt, va barnvakt åt tobias&stefan.

men i dag är en ny dag. jennifer irngde åh väckte mig typ halv tolv? och jag som blivit bra duktig på de här med åh gå upp nu för tiden somnade inte om. fixade lite, & nu ska jag duscha sen bär de av till emma! får se va som händer i kväll, har lite åh välja på ;) men lovar att de kommer sluta med att vi sitter hemam åhh trycker.... eller att allt fuckar :)aja, önska mig lycka till med de. puss&kram

det är något jag vill ha kvar,
men det ska inte gå längre en så.
5/6

någonting helt annat

jag skulle göra allt, nästan precis allt. bara för att göra de nu, om jag visste att ja skulle klara det och att de skulle gå, då hade ja gjort de, jäävlar va jag hade gjort de. även om de bara va för ett tag, men dé skulle räcka. och så jävla bra också,så behöveligt. fan

fittigt ful jävla färgpå textghelvegte. men de e sånt man skiter i. godnatt som fan


det går om man vill, har du viljan?

sov över i morse.. less! drog till skolan, stort + va att hanna va där iaf :) fan länge sen man träffade bruden nu. hade sen den där jävla tema skiten. fast slutade det vid elva, då va jag åh träffade sandra ett tag. sen halv ett drog vi oss mot gotan och kollade sikta. helt rätt gäng vann tkr ja, men typ alla va helgrymma! slutade vid två, åkte med mamma hem, emma följde med. så drog vi ut och hara bara gått runt här i storstan..... slutade i åberströmmen där vi gjorde en liten eld också satt vi där bra länge :) hemma nu, blir dusch sen film. tagga skola i morgon..

det är nog borta, iaf just nu.
finns de chans för att ens försöka?
1/6


RSS 2.0