det närmar sig flygning

måndag - efter jobbet åkte jag hem, tog en dusch och la mig för en pn. vaknade när rasse kom från jobbet. hoppade i lite kläder å begav mig till sandviken. jeff bjöd på tacotårta och mexicoplanering stod på shemat.
tisdag - ledig, sov ikapp en del. hängde mest i soffan. kikade serier och tog det lilla lugna. pojkvän jobbar på. badrum och solceller ska på plats.
onsdag - fredag - jobba östersund
lördag - det var dags för dop i kungsgården för lilla Jack! sen drog jag å jeff en liten shoppingtur å skulle spendera kvällen med lite packning och käk. men vi åkte till årsunda och serverades tacos å kladdkaka istället. lite packlista fick vi gjort iallafall.
söndag - drog iväg till valbo med jeff. shoppa lite inför mexico. vi åkte faktiskt därifrån redan innan det stängde, det hör inte till vanligheten. plockade upp lite thaimat å några pizzor, sen käkade vi hemma. steff å hans gumma hade ramlat in med oss också! och frisören fick göra sitt. sen packade sig alla iväg hemåt, å jag vilade lite inför natten. 

det går tungt och framåt

måndag - efter en lång söndag, skulle jag varit död natten till örebro. så bytte till mig ett östersundspass idag istället! behövde stanna för ett par vindkraftsverk, brukar behöva de. och en av blinkbilarna stannade å gav mig godis??? hur mysig 
tisdag - våffellunch hos marris, innan ännu ett östersundspass. blev stoppad av polisen blev jag också. en liten rutinkontroll tog dom in mig på minsann, körkort å blåsa. det gick ju bra. sen när jag skulle få åka vidare och frågade om man kunde vända längre fram på den lilla vägen dom tagit in mig på, ja då kolla dom lite tveksamt på mig, å tänkte nog "fuck", å sa njaeä, det kan du nog inte med den här. neeeeee va bra! fick stoppa upp vägen så fick jag backa ut igen. va kul. det gick bra, men ändå. inte så impad av pollarna.
onsdag - torsdag - fredag -  fortsatte veckan, med att jobba östersund. och pojkvän jobbar på med badrummet.
lördag - skulle dejta annis lite, men vi flyttade till morgondag. pojkvän gav sig upp på taket för att börja få ording för solcellerna som kommit. jag tänkte ta en lång välbehövd göra ingenting dag, men började med att städa i hemmet. och så sprang visst hela dagen förbi. det behövdes dock veerkligen, efter allt badrumsfix som görs här hemma. sånt byggdamm ÖVERALLT. robin med kids kom över på lite käk. sen kollade vi nå dålig film i soffan me lite popcorn.
söndag - prommed med annis, upp för kungsberg. HUJEDAMIG, va jävla jobbigt? jag var heelt slut. tänker skylla på att jag fortfarande är lite sjuk, men såhär jobbigt har det aldrig varit. skärpning. efter det drog jag iväg å hämtade linnea. vi hälsade på hos mackelitofamilyn. hem å försökte oss på nån snabb nutella/kladdkaka, failade rätt rejält. menmen! avslutade dagen med tacos å vila inför natten.

Gdansk, Polen

 

polen, hemgång, sjuk, fullspäckat

måndag - fortsatte promenera omkring. ett mysigt litet "fejk"parisahjul, men höjdrädda marris ville inte åka. fick väl vara nöjd att jag fick upp henne för kyrktornet, hehe. var en vända till ett shoppingcenter på tre våningar, rätt skapligt. såklart en del käk å faktiskr rätt så lite öl. lördagen gjorde sitt där, hehe. skulle ha tagit oss ut till sopot, en strand. men vädret var lite lurigt så vi höll oss i krokarna. hade ändå väldigt tur med vädret, stod från början att det skulle regna typ alla dagar. kom nån skur, men mestadels var det fint.
tisdag - klockan ringde typ 04, dags för hemgång. lanade i swe på morgonen. och jag var sen igårkväll rätt så slut, kanske lite feber? sjuk. hem till soffan och låg och halvsov där hela dagen. pojkvän kom hem från jobbet också sjuk, så låg vi där ihop. tråkigt med mysigt.
onsdag - fortfarande sjuk. men inte lika farligt. mest snorig och typ kommer kanske få ont i halsen. gjordes inte mycket, försökte ta det lugnt och krya mest. pojkvän har förresten lyckas riva ut ungefär hela badrummet under mina dagar i polen. så förtillfället balanserar man ut på en bräda till toaletter, som står på en liten platta, och sitter heller inte fast.. alltså vingligt. OCH så lär man fylla på det med vatten varje gång man ska spola. trevligt! 
torsdag - va iväg med rasse en sväng på morgonkvisten. han stannade hemma från jobbet resten av veckan, jag återgick jag. ett pass östersund blev det!
fredag - jobbade östersund
lördag - idag har det grejats massor i badrummet, dom är duktiga! längtar tills de ska bli klart. jag har sovit lite, duschat lite. sen drog jag en lite shoppingsväng med marris. mot kvällen gled vi till obo, FÖR DEN STORA LILLEBRORSAN FYLLER 20(!!!!)ÅR. vilket ju är heeelt galet???? stort grattis till dig Tobi, du rockar. jag är stolt över dig och allt du är. även fast du kan vara världens mest dryga skit också. lite hamburgare, lite kakor, lite alkohol. och lite hårfärgning blev det också. 
söndag - tidig uppstigning för ykb i söderhamn, fy farao. men det var rätt snabbt överstökat ändå, å lite hotellfrulle får man väl ändå vara glad för. drog hem å käkade lite sen vidare till gävle. plockade upp emma å drog till konserthuset för att kika på vår älskade william å hans föreställning. 

weekend till polen

måndag - efter jobbet gled jag hem och sov en stund. sen plockade jag ur badrummet så det är redo att rivas. å så käkade vi lite gott. 
tisdag - tidig uppstigning och iväg med rasse på ett morgonuppdrag, sen jobba östersund
onsdag - ledig, sov till 11 ungefär. gick upp å käkade frukost å kolla ett avsnitt serier i soffan, sen somnade jag om och sov tills pojkvän ringde påväg hem från jobbet halv fyra. hehe, trött? svirade om och drog en runda till gävle/valbo. kikade lite badrum och shoppade lite smått. nu är allt till badrum beställt. tillslut.
torsdag - jobbade östersund
fredag - lite frukost å dusch, sen iväg på begravning. efter ett par tunga timmar i kyrka och fika, åkte vi hem å tog en promenix med robin. följt av tacos. sen kramades vi i soffan. 
lördag - polen står på schemat! marris hämtade upp mig å så stannade vi för en donkenfrulle. väl på arlanda gick allt lugnt å fint, men ölen va slut?? snopet. landade i Gdansk och lyckades ta en uber till gamla stan och hotellet. svirade om och gav oss ut för lite käk och ett par öl.
söndag - klev upp till en hotellfrulle, pannkaka finnes, men alltså inget tillbehör?? halvbesviken men det är var det är. hotellet ligger helt perfekt, kliver bara utanför dörren så utgår vi från den perfekta gatan att göra ungefär vad vi vill. vi har promenerat i massor. var upp till St Marys Church, 400 HEMSKA steg, men till en super utsikt. fikat. käkat. promenerat mera. öl. och tillslut hem å sova.

RSS 2.0