seg dag

idag så harjag inte gjort ett dugg tror jag ungefär. gick upp vid ett tiden, käkade lite. sen städade jag faktist klart. efter de så vart de tv.n och datan faktist hela dagen.. ska vell ta och ta mig en dusch nu, och försöka sova om ett tag, för i morgon äre skola i gen, jippi. men ska typ till lingbo med hela c laget, alltså 7an 8an och 9an i c. tror inte riktigt de kommer bil så kul, nästan så att man nästan hällre har lektioner -.- , hinner hem till kvartitvå bussarna iaf :), aja förresten ett + till mamma som verkar fått upp ögonen för glass :D hahha, förra veckan typ köpte hon glass, och sen av glassbilen den här veckan och av glassbilen förra gången den kom, de e ganska så bra? hahah, aa super bra fkatist. sen vare nånting mer, men kommer inte på de nu. förresten har jag fått ett lås, men är inte säker på om jag ska ta det till skolan, eller vänta tills dom börjar tjata om de i gen ;p haha, är ju så segt med lås och tar mke längre tid, men får se. och sen så har ju inte statistiken funkat, men de gör den nu, och antar att den inte funkat för att dom har gjrot om den, haha fast den vart ju ganska så ful tkr ja.. aja, skriver nog i morgon pusssssss (:

om man endå bara visste.
fast i bland är det helt enkelt inte meningen.
30/8

valboo vurt de, i dag

vaknade i morse, hemma då :( efter som jag inte sov hos hanna.. hade velat vara där men iaf. käkade en macka och duschade och fixade, och sen åkte jag + mammma, tobias och stefan tll valbo, slulle köpa en tv :)jag fick nya skor, fast skit dåligt med storleker, så jag har ett par 37 nu, gansak stora men inte så jötte mke faktist, fast dom andra med 36vat nästan stora :o aja, det får la funka! :) tobias fick  också ett par skor, och stefan fick  en kickboard hahah :D va iaf inne på massa affärer och kollade på olika tv, hittade vell en del bra, men sen kom vi fram till att de kandske inte fick palts i bilen ^o) aja, fick iaf inte med oss någin tv hem :o men de kommer vell. va in på ikea också, jag fick en blomma, kaktusar :D hahhahah, och sen köpte vi vell lite mera olika saker, och sen vare hem ungefär, sprang i genom inne i valbo en gång, men han inte in på nånting för de stängde :o . hem sen, fixade lite gran, har fortförande inte städat klart -.- va fan, när ska jag göra de då. aja, iaf så är jag ganska sugen på crusingen nu, hela världen är vell där unegfär, men jag hade ingen ork för åh ens försöka fixa satt de skulle kunna gå och funka förut i dag. nej men så själv sitter man här nu med tv, och allting suger, blir nog åh sätta på en film. godnatt eller nå. föresten tkr jag att jag har blivit ganska duktig på att uppdatera bloggen, varie dag typ! ett pluss för lilla mig :D

livet blir inte alltid som man tänkt sig,
livet blir aldrig som man tänkt sig.
29/8

skola, och sova och hannna :D

blogggade ingenting i gåår. för atte jag kan ju säga så här, att jag va i skolan, VAR MED PÅ IDROTTEN till och med, fast det även var friidrott, den du! aja, iaf så började dagen med matte ( med ungefär s'msta läraren) så säger hon så här, aa i dag så är monika sjuk, så jag ska ha er hela dan = matte på morgon med henne, + sen svenskan som var monikas, + idrotten då som inte var hennes, men sen NO som är hennes, och sen skulle vi också ha SOn med henne som är monikas egentligen, men de var nånting så hon kunde inte ha våran lektion så vi fick faktist sluta, och de va ju as bra! :D men fatta annars en hel dag bara lektioner med henne typ :( aja, slutade alltså vid ett typ, åkte hem och städa upp lite gran, och sen vid tre tiden, då la jag mig på den hårde jävla soffan, på en seriöst kanske en meter bit för de va saker sen resten, och där somnade jag! mamma väckte mig ungefär två gånger men jag somande om, och sen typ vid åtta tiden, vaknade jag till, men jag bytte bara soffa til den mjuka, sen somnade jag där, HAHAHHA :D och sen sovde jag hela jävla natten, och vakande vid sju när tobias var ner och sprang, så jag han upp och fixade mig och med bussen och allting ! :) haha as bra, och har sovit ungefär sexton timmar i natt tror jag alltså, AS SKÖNT! :D

och i dag då så vare skola, började med slöjd i två timmar -.- men iaf med hanna! , och didrik då. så ganska härligt och super najs. efter de så hade vi ungefär 20 min matte och sen hade vi tidigare käk, för tolv började klasskampen (y) jag var faktist med och de va ganska duktigt gjort, iof så sög våran klass, HAHAH sorry men seriöst :) efter skolan häängde jag med bästavän hem, senare käka vii pizza faktist, och sen vid tio tin fick jag skjuts hem, för jag fick inte sova där, för lära hem och fixa :s men fattar inte varför efter som eh aa. nu iaf, har jag städat lite grannna på mitt rum, och sen blev de tv, men allting där på suger ju! a sätter kanske på en film snart, men orkar typ inte:o  aja får se, godnattt :)

allting ska hända jusst nu.
från alla håll och överallt!

28/8

sovde över en gång till :o

aaa, sovde över i dag i gen då. fast efter som jag sa åt emma i går att skicka sms vid halv sju och om jag itne svara så lära hon ringa efter ett tag, så jag var uppe till tio i sju iaf. men jag fattarinte, vaknar inte av någon av alla tre klockrona?:s aja, var iaf ungefär stensäker på att jag ahde idrott på torsdag, fredag. så inte hadfe jag nå idrotts kläder med mig, men de va tydligen onsdag, torsdag :o men vi skulle springa 2,5 an så ja gick den iaf. hade bild sen, och efter det engelska tror jag, ganskaa okej, kollade klart filmen vi börjat kolla på. lunch sen, och typ halvtimme rast också tror jag :o men sen så vare matte, hahah konstig brud hon iaf :o kom dit 26, vi började 25. då skrev hon fem min ;s så tjaffsa vi lite om de, och hon ba sen, men jag har bara skrivit fem min på tavlan ingenting mer, man ba öh nehe. aja, efter matten vare typ spanska sen sluta vi tror jag, följde med hanna hem då, hahah cp björn hatar när han kör bussen :o aja, vi åt nån macka och satte oss lite vid datan, skrattade en del också :D hahah, aja. sen hämtade mamma mig -.- åkte iaf fram och handlade lite granna, och sen hem. drack lite oboooy, och sen vart de datan :D nu blire dusch och tv. godnatt!

varför ska du överdriva?
tror alltid de värsta, vem är du egentligen?
26/8


sovde över nu i gen då :o

kan ju säga så här att jag sovde över som fan i dag :o vet inte hur jag lyckas. hade klockan på halv sex, sex, och halv sju. och jag kommer inte i håg att jag vaknat av någon av dom, men jag kommer i håg att jag läst ett sms, fattar itne varför jag itne va upp då? ^o) aja, vaknade iaf av att emma ringde mig, hon ringde så att ja gick upp ungefär 40 och bussen kom typ 43, jag alltså flöh upp ur sängen, klädde på mig och sprang ut. och jag han, fyfan va skönt! hade kunnat fixa skjuts fram med mamma annars antar jag efter som hon va hemma, men jag hade ingen lust med det. ( 07.43) haha. aja, hade typ spanska först, fick sluta tidigare där för lärarn skulle gö nå, fan vet inte vad. och sen så vare musik, spelade faktist gitarr och trummor typ, och sen hade vi val till elevensval skiten, satt vi fick sluta tidigare från musiken också, och sen vare lunch, spagetti vare, så kände att de skulle bli as bra! men, dom va alldeles hårda och bruna och satt typ i hop, så gick fan knappt åh äta, men åt lite gran :o hade lunch med A också, as najs! :D sen så hade vi ba typ raaast, helt okej, sen vare hemkunskap med blandade grupperna ( alltså med A, B och C ) några stycken från varie alltså, och jag är ju med hanna! as braaaaa är de, vi va i en grupp med petter haha. hade riktigt kul faktist, och de gick ju ganska bra haha. skrattade som fan iaf! :D efter de så hade vi typ nå livsmedelkunskap eller vafan de va ^o) snackade iaf mest, så de kändes som de gick fort, och sen slutade vi! bussen hem, åkte till britt typ, käkade glass där ;) sen somna ja en stund, sen käka lite grannnn och sen hem. nyss duschat nu, ska ta och hämta en glass och kolla på tv nu. men har varit en ganska skaplig dag iaf tycker jag! =D jag fattar inte att du ingronerar allt helatiden och alltid, som om ingenting hänt, de är störande som fan!, visst de kanske är bra för min del, så därför skiter jag it, men alltså jaa.

jag vet inte vad som händer,
eller kommer hända.
25/8

helg och skola och ja.

har varit en härligt helg efter som jag träffat dom flesta av massor av underbara personer, fats en knepig på massa olika vis också.sovit först med emma och hanna här, och sen har jag spvit hos hanna. varit i sandviken en sväng också och träffat alla dom folken ! :)  i daag så hade jag jätte svårt att somna, och de va piss varmt i rummmet också :( somnade vell till sist iaf, sovde över lite gran, skulle upp vid sex, men kom upp vid halv sju och han duscha i vilket fall, efter som jag inte orkade i går kväll (: skolan har varit ganska jätte seg, men dom har iaf inte sagt nå om låsen, slutar vell tjata om de nu, va nog bara hot första veckan för at¨t man ska ha de (; hahah. sluta iaf tidigare vid lite över ett typ, för ingen lektion sen, kommer inte i håg varför, men iaf så åkteee jag bussen runt med lite folk, men klev inte av efter som jag e snäll och följde med dom tbx, kvart i två bussen alltså ;) aja, kom fram i gen, satt vid ngn bänk, fick låna pengar sen så vi gick och köpte oss ett stort jävla glass paket och käka, fyfan ganska jävla gott, men dåligt ont i magen sen efter ett tag då :o hem med fyra bussen sen iaf, kollade på film ett litet tag, gick och la mig och sov sen, vaknade av nå jävla damp ;s seriöst, du får tro vad du vill, men va fan äre du tror då? måste du alltid överreagrea allt och ta det värsta, och sen är du för jävla stolt för att förstå att de är du som har fel och är under eller vad man ska säga?! och kan du inte ta ditt ego och lägga av, det räcker med allt nu tycker jag, de är för mke. jag vet att jag också gjort fel, men seriöst..

du känner inte mig,
och kommer fan aldrig göra heller. inse
24/8

skolan i en vecka nu typ.

aaaaha, har gått i skolan i snart en vecka nu. har börjat liksom kommit in ide liksom, segt. ungefär en månad tills nästa lov tror jag de va,och lite mera kanske men  hoppas de går snabbt! :o sommaren har ju gått piss fort! iallafalll så hare inte hänt så speciellt mke, skolan suger, och schemat är värdelöst. jag måste fixa lås tills på fredasg vilket är i morgon, hihi oopppps då :D finns typ as coola lås på ica, blåa typ och lila! :D :D fyfan va snyugggt :D men jag vill inte ha lås, bara jobbigt attt låsa upp hela tin och hålla reda på nycklarna, men annnars surar lärarna :o aoppp de suger, jag är hungrig ska ta och äta. och sen så får nog tv:n bli mitt liv, :D somnar vell förhoppningsvis till den ganska så foooort, och hoppas på att komma upp i morgon ;) kommit upp i tid alla dagar iaf, inte sovit över en enda, inte ens tio minuter :o as bra! och i går så somnade jag jätte fort också, typ på en gång när jag la mig, kollade typ ett program på tv:n :D skiitaaa bra! föresten så funkar min tv i gen :D vi köpte ju sån här ny box efter som de inte funkade förr, men sen så vare så att de va nå chall med antennsladden bara, hahahha men iallafall så är den här mke snyggare :D och sen så har vi fått en ny tvätt maskin idag, eller ja köpt men iaf den är svart, och ganska mke snyggare :D och sen så ska jag sluta skriva nu, meeeeen vi hörs (: pussssss<3

första skoldagen

kom upp i dag i alla fall, var lite orolig för de, brukar ju ha mina tendenser att kunna sova över.. gick upp vid halv sju och var uppe då. fixade och så här, ut till bussen sen, och det regnade ju INTE lite heller, fyfaan! ba rann om mig näärö jag gick på bussen ju :o aja, skolan var faktist mke tråkigare en jag tänkt mig, men fick massor av gosaker (: fick saft med en bulle och en kaka. sen körde vi nå lekar, och då fick vi en varsin klubba. också från början hade vi fått en godis. hahah gulligt :D men iallalfall så fick vi schemana och dom sög! vi har ingen sovmorgon, slutar inte tidigt någång gång, och har inga hål heller ;s fyfan :o men en sak va skit bra, de va i såna här grupper som ska vara med hemkunskap/teknik/slöjd, då kom jag med hannna! :D:D:D:D::D:DD:D fyfaaan så jävla bra, as glaaa för de ! :D ajja, annars så vare som vanligt i skolan, lite konstigt bara utan alla nior. men efter skolan följde jag med hanna hem iaf, vi kollade på film, också käkade vi. jag fick två presenter av henne sen hon varit i usa, en lila gubbe :D och en sten som de står trust på , tack :) aja kom hem och så somnade jag :o har ätit en macka nu, ska ta och duscha och sen blir det sängen, skola i morgon, mamma ska srkiva laappp åt mig så kag slipper idrotten :D :D för jag ahr ju faktist varit sjuk! :D aja, hörs. pusssss (:

skola i morgon :(

nu är jag ungefär bra, lite hänging bara men de är lugnt. har fixat massa med min garderob, syäda rummet lite, duschat och ätit. tagit pencelinet också, men i gå rkväll så somnade jag vid tio, och sen när mamma gick upp tänkte inte hon på de heller, också vakande jag ngn gång vid ett men kollade litepå tv sen somnade ja. så ingen pencelin i går = att jag lär ha de en dag till ! :( fyfaan, jag skulle inte ha somnat alltså :o aja, nu känner jag att jag måste göra nnting kan inte baras sitta still och göra inget alls, men vet inte fan vad jag ska göra?!?! bdb och facebook är dött, och tv:n är typ adlrig kul på dagarna :( aja, nu blir det iallafall herbie för mig tror jag, också ska jag nog hämta grukan ! =) i morgon äre skola, inte bra, känns as konstigt att sommarlovet liksom är slut nu ? ;s och nu börjar skolan, och de blir betyg och skit :o aja fyfan, men blir härligt att liksom göra nånting i mrg, och träffa massa folk i gen, HANNABJURLING t.ex ! :D

börjar bli bättre, saknar hanna!

nu är jag deffentetivt på bä'ttringsvägen, vilket är as bra! (=  har nästan inge feber längre, och har inte så jättejätte ont i halsen, mest på kvällarna, men jag kan dricka ordentligt typ, och jag har ätit i dag! :) och inte vilken mat som hellst heller, utan världens godaste dillgrejs av britt, hah fy fan, de är så jävla gott :D hahaahha och nu när jag skriver de här så kom jag på att ja glömt pencelinen i gen, och klockan är halvfyra nu med, HAHAH, ja men de e bra, blir i väg och ta den nu då, under ett par timmar.... aja :( efter den så blir det vell film eller något. och senare ska jag kanske äta nånting mer, och sen blir det vell sovdags om ett tag kanske :D haha. men i alla fall, så saknar jag hannabjurling verkligen MEST! självklart att jag ska bli sjuk när hon kommer hem, fan :( måste bli frisk nu, så ja hinner träffa na, jätte länge sen nu ju.

sjuuk!.

måndan. så började jag att få lite feber och kanske lite ont i halsen. jag tyckte inte de va nånting men mamma tyckte jag va skit varm men de tyckte inte jag, för jag va ganska pigg.

tisdan. hade jag skit ont i halsen när jag vaknade. så mamma åkte och köpte  halstabkletter till mig (Y) verkligen (Y)(Y)(Y) mmmmm. såna hära blåa is björnar.  men låg typ i sängen hela dan och kollade film. också tar jag en sån där jävla tablett. också gör jag nånting vet inte vad, och liksom drar in den ner i halsen, hade kanske sugit på den i2 min. men jag sket i de och tänkte att den åkte vell ner, fast ungefär fem min senare så gick jag på toa, och då kände jag hur gävla ont de gjorde, och så fattade jag att den satt liksom fast där, så jag skulel försöka få upp den, typ kunde inte harkla mig, och knappt hosta, men jag vet inte men jag typ gjorde nå så jag fick upp den lite iaf, men sen börja jag typ halv spy, elelr alltså som om att jag spyr fast de kom inget, och sen efter ett tag kom de lite vatten ungefär. så gick de ett litet tag, skulle jag frölsöka få ner den då, så försökte jag dricka men de gled bara för bi fick inte med den, och bara massa skit. alltså jag kunde ju andas hela tiden. men sen så kom mamma, och hon ringde sån här rådgivning, men de va typ jätte långköväntingsgrej, så hon ringde 112 ist. också pratade hon lite med dom, också hade dom en ambulans typ här, så dom skulle komma, så kom dom hit, men de blev inge bättre, eller alltså. de va ju bättre en från början, men den satt ju liksom kvar.. så vi lära föölja med dom in. tror att den liksom lossnade någonstans i ambulansen, för de kändes som den gled ner, och sen som att den var uppe i gen, och sen kunde jag inte ritkigt säga vart den va, men bara att de gjorde ont. kom iaf te sjukan, in där nån sån här sjuksköterska grejj tog febern på me och jag hade 40 nånting :o och sen så va den andra sjuk grejen as seg, men hon kom efter ett tag. och hon va så jävla irriterande seriöst!! hon kollade med nån grej i halsen men såg ingenting, men hon vela kolla enda ner för åh vara riktigt säker, så hon tog nån jävla slang och stoppa in genom näsan på mig och de gjorde så jävla ont fyfan! men i allafall så hade jag nån jävla halsfluss! men sen så skulle hon kolla om jag hade köttelfeber också, så då skulle dom ta så här prover. men jag hade iaf inte de, också när hon tog sån här blod i armen, så skulel hon typ hämta mera, då böjde hon typ hela skiten gjorde skit ont!  iaf så fick jag typ pencelin och sen så kom vi hem te typ1 iaf.

onsdag. åt inget alvedon för kjag tycker inte om att äta massa sån skit, och räckte bra mke väl med den dära jävla pencelinen, den va så jävla äcklig!!, man får spy känsla. iaf så ringde läkarn och sa att de där greje va hög, men de va bara för jag hade halsflussen, men att det va viktigt att jag åt alvedon. -.- LOL!! aja, kände mig lite bättre då tyckte jag i gen faktist. förutom när jag tog dom där jävla medecinerna, men mamma tyckte fortförande jag va jätte varm. drack iaf trocadero och vattenme gurka ungeför 24/7. mmm! :)

torsdag. så hade jag inte kunnat sovit ungeför nånting på natten, la mig vid 12 och tänkte sova då, men somnade inte förns vid ungefär fyra. och sen vaknade jag lite efter sex. va vaken till åtta kanske, sen somnade jag i gen, till ungefär elva. upp då, käkade lite vid 12 och tog alvedon och skit, fick sen as ont i magen, efter som jag ätit penceline också -.- men de gick vel bra. men när jagvaknade så smaka de typ piss äckligt av allting jag åt, / drack, typ som om jag hade nån slem grejj i halsen och när de gick förbi där så typ fyfan, smaka spyer när jag drack trockaderon, så dricker inte de mer. kunna bara dricka vanligt vatten, och bara lite gran. mamma ringde någon sån här grej, och de va tydligen kanske nå sår efter den här jävla tabletten så fastnat, liksom jaha, jippi (y) aja, kollade film och tv och så här, sen somnade jag en sväng, vaknade på kvällen vid nio kanske, var ganska dålig då, hade fortförande 40 i feber, och kunde knappt ta alvedonen ens för jag vela inte svälja de, men gjordere efter ett tag. och senare på kvällen börja jag spotta blod, somnade iallafall ganska snabbt sen.

fredag. så vaknade jag faktist av att mamma väckte mig, jag som äntligen lyckats sova massa, så åt ja lite gran, och hade typ ingen feber, va mke bättre, hade typ 38 nånting bara :) haha tänkte skriva nu har inte tagit nån alvedon efter som att jag hade inte så hög feber, då kom jag på att ja glömt penceline som ja ska ta på morgon och klockan e snart halv fyra, oops :o aja, är alltså mke bättre i altl, förutom i halsen känns det samma. dricker ungefär bara vatten i små mängder. aja, får hoppas på att det är bättringsvägen nu!! ska ta och ta den dära penceline nu :( och sen så blire vell film eller någonting. hare bra :)

vill fan bli frisk, skit jobbigt att vara sjuk så här! :o
14/8


RSS 2.0