skola och fram

jag säger som så här :) ... att jag sovde över i morse, fast jag va vaken, också satt jag och tänkte på att de är fan skönast åh ligga i sängen på morgonen när man måste gå upp... också somnade jag visst i gen ;) haha. var med på idrotten faktist,  gick runt hela jävla orienteringen fan hela ockelbo ( stort ja vet men endå ) och sen när vi kommer tillbaka, då har vi nån stans tappat lapp fan :o ÅÅÅÅÅH va jag kände mig as bra då! (y) javisst. sen vare vell bara vanliga lektioner och skit. efter skolan åkte jag hem, va hemma ett litet tag, sen gick jag till edwina. vi tog sex bussen fram, mötte hanna och så där :) käkade lite, va lite på ug, va lite överallt med lite olika folk :) sen så kom anna också, och hon hade ingen skjuts hem och jag är snäll så hon fick sova hos mig :) hon e här nu, vi har precis kollat andraavenyn avsnittet, eller jag har för hon har somnat :p hon snarkar lite faktist :D aaaa nu blire så här dusch för mig, sen ska jag fundera på att dampa sönder anna precis innan ja ska lägga mig och sova. eller så skiter jag totalt i allt :) i morgon så ska vi på teater med skolan "bög, neger och chilianare" HAHAH eller nå sånt iaf, skit gulligt namn vare. så iaf slipper vi idrotten! as naaaajs ! :) och föresten hade jag G+ på bilden (Y) godnatt alla barn.

jag blir osäkrare och osäkrare..
jag vet inte längre.

30/9

skola, hanna, framme, rikko, hem, skola, hem,

vet att det var nånting jag skulle skriva som jag glömde bort nu! a skit samma. i går iaf så efter skolan åkte jag och hanna hem tilll hennes pappa och hämtade lite saker, sen tog vi fem bussen fram :) gick till hennes mormor och var där ett tag, senare gick vi fram. va vid ug och träffa lite olika folk och så, käkade strips på pizzerian. mera ug och sån skit, sen gick vi hem te rikko iaf. va där rätt länge, han ser ut som ett babyface kom ja på i går :D men länge sen jag träffa han faktist, och hans lägenhet e verkligen liten :o mamma hämtade oss där sen, hon kom i fråån gävle. kom hem till kvart över elva ungefär, då duschade vvi och greja sen skulle vi kolla på film. män som hatar kvinnor, vi kollade inte länge förns hanna somnade -.- jag kollade ganska länge själv, men stängde iaf av efter som hanna somnat och jag vela inte kolla själv :o, satte på tv ist och somnade efter ett tag. i dag så va vi ungefär gansak nära på att ha 3 timmar hål, vilket inte hade suttit helt fel. men så vare inte :( men har haft skapligt soft dag endå i dag. förutom att edwina och anna har haft damp :o åhnej säger ja... och på tisdag så har vi studiedag skööönt! efter skolan så åkte jag iadf hem på en gång, kollade en bit till på filmen :p och sen så sooov jag ett tag (a).men bara liten stund..  blir vell antagligen lugnt nu iaf. men vi hööörs (: och föresten så börjar det blir kallt ute nu, för kallt. de vill inte jaag !

-utan dig skulle jag iaf inte klara mig.
jag är så glad att jag har dig!

29/9


helgen vart hos hanna

lördan så va vi ut och red och grejja. sen på kvällen va vi ut en sväng och träffa lite folk. och sen så vare vell inte så mycke mer. söndan så va vi ut och gick med hästen ;) men sen bara slappat ungefär. söndan va inte vår da :o typ irriterad har vi & alla ungefär varit. hahah ;) tänkt att hanna skulle sova här, men så blev de inte :(  kom hem för ett tag sen, nu blir tv ett litet tag sen dusch. efter de bire antagligen mer tv och sen ringa hanna! vill kolla på män som hatar kvinnor, har den ju.. men vågar inte kolla själv för alla säger att man blir skit rädd eller nå sån skit :o så får vell ta och vänta med de då.

jag hoppas på de..
men jag tror inte på de.
27/9

fredag och hanna :)

fredagmorgon börja med slöjd i två timmar, med hanna (y) det gillar vi! sen så gled de vidare med lite olika lektioner, men iaf på no:n... så fick vi sluta en kvart tidigare också hade några vriditfram klockan en kvart, så de blev liksom att vi sluta en halvtimme tidigare, och då flyttade vi fram so:n också blev de så att vu slutade tio över två :) as bra! efter skolan följde jag med hanna hem, vi käkade pannkakkor och åkte fram. gick hem till edwina, eller ja emelie men till edwina då. HAHA där lekte vi med jojjosar, va as bra på de ja ;) och sen så tupperade vi håret, blev sjukt me ruffs ! och så hade vi i lite glitterspraay ! haha as snygga vart vi. gick te UG sen, va nå skit döär ju typ, så de va en del som klätt ut sig fanns ju somliga snygga iaf (; och sen va de jätte mke folk från typ gävle okså.... aja, så vare med de. hem och sov sen. i dag fåår vi se vad som blir, :) men ser ju inte direkt fram emot att borsta ut håret..

är det kanske för mycke att hoppas på?
jag vet inte ja.

26/9

skola todaay.

imorse så sov jag fan inte över iaf ! :D wohoo.  i dag äre torsdag, veckans seriöst sämsta dag. a bara massa trök lektioner, med fem min emellan hela dan typ, ingenting mera. förutom lunchen då (: var med på idrotten fast vi hade orientering och faast edwina åkte hem! a gick runt den dära hela skiten med camillo ja. hem sen och stäade typ. kollade film åh, what a girl want så jävla bra den! a sov en stund sen har nyss vaknat, de va sjukt mörkt här i mitt rum :o va ju tvugen att tända iaf, och så satte ja på tv idol där ju :) om ett tag bliree dusch, och sen kanske någon macka. tv och sova sen. hoppas på att de blir hanna te helgen ((: föresten tobias fyller fan år snart, shiiit. och hahah stefan ska snart ha kalas.... ja menar han fyllde ju bara år i maj ? ;) föresten är jag sjukt godis sugen i dag i gen! och sen så är det jätte mke folk som fyller år i dag, vet iallafall fyra st en så länge, GRATTIS till alla dom :)

alltså kan inte förstå,
hur mycke ja faktist vill att du ska vara här nu.

24/9

skola, hanna, och skola

i går så va det så här ungefär. segt som satan i skolan, hade skolfoto. blev helt mongo seriöst :o fyfan! meen följde iaf med hanna hem efter skolan, vi gick ut istallet typ direkt när vi kom hem, vi mockade och sånt där, sen tog vi bamse och red i väg. kom in vid typ sju tiden. fatta länge vi var ute då :o och nu har jag så jävla ont i rumpan så det är inte sant ! alltså fyfan :o iaf så då gick vi in och käka, sen åkte vi fram en sväng. mamma hämtade oss där, så vi drog hem, duschade och kollade på andraavenyn och somna! i morse sovde vi över, höhö. men han då med bussen iaf. skolan har varit skit jobbig känns det som, fast vi inte alls haft ¨många lektioner, slutade ju tjugo över två! :) och jag var med på idrotten iaf !. hem efter de, åkte och handlade typ direkt. hem sen och så gjorde vi pannkakkor ! soft de, men nu har jag skit ont i magen :o ska kolla på andraavenyn efter som ja inte såg hela i går, somnade ju. och sen riverside kanske också. sen blire dusch och tv, antaar ja. föresten så har jag fyllt på telefon i gen nu ! :D tack för de. smsaa !

man försöker att det ska se så ut,
men för de är det inte säkert att det är så.
23/9

skolaaa

upp vid sju tiden i morse, lite sent kan ja vell tänka men han bra nog endå :) höhö..
sen så kan jag ju säga att har varit sjukt jävla skit irriterad på hela världen och allt och alla idag alltså fyfan!. och sen så har dagen inte vartit den bästa till det heller. ne fyfan på allt och helAa skiten. men hade iaf bara tre lektioner i dag, svenska.. no och spanska. så han med kvart i två bussen hem, anna följde med en sväng då. men sen såå har jag kollat film och tv hela kvällen ungefär :), inte sooovit nånting i dag, (Y) hahahah. men hade svårt att sova i natt ;s men nu blireee iaf duschen och sen mera tv och troligen data. måste få karin åh fylla på telefon har inga gratis sms kvar och typ inge pengar nu heller :( aja, önska mig lycka till!

man ska vara ärlig,
men man får inte säga som det är?
21/9

helgeen

lördag så vare upp och fixa lite och sånt här. sen vid fyra tiden ? så åkte ja te hanna. vi gjorde inte så mke, eller jo de gjorde vi.. vi gjorde väldigt mke. höhö, ganska kul hade vi då iaf. sen sånt här vanligt hem och titta film och sova och så här :) brare, söndaaa va vaken redan nio tin första gången :o sen somna vi nog om tror ja och gick vell upp vid ett käkaaade lite frukost. sen blev de sega hela dan, och de e soft ! hem sen, kan ju säga så här att mamma och dom hämta mig, och hade hela bilen full med saker, jävlar vad dom hanlat vettu. spel och leksaker och byxor och tröjor och mössos och allt va de nu va... a fint de. hem också kollade lite tv, i några minuter sen somnade jag iaf. vaknade av att hanna ringde, pratade med henne ett bra tag :) sen fick de bli en macka och duchen och nu äre så här att de blir tv och sova. skola i morgon ju, och sen får vi la se vad som händer:)

vet inte vad jag tycker,
vet inte vad jag ska kunna tro på.
20/9


seg fredaag kanske då.

skola först, sov över lite gran, HAHA men vaknade vid sju av emmas sms ;) men ut te bussen då iaf. fredagar går nog snabbast av alla våra dagar tror ja, as skönt :) för först har vi slöjd ( med världens bästa hanna ) i typ två timmar, sen äre no eller nå. sen äre lunch och nå mer och sen SO efter de slutar vi. jag vet inte, men fredagar känns snabba på nå vis. hem efter skolan, städaade lite efter som jag inte gjorde det i går. efter de så vare lite tv och data och så där. höhö, och vid elva tiden? aa då slocknade jag till tvn ;) haha. lär ha varit sjukt trött iaf.
idag så blire kanske hanna, och sova där. få hoppas på de :) skriver kanske nå mer sen.

jag kommer inte se dig som någon annan,
en som jag såg dig då.

19/9

skooola

sov ju över i tisdags. sov även över i onsdags, alltså jag måste verkligen sluta lägga min ner på nytt när jag vaknat :o men han iaf med till bussen ( edwina väckte migt yp fem min innan den kom) eller nå sånt. sluta 20 över 2 iaf. efter skolan så gjorde vi nå grejs åt enspänn jag och edwina, hade ganska kul och de gick helt okej, tycker ja iaf. var vell klar till fyra tiden, halv fem kanske. då tog edwina bussen hem, och jag gick och mötte emma, och sen kom hanna åååh :) vi kollade först lite bandy i kuxa, sen gick vi förbi ug en sväng, och sen hem till hanna. kollade idol och sånt typ. sov där sen jaaa. vi övade hennes prov hela kvällen, (fast vi inte hade pappret va manska kunna ) men jag tror de hade gått bra för henne endå :) för i dag sov vi inte över nej, te skooolan var vi. har haft lite allt möjligt segt i dag. och fick tillbaka mitt NO prov iaf, och jag hade VG! :D as braaa ju, tycker jag iaf. m, hem sen sov en sväng, vakna och gjorde inte ett piss sen duscha och nu blir det sova.

jag blir så trött på dig,
vem tror du att du är?
17/9

sovde över, skola, fridrott, hem, fotboll

idag så kan jag ju säga som så här att jag sov då över iaf ! eller vaknade vid halv sju, skulle gå upp och så här, och då skrev edwina att hon inte skulle komma i dag :o då blev jag irriterad och va bara tvungen att lägga mig en stund, och då råkade jag visst somna, haha. men emma ringde och väkte mig ungefär fem min innan bussen kommer, tänkte skita it, men bra'a jag drog på mig kläder lite snabbt och stack te skolan ja! han visserligen inte med varken läxorna eller kläder till friiidrotten. hahahahha så atte så bra vare med det, så jag hade så jävla bra kunnat skita i den dära jävla friidrotten men efter som att jag bara är så jävla bra, så var jag med endå faktist. hahahhaha lite gran iaf, typ gick ett steg över längdhopppe och la ner kulan, man behövde bara vara med på två, men då fick klassen poäng iaf, hahha ;) men annars så, på morgon hade vi spanska, sen bara enhalvtimme musik. sen var klockan typ tio, och då hade vi ingenting fram till tolv då friidrotten börjasde sen slutade vi. åktee hem med bussen då ja, sov en lite stund inte ens en timme faktist :) sen så bar de av te åbyggeby och kollade lite på annas träning och emmas match med linus och christoffer, johan kom en sväng åååh, pratade med johanna hon har damp :D men tycker synd om henne som fick kvarsittning för hon fuskade lite på idrotten sin, HAHAHHA. aja, gick från åbyggeby hem sen med dom dära fyra :) kollar lite tv nu, sen blire dusch och sova.

jag vill att det ska vara så,
men inte så'n stor risk.
15/9

skola i mrogon

jag och hanna var vell uppe vid a ett tag efter tolv då i dag.. vi har övat på hennes no prov, alltså skit svåra grejer typ ^o) seeen så har vi sovit en gång till också har vi åkt hem te henneees mammma, och ungefär så bara. sen hämtade mamma mig. jag ska duscha snart. och sen blire sovaaaaaaaa. i morgon tänker jag fan vara sjuk, har jävla friidrott va fan ? ;s aa får se hure blir. får kanske vetaa mitt no prov i mrogon också, höhö :o och fröesten så hopppa jag över matten nu, undra om hon blir sur. nej, men så borde det inte bli. fan blir bra de där vettuuu. jag vill ha godis. a men ne, nu ska jag sluta. hejdå

det går ju inte,
hur ska jag kunna tro på dig?

14/9

hos världens bästa hanna :)

hanna ringde och väckte mig typ kommer inte i håg när men tidigt iaf :o och då så vart de upp och hoppa, in i duschen och så hära. sen kom hon och hennes papppa och hämtade mig så bar de av te gävle. käkade på nå ställe, ganska fränt vare fkatist ;p haha. bio sen, typ nå hitler film, hur lång som hellst,:o  aja, när bion va slut va kanske klockan nio, och då vare fan dött där i gävle iaf, typ mke bilar på den crusingen ? ^o) aja, drog hem vi. var ut en liten sväng ba, höhö träffade lite folk. skapligt coola va dom iaf, haha. hem och sov sen.

i daag så va vi också upp tidigt som fan :o tio ungefär! käkade lite, sen fixa jag med min läxa, men sriöst ba skit de där iaf ! :o alltså, son gick ju bra, svenskan också. men engelskan fyfan, kunde ju inte ett piss, men typ klar med den nu iaf, och spanskan kunna ja inte heller ett piss, tur hanna hade sin bok me sig hem vilket inte ja hade, haha :D och sen så vare matten den kan ju hänga sig iaf! seriöst fattade inteett jävla piss, så tror jag skiter i den och säger att ja inte kunna och får vell göraat sen ;p aaa men då är typ allt utom matten då klart iaf. vi va ut en sväng sen, fixa lite med hästarna.. hahha.. aja, in sen occch sen skulla dom te lingbo och fixa lite så dom skjutsa hem mig så länge. sitter här nu ja, blir dusch och sen hämtar dom mig i gen ;) hemstudiedag i morgon då. skönt!

i hela mitt liv har du ljugit för mig,
om allt och inget.

13/9


fysik provet i dag :o sen hem

idag så vare skola, och min hanna är sjuk, och han har varit de ungefär hela veckan, hon måste ta och bli frisk nu iaf! men jag hade slöjd med diiidddee iaf, haha. sen så vare vell massa annan skit och lunch och blablabla, hade prov iaf. trodde att jag kunde typ de mesta, men så sitter man där inne med skiten. jag tror jag skrev på typ allt, men fick liksom fram ränknigar typ men inte va svaret skulel bli och omformuleringaer och skit :o aja, ett G lär de ju bli iaf :D men efter jag gjort de ja kunna, kunde jag ju typ inte sitta där längre heller få då känner jag att jag bara får damp, alltså de hjölper verkligen inte att sitta och kolla på samma sak i år. utan ne, så jag gick ut när man fick iaf. mmmm. fick iaf masssor av läxor typ sen, efter som vi har hemstudiedag på måndag. hem sen, satt vi datan ett tag, och sen sov ja fast ba typ en halvtimme. sen så drog mamma te sandviken, hon kanske kommer hem, vet inte ^o) jag pratade med mormor nyss, hon var gullig hon hihi :) aja. men nu blire vell så här att jag går ut en sväng, sen blir det vell in och sova. godnatt (Y)

jag vet inte vad
jag ska tycka eller tro.

11/9

skola & anna

pratade med hanna i telefon på natten iaf, ganska kul hade vi åt lite allt möjligt, men sen somnade hon (;  sovde föresetn över också :o skolan kan skjuta sig? :) men slutade iaf tidigare och han med kvart i två bussen hem (y) städa lite fint och så här, och senare kom anna till mig. vi kollade lite på läxa/prov HAHA, och sen va vi ut ett tag. in sen kollade lite mer**** sen duscha och sova :D annna har sovit på golvet föresten :)

jag har ingen lust till det,
inte med dig.

10/9

skola och skit typ.

tisdan blev inte så jätte hemsk som jag var rädd för, men sega i genom hela dan och orkade inte göra ett piss typ. hem sen och typ sov. ONSDAG i dag iaf, hade skoljoggen i skolan så började nio, och hade det sen till tolv, HAHA de tog faktist BARA en och en halv timme för oss att gå korta ( typ 4km) HAHHAHAH. a men vi tog vilopauser också ;) aja, efter tolv hade ja två lektioner sen sluta ja. så ganska soft dag endå.

och sen så har ju andraavenyn börjat nu. men inte sett avsnittet :o fyfan, missade det på tv och har ju inget internet på min data nu, fyfan! och sen kan jag ju säga, att jag har fortförande inte pratat nå med mamma om att jag sabbbade lite på epan och behövde pengar, efter som hon & jag bara har surat den här veckan typ. men iaf så är grabben helt underbar, hade ju tänkt fixa allt, men han sa att jag skulle betala hälften. men sen i dag så sa han att jag bara skulle ge hundra, så jag har iaf gett han det i dag, för de hade jag hemma. men känner mig skit dum, för de hade kostat typ 700 ? :(  aaaa, han får nog lite mera pengar av mig när jag skaffat de. han är typ as snäll iaf :) lär ju berätta för mamma endå nångång, fast de får inte bli nu. HAHAHA hon kanske läser fröesten, aja annars blire vell av någongång, men inte riktigt läge nu tycker ja. men nu får de bli dusch tv, och lite öva på prove te fredag, fysik prov :o tagga !! (Y) verkligen, kanske inte då.


det bara blir inte bra,
och jag vet inte varför.

9/9-09

sovmorgon, skola, jobbigttt

la inte ut nå i går om dagen PGA KARIN. men så lägger ut lite nu på morgon. dåligt irriterad har jag vart också, men hade iaf sovmogron till tio, men va ju i skolan vid åtta som vanliigt. hade bara massa trög lektioner sen hela dan, tyyp bara massa skit. slutade iaf lite tidigare, hem och sov. ut en sväng sen. och sen kom jag in och a, sen sov jag. och i dag får vi vell se vad som händer, ska till skolan snart iaf, morgonen har inte börjat bra, så kan ju bara tänka mig resten och slutet. fyan säger jag, nu lär jag gå och fixa mig lite, skriver kanske i kväll.

jag skulle hållt fast vid mitt beslut,
fyfan du är helt slut!
8/9

hela helgen ungefär.

okej, i dag är det söndag och jag har visst inte uppdarerat på ett bra tag sen i onsdags?! :o men berä'ttar lite kort om dagarna. blir vell lite längre dom senaste men iaf. ungefär hela helgen kommer vell med, glömmer säkert jätte mke också.

torsdag så vare skolaa, kommer inte i håg om de va nå spec men antar inte de. sen iaf så vare hem och städa lite, fram och käka pizza när mamma kom hem, stannade framme sen och var med johan ett tag, sen kom hanna och dennis också fram. vi lekte lite överallt och ingenstans, va vid UG faktist också.också skjutsade filiph och johan hem oss sen (: och då sovde hanna här!

fredag så vare skola, slutade vid två tiden tror ja, men kommer inte i håg varför, har även en känsla av att anna(no lärarna ) dampade men kommer inte i håg varför? ^o) aja. hade mariuna (?) på sista lektionen fyfan säger ja! gick ju inte de eller -.- iaf, hem sen ett tag, sen kvartifem bussen fram med emma, och edwina tror ja :p va frammme ett tag sen till ug efter ett tag kom iaf hannna. a, ute och inne och överallt va vi kanske. emmmas mamma hämtade iaf oss sen och vi sovde hos emma.

lördag mamma hämtade oss hos emma vid fem tiden, då åkte vi fram och handlade lite, hem hit sen och käka tacos. ut ett tag sen, kan ju säga att de va ganska kul och as najs, till en början... sen så vare så att jag skulle få köra johans bil, eller ja epa då. men iaf så gick de ganska bra ( enligt mig va jag as bra) men när jag väl kom i gång från kopplingen och den där skiten, då gick de bra. men sen då jävlar skulla man bromsa också, och de gick mindre bra, jamena.. för mig så säger det inte sig självt att man lär koppla helatin när man bromsar också? :o aja, så de blev iaf typ motorstopp och sen då bytte vi. ock då funka inte bromsen längre = jag hade alltså sababt hela skiten, fyfan förlåt :( iaf, så blev han inte så jätte sur, skönt. ska berätta för mamma i morgon, hoppas hon inte blir så sur, från början trodde jag att hon skulle bli as sur, men har inbillat mig att de kanske går ganska bra. jag mena, hon borde se det från den ljusa sidan.. nu slipper jag kanske göra om det och sabba hennes bil? :D eller hur, aja. vi träffade lite mer folk, och hem och in sen. vi skulle kolla på film men fick de inte åh funka, och emma slockna direkt.

söndag vakna av att johanna spammade mig med ungefär tusen damp sms :o gick upp och käkade frukost då, sen så vid ett tiden så skjutsade vi hem emma och åkte till britt. skulla dela upp massa av cynas grejer där. johanna var ju där, as najs lite skönt och träffa den bruden. va ett tag sen kändes det som. iaf så fikade vi kladdkaka kändes också som de va as länge sen man åt. också käkade vi dillkött sen as najs :D aa, delade upp jätte mke typ, jag fick iaf två koppar ( de va fyra men jag och johanna vela båpda ha så vi delade ) och sen fyra små glas, och en tändare. haha aa... man tänkte ju till lite i bland, och de käns fortförnade sjukt, att det här var det cyna HADE inte har utan hade. m, somnade iaf där sen, vaknade av att johanna visst skulle åka haha. typ då åkte vi också, hem till mormor en sväng och sen hem hit. kollade lite tv ( vi har ju faktist skaffat oss en ny platt en ) aa, sen så kom hanna hit. as skönt käns som det var länge sen tycker ja, men de va vell i fredags O.o aja. vi var ut en sväng och nu gör hon lite läxa och jag sitter här :) snart blire dusch, tv och sova. godnatt!

jag känner ingen vilja till det,
och har ingen lust att låssas.

6/9

soft skola i gen, och sen barnvakt.

skola först, började halv nio, hade typ nånting att vi skulle läsa på läxor som vi hade :p men har typ inga läxor just nu, men tränade lite på provet. aja de gick vell ganska bra, ska börja plugga på det nu till nästa vecka. i typ en timme höll vi på med de. sen så gick vi ner till media i biosalen, kollade på film. vet inte vad den hette, men den va ganska bra, tcker jag iaf :). vid elva var vi typ klar, hade lunch i en hel timme då :o ganska bra, men när vi kom tbx så vare bak, fast vi fick inte vara med, cp ungefär :s aja, vi fick hjälpa till och städa upp i nå rum som dom ska måla iaf, och de va itne så mke kvar åh göra så vi fick det ganska soft endå. och sen så käka vi de dom andrabakat och sen slutade vi ett tag efter ett, så tog kvart i två bussen hem. kollade på film, stefan kom vell vid fyra någongång, då skulle ja va barnvakt åt han, haha :D han va ute och lekte en stund, sen kom han in och kollade klart på filmen med mig. efter det skulle vi äta, jag tänkte att vi skulle göra nudlar, men jag han inte ens säga de innan han ba: inte nudlar, jag ba nehe :o han ba bejkon, jag ba ne men de tänker inte jag göra, och han ba : okej, inte nudlar för de är för gott, och inte bejkon. va ska vi göra då. HAHAHHA mobbad unge ungefär. men de slutade iaf med att vi gjorde våfflor, fast han åt bara dom med oboy i, så de blev några sånna också (; efter de så fick han sin glass som han skulle ha eftermaten hahah också blev de bollibompaaaa, sen kom vell mamma och tobias hem vid sju lite tidigare då kanske. också gick han upp åh sov. så nu blire en dusch och sen tv. känns som jag kommer kunna sova tidigt i kväll. HAHAH förresten har jag hittat dom LILA vantarna(handskar) som mamma tog åt mig på sjukhuset hahah as snygga. och snaaart börjar andraavenyn längtar som fan nu :o ååhåå.

när allting är som de inte ska,
och ingenting är som de borde.

2/9

softa dagar i skolan

okej, måndag så vare ungeäfr så här iaf. buss från skolan vid halv nio upp till lingbo parken, där så satt vi hela daaagen och gjorde ungefär ingenting, käkade en korv ungefär (y) men de va iaf bättre en ja hade trott :o man trodde typ att vi skulle lädra leka massa jävla lekar som dom lagt upp typ, men de va faktist fritt så vi gjorde va vi vela, så ganska okej :) hem med tåg så vi var i ockelbo till halv två, så tog kvart i två bussen hem. anna följde med en sväng då, sen kom hennes mamma och hämtade heenne vid tre kanske. sen så kom hon tbx vid fem tiden, och vi kollade p lite film och så här, va ut och lekte lite grannna på kvällen iaf, och sen så sov vi.

idaaag så vare upp och till skolan, samlades lite snabbt och sen så vare tåg från ockelbo till gävle halv tio, i gävle va vi först på nå jävla museeum typ :o de sög, sen träffade vi björn lite snabbt, donken sen. och efter de köpte ja ett linne ett LILA! :D as snygggt ju, och edwina köpte typ nå skit. träffade björn och boooysen sen, haha hade lite kul där ute vid stan med dom fkatist, hem till björn en sväng sen. och fyfan va jävls UNDERBART han bor!!! de är så jävla sjukt, fyfan :o alltså de är typ som jag kan drömma om, och där bor han typ i bland, fyfan skit fint vare iaf. sen blev de donken med dom också, och station sen, tåååget gick hem vid två tiiden, så fick ju vänta ett tag på bussen sen men. hemmmma iaf så käkade jag två pannnnkakor och sen somnade jag ! :) mamma väckte mig senare när dom kommit hem, och käkade nuddlar också, har spillt massa sån skit över hela mig fyfan! :o aja, nyss duschat och nu blir det tv och sova. i morgon i skolan ska vi kolla film och baka tror ja, så helt okej dag de. och i dag va de ju också ganska najs, hahahha men mke glass blev de :D och nu äre typ bara en vecka kvar tills andraavenyn bölrjar i gen! :D

jag vet inte, du vet inte,

ingen vet.

1/9


RSS 2.0