vad är det meningen att jag ska tro?

såjasåja! idag har jag inte mått som en kung, men det är sånt man får ta. drog fram och mötte upp johanna sen körde vi en karusell, DUMT GJORT! trodde jag skulle spy, fyfanfyfan. knata runt på marknan till hon åkte, då knata jag åh david lite mer. sen åkte jag hem för barnvakt och david drog sig iväg för lite party. 
'
sitter här nu, foreveralooone! kan inte bestämma mig för om jag är lite grinig, lite emo, lite ledsen, lite arg, lite less eller ja.. för det är både ja åh nej för allt. så beslutar mig för att tycka att jag bara är lite off! nu ska jag dö i sängen och vänta hem mitt fyllo. imorgon sandviken! OCH jag älskar min hanna bjurling<3

fredag & marknad & alkohol

igår.. knatade runt lite på marknaden och sen va de ju förfest hos hanna som gällde! hade det jätte mys med alkohol, ölspel och trevligt sällskap. drog vidare till tivolit, åkte typ en karusell? sen haha hamnade jag hemma hos anna. kanske lite pinsamt, lite stört, lite mysko.. vi skulle prata men slutade med nästan inge prat och massa musik. david kom också och vid ffyra tiden drog vi oss hem.
 
 

lite bilder, barnvakt i lingbo


är något som det inte ska?

drog oss motvilligt upp ur sängen imorse och dirr ut till busse. när vi kom till Ockelbo sågick vi till Hanna åh spana in hennes nya lägenhet, blev bjuden på mat och sen knata vi till station och mötte Stefan. tåget till lingbo och Matilda så agera vi super barnvakter! har hoppat studsmatt, spelat kubb, myst film, spelatUno åh käkat? Stefan åkte hem tidigare och Matilda sover. äntligen lite alone time!;)..

hoppar, dansar & sjunger.. att det alltid slutar såhär med oss?

DAAAAAMP tre tusen nu iaf? vi har bestämt oss för att dygna, och funderar på alla möjliga saker för att hålla oss vaken... bara för  vi inte tror vi kommer orka gå upp imorn annars? haha. aja, trött redan. får se hur de blir!
 

mamma <3 algot, då och nu!

tjockis kom vid sju, och david kom strax efter det. kollade ett avsnitt o.c sen tjatade tjockis till sig att vi skulle åka till donken, hahhahha hon som kom från valbo liksom? men ja, vart nio bussen dit. och sen GICK vi hem... tror ni jag fick tjata lite längre för de eller? grymt skönt iaf, även fast emmmmsii tjurade halva vägen. nu ska vi mysa film, upp tidigt imorn! ......och så här snygg är vi när vi åker buss :)

för att leva lite endå

vart inge valbo idag! vaknade vid ett men har sen dess bara legat i sängen, förutom när jag va upp en sväng åh tänkte ta oboy men min underbar pojkvän hade lämnat mjölken framme så den va sabbad :):):). min tjocka vän kommer kanske hit om ett tag tror ja och sen åker vi kanske till ockelbo åh spenderar kvällen med anna&sebben! om de är fallet drar vi oss vidare till lingbo imoorgon och är barnvakt också. hejdå :)

full david sen helgen, haha.. meeeen som jag älskar dig!:)


lite långt inlägg med helt onödig fakta, jappjapp så äre! :)

såhär är det nu va! att jag kan verkligen inte släppa iväg min pojk din valbo själv? han har starka behov av att göra av med pengar när han fått dom. nog om det! antar att jag fått en massa energi av att legat i sängen hela dagen, + en del godis. har iaf nyss typ städat, gjort allt möjligt från diskat, fixat sängen, vattnat blommorna, osv. 
'
sen har jag hunnit med att göra 50 sittupppps(!!!!!!!) JA, jag har fått för mig att de ska hjälpa lilla mig och hoppas på det till AAAAOUTLANDISH! som det är 30 dagar till!!!! duschat, borstat tänderna, och nu i säng framför tv&data med telefon! är trött på min förkylning så hoppas den tycker som mig och är borta när jag vaknar imorgon. för då blir det valbo mä anna, sen ockelbo en sväng! HEJDÅ

bom bom bom, let me here you say.. weehoooo!!

detta inlägg är till min tjockis. för hon tycker jag uppdaterar dåligt? de kanske betyder att jag har ett liv, hallå? a, fast ne. så va de ju inte ;( määäeeheio. saknar min klot unge iallafall. men ska kanske till henne på torsdag annars ses vi ju till helgen. så va de mä deeet! PUSSELIPUSS MAA LOVE ♥
hehehe, några gamla pics och en gammal video från när emma sjunger :)

hur kan du låta bli att bry dig

HEMSKT gullig pojkvän man har.... lämnar sin dödssjuka flickvän hemma och sticker till valbo... inte ens frukost käkade han med mig, så nu tänker jag inte äta på en vecka MINST! jävla taskigt tycker ja! så har krävt han på presenter och massage nu, ja. åkte inte till sandviken då jag inte hade någon lust att smitta ner hela högen. så lägger mig här i min ensamhet nudå och kollar på film! hejdå

grattis bästa jenneee på 18 årsdagen!


the reason for going back.

jag saknar mina lilla... underbara, dryga, söta, ibland fula och dumma, lillebror♥
 

i samma gamla spår

 inte nog med den onda halsen och snoriga näsan, nu har den jävla hostan kommit också. MENMEN. mamma ringde och väckte oss nio i morse för ett jobb jag inte ens har, hemskt roligt. lyckades somna om iaf och gick inte upp förens vid tre tiden! drog till valbo en sväng och a, nu är david på jobbet. ska vell sova, imorgon drar jag mig till sadnviken då en av mina underbara kusiner fyller år!:)

hahaha, lillebror <3


inte förvånad, skyll dig själv.

trött och sjuk trodde jag faktiskt inte att jag skulle komma igång igår, men de gjorde jag! förutom att ambulansen kom tre gånger tycker jag att de vart en hemskt lyckad kväll! David trivdes med musiken, Kid (danskungen?) med 2brudar och jag med massa vänner? prat, skratt, musik, sång, dans, kort, alkohol och en hel del folk. japp, helt okej :)
'
tror vi somnade runt 5igår? idag har vi städat och fixat i ordning i lokalen, hemskt kul. käkat pizza, dött i sängen och på kvällen kom ellen & patrick hit och grillade. mysigt! tröttare och sjukare en igår, snart sooova.



bakis och skaaaakis! yeaman.

började med lite grill och alkohol och prat och spel hemma hos maria igår! hon&hanna&lina, MYS. drog vidare och hamnade hos fredrik och blabla sen sov jag hos maria. idag mår man, heh. timmy&micke kom och hämtade mig, drog en donken påvägen hem. ska hoppa in i duschen nu, sen kör vi på nytt! partyyyyeee

bakis och skaaaakis! yeaman.

började med lite grill och alkohol och prat och spel hemma hos maria igår! hon&hanna&lina, MYS. drog vidare och hamnade hos fredrik och blabla sen sov jag hos maria. idag mår man, heh. timmy&micke kom och hämtade mig, drog en donken påvägen hem. ska hoppa in i duschen nu, sen kör vi på nytt! partyyyyeee

it's already happening

okej, hade behövt mera en 4 timmar sömn eller va de blev? vet inte varför jag inte somnar om, men ja. david har stuckit iväg åh fixat me massa grejer och jag, ja jag vet inte? dö trött iaf, sova en snabbis kanske? äääh. irrriterad idag, mmhm. senare bär det iväg hem till maria åh ha de fint iaf!

du och jag och framtiden

HALLÅÅÅ! varit ute åh äventyrat mitt i natten mä min kärlek. nu är vi hemskt trötta och ska straaax sova! känns bra, vi är bra. 10 månader idag, det hade man inte kunnat tro! men så är fallet och de är jag skadat glad över faktiskt.
ÄLSKAR DIG JA, MIN DAVID DOS-REIS ♥

när dina ord sviker mig

vädret har varit as bra idag, men inte haft tid till att vara ute åh njuta. började med att dampa runt, SEN BOKAT RESA!!!!! wopwopwopwowpwopwopw. lite tagg då! fixat lokat tills på lördag, för strandparty känns inge vidare i regn. hämtat ut ett paket på konsum, gjorde milkshake, käkat mat. och nu är david iväg med kid åh köper öl! när han kommer hem bilr de promenad, dusch, oc och sova! hejdå:)

är det jag eller är det du?

hejhopp. trött som ett jävla as idag också? skit ont i halsen, orkar verkligen INTE med att bli sjuk nu.. håller tummarna över att det är borta imorgon. gick upp vid två, myste lite i solen, åkte in till gävle,och nu är det dags för promenad. hejdå :) OCH, imorgon kommer anna&sebben, så blir det åh fixa lite härligheter!:D

forget to breath

trött som ett jävla as imorse, menmen! mötte upp sandra sen åkte vi hem till hennes farmor en sväng efter de tillbaka till sandra, bakade rabarberpaj. haha, sällan baka? alle kom hem och sen va de dags att dra till bussen, ungefär.. hemma nu, och såfort david kommer. då ska jag dra han ut på en promenad, oavsett om han vill eller inte! 

det spelar ingen roll vad du säger, jag växer endå.


just to be that girl

vaknade till vid två, för att ha chans åh somna till kvällen så väckte jag David åh vi gick ut i solen åh myste lite. skulle varit iväg på en promenad men vädret vela självklart inte! käkade grillat, duschade och nörda o.c resten! men ja, trotttts att jag valde åh inte fortsätta sova idag så ligger jag här vaken nu? SUGER. men ligger bredvid min fina pojkvän, crazy beautiful är igång och jag ska till Sandra imon. så rätt ok endå!

 


i'm not a ghost anymore

kan inte bestämma mig för om jag är en emo unge, eller om livet faktiskt leker? hemskt forever alone ikväll, men orkar inte försöka göra nått åt saken... vill vara kvar hemma så jag äntligen kan få spendera lite tid me david imorgon. men jag har ju iaf sommarlov, och atm massa musik och godis? är vell kanske helt ok, endå.

 


- when the time is right

hejhej! trött som ett as drog jag mig upp i morse, in i duschen och iväg med tolv bussen till valbo! mötte upp mina två fina girls, maria&lina sen lalllade vi runt där. kom hem till fyra, pussade lite på david som sen drog iväg till jobbet. har tänkt gå ut på en promenad.. men vet inte om ja vågar? vädret ser inte jätte lovande ut, och går jag ut börjar det garanterat regna. väntar lite och ser om de blir finare tror ja!

 


it is something beautiful in all weakness - det finns något vackert i alla svagheter

 

 


gårdagen... snygga? haha

 

 

 

 

 


det är någonting som inte passar

HEJ OCH HALLÅ! hemskt jävla skit otaggad drog jag iväg med emma på lite part igår. men det slutade faktiskt helt okej. kom massaaaa härliga peoplees! lite öl, prat, skratt, promenad och blabla. petter skjutsade till forsbacka inatt, underbaaart. har käkat potatisgratäng & kyckling idag, helt ok. men inte riktigt levandee... david är på jobbet. men maria och lina kanske kommer hit åh myser? valbooo i morogn. japjapppp!

Emma: Det bötjar hända!


ffförsta knäppt, eller nå?


just that moment

idag tog vi tåget ut till big city!! (lingbo) ska leva livet i en husvagn till lördag, mysigt. har käkat tacos, gått en promenad, va hem till Jesper en sväng åh tvinga hem Hampus så jag fick träffa min Bella, finaste Bella! saknat henne jättee mycket. (och nu saknar jag henne igen) sitter åh spelar kort nu, snart ska vi nog mysa ner till film! hejdå:)

 

 


Now it's toooo late

ikväll är vi snygga som fan! har sjungit oldies, dampat, myst, tjockat, skickat snygga bilder till hemlig pojke, ätit potatisgratäng, rökt, pussats, ljugit, bråkat, fått bilder på hemlig pojke, och a. säkert nå mer, ska kanske ut åh träffa nå grabbs snart, annars sängen! godnatttt


-

du är äcklig som fan, ditt lilla jävla luder. har jag sagt nå annat så vet du att jag ljuger! jag menar det jah säger och jag mena det jag sa, du är en liten hora och de kommer du alltid att va!

 


du är precis likadan

gick upp vid tio. körde in till Sandviken och kollade på finaste Johanna som sluta nian! lite fika efter det sen körde vvi hem till mormor, hem åh käka potatisgratäng sen fram för Stefans skolavslutning. efter den vart de glass i väntan på emma. nu ligger vi åh tjockar i min säng, tror pojksen sover. hejdå


skolavslutning för Johanna & sen Stefan. fiiina!

 

 

 

 

 


<3


<3


ser ut som en bra sommar väntar!


<3


always looking for a fight

är det inte den ena så är det den andra! fast oftast den ena. jag och tobias har TYP varit ssams hela eftermiddagen, första gången på riktigt länge det! iaf, efter skolavslutningen drog vi oss hem för massa potatisgratäääng, mummmsa. sen tog jag en promenad och nu har jag nyss duschat. imorgon är det sandviken för johannas skolavslutning och på kvällen stefans. godnatt :)

 


skolavslutning's dags nudå!


when everything feels alright

och jaaaa!!! har vell tagit sommarlov jag åh anna då. (även fast vi egentligen slutar på torsdag, men vi är ju lite speciell?) iaf. sov till två ungefär, käkade kladdkaka till frukost, sen gick ut åh myste lite i solen. HELT OK första sommarlovs dag! om ett tag ska jag fixa lite och ikväll har tobias skolavslutning. hejdå:)
skolavslutningen förra året, mina stjärnor!

på rosa moln svävar jag omkring

gårdagen spenderades med david, mat, oc, promenad, mys och mer oc. idag drog jag åh anna till skolan och städade ur skåpen sen bjöd hennes super farmor på donken! lite fika efter det och sen joina anna mig hem. humi kom hit på cross också, pizzza blev de! humi sover kvar, anna sover kvar, och pojkarna sover? nyss gjort kladdkaka och humi dödar katterna. hejdå :)

 

 


hahahha,dör så jävla hårt irl!!

passareeeee, spring förhelvete!!!!!
gubbj'vel upp förhelvete, är du dum i huve. spring förfan!!!

inte alls nå lite irriterande

-jappjapp, jag är snygg just nu.
hej bloggen! tänkte bara tala om att vi har dygnat i onödan för strömmen i tvättstugan är av. hemskt roligt, godnatt


högt över målnen flyger fram

sova gjorde vi, sen har hela dagen spenderats med o.c och en liten promenad OCH grillat! tvätt dags klockan sju, så övertalade David att vi skulle dygna... haha! käkade lite glass nyss, ska dra igång ett till avsnitt innan vi börjar. sen ska de bli skadat skönt åh få sova!


valt sin egna väg

lite taco mys vart de ja,hemskt gott. vi drog oss ut till stranden fr lite kubb, myggorna dödade oss.. alle hann med ett litet bad också innan vi gick hem igen och hamnade framför en film i soffan! en eller några öl slank ner under kvällen också. nog om detta! nu är det o.c och mys som gäller, vet inte va som händer imorgon? men först ska jag sova som fan i helvete iaf.

 


I'm already fallen

sov en sväng fast vakna cp trött, men vill/vela inte somna om åh sova mer för drömmarna spökar med mig.. har kollat lite o.c och väntar på att David ska komma hem, han är iväg me pappa sin. börjar fan bli hungrig åh, ska nog ta åh se va Sandra göööör?


lider med min pärla som sabbat knä ;( massa love 2 you!


like she wasn't crying last night.

  • två timmar söömn
  • en lång skön emo dusch
  • lite frukost
  • en härlig promenad

 


Sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been, to stand back up taller then you ever were.

-


det känns, varje gång

lägger mig och sover till CRAZY BEAUTIFUL och hoppas på att inte vakna av en fyll David inatt! blir 7.40 bussen för åh sega i den jävla skolan sen på kvällen är det taco mys me sandra&alle inplanerat! hejdå :)

 


på ett jobbigt sätt

började dagen med en söt ankbebis utanför Anna! gick till skolan och typ glodde hela dagen tills vi sluta halv tolv. åkte till Valbo åh lallade sen med kid&alle&sandra. när vi kom hem vart de pizza sen färga jag håret på grabbsen, haha! nu har David&kid&micke&timmy stuckit in till Gävle för lite alkohol trevligheter! funderar på lite musik och promenix, men är sjukt trött så blir kanske bara sängen?


somedays is better

mår fan skit kasst idag ja. trött som fan också. har iaf käkat potatisgratäng, skitgott! älskling hjälper mig med den äckliga jävla horengelskan nu.. sen ska jag försöka få ut han på en promenad. hejdå:)


jag saknar gammalt men jag söker efter något nytt!

what to saaay? HEJ OCH HALLÅÅ!
segat i sängen, hade velat ut på en promenad men det tycker inte vädret, fast regn är fan bra mysigt? fick nå jävla ryck iaf och nu är det städning åh musik som gäller! fast är sugen som fan på nåtT? ska tvinga david till köket, mahahhaha. KÖKS HORAN MIN ♥ imorgon sticker vi in till sandivken tidigt för lite hemlisar sen börjar jag halv ettttt. hejdå:)

-

nu är det så här att jag har tröttnat, vet inte på vad men är less på det här. vill inte ha ett nytt liv, för mitt funkar. men jag vill ha något nytt i mitt liv! vet inte riktigt vad. kanske den där hunden? den där utomlands resan? ett körkort och bil? en tripp till stockholm, göreborg, annan jävla håla bara för atT? ett jävla jobb? en liten ändring? någonting nytt bara!

MAKE A WISH, TAKE A CHANSE, MAKE A CHANGE.

-

Tell me how to get back to,
Back to summer paradise with you.

giving chances when there are no chances left to give.


sluta gnäll. jag gnäller inte, jag morrar!

idag är en emodag, vet inte varför. men dom bara kommer ibland? david jobbar, jag ligger i sängen och bara segar som jag gjort hela dagen och kommer fortsätta göra. drömmarna verkar inte vilja sluta heller.. ska kanske skaffa hund? vet inte, borde man ha hund? de tycker inte david... inte jag heller tror ja, fast kanske? haha. vill ut på en promenad, men inte själv. imorgon kanske niklas kommer en sväng oksså?hejdå

så jääävla bra va. kan dock inte bestämma vilken av dom som är bäst?



alltid oavsett, blir man glad av dig.


besviken? funderande? ledsen? arg?

började dagen med att bara mysa i soffan, sen satte jag åh sandra igång med xbox nörd typ dirr! gjorde käk tills alle kom hem, strips åh hamburgare vart de! drog iväg en sväng sen hem igen, ahlex&mathilda va me. blev mera xbox, åh a. sen ut igen? iväg en sväng till, förbi donken, och nu home! skadat trött, godnatt

Inge kaka före maten säger Sandra..... ooooopps, säger ja!

...och mitten är godast!


i keep on running

solen väckte oss alldeles för tidigt igår, men de är ju som det är! hände lite allt och inget under dagen.. tvätta,käka hundmat, baka, fick punka, bytte bil, träffa lite folk, Xbox, mer bak, kanske nå mer och sen sluta vi alla tre i alles 120 säng....trångt!

 


stjärt fenan på delfin fan

drog till Sandra med fem bussen, vi kollade igenom lite grejer och bestämde oss för att göra piroger! blev faktiskt bra, hur mätt som helst åh as mycke över! skulle baka, men kom förbi en del folk sen hamna vi med xbox! just nu myser vi i sängen, åh ska bli sååå skönt att få sova imon!:)


RSS 2.0