tomten jag vill ha en riktig jul

måndag - sömnlöst som vanligt, men örebro gick bra. skulle ha varit till mackelito å firat bebis men det får skjutas på. städade och hade en liten vilostund. när pojkvän kom hem fick jag mat å sen sova för natten ungefär. 
tisdag - jobbade ett extrapass östersund
onsdag - ledig, handlade å grejade med pojkvän. 
torsdag - jobbade östersund 
fredag - jobbade östersund
lördag - fick sovmorgon, kors i taket. fyrhjuling och var ut på granjakt. kvällen myste vi i ordning lite god mat å vin. riktig myslördag. nu börjar julmyset.
söndag - FÖRSTA ADVENT!! var iväg på lite ärenden med jeffo. sen tog in och pyntade granen!!! och såklart drack adventsglögg. en ny varje söndag, precis som förra året! å lite tacos. bra söndag.

hur går vi härifrån

måndag - rullade ett örebropass som gick bra. kom hem och bestämde sandrahäng. vi skulle se en film men blev att bara prataprataprata. när pojkvän kom hem så käkade vi och sen fick jag äntligen gå å sova. måste lära mig hur jag ska kunna sova innan örebropassen, blir ju sopslut av det här.
tisdag - körde ett extra östersundpass
onsdag - ledig ledig!! käkade frukost å myste i soffan, tog en dusch å hämtade hem pojkvän från jobbet. 
torsdag - jobbade östersund
fredag - jobbade östersund 
lördag - pojkvän bjöd till på nästan sovmorgon. kikade film å myste tacos med lina. 
söndag - va ut på fyrhjulingstur för lunch grillning, fick leta oss igenom tre olika vindskydd innan vi hittade ett med ved. kyligt men mysigt. 

kanske bäst vi ger oss av

måndag - körde en första vända örebro själv. kändes mindre bra men gick helt okej. kom hem som ett slakt och städade undan innan jag tog en vilostund. jeff å ann kom på kvällen, vi käkade tacos å kikade serie. mysmåndag!
tisdag - ledig dag och lina kom hit. vi myste en film och pratade. när pojkvän kom hem från jobb så stack vi iväg till gävle och köpte lite småsaker. ååå så har pojkvän kirrat vinterdäck å extraljus på bilen.
onsdag, torsdag å fredag - körde östersund, hämtade hem stefan efter jobbet på fredagen. 
 
lördag - steff tog sig ut å krattade. jag å rasse fixade lite allt och inget i hemmet. vi käkade tacos och glass å massa gotta till ett seriemaraton.
söndag - fortsatte ungefär som gårdagen. steff har fått all krattning gjort och är fri sin skuld, hahha skönt för honom. jag å rasse har hunnit med himla mycket pyssel? frostat fönster, skurat källare å badkar, burit ner "vardagrummet från extrarummet", tagit bort sängen från riktiga vardagrummet och in i extra rummet, fått upp nya bordet jag köpte för ett par veckor sen i vardagrummet (men saknas stolar, hehe. Å MATTA!!) städat, å härjat. DUTTIA?! skjutsade hem stefan och försökte sova hela kvällen inför natten men utan resultat. kass. MEN OCKSÅ, HALOJ!!! POJKVÄN ÅKTE INTE TILL DANMARK IDAG. HAN ÄR HEMMA HEMMA HEMMA!!!!! det blev jag lite glad för iallafall. 

ge allt som finns kvar

måndag - körde ett första örebropass, mackelito sällskapade. det gick bra, han är bra. kom hem å hade en vilostund på pojkvän, sen åkte vi en vända till valbo och avslutade kvällen med tacos. 
tisdag - ledig tisdag med ledig pojkvän, wooho! va fint väder så vi tog en långtur med fyrhjulingen på ett litet äventyr. grillade lunch och åkte hemåt så sent att det till å med hann bli mörkt. när vi kom hem började vi baka lite och lagade i ordning lasagne. mmm, riktigt mysdag. 
onsdag - jobbade östersund
torsdag - jobbade östersund 
fredag - jobbade östersund 
lördag - ann kom och plockade upp oss också hjälpte vi till att bära lite saker från moffa. sen åkte vi till årsunda å hade drinktävling å tapaskväll. lekar, tävlingar, gitarr, sång å mys. jag kom nästan sist även fast jag hade en superdrink?? rätt så dåligt. rasse kom i toppen iallafall, så han va nöjd. brakväll!
söndag - tog oss upp å iväg på fyrhjulingen och mötte rasse familyn å kungsberg på en liten grillning å firade farsdag. sen hem å halvsov i soffan resten av dagen för att orka jobba "natten" måndag. 

jag har inga färger kvar, jag har bara gråa dar

måndag - trött jobba östersund
tisdag - jobbade östersund och plockade hem en stefan efter jobbet. han har ju höstlov nu, och har jobb att göra hemma han. gick ju sådär med ogräset i somras, så han ska få fixa löven nu istället.
onsdag - åkte iväg till ett mysigt ställe i krokarna och grillade lite med rasse familyn. sen kom regnet och steff skulle kratta gården, han höll ut en sväng i spöregnet faktiskt. men som med ogräset, det går rätt så segt framåt, alltså inte klart. jaja. jeffa kom förbi också, klippte stefan lite fick hon göra. 
torsdag - skjutsade hem stefan och fick lunch hos mam innan jobba östersund. 
fredag - en ledig fredag, en pojkvän hemma, en ny fyrhjuling och sol. vilken dag! vi tog såklart en tur och myste runt. stannade hos brorsan å jenny på lite kaffe, gjorde ett värmande försök med te. gick sådär! tacopaj å ett par försök att få ihop en drink i sällskap av rassebrors å en grabb bestod kvällen av.
lördag - hämtade hem linnea och gjorde i ordning en pumpa, det gjorde vi rätt så bra. världens mysigaste bus eller godis knackade på också. på kvällen va vi till rasses syrra. käkade, drack vin å spelade spel. super trevligt! 
söndag - packade oss iväg till årsunda och hjälpte till att flytta ann. en fika hos vejjs. och kvällen med en pizza i soffan. 

RSS 2.0