jag har inga färger kvar, jag har bara gråa dar

måndag - trött jobba östersund
tisdag - jobbade östersund och plockade hem en stefan efter jobbet. han har ju höstlov nu, och har jobb att göra hemma han. gick ju sådär med ogräset i somras, så han ska få fixa löven nu istället.
onsdag - åkte iväg till ett mysigt ställe i krokarna och grillade lite med rasse familyn. sen kom regnet och steff skulle kratta gården, han höll ut en sväng i spöregnet faktiskt. men som med ogräset, det går rätt så segt framåt, alltså inte klart. jaja. jeffa kom förbi också, klippte stefan lite fick hon göra. 
torsdag - skjutsade hem stefan och fick lunch hos mam innan jobba östersund. 
fredag - en ledig fredag, en pojkvän hemma, en ny fyrhjuling och sol. vilken dag! vi tog såklart en tur och myste runt. stannade hos brorsan å jenny på lite kaffe, gjorde ett värmande försök med te. gick sådär! tacopaj å ett par försök att få ihop en drink i sällskap av rassebrors å en grabb bestod kvällen av.
lördag - hämtade hem linnea och gjorde i ordning en pumpa, det gjorde vi rätt så bra. världens mysigaste bus eller godis knackade på också. på kvällen va vi till rasses syrra. käkade, drack vin å spelade spel. super trevligt! 
söndag - packade oss iväg till årsunda och hjälpte till att flytta ann. en fika hos vejjs. och kvällen med en pizza i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0