sista sen sommarstrålarna

måndag - efter jobbet gled jag hem till eddan. å vi rullade vidare till gävle för att hämta ut nya brillor å mosan, en lyxshake slog vi till på också! skulle egntligen förbi hanna. men fick ett till örebropass, så åkte hemåt. tog en liten promme å sov för attt orka en till natt. 
tisdag - efter jobbet gled jag hem till marris å firade henne i efterskott! vi brunchade lite. ostfrallor, svingod kaka, glass å paket. mycket festligt!! sen rullade jag vidare till sandviken för att hämta lite mat, och sen äntligen hem till sängen. 
onsdag - fredag - jobbade östersund
lördag - vi promenerade iväg och förtids röstade, så nu är det klart! sen duschade vi och packade in oss i bilen och rullade mot rättvik. mötte upp syrran å tony på campingen dom stod å käkade där. sen rullade vi vidare till dalhalla för konsert med albin å melissa. waaaow. fortfarande lika impad av stället. och kära nån va jävla bra framförallt hon är. super nöjd! 
söndag - sov tills pojkvän väckte mig å det var dags att åka till morsfarsan på kalasfika. sen åkte vi hem å kollade f1 (sov lite mera), käkade tacos å serier.

lite sagolikt mys va

måndag - efter jobbet gled jag hem till marris. vi käkade pannkakor å spanade på lite resor. sen åkte jag hem å kramades lite med pojkvän å sov, tröttt. 
tisdag - sov länge, så himla trött. å tur det, för fick nattjobb jag. skulle greja när pojkvän kom från jobbet, men vi var trötta å myste soffan bara istället. 
onsdag - visade sig bli örebropass resten av veckan, så efter jobbet gjordes inte mycket. lite tvätt och städ, sen la jag mig å sov för att få ihop några timmar. 
torsdag - plockade upp robin med lastbilen så han följde med till lingbo å körde hem våra bilar, råkat få med oss två dit. när vi kom hem så tiggde jag åt mig pannkakslunch från honom, sen promenixade vi. när rasse kom så blev de en sväng till byggaffären för att få ordning på lite stuprör å sånt där sen taket,sen är nog fasen allt klart där nu. 
fredag - efter jobbet gled jag till marris, å fick pannkakor igen. hehe! tredje gången för denna vecka, men jag klagar inte. jag å p-vän tog vara på kanske en sista grillning i kvällssolen och myste lite serier.
lördag - 50års kalas för världens bästa moster!! dusch å fix, sen skjutsade robin oss till jeff och vi drog vidare till årsunda. paket, käk, quis, lekar, vin å en massa mys. stort stort grattis på födelsedagen Ann!! (slampAnn). 
söndag - trötta trötta, myste bara i soffan ungefär hela dagen.

så rullar sommaren på sista refrängen

måndag - efter jobbet gled jag hem å vilade litelite. sen drog vi iväg på fyrhjulingen med robin å comp till skogen å grillade lite middag. kolbullar(?) fick det bli. aka pannkaka för mig. åkte hem å tvättade av bilar. pojkvän utvändigt och jag invändigt. sen packades väskor för lite utflykt. 
tisdag - tidigt upp och iväg. plockade jeffa å david, en donken frulle sen rullade vi mot huddik. spenderade första halvan av dagen på stranden, vilken va ungefär som utomlands. svin trevlig!! käkade lunch, drack lite vin, spelade lite tre i rad å hade det fint. sen checkade vi in på campingen och hängde andra halvan inne på deras "spa/pool-område" det va också trevligt om än inte så stort, tur de va rätt lite folk. en liten dusch, en liten minigolf runda (som vi snodde oss till) en middag och sen vin å kort resten av kvällen utanför tälten. sov i sånna stora "indiantält" super mysiga om än inte så fräscha som man hade hoppats. fanns väl en hel del att säga om allting, men i det stora hela är vi mycket nöjda ändå. 
onsdag - lite frukost och sen vandrade vi ut i skogen kring området. letade efter och kröp i lite grottor. skulle tydligen gå att kunna komma väldigt långt där "under jorden", vi var inte riktigt klädda och hade lite lite lampor med oss, så vågade oss inte så långt. men va häftigt det vi var ner i ändå! packade oss in i bilen och åkte iväg till ett första stopp för lite äventyrsgolf i huddikkrokarna, sen åt vi en lunch i stan. åkte vidare ut i skogen för ett utkikstorn. sen avslutade vi i söderhamn vid stenöcamping. ännu en ävetyrsgolfrunda och lite kvällsmat. spelade också en annorlunda golfrunda där alla spelade på planen samtidigt? stod så i reglerna? speciellt men kul!! nöjda över vår lilla miniresa iallafall. mycket trevligt. jeffa va minigolf jävla kung! avslutade med en liten flurry på hemvägen också!
torsdag - älskar att få vakna med pojkvän, för min del kan han gärna alltid ha semester. iallafall sålänge han ligger kvar å inte stressar upp tidigt ur sängen. vi käkade lite lunch och sen gav jag mig iväg till jobbet.
fredag - pojkvän sov ännu en gång rätt länge, trött han. nöjd jag. sen gjorde vi tacos å satt ute i solen tills jag skulle åka till jobbet. 
lördag - pojkvän gav sig iväg tidigt för att åka å kika på rally. jag sov lite längre än jag tänkt men trött som tusan. satte mig ute i solen å käkade frukost å njöt nån timme. sen duusch och fix. stefan plockade upp mig, å vi plockade upp lina. furuvik stod på schemat! prommmade omkring lite bland kamelerna, käkade thai å kikade på molly. saknat min bus, det var himlans trevligt.
söndag - pojkvän gav sig iväg tidigt även denna dag. jag sov längre och sen satt jag ute i solen å chillade en sväng. åkte till jeffa, promenixade iväg till aqua å köpte med oss mat som vi käkade på stranden i solnedgången. perfekt avslut på semestern för henne, perfekt söndag tycker jag.

pojkvän i finland, ensamt kaos hemma

måndag - efter jobbet gled jag hem å tänkte ta en liten pn, det blev inte så mycket av. en liten vilostund sen gav vi oss iväg mot gävle. shoppade lite småsaker och sen ut till jeffa å david som va hund å husvakt. siggelito va också där! det badades för fullt och vi drog igång en grillning. frisören fixade rasse också. mot kvällen drog världens jävla åskväder in med blixtrar å brak. 
tisdag - tidig uppstigning för att hinna iväg en vända till stockholm, igen. för att slutligen köpa den första mercen vi var och kikade på. det får bli så tills vidare. nu har vi åtminstone två bilar att rulla med. hem igen å packa det sista för pojkvän som sen gav sig iväg mot finland. snurrade lite planer om att vina med jennys. men slutligen åkte jag å hämtade hem linnea. vi gjorde kladdkaka, käkade våfflor å kikade film. det va längesen och saknat, lilla skit. hon blir så jävla stor?

onsdag - städade å tvättade å grejade lite. sen iväg till årsunda för att fira vejjan. massa goda kakor blev det. stannade å fick grillat också! hade lite funderingar på att dra till rättvik. men vi blev kvar i årsunda sent, sen blev de hem till ensamheten och där vart det en del fästingkaos under natten. fy.
torsdag - efter nästan noll sömn pga livrädd för fästingar drog jag en vända östersund.
fredag - ännu en fästing historia var på väg att dra igång, men sömn behövdes. så katter fick vara ute. förlåt eller varsegod. sen jobbade jag en vända östersund. 
lördag - det är fruktansvärt ensamt å tråkigt att sova utan pojkvän, men att få sova länge och vakna ifred är ändå himla skönt. låg i sängen och vaknade lugnt å skönt å segade i min egen takt. sen blev det en dusch och en vända till valbo med marris. när valbo stängde mötte vi upp mackelito familyn i sandviken och käkade ihop på matkällarn. marris följde med hem en sväng och när hon drog blev det en promme med robin å eddie. avslutade dagen med glassdate ihop med sändrow.
söndag - tänkte sova monsterlänge men vaknade runt 12, fick väl duga. pigg å glad åtminstone! pratade med jeff i telefonen som fick ett getingstick, hon med lite skrajhalvpanikgrinröst skulle ringa vidare till 1177 eftersom hon är allergisk, jag hemma själv i väntan på att hon skulle ringa tillbaka fick PANIK. kastade mig in i bilen å drog iväg till gävle där hon var själv. när jag kom fram var allt tack å lov lugnt. kunde andas ut å så chillade vi ihop i solen. käkade glass å beställde thaimat. sen kom äntligen pojkvän hem igen och vi kunde lägga oss ihop, för en stund iallafall innan jag skulle iväg å jobba. 

RSS 2.0