-


bortom ramarna kraschar det direkt

tobias kom hem tillslut. vi tog en nattpromenad och chillade med lite godis i soffan innan vi la oss. glassfrukost och dusch sen vi gav oss iväg för att köpa kattsand. kom hem femtonhundrakr fattigare. nej, kattsanden va inte så dyr. har så svårt för att välja och det ena leder till det andra, jag kan väl ja.. vi käkade och bakade muffins iallafall.  
 
jag har längtat efter att få jobba natt, det satt fint. inte problem fritt, men känns som att det gick väldigt bra ändå. så då ska man vara nöjd. idag har jag sovit, äntligen bara sovit. sovit tills jag vaknat, somnat om och sovit mer. märker dock att jag sovit bort toppenväder? lite tråkigt men välbehövligt. nu ska jag kasta mig iväg på en promenad och njuta lite av solen iallafall.  

No limits just epiphanies

en fredag som gått toppen? vad är fel tänkte jag när jag gled hem tidigt från stockholm. kom till gävle och fick in my face att någon tagit hem nyckeln till grinden, igen. sist fick jag vänta 2h på securitas. döless. efter lite om och men löste det iallafall sig. idag har jag äntligen sovit tills jag själv vaknat, så skönt. men fortfarande så trött?
 
har sagt nej åt både det ena å andra för att vara hemma. hemma å sova. tänker inte offra mig å bärsa med varken första eller femte som frågat, men tack för ni vill ha mitt sällskap vänner! tog hem tobias istället, vi käkade tacos och kikade på crusingen och sen stack han iväg i en bil, jahapp. får väl se när han ramlar hem. jag drömmer mig bort sålänge.

-

We don't have to be ordinary
Make your best mistakes
'Cause we don't have the time to be sorry
So baby be the life of the party
I'm telling you to take your shot it might be scary
Hearts are gonna break
'Cause we don't have the time to be sorry
So baby be the life of the party 

ten million fireflies

dom där 30 graderna sjönk ju direkt till 10 och regn. känns väl lite tråkigt. hoppas sommarn kommer tillbaka. jag har rullat på med mitt stockholm och veckan har faktiskt gått fort. idag gick allt chockerande bra. alla små detaljer, allt har bara glidit. men jag känner mig sjukt slaktad. ska bli skönt att rulla sista skiftet imorgon sen äntligen helg så jag kan sova. sova ut. sova som jag vill. sova mera. sova hela tiden. längtar. 
 
när man solar, har jag blivit brun? 
kommer in, jag har det!
i duschen, jätte brun ju!
efter duschen, nähä, men lite iallafall?
planet hem, inget kvar. 
 
känner så. jämt och alltid. det känns fint att iallafall känna sig brun bredvid jeffo.<3 anna den satmaran är tio gånger brunare än mig, då har hon varit hemma i sverige och JOBBAT?! tyckte jag va lite brun, men inte längre. måste åka och fylla på brännan?? borde uppdatera mina spotifylistor å? men överlever tills tid finns, har snubblat tillbaka på massa gamla fina. a precis. godnatt

anybody, anytime

fortfarande helt sjukt. vi bara bokade en resa och stack iväg? på bara några timmar? jag är så jävla glad för det. bland det bästa jag gjort. så himla nöjd. verkligen haft det skitbra. fått se lite rhodos. strandpromenad. diskpojkar. finskar. berit, maritta. sol och drinkar. hade gjort mycket för att få stanna.
 
stannade en snabbis i valbo direkt efter arlanda. kikade förbi sandra i nya läggan och tog en cigg med annis. har packat upp väskan, och har en hel jävla del att tvätta. drygt. jahapp. då va det dags å komma tillbaka till livet. det vanliga. gå upp av klockan. ta en promenad. duscha. äta mina nudlar. försöka bli människa med lite smink. iväg å jobba. sova och börja om. jag är ändå glad att komma hem till värme, 29 grader igår när jag åkte å jobba? men annars känner jag mig mest trött å lite halvdepp?
 

30minuters regeln, sen är det slut surat

gled förbi mamma ännu en dag efter jobbet. käkade mer kakor och Stefan höll sig vaken så han fick paket. stockholm har funkat fint! idag hade david å linnea bakat å städat så vi firade han lite. bestämde oss för pyjamasparty så hade lite mys också. end of day.

nja. sjuk. jeffi skrev om utomlands imorse. när hon kom kikade vi lite. sen vart det bokat. snabba puckar packning och nu är vi påväg? hallå va, galet! några timmar tog de, snart sitter vi på planet. tack å hej! 

i will find my way home, even if i'm lost inside

hade en helt underbar söndag. jag å linnea gick ut direkt efter frukosten och ganska snart dök jennifer upp med glass. vi drog oss vidare till boänge där vi hela dagen njöt av solen med picknick, lek å bus. åkte till ann å kikade bingolotto på en platta ute medans vi käkade grillat. ingen vinst men nöjd ändå! slutligen drog jag sundsvall med annis.
idag hade jag tänkt försöka gå upp halvtidigt så jag skulle hinna njuta lite av solen, samt allt det där vanliga innan jobb. men jag kände mig bara så trött å slut å nej, å har ju knappt sovit nå under helgen så fick tråkigt nog bli en sova vidare dag. men behövdes nog. stockholm har rullat på bra, även om jag mest bara hade velat vara hemma å käkat glass i solen. gled förbi mamma när jag kom hem å käkade lite kakor hon bakat till stefans födelsedag imorgon. det vaar gott.

för vi har skrikit oss hes, varit full och galen


När lögnen blir till sanning vad tror man på då? När kartan är borta vilken väg går man då?

hade en grym fredag faktiskt. förfestade med kubb och fint sällskap. björn levererade som vanligt. man blir så glad av honom? han bara glassar runt och ser så jävla nöjd å glad å lycklig ut. snygg också. och bra spelning. bra kväll på krogas. drog en donkenrunda, gjort kullibyttor ner för en slänt, hoppat studsmatta, ramlat ur en hängmatta, överkördtelefon? hemmåt väldigt sent och tänkte mest att sover jag så går jag kanske inte upp. när maria somnade drog jag till jompi. vi käkade frulle och stack mot ykb'n. klarat mig från bakfylla, sjukt skönt. men varit otroligt trött. haha fy. 
hängde en sväng i solen. hem å käkade tacos. skulle sova någon timme innan vi skulle dra oss ut till någon uteservering, men sov över om man säger.. så vart hemma. synd, hade varit väldigt trevligt. tog en nattpromenix med jeffo iallafall. ska väl strax sova. imorgon ska jag försöka njuta lite av solen. hänga med linnea. kanske åka och fira stefan som fyller år. eventuellt grilla och spela bingolotto med ann å jeffo sen följer jag nog med anna till sundsvall. 

och jag hör mig själv skrika på insidan

hur underbart är det inte att ha en vecka med två fredagar?! jag klagar absolut inte. rullade hem onsdag morgon med tanken att säda läggan, ta en promenix å springa runt i valbo. kom inte så långt. vädret visade sig ju bli super. köpte frukost på bageriet och hade picknick med jeffo följt av balkong häng. åkte ut till ann och skurade av altanen så vi ska kunna slänga upp poolen. käkade pannkakor och hade ännu en picknick. hjälpte anna lossa i gävle och promenixade med marcus, sen stupa jag i säng. mitt blåmärke föresten, så synd om mig. aaaa
stack till jeffo när jag vaknade idag, käkade glass å njöt av solen. precis kommit hem från sista natten. sova en sväng, ta en promenix, duscha, leka någon timme med linnea, kanske valbo, tillbaka till jeffo, käka, dricka å rosenström! blir nog bra. imorgon därimot, inte lika bra? då ska jag släpa mig iväg på ykb i söderhamn, uah. men sen finns det svaga planer om uteservering, känns okej. jatack.

chipsen har koll


kanske ska man inte va så säker.

jag vet inte hur man gör.
 

min maria


So wake me up when it's all over, When I'm wiser and I'm older

stockholm har rullat på bra. veckan har bjudit på massa godsaker? kom till länna och fick godis. kom hem och davven har gjort kladdkaka. kom till lastbilen och chefas har lämnat bullar. fina människor.
 
när man rullade förbi uppsala i torsdags och dom va fulla, glada, taggade och vissa "lågefter" i valborgsfirandet. kände lite ja, en annan ska sitta i lastbilen två dagar till. kommer hem sent fredagnatt. kommer sova halva lördag. vara seg. behöva stressa. hälla i mig nå gamla öl. hamna på en vanlig ockelbohemmafest.
vill också hänga i uppsala. vill sitta å ha picknick i solen
och fira svalborg kvalborg valborg finalborg. hur kul? 
joja. lördag vart iallafall som så att jag sov, såklart, ganska länge. något man är bra på iallafall. hade ingen lust med något alls. efter några om och men åkte vi till anna och emma för att grilla. skulle vidare mot ockelbo å parta lite men vart kvar. kikade kase, drack någon öl, spelade spel och åt massa godis. mysigt. 
 
ska hänga i sängen bara en liten stund till. försöka släpa med davven på en promme. fixa lite, handla och käka något. sen dra oss till lastbilen och trixa lite och rulla mot sundsvall för första natten. 

RSS 2.0