finare dagar i livet

 
 
 
 
 
man brukar säga det var bättre förr. 
men tidsnog, är ju idag, förr?
 
 

jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen

kom iväg till hudik i helgen och är så jävla nöjd över det! sov en natt på hotell och en natt i bilen. har varit lagom full och alldeles för full. har åkt karusell. lyssnat på norlie och kkv, magnus uggla, vigiland och säkert nå mer. ätit munkar, langos, popcorn. när regnet kom lördagnatt gjorde det inget eftersom de varit så bra innan. och livet va fortfarande bra! fina vänner och fin fylla. tack för denna helg, hudikkalaset! 
ligger i sängen nu och har nyss vaknat. ska väl kasta mig i duschen innan jag ska iväg till valbo med maria. ikväll kommer linnea och inatt kör jag första dagen på sista veckan till örebro. med lite tur så styr helgen mot storsjöyran i östersund. skulle va grymt! 

lasermaxx


Jag har ramlat där förut

jag måste sluta vara såhär dålig på uppdatering. nu har två veckor råkat springa förbi. anna, jonny, david och maria har följt med på ett å annat pass till örebro/östersund. det känns skönt i mitt hjärta att ha dom med. speciellt anna, så fruktansvärt glad att ha henne vid min sida. haft alldeles för mycke jobbångest dessa veckor men turerna har gått bra. har hängt med kusinerna. fått mat av min fina moster. varit i valbo. firat moa. haft hem linnea. varit en vända till falun. jobbat, jobbat å dragit på mig en jäävla förkylning. 
 
förra helgen hade vi myskväll med mina homies, tacos och massa spel. hur trevligt som helst. den här helgen va vi ut i käkade i gävle, sen va vi in på en uteservering innan en omgång lasermaxxx. hem och snyggade till oss lite för att gå ut å njuta av någon öl till i sandviken. avslutade med att glida förbi godishuset innan läggdags. va dessutom någon som kom fram och sa att jag absolut va sofie, från sunes sommar. så nu är jag kändis också! varit på dop idag. nu ligger jag helt slut i sängen och ska snart äta ihjäl mig, tänkte jag. ögonen rinner, halsen gör dö ont, hostan har kommit men febern har lämnat mig. hoppas verkligen jag vaknar hyffsat frisk imorgon.
när jag vaknat imorgon, frisk och riktigt utvilad. då ska vi en vända till valbo så att vi kan få någon ordning här hemma. sen ut till sandra och fira novalie. hoppas att mina två örebro nätter/dagar ska gå bra. och såklart vändan till östersund. sen hoppas hoppas jag verkligen det blir av att åka på huddikkalaset över helgen. annars evetuellt bollnäs och 2 blyga, ännu en gång. tack å hej, sålänge!
 

-


önskar bara det slog mig lite mindre

körde min sista sundsvallsvecka med sorg, och ångest. vill verkligen ha kvar mitt skit, så fruktansvärt bra. men har ju världens finaste gummi vid min sida, och vi ska leva i lastbilen en sväng. så första veckan ska ändå gå bra, och så hoppas vi resten ändå glider fint sen. och med lite tur. har vi efter dessa hårda veckor en bil tillsammans igen. hoppas så jag spricker typ. men nu väntas några veckor örebro-östersund.

jag vill starta om

har under veckan hunnit med att glida förbi å hängt hos bestie en sväng. letade fram skitkläderna från garderoben och hjälpte jeffa i lägenheten. fy vad det ger ångest att kliva in där. usvh vad jag inte saknar att leva så, i rust. men tusan vad bra det blir när det blir klart! vädret har ju levererat sommar som fan. så lycklig! jag och maria hade picknick i hennes stuga en dag å. 
sov med emma torsdags. sundsvall gick bra i fredags. tog en glasspaus påvägen hem med lastbilsvän. hämtade upp emma och fixade i ordning livet. drog iväg till bollnäs och hade det grymt. rosenström levererade, såklart. satt på någons axlar. skaffade en vän i fina färila. tog över en mack i bollnäs och va grym i kassan. efterfest och bästa robin hämtade oss! hade askul. längesen de va så bra, även om mina utgångar på senaste fan alltid varit bra?! haha. sov hela lördagen. skulle med till fluff å bärsa lite men orkade fan inte så somnade om. haha! söndag va de kalas för mina fina kusintjejer. kakor, bad och grillat. supermys. sen gled jag en vända till örebro med annis.  

RSS 2.0