med hanna nu :)

höhö, hemmma själv ja, för mamma e i forsbacka tror ja :)  hanna e här och håller mig sällskap topppen, har kommit på att de e ganska najs åh vara hemma själv, FÖR ATT.. man kan ha hur hög musik som hellst hela tiden as braaaaa, man kan skrika till varrandra över hela huset och hur mycke som hellst :D de e ju ganska så braa ? :) de går ju liksom inte me mammi hemma O.oo........ M nu ska vi laga hannas data (den e lite knas ) sen blire vell nå kul, film förslag ? :) GODNATTT PUSS OCH KRAM. ( för jag uppdaterar troligen inge mera i dag )

bästavän, du e det absolut bästa jag har.
30/10


kryssningen :).. & lite bilder.

gick upp vid nio, hämtade hanna hemma hos henne vid halv elva. sen bar de av mot gävle, gick på bussen där, segt men gick skapligt åh åka endå, va framme vid tre. men fick inte checka in förns kvart i 7. så kan ju säga att de va ENORMT roligt åh sitta där åh vänta i fyra tim!! hade absolut inge damp alls på tobias och stefan efter den tiden.. iaf, efter de så fika vi och väntade en timme till innan vi fick kliva på båten. men sen så va vi te hytten, den va skaplig tycker jag iaf, ganska så najs hade fönster och skit. va upp och käka sen, och kolla taxfreen och checka båten och jaa allt och inget gjorde vi. HAHAHAH men hannas kommentar i hytten va endå den bästa. vi sitter i sängen på natten " alltså jag har druckit två redbull.. och endå e jag trött?! ^o " hihi skit söt va hon. sen så vare så här att stefans HAND ploppa ur sängen, och sen stefans FOT, då sa jag så här att jag skulle putta in han när vi la oss, men jag gick på toa och sen glömde jag de. så efter ett tag när vi lagt oss kom han flygande ner från våningsängen HAHAHHA så jävla fuuult!!

 aja, vaknade vid sex och checkade finland ;) haha fast bara genom fönstret vi orkade inte gå upp, och de enda jag kommer i håg e nå grått (a) haha. sen så somna vi om och vAaknade vell.. lite senare, kommer inte i håg när. men då va vi upp och käka sen taxfreen, och lite över allt va vi vell. vid sju tiden gick vi av båten, och sen te bussen direkt då. bussen hem gick ganska snabbt och va skaplig iaf. haha hade ju lite kul. sen så varee bilen hem hade också a skapligt kul, eller hanna hade vell som skulle skicka en låt och jag fick ungefär 100 andra som hon döpte om till den låten, och de sluta me att jag aldrig fick den ? ;D höhö. kryssningen va iaf så klart underbar efter som den va med världens bästa, & bara så alla vet älskar jag henne mest :)

slagsmål i väntan på båten

i väntaaan på båten.

hanna åker skoter ;)

sötan själv :)
    
BÄSTAVÄN. katrine<3hanna


KRYSSNING NU

va upp vid nio, packade då, blev inge packat i går. men va fan ska man ta med då liksom? i have no ideaaa, a så de blir typ ingentign egentligen, men de märks vell va som saknas när vi väl e på båten (: hihi. har käkat och fixat och e typ klar tror jag, vi skulle åka vid tio och nu e klockan typ tio, blir buss från gävle te stockholm då hoppas jag alla social på sms :) men mitt dåliga jävla batteri på telen kommer säker ligen lägga av efter halva resan, om jag även ska lyssna på musik ? -.- aja, det visar sig! kommer hem på torsdaag kväll tror ja. blir fint väder i dag också tror ja, jobbibg lägeee? :o de kunde vell ha regnat när vi ska åka buss i flera timmar :o fast kan ju bli skapligt najs om de e sol när vi e på båten :D ajaaa. syns suckers ;)
NU BÄÄR DE AV, KRYSSNING ME BÄSTAVÄN!
 p.s hon e söt när hon sover (:


helgen... KRYSSNING I MORGON

inte uppdaterat på ett tag men ;p i fredags så vare ju matte prov, kändes vell som om att man chansade sig i genom bra nog, men ett G iaf lär ja ju ha :o men de jag inte kan så bra e ju typ gånger minus minus plyuss fan ja såpn skit och de va ju typ mest sånt :o aja skit samma. slutade lite tidigare skulle ta kvartitvå bussen hem, och precis när den kom så vart de lite ändrat så jag lära upp te emma och vänta på hon, sen åkte vi hem till henne och åt, sen sov hon hos migg och anna kom också ner och sov här. sen på lördaaan så åkte dom hem, och de hände inte så mke mera, på kvällen va ja upp te lingbo me simon, didrik och kim och träffa bra många där. sen på söndaaan så åkte jag hem te älsklings hanna, vi kollade på film och myste :) sen på söndan så fixa vi lite, och sen va vi fram en sväng och sen så åkte jag till anna, har sovit där till i dag. men hemma nu, blir vell duscha, kanske städa rumme lite och packa. OCH SEN I MORGON TAGGAR JAG KRYSSNING MED BÄSTAVÄN!

jag förstår inte att jag gör om de,
när jag vet att du tar åt dig..

27/10

sovölver skapligt :o

i går vare skaplig dag, men skolan va seg. hem en stund sen, käkade lite nudlaaar sen va ja på väg och somna åh då ringde edwina och då skulle ja ta fem bussen, så jag fick skapligt bråttom. va ca 5 min tills den va vid mig. men ut iaf, vi tog den jag och hon till hanna hoppade av där och väntade på henne, sen tog vi sex bussen fram. träffade lite allt möjligt folk, fick skjuts av johansmamma hem, tack för de :) i dag sovde jag över som satan :o inte bara lite som jag brukar, han inte med bussen. för vaknade typ fem i åtta. men efter som mamma va hemma så skjutsade hon mig. kom inte ens försent ;) sen så har vi haft nån konsär? i skolan iaf så slapp en bra bit av NO:n. heem sen, har städat lite grannnna, och nyss duschat. tänkte ta fem bussen till hanna men hinner inte me den. så de får blir sex bussen, måste träna på no SO grej, men tror jag tar de efter lovet ist. blir så mke om ja ska göra de ikvl. får se hure blir. i morgon är de iaf matte prov, WOHOO verkligen. aja, lär fixa nu sen blir det fram, sover kanske hos hanna troligen. pusssssss :)

har i stortsätt glömt det mesta nu,

men jag vill tillbaka.

22/10


frisk nu

inte skrivit på ett bra tag, men har vell endå inte haft så mycke åh skriva. är frisk iaf :) och i lördags så va ja te valbo och köpte en jacka, och så fick jag ett par pjäääxor av mammmi :) efter de så åkte jag hem tlll hanna, vi ba tog de lugnt sov där. på söndan åkte ja hem på kvälllen, MÅNDAG vare skola, men de gick skapligt endå. va typ matgrej ? så slapp bra me lektioner. fast de va vell kanske inte så kul åh stå åh skala morätter i två timmar heller men? ajaaa. hem till hanna då efter skolan, sov hos henne. haft hemstudiedag i dag. fast hade inga läxor jag ;) bara i spanskan och den gjorde ja i skolan. men vi har ridit och jag har ont i rumpan :o och sen så tog vi sexbussen fram, va på konfa. och jag tror jag kommer ångra det som fan :p haha. har iaf kollat snart en halv film med mamma, men hon försvann. haha så får vell kolla klart den sen blire dusch tv och sängen. godnatt :)

jag tänker på dig, det,  
och allting vi bara  gjort.

20/10

fortförandesjuuk

typ inte gjrot nånting mer en tv och sovit :) hostan har blive lite bättre tror ja, menhar börjat rinna i ögona ;s och sen så har jag blivit värsta snorig i gen så kommer på svårt åh sova känner jag på mig. JIPPPI. verkligen, jag har tråkigt som satan och vill ut och leka eller nånting, men vet inte om jag ens skulle orka de, höhö. föresten blev jag enormt sugen på sprite nu, a de skulle inte sitta helt fel. mitt internet har föresten börjat cp skit mke på senaste tiden, typ hackar och segar och dampar på alla sätt och vis :o döda det. föresten så är mina gratis sms slut, blev ledsen när jag märkte de :o fast blev skappligt glad i gen när jag märkte att det endå inte drog nå pengar på åh skicka sms?:D föresten de har börjat komma spindlar och de gillar vu inte :( har nyss kollat massa bloggar, och snart blire scrubs så hejdå.

du är i stortsätt borta från mig nu,
men de kommer stunder då de endå blir du.
15/10

sjuk.

i dag så har jag mest bara sovit hela dan. eller vaknade vid tio tiden? typ kissade på mig :o va upp på toa, kollade lite tv och somnade ganska snabbt i gen, vaknade i gen vid två, va upp en sväng och somnade i gen, och har typ sovit så där till och från i hela dan. känner mig typ piggare efter som jag kan sova :D hahha, låter kanske inte så bra, men jag mena förut kunde jag ju inte sova för ja va sjuk och de e så jävla jobbigt. har iaf fortförande hosta, men jag tycker iaf att jag låter lite bättre på rösten (a) men jag har ont i huvet nu ååh -.- allting på tv suger och snart är de dags åh sova i gen :).  föresten så fick ja skolfotot i dag, och de va ingen vacker syn kan jag då säga. fyfan va hemskt, ser helt seriöst ut som nå jävla mongolid miffo utan åh överdriva! skäms ju ihjäl :(

allting leder till nånting,
som leder till nånting som leder till dig.
14/10

sjuuuk:o

inte uppdaterat på ett tag, höhö inte orkat. men har inte hänt så mke heller. va ju med hanna, och de är aldrig fel :) vi gjorde vell lite allt och inget. meen sen på söndan vart jag total hängig, på kvällen va jag så här att jag inte orka nånting och va skit varm och frös, och jävligt täpt och ont i halsen,  osv...  men jag tänkte inte vara hemma på måndan efter som de skulle komma någon snickare ofta jag vela vara hemma då liksom? :o men iaf på morgonen på måndan så fick de bli så endå. va lite bättre så här i kroppen, fast börja hosta också ist -.- . mmmmmmmmm, hände alltså ingenting dom dagarna. och sen i dag så fick jag ju också bli hemma, känner mig ganska pigg, är varken varm eller fryser. inte så jätte täpt, men fortförande ont i halsen och har hosta. lär vell bli hemma i morgon också, men skulle fan nästan vilja gå te skolan O.o föresten så lär den där jävla no/svenska skiten va klar tills på typ fredag? och inte e jag klar med den elle, och inte kan jag hålla på med den heller, efter som den ligger på skolans datorer (; höhöhööh. så fint vare med de. MEN SNART ÄREEEE LOV :D

att du inte bara kan säga som de är.
men jag har börjat förstå nu, och det blir inge mera.

13/10


såäre.

idag har jag inte hunnit med så mke mer en sovit och ätit frukost. men kan säga så här att jag är depp, men inte hunnit med åh tänka nå speciellt i dag. känner mig så här svag i kroppen och orkar inte göra nånting. orkar knappt kolla tv, har legat i sängen hela dan, och blir troligen kvar här. tills i kväll då får de bli ändring, lär pigga på mig tills dess, för då blir det världens absolut bästa hanna, underbart. vi får se vad vi hittar på. skriver troligen senare.

jag kan inte förstå att jag faktist trodde på dig, jag kan inte förstå att jag faktist föll för dig, jag kan inte förstå vad som händer nu, men det jag absolut inte kan förstå.. är hur du orkar? kunde det här på mig, fan att jag är så jävla synsk alltså. lär ta och skita i det här nu. men jag tänker på dig, och det är de enda jag gör. allting vi sagt och gjort, från första gången vi träffades är vad som spelas upp inuti mig. jag kommer sakna det. synd att du inte är den jag nästan trodde du var. men jag går vidare, livet går vidare.. fan

jag släpper allting nu,
så slipper jag sjunka så jävligt för dig.
10/10

grattis till rebecca, jesse , tobias och säkert någon mer som fyllt under veckan. höhööhöh

skolan har varit helt okej, slutade faktist vid två. men lära ju vänta på bussen då, aja vid halv fyra var jag alltså på väghem. också blire självklart nå jävla fel på bussjäveln skapligt lack vaaart ja då iaf! hata sönder den, stog där i typ en timme fan -.- ne inte direkt då men kändes fan som så, 20 min iaf?:o hem sen. kom lite folk efter som tobias fyllde år. jennifer och johanna var hääär :) topppen. åkte till hanna sen, typ petter, christoffer, leo? haha kom dit iaf. sen åkte dom, men petter blev kvar.  vi gjorddeee inte så mke. hem sen, inte gjort nånting. käka och nu har jag piss jävla ont i magen :( fyfan, visste att jag inte skulle ha ätit!. iaf så nu ska jag sova. godnatt

va är de för fel påmig?
kan inte förstå att jag faktist trodde dig.

9/10

torsdaag

idag så vare unegfär så hära * nära på att jag skulle vara hemma, men så blev de inte i dag heller. för duktig som jag är tog jag till och med idrottskläderna och drog ut till bussen. va ombytt och va med helaa tin i början. och sen så säger den där fan att hon inte tyckte den här lektionen var godkänd. och sen att för att man ska gå G måste man ha varit med på mer en hälften av alla lektioner.. + de där som står på papret. ombytt vara med, visa att man gör allt man kan, med posssitiv inställning och blablabla.. men i 7:an då jävlar sa hon att bara man var ombytt och typ med, så hade man iaf ett G men nej nu äre annat. ganska lack va ja, hade ju lika gärna kunna skippat lektionen helt isf. fyfaan. iaf så äre jobbigaste dan på veckan torsdagar. fan åt helvete med dom.. skit mke lektioner hela tin typ O.o NO två gånger vafan? aaa. hem efter skolan iaf, städa lite. sen sov en sväng. har föresten kollar andraavenyn och riverside avsnitten också har jag kollat klart på män som hatar kvinnor ;) haha, stolt. oooch sen så äre så här att i morgon fyller tobias sju blir stor kille! höhöhö, enormt. a godnattt (:

jag tror du har valt,
därför,tänkte jag inte gräva ner mig för mke.

8/10

onsdaag

imorse fundera jag starkt på att vara hemma, va så jäävla kaltl över täcket och va skit trött och hade verkligen ingen lust att gå upp.. låg och drog mig tills klockan var över sju, och då blev de bråttom! hade idrott till åh börja med, och jag var med på den. HAHAHHA ingmar är så sjukt jävla snygg när han springer om kring och hoppar och dansar och grejar... a sen så vare engelska, ganska lugnt kolla på film typ. och säkert massa mera skit. hem efter skolan, fundera på åh lägga mig och sova, halv sov en stund. men sen blev de fram. käka pizzza med the family -.- emmma och brajj kom dit ;) vi gick ner te kuxa och kolla lite träning sen, didrik och fredrik vart me :) sen va vi upp te bussen som edwina, hanna och anna kom med. emma och anna drog. och resten gick mot ug hööhö. har varit där och lodat hela kvällen, åkte runt lite en stund också.. vi käkade även strips ;) hahah ovanligt :o aajjjjaa johan skjutsade hem mig sen, tack för de :) och nu så har jag nyss duschat. ska ta och kolla tv. & tänka på sommarn..:( och HAHAHHA, tobias går i ettan och börjar skolka? ;) haha nedå inte ritkigt kanske... men han och linus hade inte varit med på musiken, bara stuckit eller något sånt :o hade inte varit med iaf. men förstår han.. haha stackarn musik med gun!..

är de nu de tar slut helt,
jag vet inte vad jag är för dig längre.

7/10

tisdag. studieedag

vakande vid ett, eller... anna väckte mig för hon var pigg och då fick jag inte sova mera. sen så har vi bara kollat film hela dagen ungefär. va barnvakt i kväll, tobias kunde inte sova.. för de hade varit inbrott på skolan i natt, också hade nån unge sagt att ett hus hade brunnit upp och att en som sov där inne dog. så han va skiträdd att de skulle komma en tjuv och tända på vårat hus, haha ;) iaf, så nu blire dusch och tv. OCH GURKAAAA :D haha i morgon är det skola, segt... sen får vi se vad som händer efter den. prata me jesse i dag, det snöar där :o och då borde det börja snöa här snart också? jag vill inte ha kallt, vill ha sommar jag ju! :(

jag tänker på dig hela tiden,
men jag vet inte vad jag tänker..
6/10


måndag.

idag har jag inte kommit en enda minut försent till en enda lektion iaf. efter som tydligen ALLA klagar på de *host anna och monika -.- * a men iaf, så har jag varit duktig. hade engelska prov också, vilket inte gick så bra. somna i går när jag skulle kolla dom här orden, och så där. men en del fixade jag nog iaf. förövrigt annars så har skolan gått ganska fort i dag. hem efter skolan, gjorde inge speciellt, sen åkte jag fram med anna. vi kollade först på träning och sen match (innebandy) tror ockelbo vann. haha ;) var iaf massa olika folk till och från. hem sen iaf, kollar film nu. anna somnar vell snart? -.- aja studeidag i morgon iaf. och det är toppen! jag saknar mina sandviks ungar, och det är hur mke som hellst!

jag känner det på mig,
det skiter sig snart.

5/10

jennifer lindroth.


söndag vare.

a i dag va de ungar här! dom va faktist skapligt lugna, men i bland hörde man dom.. lite mer. aja. färgat håret på anna har jag gjort, nu äre mörk brunt. bra varte. åkte fram gjorde vi åh. tänkte kolla lite på innebandy matchen men de blev inte så mke. vi käkade först. och han kolla kanske tio min ? ;) haha. anna åkte iaf hem därifrån hon. stanande kvar ett tag ja. fick skjuts hem av emma sen. hemma så har jag bara lodat sönder datan, och kollat film 17 again. helt okej film faktist. nu får vi se vare blir, känner mig inte så spec trött, men det blir vell tv:n. skola i morgon ju, har enegelska prov :s åhnej! måste kolla lite på de också, vet inte va vi ska ha för nånting, men vet att de är ngra ord man borde kunna. 

ta mig helt, eller släpp mig..
så att jag kan få glömma dig.

4/10


torsdag-lördag

torsdags. så kommer jag inte i håg så mycke mera en att jag va i skolan, va hem en stund, åkte fram sen, och sov hos hanna på kvällen :) freedag så vare skola, gick bra snabbt den dan iaf. sen va jag med hanna hem till henne, också senare var vi fram. träffa lite olika människoor. sovde hos henne på kvällen. lördaag så vakna ja hos hanna så klart :D vi typ slöa hela/halva dan. gick fram senare :p träffa lite folk. åkte hem sen ja. skulle vara barnvakt efter som mamma skulle nånstans. så kommer jag hit och då ringer knopis också behöver jag tydligen itne vara barnvakt mer? -.- iaf så kom anna hit. vi va ut och träffa emma ett tag. och sen kom björn åh filiph åh hämtade oss, åkte fram med dom. va runt lite, hamnade iaf hos mattias. blev där ett tag, hem sen. skulle kolla film vi, anna sov efter fem min :o så nu sitter jag här själv. och filmen va as seg :( i morgoon eller ja i dag då. men iaf söndag så ska stefan ha kalas, så kommer vakna av att de e massa ungar här?:o åhnej, hjälp! ;)

men vad ska jag säga,
vad ska jag göra?
4/10

RSS 2.0