lever lite @ david's place

ja då va vi hääär igen! blev ändrade planer (OVÄRT MED P;ANERING LINA)  så vi drog oss till sandviken med ett busen, osvosvosv. när vi väl kom till forsbacka släppte vi av våra saker och gick iväg för att köpa chips. dom hade inga CREME cheese, så vi sket it! drog till stranden med två randoms och satt där ett tag. sen vart det pizza för mig och lina, åh nu sitter vi här! desirèe kanske kommer hit och ska bada, och annars ska vi nog ut en sväng till randomsen igen. ikväll blir det massa filmmys för mig åh lina, jafan! hhhejs

jag vill tro dig, men jag borde inte.

lite gårdag? drog mig till edwina, satte oss och prata lite. ganska snart efter mig ramlade didrik in! efter ett tag kom petter&anna&robin. satt ute och pratade... sen tog jag åh anna en cykel (HON C_YKLA) hem till mig, ,hämtade lite strips åh tog glass. hihi! kom tillbaka , gjorde käk.. käkade, blablabla. typ, satte oss ute och myste, pratade, lyssnade kass musik också kom max&filiph. gick in, sjöng singstar och sen drog vi till grannen min som fyllde 50! va där ett tag, sen började vi promenixa mot edwina igen, och sen blablabla. typ, tog mig hem åh sov jag iaf!
'
lite spårat, lite pinsamt, lite mys, lite fint, rätt okej. men ja!
råkade göra lite bus med edwinas gröna kudde också,
jag tror hon älskar mig enormt för det...


av vilken anledning ska jag tro på dig?

vaknade av nå sms vid två tiden.. ligger fortförande i sängen och segar, men ska vell dra mig upp snart. blir inte fram nå till petter, utan drar nog till edwina dirr. petter kommer nog dit istället, och didrik följer också med. fixar maria skjuts kommer nog hon också, och nu låter de som anna ska med? haha... blir ju fint det här. även att vi inte ska göra ett skit, inte mer en chilla med livet typ? :D haha! ne, nu äre dags för oboy :)

<3


vet inte varför och utan anledning. men blir sjukt emo över allt du säger.

- fan förlåt..

kanske just för att du betyder?

skulle vara med emma. tänkte va med edwina. skulle med mamma åh jobba. skulle vara med lina. skulle va med emma. osvosvosv.... slutade med att jag åh lina åkte med leo till ockelbo, hamnade hos desireé och vi drog till långbo för bad. efter det så skulle vi förbi björn en sväng, hann inte mer en dit.. så skulle vi vidare till uffe. va en hel del folk, va där hela kvällen, fram till två då lina skulle hem. jag åh desireé hämtade upp petter och åkte till typ rödlödan för att fixa eld och käkar marsmellows. mys! funderade på att välta kossor, (det går tydligen) men slutade med att vi drog hem. TRÅKHHÖGAR! blir sova nu. imorgon är det petter och edwina som gäller. puss och kram

det du säger till mig, är precis samma som du säger till henne.

yeahyeahyeahhsshhs...
igår bestmmde jag lite snabbt för att ta en promenad fram med edwina. gick halvavägen, sen hämtade filiph oss och vi åkte runt med han en sväng, vid nio kom jag till lina och vi tog bussfan till forsbacka. hade det allmönt bra åh kom bort från hålan en svöng ungefär. käkade, oboy, glass, nudlar, vet fan allt.. haha! drog till kid och leo, spelade bil spel.. sjöng singstar.. kollade youtube skit.. och spelade jävla skita på sig spel. haha! hem till slut, kollade på två filmer och sov som idioter.
'
skulle ha åkt hem vid två idag, men de vart jju inge av de ne. blir att åka med leo när han drar. och ikväll blir jag me tjock, fan längesen! puss&kram, på allt bra som dåligt.

"nu är jag så äckligt trött på att vara depp, så blir jag depp nu tar jag fan livet av mig."
hahah sooooet...  ÄLSKAR DIG GIRL!!!

-

katrine- har du jour, tänkt dig att jag ska vara barnvakt eller liknande ikväll?
mamma- tänkte du skulle ta över allt så drar jag till mallis
katrine- grymt!
mamma- va bra då ses vi om en vecka
katrine- yesyes
'
jaaaaaaaaa, men då kör vi på så? levalevaleva


du de va värsta skottlossningen igår!!

heeeeeeej!!! de va tydligen ett helvete att sova igår. mmmmm, men helt slut. sov en bra bit idag också, ja de gjorde jag. sen har jag inte gjrot mer en käkat lite oboy! eller ja, pratat massa i telefon me edwina också. vi har diskuterat sködpaddor. typ, hur man skulle döda en sån? går ju inte att dränka, för den tål  ju vatten? lina tyckte spränga? och simon skulle ge den ström, 500 volt i fötterna? jag skulle fan bara släppa ut den ja! åh på internet står de att man ska frysa den :D jaja, skitsamma. ska softa lite, sen drar till forsbacka och tar de lugnt

bilder från jämtland


jag kanske är mer för dig, en va du är för mig. men grejen blir nog mer för mig, en va den blir för dig.

.

det är raaaaaandom, okej?

damp har lugnat sig. mmmmm, väntar på att edwina ska smsa och säga "kom nu så går vi på en promenad då" men de lär ju inte hända. väntar på att anna ska säga " ja, jag är på väg nu" men de lär vell inte heller hända. det som händer iaf om en timme eller nå är vell att petter säger att han kommer nu. men det är ju sen de! jaa, blir fan åh dra igång en film nu! puss&kram

det var för på riktigt men betydelsen blev på låtsas. fuck it

håller på åh få nå fel... vet inte. damp! det rycker i hela kroppen och jag vet inte vad jag ska göra, men måste göra någonting. allvarligt, det är fan nästan äckligt. tror att jag släpar ut mig själv på en promenad, men det är ju mörkt ute? då kommer jag kissa på mig massa. får panik när jag kommer åh tänka på att sommaren snart är över, och ja faktiskt ska gå i skolan. kommer jag klara av det?

det enda man kan göra är att försöka.

igår och idag har jag och lina städat, städat lite mera, och städat... typ! sandra&alle kom till ockelbo en sväng, så träffade dom lite också. sov hos micke, och ja. iallafall..så vart jag inte alls överdrivet ganska emo, när lina&petter &micke &kid&leo drar iväg, för att börja lite hos kid.. vidare till sommarkväll, och blabla. vart lite SMÅTT sugen på åh leva jag också. MEN, jag ska ju vara barnvakt mellan sju och tio. sen har mamma jour, så utifallhon lär dra så måste jag va hemma. LOVELIFE!! har kramats lite och stoppat pojkarna isäng nu iaf.

"nej, de va inte katrine som ställde sig och pissa på grannens altan"

lina sov hos mig, vi käkade chips och oboy. dagen efter åkte vi med hennes mormor fram och sen hem till henne och satte oss åh glodde film. efter ett tag drog vi oss vidare till fredrik och blev där... ett bra tag. sebben en snabbis sen tönnebro åh käka. sen hem, och jag för första gången på länge.. somna dirr, SÅ SKÖNT! nu ska jag fixa sen  dra mig frammmåt mot lina. :)

" haha ärligt allvarlig, förlåt för skratten. jag tycka de ser kult ut när du skriva som neger"

mammas förklaring till varför hon skriver som en blatte är för hon inte lärt sig nya knapparna? hm... aja. när jag vaknade till vid ett bestämde jag ju mig för att inte somna om eftersom jag skulle upp åh städa... vid fem drog jag mig tillslut upp ur sängen, haha. har typ dammat av skit nu, ska torka av speglarna, byta säng skit, och dammsuga av :) har även fixat tvätten och diskmaskin, duktig jaaa! tobias och stefan sitter och leker TILLSAMMANS utan att bråka. hur har jag luckats med det? väntar på att mamma ska komma hem, så jag kan ta mig lite oboy.
sen blir de buuuuusfru ikväll :) hihihihi!

-


det blir kanske fel i slutet. men vi är ju bara i början just nu?

igår va de inte allt för bra. men de blev lite bättre.. typ! haha. drog till lina, duschade, städade, fixade, blablabla. sandra, petter & micke kom och hämtade oss. åkte till sandviken, va där. träffaade lite allt möjligt. hade det inte överdrivet bra inte dåligt, helt okej. vaknade vid ett idag, ligger kvar i sängen en... orkar inte gå upp. ska städa mitt hela rum överdrivet ordentligt typ... inget att gilla. sen ska jagnog ta mig till lina och vi ska städa åt leo.. inte heller att gilla. menmen!
saknar att vara äcklig, ful, åh jobbig me min fina tjock ♥

det är ju bara pinsamt. hoppas de slutar lyckligt för dig

hos david... lina gjorde käk, potatisgratäng&kött osv, again! sen så startade vell alla herk och hitler dricka typ, själv så va man ju duktig och avstog från sådan skit. aaaa, va vell lika bäst så eftersom jag halvt är sjuk typ. sen så gled vell kvällen på som vanligt, lite kortspel, musik, data, prat, tvspel, massage till och med. aaaa, hem sen. vart en promenix hem till mig. det som tar två timmar för mig, snabbare med någon.. tog två och en halvtimme för oss! haha king.
'
för tillfället håller jag på gör mackaroner åt min fina bus och sen vet jag inte, ska kanske ta oss hem till henne och städa.. sen maria? maybe? vet inte alls för tillfället? mami är kanske grinig också, så blir vell skit av alltihopa.


"va pratar ni om?" ...hhahahaha

HEYHEYHEYHEY?
hela dagen är bara grymt fail men så jävla skitkul...
allt har gått fel och mera fel, en en del skratt har vi ftt till :) lallllat runt i vabo npgra timmar och är någrs tusen mindre rik... ja, lön ja! ;D inte köpt något vrt heller tror ja.. förutom mina älskade ginalinnen som is back?:D han inte köpa och ersötta mina gamla babieskor, en de fr vi fixa någon annan dag. kom precis till david, han ligger och skrattar till nå skit på tv:n och lina springer runt och knäpper kort på hennes saker. HEJDÅ

-


kanske har jag fel, men jag tror du börjar dra dig ur.

ligger allvarligt och nästan små ler lite för mig själv.. för så jävla dålig som jag va igår, och natten fyfan. och nu, när jag vaknar på riktigt... så tror jag fan febern är borta! BIG HAPPY FACE ON THAT :D ingen idé att somna om nå mera nu, ska endå upp snart. så drar mig lite i sängen, innan dusch och fix och sen drar viiii :)

veckans mest sagda : lovelife ♥

aaaaaa, mer eller mindre jätte oseriöst.
är hemma nu iaf, äntligen.. och jag är sjuk. helt jävla död, HATA!!! har ont i hela jävla kroppen, måste ha feber.. och snorar så jag får svårt att andas och lite ganska mycke ont i halsen på det. jaaaaa, jätte skönt! nej. åt helvete! nu ska jag lägga mig och hoppas på att kunna somna? imorgon är det valbo med maria och lina, och sen till david i forsbacka. hoppas jag är piggare, annars får dom med sig en döing! fyfan hur man mår alltså.. &&& a. skitsamma, godnatt

"jag ser in i din själ, även fast jag blundar" hahaha..

kan jag inte bara få vara skit trött och somna dirr? ne.. som alla andra nätter ligger jag här vaken. men med lite tur somnar jag snart. imorgon åker vi hem. skönt att lämna fula tapeter, inget fungerande internet åh kass mottagning. men åthelvete att lämna bästa jesse. menmen! skönt att man börjar bli sjuk också, när man äntligen ska hem och leva liksom? snorar och har ont i halsen som en ljude. LOVELIFE

' vi vill ut i rymden,

MEN STJÄRNORNA FINNS HÄR'


call me **t again bitch?!!

skapligt fint när himlen speglar sig i vattnet, synd att man aldrig får med det fina på bild ordentligt. drog oss upp vid ett idag, tänkte ut och steka när det äntligen va sol. men vart inge de, för vi skulle iväg så klart.. kollade på na vattenfall och forsar typ. ganska fint men tråkigt. aaa.. hem, duscha och käka. drog ut till jesse, åkte lite båt, eldade lite, sen gick vi hem för film. sitter på stranden nu och stör oss på ETT ensamt träd i en skog? jättefult.. blir vell hem till film och sova snart. afan, puss&kram!

-

look in to my eyes, and tell me no more lies

yes, i'm a fucking emo.


stefan: svartskalle stoltast i staden, sprittsprångande gaaalen!

igår myste vi vid vattnet med en eld och lite musik, tillslut kom jesse också, äntligen! sen blev det hem, film, och sova. . va uppe vid ett idag, fixade oss lite snabbt och drog iväg. käkat pizza åh handlat lite, på väg tillbaka nu. i min påse finns 2drickor, 2chips påsar och oboy.. haha! blir hem åh dra igång en film eller något och vänta på att jesse ska sluta! är även förstadagen utan bråk på någotvis, wohoo?

gnäll, bråk och damp.

är trött på typ allt som har med familj att göra..faktiskt. sen i lördags har allting bara gått mer eller mindre utför. menmen, bara idag och fyra dagar kvar nu? . det jag skulle behöva mest nu är typ.. en jävla stor eld, hög riktigt bra musik, ett gäng härligt folk och lite alkohol? ja, skulle sitta jävligt fint faktiskt!

jag har inte nerver för det här

va gjorde vi igår? vaknade, vandrade runt på stan i östersund, hämtade husvagn, kom fram, käkade, kollade film, blev instängda och fick inte gå kvälls promenaden vi planerat hela dagen:) . idag.. vaknat, duschat, käkat frulle, bråkat, käkat mat. just nu är jag och johanna och stefan vid nå ställe.. stefan åker runt på en gummibåt och johanna skär sig med stenar. lämna tillbaka stefan om ett tag, sen ta våran jävla promenad! förhoppningsvis har jesse kommit hem sen. och a. hörshej

soetis ♥


livet leker mer eller mindre va

-jag skulle fan hellre ha en deppig jävla emo spår fylla, en att vara här nu.. '
-ähh, det är första gången jag sover på vandrarhem, jag är fan taggad!
'
haha orka livet. allt har nog gått skit ikväll...ne men a. skulle sova på hotell i östersund men typ allt va fullt. slutade med att vi alla 5 skulle trycka in oss i ett rum på nå gammalt vandrarhem. åkte runt och letade efter det i typ 2 timmar. MASSA PSYK! jafan, film och sova nu. ute innan elva imorgon, yesyes!

ja...då va vi iaf iväg!

blir att åka till östersund och sova där inatt, hämta en husvagn utanför strömsund någonstans imorgon, och sen ut till lillviken. inget damp en.. lyssnar på kameler och ska käka donken, livet är nog inte allt för dåligt endå (; haha..

kryper ner i sängen utan ork och hatar livet, och undrar hur livet orkasr hata mig.... eller nått.

ska vi åka nu? ska vi åka imorgon istället? ska vi låta bli att åka? hur ska vi åka? ska vi trycka in oss alla i ett rum? ska vi stanna och sova på hotel? kanske vandrarhem? vi fixar en husvagn? har vi musik? tar du med kuddar? har du tagit med det? ska du ta med det? men skit i det? FUCK DET.
'
så jävla trött på  alla om och men och kanske och fast vi gör, eller ska vi? aaaaaaaaaa. dö! efter hela världens om och men åker vi till jämtalnd idag iaf. om ett tag.. men så länge, sängen!

varför står det sådär för?

vaknade av äckliga ungar som står åh skriker nå äckligt ljud.. men det är sånt man får leva med. drog upp och duscha och nu sitter ja här i sängen, ingen ork för att packa, ingen ork för att åka bil flera timmar, (KÄNNS VERKLIGEN SOM FEL DAG FÖR ATT ÅKA BIL MED ALLA DESSA PERSONER, PSYKFITTANFALL KOMMER VARA NÄRA) ingen ork för att allt ska skita sig där uppe. vi har bara ett rum med sovplatser = alla lär sova ihop, ennu mera psyk. har vi tur får vi en husvagn efter vägen, men får se hur de blir. bra väder att åka bil iaf. hörshej

hahaha.. nästan så att jag trodde det.

städat, tvättat, klipptgräs, fixat, aaaaaaaaa.. va min fina dag de. vid åtta ramlade johanna in och vi dega lite, sen tog vi oss räsersparcyklarna till emma! stannade där och tog lite oboy sen blev det en prommis runt där. stannade och träffa lite folk också.. snygg och så va man med. tog snygglila&supergula hem sen.. tog en macka, spelade lite kort.. och nu duschar johanna. sen blir det sova som ett as!

you have to say goodbye to yesterday

efter att ha krampat efter oboy (överdrigt, men nästan så) och hängt massa tvätt. KRAMAS JAG NU I MÄNGDER MED MINA ÄLSKADE SAKNADE SMÅ DRYGA LILLEBRODERAR ♥♥ jätte grinig mamma springer runt och gnäller, menmen. nu är det packa som gäller.. sen så kommer johanna om något tag. och ikväll blir det nog en promenad med emma :) jaaaaaaaaa, PUSS&KRAM

there is no escape from the truth

efter lite emo så ryckte jag upp mig :) johan och robin kom och hämtade mig så drog vi till johan, jag klippte robin coh sen städa upp där. johan drog i väg och jag och robin låg och kollade tv, somna till någon timme och sen drog vi oss till atalanta. hamnade hos sebben sen, robin&fredrik&johan.. va där ett tag, sen träffa jag david en sväng och mötte emma.. sen promenixade jag hem.
'
hemma nu, finns inge mjölk en.. mamma måste hata mig? men hittade på nå gammal dricka&chios&dipp, så man lever vell! slår på en film och hoppas på att somna snart. imorgon/övermrogon bäääääär det av!! jättegammal bild.. haha :)

SOM JAG SAKNAT MIN FINA JESSE & LILLVIKEN ♥

you can't fly with broken wings

emo igååår och kanske fortförande? haha..
  • åkte i baklucka
  • lina vela inte va en mindrevärd hund...
  • emo:ade på allt
  • hoppade ur
  • fredrik dampa och sparka på allt
  • lina dampa och grina på allt
  • gick i skogen
  • inge batteri i telefon
  • kom hem, fick skjuts. EN BRA GREJ
  • dampade på allt
  • kunde inte sova... inte somnat en
  • ont i helvete i bena, typ träningsverk. måste sprungit ett maratonlopp..        i sömnen jag inte haft? eller nått
  • skitsamma, som plåster på såren ska jag upp åh ta oboy, SJÄLVKLART......... så gick mjölken ut typ tvåtusensju. hahahaha
LOVELIFE :D ♥♥♥♥♥♥

baby, just say yes?

YOU DON'T NEED TO BE AFRAID


-

- om du såg mig nu
vet inte vad jag har att säga, men det är vell skit samma?

antar att jag inte va så mycke endå..

åthelvete med allt känns det som, lite smått less.. eller nått.
men va gör man? lever ju trotts alllllt :)
'
drog till david endå, skulle ta bussen men fick skjuts. käk där.. kött och potatisgratäng ♥ grogg till satt ganska fint faktiskt.. a men jooooo. spelade lite kort, lyssnade musik, sminkade kid, lekte lekparker, osv. sen vart de dags för hemgång vi va lovad, åkte i baklucka, lina dampade, hoppade ur och gick med fredrik, damapde lite till, gick i äcklig björn skog, fick skjuts av underbara johan, och allting fuckade ur.... och jag kunde inte annat en skratta? hahah... kul liv man har. hemma nu iaf, och när allt borde vara bra.. då grinar man? hahahhahah emo. men varför närmare nykter en full.. också jobbigt. fuck it.  sova nu, godnatt :)
värdelös och skit kass.. men det är ju allt annat också?
vet inte varför jag lyssnar.. men går ju på skitsnack, så varfölr inte på skitmusik?

för att jag älskar dig bus :)


i just cry in the rain.

degade hos sebben ungefär heöa dagen igår.. mot lite senare drog vi oss till sadnviken för DONEKN <3 <3 <3  sen vidare till forsbacka för bad. sen tillbaka till sebben och degae... film typ, haha! idag har vi heller inte gjort annat en degat... fan fult dega låter? haha iaf. blir duscha nu, sen forsbacka! HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS

jag tänker på dig, jag bryr mig om dig och det, men ja känner ingenting

-

' when people walk away from you, let them go. your destiny is never tied to people who leave you. it doesn't mean they're bad people, it just means that their part in your story is over.'

'

When you don't know what you're looking to find.

började på att gå fram till min fina bus igår, kom halvvägs sen fick jag skjuts av annelie&thomas (: drog till sjöbacken och träffade martin&danne, sen skulle vi dra oss vidare till sebben.. gick förbi kyrkan, klockan va typ tolv.. det va kolsvart och heldött, OCH DET KOM MUSIK ÄR INNIFRÅN!!! sån här oriel(?) äckligt, ja. kom inte så mycke längre innan vi skulle tillbaka till sjöbacken för att möta david&kid&leo. med dom blev det att dra till norrfly, va inte allt för äckligt faktiskt.. men man de hela tiden den där panik känslan att det SKA hända något. menmen.. det läskiga va att jag drömt om stället, och de såg ut precis som jag drömt. ja fyfan!
'
idaaaaaaaaag, mötte jag emma en sväng, sen tog jag mig en promenad i VÄRMEN till maria.. död tjej. sitter här nu, vi spelar lite kort och pratar. ikväll blir ett äventyr.. eller nått? får se vad som händer :) puss&kram

-


väntar bara på att du ska försvinna igen, glömma bort mig som förut. för det är så det går till? eller nått

'

liiiite pics från senaste tiden


-

were are u tonight, are u alone or with someone?
i was wrong, baby i was wrong all the time.
but please don't let me down.
i need u tonight, now, forever, give me one more chans?
can't u se, you are the one for me..
don't you know, i need u tonight..
i t---r- u was the only one for me, but now i know it was a lie.
and now i know, it's other guys for me.
i just can't let u go..
i need you, i want you, i love you.
were are u tonight, are u alone or with someone?
i was wrong, baby i was wrong all the time.
but please don't let me down.
i need u tonight, now, forever, give me one more chans?
can't u se, you are the one for me..
don't you know, i need u tonight..
i t----- u was the only one for me, but now i know it was a lie.
and now i know, it's other guys for me.
i just can't let u go..
i need you, i want you, i love you.

All the streets, where I walked alone

häääääär ligger jag, fortförande i sängen. sovande eller vaken, någonstans där mitt i mellan. har varit vaken flera gångfer iaf, men inte haft ork till att förstå att jag lever och borde gå upp. men ska vell ta tag i skiten snart. ska fixa upp den gammla tvätten, duscha och v'nta på att mamma kommer hem. sEN drar jag fram till min fina busfru så får vi se vad vi gör :) puss&kram

du ser mig i ögonen och ler..

'NATTTUPPDAAAAAATE`? nattdate.. hihihi (;
ne men ne, a precis. HEY EMOOOEUEUE, orka -.- naaaa! har bäddat nytt i sängen och nu kryper jag ner till en film. stänger av vibrationen på min kära telefon så att nobody kan väcka mig imorgon.. så jag kan sova så läääänge jag kan.
'
SKÖÖÖÖÖNT! aaa, eller nått. FÅR se VAD som HÄNDER i HELGEN. blir lina imorgon, kanske maria? lördag blir de anna och brudarna, söndag.. äh fan vet inte. skit samma? helg hela tiden nu ju! MEN GODNAAATTTTT
'
-didn't make sense not to live for fun

-

"I tried to be perfect it just wasn't worth it.
Nothing could ever be so wrong.
It's hard to believe me, It never gets easy
..I guess I knew that all along. "

this place is so empty. ' sometimes it's so crazy, that nothing can save me.

I tried to be perfect it just wasn't worth it
Nothing could ever be so wrong
It's hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along.
sov hos min fina tjej.. mormor.. maria.. haha ;). men iaf,gick upp vid elva-tolv ? va ut och stekte lite.. drog oss fram, träffade snygg sandra lite snabbt, kollade film, spelade lite mer kort, och sen hämta mamma mig för ett tag sen. och ikväll sover jag inte hos maria, lina, sebben, johans lägenhet, aaaa.. som ja gjort nu..
'
förförsta gången på typ fem veckor är jag hemma och ska sova här. kan bara inte förstå hur detta jävla place kan få mig så sjukt emo, trivs fan inte alls här. är kanske inte så svårt att förså egentligen.. a men iaf. sjukångest över hurfan jag ska göra med äckelskola skit. är 10a reserv på bygg. så gå fordon.. som jag säkert inte kommer orka, om jag ens klarar av att ta mig till skolan? eller hoppa av och ha heltids praktik.. vet inte alls, och ska ha beztämmt mig innan denna månaaad. fuck it! flytta vill jag också, lägenhet ♥
'

att jag inte är någonting egentligen, utan bara en av alla.

har varit helt jävla död och inte gjort mer en sovit hela dagen och kollat film, när det varit fint väder. eller.. tillbringat störst del av dagen med haha, störda och underbara.. linabus&kid&david. på eftermiddagen tog jag mig en dusch och sen va de baddags i forsbacka! efter badet blev det pizza och sen vid tio åkte vi med desiree hem. hem till lina och fixade lite, sen över till sebben en sväng. därifrån tog jag en skön kvällspromenad till maria. vi sitter och spelar kort och myser lite. snart drar vi nog igång en film. puss&kram!!

SOMETIMES YOU HAVE TO FORGET HOW YOU FEEL AND REMEMBER WHAT YOU DESERVE ♥


hahahahahahahahahah

NÖTER SÖNDER DENNA FINA LÅT.....fast de hörs inte i filmerna.
och fan i helvete va snygga vi är, men det är sånt man få ta.... okej?

jag vill men det går inte till så

hej där du underbara! måste ge dig ett TJOCKT GRATTIS till körkortet!! och ett tjockt TACK för att jag fått bo i din lägenhet i typ tre veckor. yooou are awesome boy! helt underbart snäll och bryr dig helt underbart mycke. älskar dig fina du :)
'
SEN SÅ ÄR DAGEEEENS..
OBOY-CHILL UTE- DUSCH - FIX- BIO - BAKA BULLAR- LIVA RÖJJA LEVA
sen sova.. ungefäör så antar jaaaa, puss&kram

varför är det bara så för just mig?

måste ge lite STOR saknad till min pettriiiuus.. som flyttar långt bort ifrån mig nu ;( menmen.. hoppas bara allt blir skit bra för han nu. för det förtjänar han :)
HEEEEYEYEHHEHEYHEYHEEEEEEEY?!?!?!? :D
man lever vell, eller? helgen va... okej. inte överdrivet kung, menmen. va hos maria med ett gäng tjejer åh myste, sen drog vi oss fram, åkte karuseller, drack, pratade, livade, a ne men a. snor lite bilder av sansddra och lägger upp senare.  sitter hos lina nu.. hon duschar, (ÖNTLIGEN) i veckan ska vi.. städa.. städa..städa,. kolla bio.. baka bullar.. busa.. äventyra.. bo hos maria. JAAAA!

lite sent kanske.. men skolavslutningen!


jag gav aldrig upp dig,

MEN DU FÖRSVANN.



för jag vet precis va som händer

wowowowoowow, awesome med ösregn på fina markanden???? a eller ne. va upp med lina först, sen drog jag till mormor.. satt där ett bra tag, va ner och mötte emma. ÖSREGN ♥ drog till sebben en sväng, ramla in underbara... dåligt tagg man vaert dåååå? menmen.. hämta bästa jenneee och mamma drog upp musiken i bilen på max.. oj? :o nyss käkat tacos iaf, och nu ska det mysas massa med film&chips. och imorgon så jääääääääääävlar. ok?  PUSS&KRAM

RSS 2.0