"if you never get lost, then you'll never be found"

ja. det var tungt att kliva upp inatt. fick med mig david iallafall, snällt av honom. han sov dock typ hela tiden, men lika glad är jag för det! lyckades med förstöra lite skit idag med. förstår inte hur jag kan vara så jävla kass hela tiden. känns lite som att det står skrivet i pannan på mig att jag ej borde jobba med detta, men tänker tusan envisas ett tag till. för när det inte går skit, så känns det bra. och det är ju bra?! har sovit en sväng, ska snart få mat, sen promenix med anna å emma. 

om det innebär att du och jag, aldrig möter morgondan.

jag och tobias käkade frukost, kikade en film och sen drog vi till ockelbo. har städat lastbilen in och utvändigt, och fixat till den med lite lila grejer! var in med tobias och stefan till gävle och nu har jag precis kommit in från en prommis med mina homies, bästa dom. david är ej hemma och ger mig mat, jag ska trixa lite och försöka fjäska med mig honom till örebro inatt, får la se hur de går. ej taggad på att klockan ringer om några timmar... 


 

it's a new day, it's a new plan.

tusan va skönt det va att äntligen få sova lite idag. jaa, det vill jag lova. varit en sväng till valbo med mina homies, väldigt trevligt tycker jag. har hunnit med att träffa sandra en sväng, vilken pärla hon är! om ett tag kommer tobias hit. och ikväll kommer hanna också! mysigt. 
 

men vi ljuger för oss själva nu

nånting i sundsvall måste hata mig. i veckan gick backspegeln sönder där också? förra veckan jag hade sundsvall crasha jag släpet bra nog ordentligt och nu poliskontroll. borde jag börja oroa mig för nästa sundsvall's vecka tro? örebro nästa vecka lockar dock INTE, inte ens lite. jajaaa, nyss ätit tacos. david är på jobbet. maria är påväg hit. vi ska mysa vi, blir bra de.

last soul on earth

vad som hänt i veckan är sundsvall och promenader med hanna och jennifer. våran lastbil har varit på service en sväng så vi fick pinas med en äcklig lånebil två dagar.igår va jag skit lycklig över att jag ej vart stoppad av polisen fast jag åkte förbi fyra kontroller. idag åkte jag dit. in my face, så jävla hårt. hade inte ykb-kortet med, har "missat" en dygnsvila och kört en del för fort... efter ungefär en halvtimmes om och men fick jag gå, utan böter. så jävla glad och från och med nu så jävla laglig. haft panik i överflöd vill jag lova. älskar min gummivän.<3

du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still, vi kan låtsas som ingenting

det är så himla skönt att köra sundsvall och allt har gått väldans bra idag! maria var också med, trevligt med lite sällskap tycker jag. vi var hemma strax innan sju. har tagit en promenad med jennifer och käkade mat med pojken innan han drog till jobbet. jag är svintrött, men fryser så blir nog en dusch innan sova. hejdå
 

life is about taking risks

i lördags stack jag till valbo med jenne och jojjan och införskaffade lite presenter till tyra. sen var vi iväg och firade henne. finaste bebis! hanna kom hit på kvällen. vi färgade håret, myste lite och hängde med ett gäng till säter. idag har jag sovit, varit ut på en liten promenix med bestie i regnet och ätit tacos med davvvva. nuu ska jag slå på green street hooligans och sen kanske sova lite :) 

-


har förlorat allt det där som var så rätt

NU har jag genomlidit min örebro vecka, sjukt skönt att den är över. helt slut efter att ha kämpat med dom där jävla skåpen i en vecka, och jag är tusan inte bygd för att gå upp halv två varje dag/natt, men man lever vääääl. idag fick jag kladdkaka av hannah och marcus när vi möttes med lastbilarna också, hur underbar? promenix med emma ikväll, imorgon ska jag sova som ett as. sen fira finaste tyra! 

vi hör ihop älskling


det viktiga är inte vart vi varit, utan vart vi är påväg.

käkade tacos med moster och kusiner på söndan, mysigt. kört två dagar örebro nu. går väl sådär. igår va jag även och tog spruta, GJORDE ONT. idag ska jag byta den jävla p-staven, så jävla nervig, grinar, kommer vara as hemskt. imorgon ska mamma ringa och fixa för opperation mot knölen. tagit tag i mycket jobbigt dom här dagarna, så igår tröst köpte jag fem nya tjocktröjor å några mysbyxor. men det tyckte jag att jag förtjänade! snart iväg, sen promme, sen sova. 
 
 

Here I stand In the light of the day

bara så hela världen vet så hade jag världens bästa jävla lördag. jag, emma och jeffa drack lite och sen drog vi iväg för att se på markoolio. "LEGG?" sa någon till jeffa, "MEN DET ÄR JU DU".  vi gick fel, och vi gick in i markoolio. trodde jag skulle avlida på plats. bästa i mitt liv. JAG HAR KRAMATS MED MARKOOLIO NU. älskling! så jävla lycklig faktiskt. lyssnade på han, bästabästa, as bra va han såklart. lite på hoffmaestro, sen drog vi mot lobby. as mycket folk, va skit full, va glad, bra jävla dag. 
 



You hear what I say when I don't say a word

ja, allt, till och med backningen, kan ju faktiskt inte gå skit bra, i en hel vecka. så ja, idag gick det åt helvete, helt och hållet skulle man kunna säga. skit kul. absolut inte, jag vill typ dö, en bit. nu är jag hemma. ska ladda telefonen en sväng sen ut på en promenad. behövligt. får se om david kommit hem sen så blir det kanske nå käk å film. annars ska jag tusan sova. trött. värdelös. bla. 
 
- saknar mina älsklingar. <3

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar

sundsvall igår gick bra, backningen gick BRA. haha känns bra att skriva det. va förbi edwina en sväng när jag kom hem. sen va jag till jennifer och vi tog en promenix. avslutade med planer om lördag. sjuka planer, as bra planer. är skit glad. VI SKA PÅ MARKOOLIO. emma ska också med. detta blir grymt. hejdå
 



if you can't find a way, create one.

Sundsvall har gått bra idag med, det känns så simpelt allt. oroar mig över min örebro vecka dock. backningen idag gick inte jätte bra men inte skit heller så det får va okej. när jag kom hem tänkte jag städa och tvätta. men jag drog ut på en promenix och nu sitter jag här och har ingen lust eller ork att göra nått. är hunrgig också. kaanske david kan komma hem snarT??
 

"WHO knows were life Will take you? The road is long, and in the end, the Journey is the destination."

 

alltid alltid kommer det att vara hon.

 

jag vet att jag inte fungerar utan dig

nu är jag med på livet igen. alltså, ingen emoperiod, bara en emodag. allt gick skit bra med sundsvall idag med, till och med backningen, IGEN. har kanske världens finaste bästavän som gjorde käk tills jag rullade hem och in i ockelbo. sen tog vi en promenix innan jag gled hemmåt. nu sitter jag i sängen och käkar bulle. väntar på david. sen sovaaa. 
idag bytte vi bort volvon också. hade jag aldrig i mitt liv trott om mig själv, byta bort en automat?! som dessutom va bra häftig med tanke på att den va sprittny. men man sitter så sjukt mycket bättre i scanian och vi får säng. att jag lär växla ihjäl mig när jag rullar ur sundsvall strax efter fyra varje dag är därimot lite drygt. 


 

men snälla kasta hit lite skit skratta gärna också. mår redan så jävla bra idag ändå. nej. vill fly.

för jag mår inte bra idag. vill riva mig själv ur kroppen. jag är bara orklös, trött och tom. jag försöker komma på vad jag har för anledningar till att må dåligt nu? men inget slår mig ordentligt. jag har bara ont. det gör ont i kroppen, innuti. jag vill skrika i panik och jag bara grinar, utan anledning. vill spy på att känna såhär, har inte saknat dessa dagar. imorgon vill jag vakna och må som vanligt. varför, varför vill du komma tillbaka till mig. satans emo
 

jag tappar bort mig själv varje gång jag inte orkar bry mig. kanske bara en liten bit, men allt för ofta.

idag vaknade jag upp till en emodag. av okänd anledning, har ej saknat detta. allt har annars bara varit bra idag. gick bra att glida ner till sundsvall själv, till och med backningen gick bra. fast saknar annis såklart och hade gärna haft henne med mig i lastbilen alla gånger. hemma nu, är hungrig men david är inte hemma och det finns fan inge mat. hoppas det slutar regna snart, vill ut på en promenad. 
 
 
 
 
 
 
 

the magic is lost

när vi rullat hem från örebro-sundsvall i fredags stack vi raka vägen till maria. duschade, käkade tacos och hällde i oss lite öl. på lördagen klurade jag och maria över om vi skulle öla lite mera, och så vart de. har hunnit träffa de flesta av mina fina vänner, ääven myst lite med fina moa. nu har jag precis ramlat in hemma. är trött. ska äta strax sen blir de film. imorgon jobba, för-jag-har-jobb!
 
 

-





för vi har tillsammans en alldeles egen bil

har egentligen så mycket att skriva? har ju kört extra ett tag mellan örebro/östersund. MEN NU HAR JAG TUSAN FAST HELTID?! skulle komma en bil jag skulle börja dela med någon, men plötsligt kom det två bilar. så anna fick också hoppa in och vipps så delar vi bil. så sjukt klockrent! jag är så jävla glad över det. tänker bara på som vi kämpat, och de gav resultat och nu sitter vi här, OCH HAR EN EGEN BIL TILLSAMMANS. jag älskar att veta att det är så. 

vi har fått en så gott som sprillans volvo, gillar den dock inte av en å annan anledning. så nu har vi kanske trixat till oss ett byte. vi kommer att köra mellan örebro och sundsvall, OCH VI HAR EN EGEN BIL. tröttnar aldrig på att säga det. vi byter dock skåp på bilen, vilket är skit tungt. kämpar som ett as och med lite tur går det till slut, känns lite drygt men hoppas det ska lösa sig. backningen är fortfarande på min skit sida i livet. men jag är glad ändå. FÖR VI HAR EN EGEN BIL. det är så galet. bara förstå. 
 
älskar anna nå otroligt, min fina gummivän. som hon släpat mig frammåt och hjälp mig till detta. wooa. fatta att det blev bra. så jävla glad att vi gör det här tillsammans. den här (första) veckan har vi åkt med varandra för att kunna hjälpas åt och se hur det funkar. har gått bra och är så glad. guld värt att vi fått den här möjligheten. så nöjd.
 

just like every night has it's dawn

aaaa. har spenderat nästan alla timmar om dygnet i lastbilen hela veckan. stuckit iväg vid tre på natten och varit hemma till åtta. ibland är man lite trött? men det går bra. anna är bra, så jävla bra. vi har rätt så skit kul faktiskt. skulle vilja att david var hemma och gav mig mat nu, men det är han ej. ska väl lägga mig. upp om några timmar för en sista vända till örebro-sundsvall. seeeen äre fest!
 
 

I know what's important to me

igår va vi iväg till Ockelbo och försökte lära oss växla skåp. hahahha typ. varför är jag sån klenis? va förbi Eddis som bjussa tacos. super mys! och sen färgade jag håret på Maria och vart kvar där tills jag skulle iväg å jobba på natten, hann inte riktigt med att sova. nu har jag nyss kommit hem efter 20(!) timmar i lastbilen. helt slut. ska sova som tusan! om fyra timmar ringer klockan, då är det upp och iväg igen! haha men jag klagar tusan inte. bästa gummi, vad jag älskar den tjejen! 



RSS 2.0