en lördag full av nytt liv

måndag - efter jobbet gled jag hem å tog en liten pn. när rasse ramlade hem från jobbet så rullade vi vidare till uppsala för att spana lite badrumssaker. å herre. vi hade nästan bestämt oss för lite saker när vi åkte dit. men väl där vart vi nog tillbaka på noll. så himla mycket grejer. ingenting riktigt skriker perfekt ja, vore enklare då? lite max drog vi på vägen hem också.
tisdag - torsdag - jobba östersund. OCH HAR LYCKATS BOKA EN RESA!!! till jojjo å mexico. wohoo.
fredag - ledig, himla skönt. drog mig länge i sängen, åt en seg frukost till lite serier och tog en lång dusch. sen plockade jag upp robin å åkte en sväng till valbo. en maskin till bilen som luktar skit införskaffades och en vända på systemet. sen gled jag hem till mackelito familyn, jeffa anslöt också. fick lite bullar å mys med två bebisar. mycket trevligt! hemma blev det pizza å film i soffan.
lördag - bestämma badrum stod på schemat, och det tog ungefär hela dagen. med lite paus för mat och städning därimellan. hujedamig va klurigt det ska behöva vara. förhoppningvis blir det bra tillslut. avslutade kvällen med god mat och film i soffan.
söndag - sov en liten sväng, sen packade vi ihop oss på fyrhjulingen och drog en liten tur. jeff, david,robin, syrran å comp. var vid nå nytt mysigt ställe ute i skogen vid vattnet. jeffa hade fixat i ordning nå kanelbulletoast, supergoda! sen åkte vi hem och bestämde klart badrum. en film å lite käk i soffan. 

mycket nöjda över årets fjälltur

måndag - klev upp för lite frukost, sen begav vi oss ut på en "vattenfallstur". Sveån, var ingen bergstopp att bestiga. men gick upp på fjället, såg såklart en hel drös med renar. stannade å käkade lunch vid ett jätte mysigt "vattenfall"/"fors" ställe. sen vandrade vi vidare och fick följa ett vattenfall hela vägen neråt igen. va ut och kikade på massa olika små, men alla satt ju ihop. va svintrevligt! mycket nöjda med turen. men knäna var nog ganska nöjda över att det var en lugnare tur idag. helt slut i kroppen. egentligen hade vi tänkt stanna till onsdag. men eftersom att det stod mängder med regn på inkommande packade vi ihop oss och åkte hem efter maten. när vi ändå åkte hem så drog jag iväg och jobbade natten också.
tisdag - efter jobbet tog jag en dusch, sen åkte vi iväg och besiktiga svartmercen. det gick bra! ett stopp för att kika lite badrumsfärger också, fick med lite mattprover hem. har klurat lite men tror vi är ganska överrrens nu. grått har alltid varit planen. nu blir de mörktmörkt golv och ljusa väggar, hehe. rasse fixa med syrrans bil, å jag med lite tvätt å trök.
onsdag - fredag - jobbade östersund
lördag - frukost och duscha. sen åkte vi till sandviken, plockade jeffa å tog en present ride. sen vidare till årsunda och kalas. tyramyra fyllde år! massa gott fika, och ett super skojigt spel som man ritade saker upp å ner å bakåfram, hehe. hemma gled vi över till robin. blev kvällsgrill på hans nya elduteplats. mycket trevligt! sen skulle vi hem och klura badrum, men blev soffan å sova. trött. 
söndag -  rasse va duktig och plockade undan alla utesaker inför vintern. jag sov jag. vi skulle ha varit till uppsala och spanat lite badrumssaker, men vi beslutade att skjuta på det. robin å elias kom förbi å käkade tacos med oss. sen kollade vi serier i soffan. 

en massa jobb och en fjällweekend

måndag - efter jobbet skulle jag förbi hos eddan på lunch. hon ställde in mig, så jag gled till marris istället. vi fick tillslut efter mycket om och men en liten resa bokad. till Polen bär det av, en weekend i början på oktober. jag tror det blir himla festligt! gled hem å mötte upp pojkvän, så blev det en snabbis till valbo å gävle. lite max. sen hem å förberedde lite mat för fjällen. 
tisdag - fredag - jobbade östersund
lördag - 05.30 ringde klockan, å så rullade vi mott fjällen! skulle käka donkenfrulle i bollnäs men dom hade stängt, vilka svikare. fick bli en trökig cirklek frulle istället. anlände vid halv elva, mötte upp hela ligan och började bestiga dagens topp, Anåfjället,1305m! hehe det var lite tungt i början, men det gick bra. stannade för lite fika vid vattnet, hade tur med vädret! solen tittade fram lite då och då och blåste nästan inget. sen upp för toppen, och paus för lunch. pizzabullar fick det bli idag. himla trevligt! hem för lite vilostund och dusch. sen käkade vi middag på brothers! va supergott!! men heeeltslut, efter jobbat hela veckan, kom hem sent, upp hästtidigt, samt prommat ett berg. hua! hem å avslutade kvällen med lite kortspel och lite vin. mycket trevligt. 
söndag - båda brorssällskapen packade ihop sig och åkte hem. vi och morsfarsan drog i oss en frulle och gav oss iväg för dagens fjälltopp. Stor skarven stod på schemat. vi gick en bit, tog en fika och sen tog morsfarsan ett annat håll medans vi var upp till toppen. va himla tungt och såklart mäktigt!! ner igen och mötte upp morsfarsan för lite lunch. sen var vi ut å kikade på Kariknallen som ligger påvägen. jag å rassemorsan tog en annan led tillbaka till bilen, som var superfin. å rasseåfarsan va lite trökiga och gick backen direkt ner, där gick dom miste om något. vi stannade å köpte lite glass på hemvägen. sen blev det dusch, lassagne å valvaka hemma.


hunnit med maaassor i veckan!!

måndag - efter jobbet gled jag till eddan, och nya huset!!! empi visade mig nya kaninerna också!! jättemysiga. mosan kom hem från skolan med. lite fika och lite kurragömma blev det. sen var jag förbi hos hanna också, och hennes nya hus!!! och nya hund!!!! vilken jävla jätte mysigt gose valp. som en nallebjörn? mysi. hem å käkade fajitas, fy va gott. 
tisdag - ledig och trökgöra. duscha städa tvätta. hämtade stefan och mat i sandviken. han var helt slut han, så fick lägga han på powernapp, så tog jag å jeffa en promenix. sen vart det klippning och tacos. 
onsdag - marris skulle komma förbi å kika lite resor men det blev inge av. det där med resor jobbar åt ett annat håll det. tog en promenix med mackelito å bebisar istället. sen kikade jag lite serier och när pojkvän kom tog vi också en promme å gjorde lite kök. 
torsdag - tidig uppstigning och iväg till sandviken. mötte upp Ann för en fika, sen va vi till doktorn med mina eksem. hehe. tacksam för sällis, och nu var det äntligen gjort. fått lite salvor så hoppas vi det vänder nu. sen jobbade jag östersund.
fredag - jobba östersund
lördag - frulle me hjärta. en dusch, sen åkte jag å plockade upp linnea. jag tänkte pina henne genom att behöva följa mig till valbo. men ungen är ju så stor nu?? så vi hade liksom valbohäng ihop?? är det inte helt galet???? superkul tycker jag. avslutade med lite donkenfest. skulle hem å svira om för kräftskiva, men efter en del om och men och för mycket mat blev jag kvar hemma i soffan, hehe. fick bli serier för mig. men himla trött, så det var nog klokt. tobbi med sällis kom förbi en sväng också! 
söndag - sov å kolla serier å sov lite mera. segmysdag. gjorde lite kvällskäk sen kom jeffa hit och vi promenerade över till shaken som fyllde år. lite paket och lite bullar och lite bebismys! bra söndag.

RSS 2.0