hvar och brac, båtäventyr

 

we will fade into darkness

blev kvar länge hos ann å johanna igår. så vart inte mycke gjort här. david har kämpat på idag, jag blir så irriterad på både lägenheten och david såfort jag lämnar sovrummet, så jag är inte till stor nytta. ska till storvik och hjälpa någon med nått skit, kanske grilla hos ann och funderar på öl. åtrerstår att se hur de blir. 
 

även om jag tar ett varv runt jorden

igår va jag och jennifer till valbo och kikade och sen åkte jag till hanna. vi myste med vin, bullar, munkar, och lite öl. hade det bara varit lite varmare hade det då inte funnits mycket att klaga på. om ett tag ska min fina fina moster bjussa på mat, bästa hon. sen ska fan lägenheten få sig ett ryck!
 


 

-

 
 
 

Lämna det, det funkar inte

Idag gick det mycke bättre å backa. stör mig på att jag inte vet om jag hade en dålig dag igår eller om jag hade tur idag?! återstår att se. har varit iväg på orientering också, pris till mig tack. vart påmind om varför jag ej gillar idrott skulle man kunna säga. var till Sandra en sväng efter skolan och sen ut till Jennifer. håret-blir-ljusare. OM MAN SÄGER 




Say something, I'm giving up on you

 
gårdagen trökade jag backning i skolan och efter den kom hanna hit. bästabästa. mot kvällen var jag ut till jennifer och hälsade på och efter de kom johanna hit en sväng. idag har jag också trökat backning, går sådär, trött på skiten. hade skadat ont i handlederna igår, imorse när jag vaknade också, men nu börjar de gå över. tack å lov! varit till valbo med maria å lina och avslutade med pizza från torggrillen. nu ska jag ut på en promenix. bra dag :)
 

här kommer hon med sommaren

skrev söndagen men inlägget hamnade i utkast. måndagen var vädret sådär. resten av veckan har det vaarit toppen! vi har legat vit poolen och vid havet. tyvärr stenstrand men sjukt fint vatten. tagit mysdrinkar ute, myst sönder vid stranden på kvällarna med öl och musik. tagit en inte allför bra båttripp, utforskat en nerlagt ruckelhotell, och ätit. finns såklart saker som hade kunnat vara bättre men jag är super nöjd! älskar my girls och min david <3 

Runt dig, black and white. japp

hejhallå! landade igår kväll och hotellet är toppen. fräscht som tusan och hittills oftast helt okej mat. Var beredd på regn idag, men har varit sol och moln, så är nöjd. ska va super fint resten av veckan, så det känns bra. har myst lite vid poolen, tagit promenix längst stranden och ätit, mest hela tiden. haha! Efter man varit i solen en timme va ju Anna skit brun. så man får ju gå omkring å skämmas. om hon ändå kunde dela med sig! Gick upp tidigt så va skit trötta vid nio, men väntade uppe på "nattsnacks" när de kom ut nu fick vi se att de va tomat å kött, inte det vi väntat kanske. haha! sova nuu, upp till solen imorn


"The road ahead is as long as You make it, make it Worth the trip"

imorgon är det tillbaka till skolan och kämpa på med den där satans backningen. det ska tusan gå tillslut. har jag klarat mig hit lär jag fan fixa sista biten också. skulle det ändå skita sig så är jag nöjd med min C-behörighet. allt tack vare bästa Anna och Uffe. utan dom hade jag inte kommit längre en till ettan. jag är glad över vad jag å vi lyckats med under dessa tre år :) vem hade kunnat tro detta när jag stog där sommarlovet från nian och planen var inte ens att börja gymnaiet.

 



hela resan i mobilbilder





 
 
 

det är fullmåne ikväll

inatt nångång efter tre landade vi hemma i sängen. tråkigt att vara hemma lär jag säga. kroatien har varit väldigt bra :) ligger kvar i sängen bra nog äcklig, ska kasta mig i duschen och försöka få med någon ut på en promenad! måste tvätta massa och packa upp. ska ta tag i att slänga upp bilder sen å. hihehhäho. 
 
 

Maybe it's not always about trying to fix something broken. Maybe it's about starting over and creating something better

 
 
 

jag ska älska dig tills jorden går under

 

det är aldrig försent att vända en situation

 
 

-

"att vara stark är inte att att aldrig falla, att alltid veta, eller att alltid kunna. 
att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst, eller vilja mest
att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst, eller att alltid lyckas
att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
att falla till botten, att så sig hårt och alltid komma igen.
att vara stark är att våga hoppa när ens tro är som svagast.
att vara stark är att se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit."

change your thoughts and change your world

 

nyfödd tyra bebis! å så liten hon va


-


hejdå Sverige hej Kroatien





-




Nu är det nära!

är så hima redo nu. det ska bli så satans skönt att komma bort! väskorna är klarpackade. eller ja, tycker jag iallafall. får hoppas David är nöjd med vad han får med sig. däckar man på soffan får man inte bestämma själv :) 



we will fade into darkness

va riktigt skönt att kunna sova idag! gick upp ur sängen när Edwina stog utanför dörren. vi käkade frulle sen åkte vi ut till Jennifer å gjorde naglar. efter de vart de donken date med Anna å Emma och en tripp till solariumet. Nu kämpar jag med att packa väskorna, att leta kläder ur Ikea påsarna är inte det lättaste. Hittar inget, skit drygt. men klagar inte, imorgon vid den här tiden är jag i Kroatien. fyfan va skönt! senare blir de promme med trion. hejhejhejdå



länge leve sommaren den som kom och gick igen

slängde upp en hel del inlägg nu, men det var veckan det. vaknade för ett tag sen efter en lite för lång vilostund. är jätte hungrig men inte sugen på nått, skit jobbigt. ska göra ett ryck här hemma, se om vi kan få nån ordning. också ska väskan packas! två dagar kvar tills vi åker. ska bli så skönt att komma bort, det behövs. hoppas nu bara att kroatien kan leverera sol till en otursunge som mig.

heaven isn't to far away

och idag har det varit begravning också, för dig, fina fina mormor. jag är ledsen och fattar inte riktigt att du inte är kvar längre. jag saknar dig och tycker inte att du skulle ha lämnat än. jag hatade prästen som pratade om dig. hur hon gång på gång nötte oro, sorg, oro, död oro och jobbigt liv. vi alla vet att det har funnits jobbiga år, men det är dom glada tiderna vi vill minnas med dig. du var en klok, go och glad kämpe. fina fina mormor, jag hoppas du har det så bra nu och jag kommer alltid att minnas dig för de bra, roliga och mysiga stunder du gett mig. ♥


 

i never changed who i am

idag var återigen dagen jag kämpat ihjäl mig för. har gått bra i veckan, vissa gånger bättre andra sämre. men det har funkat. förra veckan va jag så beredd på att bli ledsen, men det vart jag inte. antagligen för jag så gott som visste hur det skulle gå. denna gång därimot trodde jag att det hade kunnat gått. det gjorde det inte. jobbigt men skam den som ger sig. det är nära nu? bästa bästa anna klarade det idag. JORDENS STÖRTA GRATTIS FÖR DU ÄR SÅ JÄVLA BRA! även marcus klarade C uppkörningen. dom är så dutti!:)
 
 

helt on my own. sjukt galet!

igår efter vi hade varit ut och kört en sväng CE skulle jag och anna lämna släpet och själv ta lastbilen å åka och tanka. hehhehhehe. jag körde, helt själv. ingen värsting sväng direkt. men det kändes ändå riktigt galet. mäktigt, jag körde lagligt helt själv på mitt egna körkort. 


 

unless you show me how

har hunnit med att slänga i en till omgång med slingor. det går frammåt men det är icke bra. får se hur vi ska styra upp detta. igår kom sandra och bebis förbi och hälsade på en sväng också. jag å emma var och solade innan läggdags å. har lämnat linnea idag, tråkigt att jag knappt fått tid med henne. men får bli bättre nästa gång!




 

it's like sparkling bubbles.

måndag, tisdag, onsdag, ja dom har varit i princip samma. tidig uppstigning vaarje dag, usch. nött backning som tusan. har bara gått bättre! spenderat så mycket tid som möjligt med linnea och tagit kvällsprommar med jennifer. har även hunnit med en donkenfrulle, med  bästa gummi och en lunch date med trion! 


 

livin in a lonely world.

har inte blivit av att skriva här. har varit så trött och inte haft tid. men tar ikapp veckan! i lördags fyllde stefan år, var och firade han. älskade lillebror! på kvällen kom eddan hit, vi hade donken date. hon hjälpte att städa och bygga bord, maria hälsade också på. på söndagen fyllde david år. vi va till ockelbo och gick igenom mormors lägenhet och hämtade hem linnea. 


 

äntligen börjar de likna nå





-

- för vad skulle jag egentligen göra utan dig?
 
 
 
 

stör mig på ett ljud som inte hörs

whatawhata. klarade som väntat tyvärr ej uppkörningen, gick mycke mycke sämre en när jag tränade till å med. haha! men jag vart inte ledsen ens, trodde jag skulle bli det. haha! hade väl trökat ut allt dagen innan. va igår ännu en gång till ikea å. idag har jag å jennifer varit barnvakt åt mode, myspys. ska sova nu, kalas imorn!



vad spelar det för roll? kanske ingen, kanske allt, egentligen.

 

a little bit happiness in the dark

har inte bara varit ledsen idag! hade en inplanerad middag också, riktigt gott vill jag lova. var min fina moster som bjussa, också fick jag träffa favvo-kussarna. aaaa fast jojjan saknades ju såklart! och det går frammåt i köket, inte så hemskt mycke kvar nu. skönt. ska fixa lite nu och sen sova nåntimme, är ju en dag imon, ja.
 



I can't hate you if you're not here

aaaa. ja. över deprimerat hela dagen för jag är less på mig själv. tycker det är skit jobbigt med uppkörningar och att göra en i "onödan" känns bara åthelvete. skulle ha bytt tiden men somliga höll inte med mig och det slog emot mig hårade en vad jag själv trodde.  allas fråga, vad är det värsta som kan hända? att jag bli ännu mer ledsen. men de är väl som det är, kan ju ha turen på min sida och lyckas trixa in det där släper imorgon också. trotts att jag inte har en aning om hur man ska bete sig. man vet ju aldrig, eller? ska försöka. haha grinar fortfarande bara jag tänker på det. va är de för feeeel?!


 

ma homies, the magic trio ♥

har jag inte världens finaste vänner så säg.
kommer med detta för dom vet jag haft en emo dag.
älskade underbara, vad skulle jag göra utan er?
 

jävla skit CE HORA BARA DÖ

usch, jag är så jävla arg å ledsen nu. men mest mesig. åååååååå. blir galen. Har backat hela jävla dagen och börjar lite förstå men kan inte riktigt än. Och det är ju bra? NÄ DET ÄR DET INTE FÖR DET RÄCKER INTE. Jag hatar dollyn den förstör mitt liv. detta hade ej varit en biggie om det inte hade varit så att jag ska köra upp imorgon. skjut mig. Så nu ligger jag här och grinar. ska sova. vill inte vakna förens på fredag. 

10 dagar Kvar!




kommer det sluta, kommer det gåöver?

drog en sovmorgon idag, det va lite skönt. käkade frulle sen drog jag till skolan och körde lite. gick faktiskt väldigt bra! åkte till valbo ännu en gång för att ännu en gång köpa det "sista till köket" lovar att vi kommer åka dit igen. jag skulle ha varit ut på promme med jennifer men det började regna. så nu ska jag sätta mig i sängen och kolla andra avenyn och käka bj istället :) men först, ringa bestie! 


 

we found a way to live our dream until we die.

idag känns livet lite lättare än vad de gjorde igår. och då är det inget som ändrats. vi får väl se hur det känns imorgon! upp tidigt tidigt till skolan för att kämpa med CE. körningen går bättre men backningen vill verkligen inte med mig. så de är bara att tröka vidare. hanna kom förbi en sväng så vi käkade chips och pratade i solen, super mys. ska dra en runda ärenden med davva nu, sen en promenad och möjligen lite målning.. ovanligt kvälls jobb.


 

räknar dagarna till att komma bort.

 

släpp mig från livet för nån sekund

jag vill bara stänga in mig och sova i minst en vecka. glo film, endast resa mig för att hämta nått gott att äta, annars bara ligga, sova, vara, mmmm. usch.  jag har ingen ork eller lust att ta tag i livet. men jag måste ju rycka upp mig nu. jag måste ju fixa saker nu. jag förstör mig själv, jag förstör för mig själv. jag vill ju egentligen, jag måste, jag ska kunna. det är bara så jobbigt, det gör ont för att det är så jobbigt. det är jobbigt att det är så jobbigt. och-inte-en-jävel-förstår. 
 
det är nästan jobbigast.

Kusin fest





står och låtsas inte se, att du står precis bredvid

det går segt men det går framåt. ann va här igår och tapetserade en vägg i vardagsrummet och vi börjar få upp köket. så händer lite grejer iallafall. tycker det känns som man att vi grejar å grejar men att allt står still. haha. varit en sväng till valbo idag med jeffis, hon köpte allt. nu ska de målas. skola imorgon, hopplahoppla.
 

inget stoppar henne nu.

måste slänga massa beröm till min fina gummvän för hon är så jävla bra! annars då, gårdagen. haha .skulle bygga upp köket, byggde dom 3 första skåpen fel, på ett eller annat vis. fattar inte hur tusan man lyckas med det?! gick bra med målningen iallafall. jennifer va här å hjälpte till hela kvällen också! idag blir det åter en sväng till valbo då vi igår fick hem fel grejer, skit surt. sen fortsätta med målning å köksbygge. kul lördag!
 

sometimes i'm happy on my own

har tagit steget å duschat, haha. skit vidrigt men jag kunna ju ej bli vidrgiare såatte. har massor att göra! hade velat ta hem linnea över helgen men är ju kaos med saker överallt och inget kök.. ska strax gå till min fina moster å käka lite lunch samt träffa kusinerna. sen hem å göra ett ryck i lägenheten, idag ska målas å byggas! till valbo och köpa det som saknas till köket och slutligen ska en promenad med jennifer hinnas med. och juste, kika bilutställning också!
 

sometimes i'm scared to be alone

fick inte se någon kase detta år heller. helt otroigt. ingen vela gå med mig i snö och regn och skulle va surt om man kom fram och det inte va nån eld. hade det trevligt med grillat å alkohol hos hanna iallafall! sen drog vi vidare på nå fest. sov typ hela gårdagen. träffade jenne en sväng för nu har dom äntligen kommit hem från turkiet!


 

RSS 2.0