släpp allt, du kan lätta

sov inte så mycket igår så va trött inatt men det gick ändå bra. tog dock igen det idag, gick inte upp förens halv sju typ?! haha. men de betyder ju det att mörkret är här och jag inte vågar mig ut på någon promme, all alone. skitdryglatpojke vägrar följa också. så jag tänker nog ligga kvar i sängen tills ja måste upp å iväg. japp. 
 
annars? jag är bitter över att mina 1 oktober förhoppningar sket sig. och jag hoppas hoppas att det löser sig snarast. jag är otroligt glad över att jag har linjen jag har och att den oftast glider på så satans bra för mig. ångest över vintern har börjat smyga sig på och där känner jag bara nej. känns som det va vinter och helvete nyss ju. att det va nollgradigt inatt och man fick skrapa rutorna i morse, det är inte okej. 

And if tomorrow never comes. We had last night

hejpaa. igår väckte linnea mig med att säga kom och kolla vad jag gjort! jag fick en sån här känsla ba nej, nu har hon målat halva rummet eller något. men hon hade städat och gjort jätte fint! gostjej. vi käkade frulle sen kom jennifer och tobias så vi drog en runda på stan. 
hämtade hanna sen stack vi till gävle för lite bärs. spelade paintball. inte jag dock, för feg, rädd för att få ont. haha! sen stack vi tillbaka och fixade lite innan vi drog ut å bowlade. vilket jag var så otroligt bra på! när dom andra närmade sig tvåhundra poäng låg jag på typ 45! ofast rullade båda mina kast ner i sidorna och ett par gånger tappade jag även klotet bakåt, hahah! tog några öl ute sen och rullade hem till sängen runt fem. 
ligger i sängen och är inte ett dugg sugen på att börja fixa i ordning och åka till jobbet. har duschat iallafall. slängt in lite ny musik i listan, så har lite att lyssna igenom på vägen till örebro iallafall! är sugen på en proemix men det är ju så mörkt så det vågar jag inte! i veckan ska jag fixa i ordning i linneas rum. nå hyllor ska upp, så vi kan få lite ordning på alla saker. ny säng ska hon få också. hoppas även rekondkillen hör av sig så bilen kan bli fräsch någongång, han har ombokat två gånger nu... dryg. hejdårå

-








saturday night gave me sunday morning

glömt bort mig lite igen. sen senast? drog iväg till stockholm och grönan. för att se uggla och åka karuseller. va iväg på kräftskiva med trevligt sällskap. lekar och alkohol. därefter en utgång på dani m och slutade på en efterfest jag hittade eftervägen där jag sen dessutom glömde min telefon. pin. 50+ hehe.
hängde hos edwina några dagar, hjälpte maria byta däck, hälsade på bestie, färgade äntligen bort den hemska utväxten men vart alldeles för mörk. har tvättat det ljusare och utväxten är tillbaka. promenixat med både gummi å jeffa å emma. jojjan har följt till örebro. maria också. tyra har fyllt år, min stora fina tjej! linnea har varit hemma. käkat tacos en och fem gånger typ. haft fredagsmys med davven. druckit bärs i ockelbo. hjälpt mamma tömma huset. nåmer hann jag kanske också med? 
 

johannas student -2015


edwinas bal - engeltofta

 

johannas bal - högbo


brasilien -15

haha. ja det är fan ett halvårsen nu. men bättre sent än aldrig?
saknar lite nu. värmen, alla mysiga djur, osv. åååah. 
vill vara brun, vill sitta på stranden, vill dricka bärs, vill bara ha de bra
 
 

20 barrar

snubblade igenom lite bilder från när jag fyllde. twister, drinkar, yelloshots i form av vattenmelon, andra spel, partyhattar och fina människor. kastar upp några vaa. 

världens finaste människor


RSS 2.0