låt sommaren rulla in nu

måndag - efter jobbet så hade jag fikadate med mackelito å familyn. vi åkte ut till hofors av alla ställen?? men fikat va gott och vädret va toppen. på hemvägen stannade jag en liten snabbis hos sändrow. sen plockade pojkvän fram grillen å vi körde sommarens premiär, galet gott!! 
tisdag - jag var ledig. när pojkvän kom från jobbet så gav vi oss ut på en liten tur att leta kakel igen. och efter mycket om och men, har vi äntligen hittat! följt av mycket letande, väntande och brakande. nöjda över vår insats köpte vi käk från tzatsiki som vi åkte ut till hedåsen å käkade på stranden till solnedgången.
onsdag & torsdag & fredag - jobbade östersund
lördag - skulle ha date med rassebrors. men han blev sjuk. vi städade och fixade och sen hamnade vi hos rasse grabbar å jag drack alldeles för mycket vin och hade helt glömt att äta mat. dålig kombo. plockade fram den lilla jäveln i mig också. stackars människor. 
söndag - verkligen legat i sängen hela dagen och bara kramas. på kvällen gjorde vi tacos å flyttade oss till soffan och bara fortsatte kramas hela kvällen. aldrig har jag haft en så lugn pojkvän som är nöjd med inget. nästan som att det va min födelsedag. överlycklig. jävla mysdag. myspojkvän. mycket nöjd!

barkbåtsbygge å tävling

måndag - vilken skitnatt till örebro. snöade på som tusan, svinhalt, oplogat och satte fast mig i en jävla backe. snön har inte ens nånting här att göra längre, sommaren är påväg SÅ FÖRSVINN TACK. skitless men trotts en skitnatt gick det ändå bra. lyckades efter en del bråk å massa om å men ta mig upp på egen hand, slapp bärgning iallafall. så det är bra! efter jobbet åkte jag förbi hos annis å hängde en sväng!
tisdag - ett extrapass till östersund. va så himla trött, gick upp precis för att bara kunna värma på lite tacorester att käka innan dra vidare till jobbet. 
onsdag - ledig ledig. skulle promma i solen men fortfarande så himla trött? segade i soffan fram tills rasse slutade jobbet. då drog vi in till gävle för att fortsätta spana kakel. lite lassagne lyxade vi till med när vi kom hem också.
torsdag & fredag - jobbade östersund 
lördag - kalas i årsunda för lilla Harry. sen promenixade jag å jeff tillsammans med mackelito å bebis ut til hedåsen. köpte käk från aqua å käkade på stranden i solnedgången. vilken fest!! sen gick vi hem i mindre roliga förhållanden kan man säga. när vi tillslut lämnat av macke å bebis å står utanför jeffas port... ja då har hon ingen nyckel med sig. vem som har hennes extranyckel? jag. som såklart också ligger uppe i lägenheten. lyckas ragga skjuts för att köra oss till årsunda å hämta hennes andra extranyckel. där får vi åka på tre olika ställe för å hitta nyckeln, får tillslut med oss tre olika. kommer hem, blir avsläppt och visar sig att INGEN passar. får ringa upp stackars skjutsen igen som får vända och komma tillbaka och skjutsa oss till ockelbo å hämta nyckel istället. slutet gott, allting gott. tre timmar senare kom vi in. det va iallafall bra. det hade kunnat vara så att det blev en stor olycka också. för jag va jätte bajsnödig(!!!!) som tur är bajsade jag hos macke. annars hade det varit kört.
söndag - drog iväg med fyrhjulingen till kungsberget å grillade lite lunch med rasses familyn. toppen jävla väder! sen drog vi iväg på en liten tur med lincoln. premiärtur för sommarn där med. vi köpte pizza å käkade i solnedgången. vilken fest. 

jag vill säga mer. jag vill skrika.

måndag - fortfarande påskledig. pojkvän hade jour å drog iväg vid 07. så jag passade på å sova halva dagen. så himlans skönt. när han kom hem skulle vi ta en promme å sen göra lassagne. vi myste ner oss i soffan och sov någon timme till, sen gjorde vi tacos istället. bra mysmåndag ändå. 
tisdag - ledig. har städat och promenixat. när rasse kom från jobbet skulle vi egentligen åka iväg å spana å ev shoppa kakel å golv å sånt. men han vart sen hem. så vi gjorde lite hemmapyssel istället för att stressa. rev ner katternas träd, passade på när elsa inte varit där på ett tag så man slipper känna sig så skyldig att ta hennes plats. men va ju enormt och så fult. nu är det bantat iallafall! 
onsdag - tog en promenix med mackelito i solen. sen när pojkvän kom från jobbet så drog vi iväg på gårdagens uppdrag. går tungt på kakelfronten men hittat ett golv som fick följa med hem iallafall. har försökt att leta ett som liknar det vi redan har i vardagrummet som dom självklart sålde ut för bara någon månad sen. men tror vi lyckats hyffsat iallafall. 
torsdag - så var det slut på påsklovet. himla nöjd med hur röddagarna placerades precis rätt för mina jobbdagar iallafall. en veckas ledighet satt fint. ett pass östersund rullade på bra. 
fredag - jobbade östersund. när jag kom hem satt en pojkvän i soffan med två glas vin, så kikade vi masked singer. tyckte det va mysigt program! mitt förra sommarens bästa vinbox hade han inhandlat också, det gjorde han bra. smakade fortfarande hur bra som helst. sommaren rullar ju in snart, förhoppningsvis. så borde kanske återinta min gamla goding. 
lördag - städade av hemmet lite snabbt. jeffa kom hit, vi tog en promenix i solen. samt en halv snabb spadag. mot kvällen ramlade rasses alla syskon med sällskap in. vi käkade pizza, drack vin, å hade det trevligt. lite gitarr, munspel, trumma och en hel del sång. det som gör en kväll till det bästa om du frågar mig. 
söndag - segade igenom hela dagen. inte bakis med väldigt väldigt trött. lite häng med rassebrors som sovit kvar. lite serier. lite tacos. å lite sova på soffan. när klockan var 01 å det var dags att bli redo för jobb, så möttes man av en jävla massa snö också. fasen va otrevligt. 
orelaterade bilder men från en mysig vinterdag för ett tag sen? skitsamma. å en brors som ser lite obrytt otrevlig ut. men han är on topp kompisar. det ska ni veta. 

BOM BANG, NEJ. DET VAR SISTA GÅNGEN VI KOM HIT. NEJ SITT. bam satt.

måndag - efter jobbet stannade jag hos eddan. fick lunch å fint sällskap och en promme. hade också hål i rumpan på byxorna märkte jag nere i örebro, gud va festligt. 
tisdag - jobbade ett extrapass östersund
onsdag - städade hemmet och sen mötte jag upp jeffa för en liten runda i valbo
torsdag - jobbade östersund
fredag - ledigfredag va festligt! tog fyrhjulingen till skogen å kalasade lite med rasses family. sen körde jag på påskmys med jeffa, linnea å signe. vi pyntade påskris, hade skattjakt, hade nog en nutellahare hos oss, käkade våfflor, målade ägg och givet lite godis. jag å jeffa avslutade kvällen med lite spamys!
lördag - har sålt goffen nu, min bebis. är lite i sorg. men det va väll bra att ha den ur världen. men kommer sakna den massa! skulle gentligen till årsunda och ha den årliga påskbakatävlingen, men det fick skjutas på pga sjukdom. drog en sväng till valbo igen med jeffa. alltså, hur festligt med valbohäng igen?! det har jag saknat. kanske inte plånboken dock, meenmen! hittade masssa festligt såklart. allt från glitterskor till tvättkorg, det är en fin blandning. på kvällen åkte vi till ockelbo å fick påskgrillat och vin hos mamma. det var trevligt och kaosartat. min pojkvän la en fin kräka halft i bilen å på gården och en lillebror körde hem oss. slutet gott, allting gott.
söndag - vaknade och fick inte köra bil. jennys kom och hämtade mig för vi hade datedag på schemat! köpte en pizza på vägen. sen va det vindags! pratade, miniroadtrippade, spelade spel, rockade stark god middag och myste hela kvällen.  

RSS 2.0