en halv, kan bli en som sen blir två

fast jag inte sov mellan fredag och lördag va jag pigg och vaken ganska länge in på natten. vaknade till tidigt söndag morgon och istället för att somna om tänkte jag att äsch, lika bra att hålla sig vaken så man får rätt dygn till veckan. kollade någon film. drog en valbo sväng med jeffo. färgade håret. gjorde käk tills davven kom hem. vi spelade bingolotto. promenixade. hade filmmys. sen äntligen sängen. idag känner jag mig trött å seg å nej. vill fortsätta glassa runt hemma i pyjamas och bara kika film och vara. har känts underbart. men är väl bara å sparka igång, stockholm. hejhopp.



It's just the way you are, the little things you do

jag och mina pyjamasbyxor har hängt i soffan hela natten. när natten började övergå till morgon kände jag mig snäll och bakade faktiskt bröd och gav davven frukost på sängen. lite ombytta roller? det är han värd. så drog han till jobbet och kvar vart jag med inte alls någon lust för att sova. hängde i soffan ett tag till. gjorde en städning. duschade och drog en valbosväng med sandra och novis! efter det lunchade vi och lekte en sväng. nu är jag återigen i soffan och väntar på att davven ska komma hem. då blire en promme, lite mat, en film och sen så, sen ska de sovas! fin lördag vänner. tack å hej 

när du dansar utan mig

den här veckan har gått så himla fort. vädret har lite svårt att bestämma sig tror ja? men sundsvall har gått väldigt bra hela veckan. hade sällis av davven två dagar också. har skjutit på en städning varje dag som alltså ännu inte blivit av... men känns tråkigt? har en oplanerad helg, känns väldigt konstigt? men sjukt skönt. somnade om efter jag vaknat idag och sen väckte david mig vid nio? galet. så min natt ska bestå av en massa film å bj. jag är nöjd. har föresten införskaffat mig en ny telefon också, nyaste iphone 5SE!

du vet vart jag står

en vecka har sprungit förbi igen. har varit uppe tidigt varje dag av en eller annan anledning. varit till verkstad, å så jag saknar min gamla verkstadspojke. bästa han! inte bara för att jag behöver honom att fixa allt åt mig, utan för han är bra också! har varit å kikat på ärret, fick rådet att tattuera över. heja! har promenerat. varit i valbo. varit förbi eddis å moa. har käkat tacos, ungefär alla dagar. har gått både bra och mindre bra i stockholm. 
lördag var vi iväg och firade mode, stora killen! käkade alldeles för mycket kakor, men det va gott. när vi rullade därifrån hamnade vi i en lekpark utanför jeffo där vi lekte tills det nästan vart läggdags. idag skulle vi iväg till eddis och moa men dom vart sjuka. så nu är davven å linnea på badhuset. jag ska fixa i ordning lite tacos tills dom kommer hem sen är det väl tyvärr slut på det roliga. skjutsa hem linnea. sen byta däck, blah. sen ska davven följa en sväng till sundsvall. 

är det en bruten stålman

gårdagen var bra. bra vänner och bra musik. vaknade samtidigt som linnea imorse, alltså TIDIGT. va också otroligt nog pigg, tänkte att jag går upp när hon kommer och vill käka frukost. hela dagen med henne och sol. sen somnade jag om och har tråkigt nog sovit bort allting... 
var ut på en promead iallafall innan solen försvann. davven har stuckit till jobbet och jag ligger i sängen igen. vill att jojjan ska vara hemma nu. idag är en sån där typiskt "kom och ät tacos och kolla på film i pyjamas"-dag. ja, hungrig är jag. men har absolut ingen lust alls att göra mat själv. vill ha bj också. men de har man ju inte nä. å.
 

oavsett vart den vägen leder säg till dom, jag är påväg

i sundsvall har det jävlats lite med både det ena och andra om dagarna. förutom i onsdags, "fan va skönt att det gick så bra idag" tänkte jag och gled hemmåt. halvtimme senare satt man på skridskobanan, nästan i diket :) nä fy, det var riktigt jävligt. svinjävlahalt. fastnade i en backe. va så sjukt nära att glida i diket alltså, tur det gick bra. jordens störta jätte tack till han som tillslut stannade och hjälpte mig därifrån. du va guld. 
 
igår va det iallafall saltat, tack för det underbara idioter. och allting i sundsvall gick bra. så fick avsluta veckan fint iallafall. när jag kom hem imorse städade jag minsann lägenheten och tog en promenix innan jag la mig å sov några timmar. klev upp när linnea kom. var ut å lekte i solen, pysslat och ritat. 
-och imorgon är girlsen samlade, hur fint. 
 
 

om drömmarna kunde lämna mig

hej kompisar! vi började med vin och det slutade med utgång på freddykalas i lördags. var väl kul. sov halva söndag sen gjorde vi det där vanliga, promenix, dusch, mat. davven följde med mig första natten till sundsvall. när vi kom hem imorse köpte vi bagerifrukost innan han stack till jobbet och jag stupade i sängen. 
 
nu är det igen dags för det där vanliga. väntar in davven sen ska vi promenixa, duscha och äta innan jag sticker iväg för lite jooobb. behöver verkligen städa hemmet. imorgon ska jag å marran till valbo. onsdag ska jag ha matdate hos ann. linnea kommer hem. i helgen ska mina fina vänner firas! och därimellan ni vet, allt det där vanliga. vi höres kompisar. 

Fell asleep inside a fantasy and woke up feeling lost

sällskap i all ära, verkligen. men tusan vad fint det är att glida iväg, höja upp musiken och bara vara själv också. men ja, det vart ju att kännas lite tomt efter 5 (!!!!!) veckor av sällis. men veckan har gått bra. mest. kommit hem nästan samtidigt som marcus alla dagar också, så vi har släpat oss på en massa nattpromenader.
 
igår kom min fina pojkvän och mötte upp mig i gävle så jag skulle slippa vara ensam. som plåster på såren efter en bra vecka har någon jävel släpat hem nyckeln, så kom inte in genom grinden. väntade en evighet på securitas sen jävlades både det ena och andra med lossningen. runt tre va vi äntligen hemma i sängen iallafall! måste tillägga också att marcus 1&2 hade segat, stannat å käkat, kikat på grejer, osv. för att vara kvar på jobbet tills jag kom för att jag skulle slippa vara ensam. hur underbara? olyckligt nurå, då allt vart i onödan. but still!  
 
vi har nyss ätit frukost och ska sticka en sväng till vallan nu. kvällen är så himla oklart. hade funderat på grillning hos ann, men vädret sviker ju nu. sen hade jag sett fram emot en bara hemmakväll, hur skönt att bara dö i soffan och mysa med davven till massa film. men så kom ju en invite till vinmys, och hur trevligt låter inte det? och sen återupptogs planerna om utgång som va planerat för några veckorsedan, vilket jag också är sugen på. så nä, nu vet jag inte alls? vill verkligen bara vara hemma, men är så sugen på att vina och/eller parta också. drygt!


RSS 2.0