en julvecka va kommen

måndag - efter jobbet gled jag hem till edwina å kidzen. öpnnade lite julklappar, myste å fick käk. marris kom också. sen åkte jag hem å gjorde ett städryck, de va dutktigt av mig. bra måndag!
 
tisdag - ledig. tog en promenix med lina i solen, å fick för första gången träffa lilla lilla bebis. heeelt galet hur liten hon är. super mysi liten Astrid. sen drog jag iväg till valbo med jeffa å jojjo. sista julklapparna å allt klart. jojjsan hittade ett chokladjul som det såklart skulle spelas på också.
onsdag - ledig, städade i ordning inför julen. och packade upp massa i köket. lina och bebis kom förbi. fantastiska lilla mini bebis. så himla fin. när dom åkte så  drog jag tag i det som var kvar i köket. pojkvän fixade med sista handtagen å lamporna under bänken. 
torsdag - va jätte jätte ledsen över att jag skulle jobba, extra ledsen när jojjsan kommit hem. så efter en del om å men så fick det bli ledigt. så glad för det!! pojkvän var också ledig. jeffa kom hit och gjorde julgodis. sen käkade vi tacos å spelade bingolotto såklart. inga större vinster men en supermysig kväll. att ha jojjsan hemma är ju en vinst i sig ändå! 
fredag - JULAFTON. vi klev upp å spanade vad tomten hade kommit med. myste lite julklappar och sen drog vi en julfrulle hemma hos oss. jeffa, david, ann å jojjo. vi började alla med att ta coronatest så vi är friska inför alla träffar dagen hade att erbjuda. hahaa det va ju festligt! sen julmackor, tomtegröt, julklappar å allt sånt innan vi delade på oss. jag å rasse åkte till hans family, myste lite å kikade kalle å så. sen gled jag vidare ut till boänge å sammanstrålade med min jeffa, den äntligen hemkomna systern och resten av familyn där. vi käkade, siggi berättade för mig att hon önskat sig en kattunge som vanligt, som hon gjort i alla år, men som hon såklart inte skulle få i år heller. sen kom tomten och det delades ut högvis med julklappar. jag å jojjsan hade såklart höjdtävling, jaaag vann!! å signe gumman, fick tillslut juklapparnasjulklapp! en bild på en kattunge!! älskade lilla hjärta, hon sprang iväg å grinade när hon försod att det innebär en kattunge påriktigt, till henne, på hemgång!! sen myste vi och spelade spel resten av kvällen. en himla fin jul, mycket nöjd.
lördag - jojjo kom å hämtade oss också åkte iväg till ockelbo för lite mer julfirande hemma hos mam. jeff å david mötte oss där. å brorosorna såklart! lite julfika, julklappar å mys. sen åkte vi förbi graven och tände lite ljus. skjutsade jojjo till tåget för hon skulle åka till fjällen en sväng. åkte förbi mackelito å bebis med en liten julklapp också! en koppkaffe å en öl hos rassekompis. sen åkte vi hem, lagade mat å drack vin. en alldeles lagom, fin å mysig juldag.
söndag - finväder! packade mig in till sandviken, hämtade jeffa å linnea och drog till isen. en sparktur på sjön vart det! gick mycket bättre än förra året, men det är jobbigare än man tänker? lite julklappsöppning, fika och solnedgång fick det bli. mycket mysigt!! sen så var julhelgen över, å helgen med för den delen. det gick alldeles för fort. men har varit himla bra.

lycka är att ha dom


du kan inte förstå men du kan försöka

måndag - dagen var kommen. var ju förberedd på operation ingrepp, massa sprutor å panik. jag skulle säga att trots en del omständigheter gick det himla bra. hon som skickade dit oss hade sagt att dom skulle leta på staven med ett ultraljud? sen få några sprutor som bedövning? sen operera ut den? jag hade fick nå lugnande innan, vart lite tung i huvudet men annars skulle jag inte säga att dom gav något`? men sen gick ingreppet till ungefär som vanligt skulle jag säga. dom skärde upp armen lite försökte och försökte få ut den med lyckades inte. fick hämta hjälp. gick inte ändå. slapp få spruta för den la dom bara i såret efter att dom skurit upp? jätte bra ju? jag hade en del panik iallafall. slutade med att hon sa att jag skulle få komma tillbaka å sövas och operera ut den ordentligt. MEN DÅ SA JAG NEJ. UT MED DEN JÄVELN. och en stund senare så fick dom ut den. tack å jävla lov. egentligen hade jag nog velat det från början, få sövas å få det gjort bara. men får panik på det här väntandes och inte veta som jag gått runt i nu. nu är det över iallafall. himlans skönt. å min fina pojkvän är himlans bra. åkte å käkade max efteråt. sen stannade vi en sväng i valbo å shoppade lite till köket. jeffa kom förbi. saknat henne!! vi käkade å hade trevligt. 
tisdag - jobbade östersund. 
onsdag - drog igenom valbo med jeffa, nu är nog julen klar.
tosdag - jobbade östersund
fredag - jobbade östersund. kom hem på natten, lyssnade när rasse spelade lite, duschade och la mig i sängen. kl va ungefär 02 när det bankade på dörren. va i helvete? tvingade upp rasse, smög mig till fönstret för att se vem det är, jennifers bil? trodde hon blivit utelåst och behövde nyckel eller något. öppnar dörren och hon ser så himla lurig ut,säger ingenting. fattade ingenting, skrattar du eller gråter du? SÅ STÅR HON DÄR. MIN ÄLSKADE SAKNADE LILLA JÄVLA IDIOT. JOJJS ÄR HEMMA!!!!! skrek och grät. fy va fint. vi öppnade en flaska vin och pratade lite. äntligen är hon hemma.
lördag - mindre taggad på att kliva upp för att jobba ett extrapass, menmen. det gick väldigt bra iallafall.
söndag - åkte iväg till årsunda och firade lite jul. fika. julklappar. julmat. och ja, igen, jojjis är hemma.

en del är bakom men allt finns framåt

måndag - jobbade ÖREBRO. kom hem å städade å duschade å gjorde mat tills pojkvän kom hem. himla dutti. tog powernap på pojkvän sen. å så fixade vi lite med köket. det är liksom nära klart bara man tar tag i småfixet nu.
tisdag - städade klart det jag påbörjat igår. bakade en kaka i ledigheten. gjorde en maträtt från tiktok, hehe. hälsade på jenny. vi tog en promme i 18minus? trodde jag skulle frysa satan men hade klätt på mig så himlans bra så det va VAMRMt? och pojkvän löste kuben! tillslut!! 
onsdag - rev tag i att packa upp massa i köket, och insåg att gud jag orkar inte med. så ungefär en halvtimme senare va jag dödssjuk. haaappp. en promme i 18minus var kanske inte toppen.
torsdag - fortsatt sjuk. snoret rann som vatten, ögonen med. spelade xbox med pojkvän när han kom från jobbet. va nog det enda jag gjorde den dagen. 
fredag - tacos, film å fredagsmys. 
lördag - skulle baka pepparkakahus tävling med jeff å david. men så är jag ju sjuk, piss. inte corona iallafall! det var skönt. var iväg ut å spanade gran iaallafall. och fick med en väldigt fin hem.
söndag - skulle iväg på adventsfika i årsunda. men avstod eftersom jag varit sjuk, men börjar bli bättre nu iallafall! tredje ljuset tänt och granen klädd! det närmar sig juuul!

love


och dagarna fortsätter rulla

måndag - åkte till eddis efter jobbet. marris kom också, vi fick golunch såklart! stannade kvar å fick mat en omgång två och kikade på moan som hade konsert på kvällen. blockflöjt spelar hon, hon var superduktig. 
tisdag & onsdag & torsdag - jobbade östersund. och pojkvän kom tillslut hem från danmark och utbildning. 
fredag - leeeedig. sov utan klockan, duschade, och stack iväg till valbo med mackelito å bebis. sen tvättade jag å pojkvän min gräääsligt skitiga bil, gjorde pizza å kramades i soffan. fint å ha han hemma. 
lördag - ett extrapass till östersund, i julens paketkaos. 
söndag -en bakis pojkvän är en lugn och kramig pojkvän, det är alltid fint. vi åkte till ockelbo och mamma också. firade mig, i efterskott. fick mat å fina paket, rasse med. sen åkte vi hem och la oss på soffan. 

RSS 2.0