Vi gör det som ingen annan gör

jag har iallafall gjort allt det där jag tänkte på att göra i veckan. med sällskap av jojjan. känns lite bra i hjärtat att mer eller mindre ha suttit fast i henne en vecka typ om hon nu åker tillbaka och bosätter sig på obestämd tid utomlands, uäahh. den ena träningverken har bytit av den andra, hela veckan. nästan sorgligt. haha. varje natt i sundsvall har glidit hur fint som hellst iallafallt. tror knappt det krånglat det minsta. himla skönt. drog en stockholmssväng i fredags med, som också gick himla bra!
 
idag lunchade vi och åkte till gävle för massa bus på leklandet med både stora och små kusinerna. tror alla barn var ganska nöjda. avslutade dagen hemma med linnea å davven. tacos, pyssel och filmmys. en vinmys, en filmdate eller en utgång har ju lockat lite. men känns skönt att jag stannade hemma, även om något annat också skulle ha varit kul. nu ska jag glo en till film med davven om jag ej somnar, hehe. 

guldstjärna till dig

söndag stack vi iväg till årsunda och firade tyra. paket och fika. tog fyrhjulingen på en sväng för å hämta pizza. skjutsade hem linnea och stack iväg på första natten till sundsvall. davven följde med, snäll han. idag har vi varit iväg till gävle och kört gocart? hemskt ju. jag vågar inte ens köra, känner mig bara rädd och väldigt ivägen. alla andra körde dubbelt så många varv som mig? tror det betyder att man påriktigt är kass. menmen.. hunnit med en promme och lite käk nu, snart dags att sticka iväg. 
veckans eventuella planer
tisdag - skjutas en del?
onsdag - middag hos mostern
torsdag- cross & fyrhjuling?
fredag & helg - linnealek!
det där blandat med promenad, mat och jobb. ska försöka hinna få undan tvätt och städning. men det blir vad det blir. hehe. 

- är ni med då? *knackknack* SPRING!

en vecka till stockholm är också överstökad, förutom en dag med punktering har det väl rullat på. hade även en lunchdate med emma nåndag. kortvecka va det ju med, himlans skönt. mindre skönt va att jag drog på mig aids lagom till fredag OCH MARKOOLIOKRYSSNING?  
kryssningen var iallafall bra. faktiskt väldigt bra, tycker jag. kollat på prinsen. delat ut guldstjärnor. vakter har misslyckat visat oss vägen hem. har knackat på en del dörrar.. och sprungit. klättrat över toaletter. hetat lisa och hedesunda finns inte. vid tio kastade vi oss i säng, precis som det ska va. bussresan hem, var mindre rolig. 

jag var nära, jag var där

här hinner jag inte med. förra sundsvallsveckan va jag å davven å gick ett par svängar i kungsberg. hälsade på hos marcus och shake för fika. va till söderhamn å kikade på båt. va tillbaka till söderhamn och köpte båt. krånglade som tusan med att dra av båten på hemmaplan. sov fredan hos bestie. lördan spelade jag spel och drack en del öl med fina människor och söndan stack vi iväg till jädraås.. åkte fyrhjuling, cross och letade guld. picknick och pizza å! 

Även om det regnar svagt så är du värd varenda solsken

i fredags sällskapade marcus mig i lastbilen till stockholm. himla trevligt! lördag hängde jag med linnea. pyssel, pannkakor och bio. har inte riktigt bestämt mig för om det är skönt eller tråkigt att jag stannade hemma från gårdagens festligheter och vinfrågor? nu har linnea åkt hem, jag har sovit en sväng. ska ta en promme och vänta hem david för lite käk, sen sticka första natten till sundsvall. 

RSS 2.0