jävla mygghelveten!

fan va jag hatar att verkligen inte kunna sova, är så jävla trött på den skiten. även att jag dödade mygg på mygg i natt, och de blev bara fler och fler, FAN skoja inte irriterad jag va. LOVAR att blir de lika i natt så sover ja i badrummet!!

skola är verkligen de sista ja känner för just nu, skulle göra mycke för sommarlov.. men de är bara att hålla ut, sista hela veckán nu.. kom i gen. vi har nå temaskit så har bara lektioner halva dagen.. första halvan har ja LIVSÅSKÅDNING med bosse... FAN va ja borde va störd osm person som hamnat där. fyfan! efter skolan följde jag iaf med emma hem, vi drog till edwina med fem bussen, och sen åkte vi runt åmot med nästa, och de e fan inte varie dag de eller ;) haha.. vi va och kollade på massa folk som spelade brännboll i gäveränge och sen va vi till näsbacken för micke&petter skulle grilla och FAN VA MYGG! ikväll ska ja sova tidigt, jävligt tidigt, riktigt tidigt!

hoppas det någongång kan bli samma,
eller kanske bättre.. iaf ganska lika.
31/5

hej duktig tjej

sov skapligt länge i dag, hur skönt som hellst. hade kunna sovit längre men va duktig och gick upp endå. har bara gjort riktigt riktigt vettiga grejer i dag tror ja.. har tvättat typ tre tvättmaskiner, jag vet inet hur många gånger jag har dammsugit mitt rum, och jag har dammat så här allting, + fixaat fönstrena & så har jag möbblerat om.. de blev inte så jävla bra men orkar inte ändra tbx. en kladdkaka har jag gjort också, fast jag håller på nervar i hop för alla fittiga jävla äckel mygg. mamma kommer nog hem om ett tag, för hon sov tydligen borta. och jag drar nog ut och kollar på match med anna & edwina :)

du försvinner mer och mer,
men står jag kvar, eller är det faktist jag som går?

30/5


en dag.. ska jag ta över

jag går mellan depp&hyper just nu. skulle kunna ta livet av mig bara för att.
tänker på miljoner skit ja inte vet vad jag ska göra med, vad jag tycker om de, och hur de verkligen är. jag är trött på livet och verkligheten. jag vill leva, prova på, äventyra medans jag har chansen. man lever bara en gång right? varie sekund är förfan dyrbar. jag vill göra allt som går mellan himmel åh jord. samtidigt som jag e så jävla trött på allt och bara vill ligga i sängen och tycka synd om mig själv resten av livet.  jag kan göra allt, men jag gör inget.

vet inte vad jag ska göra,
finns de något att göra?

29/5

sängen är min bästavän

igår efter skolan drog jag hem och sen gick jag till emma.. ( sprang där grävlingarna bor ) hon fixade sig&käka sen åkte vi till didde. lan som fan där, sen drog vi förbi nån stuga i skogen där de va folk. i dag har ja inte gjort mer en sovit och surat. i kväll hade jag hoppats på crusing i sandviken men så klart sket de sig. äckelkarin är inte på bra humör i dag. inte ens bara till lina fick jag dra, men de blir ju kul här hemma. säng åh musik hela dagen/kvällen/natten. wohoo!

jag VET att jag gjort fel & står för de,
men du överdriver som vanligt.
29/5

det kommer alltid att finnas där

flög upp i morse vid sex tiden och trodde att jag sovit över.. men märkte att de inte alls va så, så jag la mig så klart i gen... och vaknade av DAMP rigning vid 10 tiden.. heh :D.. kom till skolan vid tolvtiden, ( första lektionen ja skulle hinna med då ) hade lite slapp NO, och efter de SO kollade skit avatar i biosalen sen sluta vi. gick till rikko och åkte med han på hans MOPPE hem. käkade och sen har ja spelat kort med rikko&karin hela kvällen typ, ganska trevligt faktist :)

vad ska jag göra,
borde jag göra något?
27/5



fridas låt till niklas finns ute på youtube & att köpa på skiva nu. så UNDERBART bra, tjejen e helt klart grym! man ryser av att lyssna, allas saknad till dig e så stor niklas.

överallt och ingenstans

började dagen med en översovning, inte så farlig men iaf. drog till skolfan och va med på ALLA lektioner, sen va spanskan inställd så slutade vid ett tiden. tog kvart i två bussen hem, va hemma ett tag sen åkte ja fram med mamam vid tre. åkte till sandviken då, va med fillan på stan och kolla runtlite först, sen gick jag hem till sandra. vi tog sex bussen till ockelbo och drog till ug och lyssnade på frida som sjöng, hon är ju bara så sjukt jävla bra!! de är fan sjukt. efter vi varit där och lodat runt ett tag så drog sandra med bussen hem och jag till knallen. vi lekte liet med kort och kollade på nå skit, sen hämta mamma mig. hemma nu och har tråkigt, blir dusch och film skit. skola i morgon, ska hålla ut, snart äre slut!

jag funderar på saker,
som jag inte skulle ha en tanke på förut.

26/5


" mamma betalar" !

joru, tog bussen från sandviken i morse, satt i skolan ett tag sen blev de buss upp till ulvsta för orientering hade ju fasktist frulfsdag.... jag&edwina&didde&jocke tog en karta och satte fart. vi fick tre kontroller och sen va vi borta. ( vi tog dom säkert inte ens rätt ) vi gick seriöst genom skog, leriga stigar, hyggen,vatten allt! flera mil med sån skit. tills vi slutligen hittade ut till en grusvägen, VÄGEN VID RÖNNÅSEN! duktiga........ fan va rätt vi va. så blöt och lack gick vi vägen tills vi va där vi började. visade upp oss och drog. mamma hämtade mig och jag skulle få åka hem tills vi började efter tolv.. men, jag va fan inte sugen på skola och haha... inte mamma heller! :D efter mycke om och men så drog vi till valbo, först käkade vi donken, sen handlade vi lite här&var och slutade med en glass innan vi drog hem. sen har ja inte gjort mer en kollat deserata hela kvällen, måste ju komma i kapp sandra! iaf + på karin för dagen! :)

det kändes även om de inte märks,
och de kommer bara göra det svårare.

25/5

sandra&katrine goes cutisar!

joruu, vaknade och hade ont i huve i morse tänkte skita i skolan.. men duktig som jag e drog jag mig upp och fram till helvetet! efter jag genom lidit de så kom sandra och vi drog hem, emma kom också. käkade och greja sen tog vi sex bussen fram, gick till micke, maria följde också med. vi han inte mer en komma in där så började vi städa. STORSTÄDAT där förfan! plockat pantskit, grejer, tvätt, bäddat, dammsugit, torkat & till åh med diskat! efter det drog vi till ug en sväng där vart vi inte länge. gick tbx till micke, köpte med oss en pizza på vägen! chillade hos micke ett tag sen drog jag & sandra oss till bussen. när vi kom hem hit drog vi på oss en varsin söt liten klänning och sprang runt och va ballerinor, skoja inte snygg va var! dom som inte sprang förbi utanför fönstret gick miste om något vackert! HAHAHAHHA, sen gjorde sandra sin jävla kyckling like always och nu blir de desperata hemafruar, fast på engelska och sova! skola i morgon..

jag vill inte komma länge bort,
men vet inte vad jag ska göra när du stöter bort mig.
24/5



kvävde&svalde min irritation :)

mamma är sur, men jag skiter i henne idag, undrar ja va ja fick de bra humöret i från? :) aja, bra de iaf annars hade de varit krig har ja en känsla av. iaf så surar hon över att jag inte kom hem i går, för att hon inte hämtade mig, men iaf är det mitt fel. idiot.. hon ringde alltså åh väckte mig med sitt damp och hämtade mig då, vid nio tiden sen lämnade hon av mig hemma och sen vet ja inte vart dom tog vägen. jag tog iaf lite kladdkaka kolla datan sen somna jag. vaknade vid 5-6 av telefon, miljoner sms förfan O.o.. hanna tog iaf sin räser hit. vi drog ut på en sväng, sen va hon i väg med mathias då körde dom på en grävling här på ulvsta vägen, FAN nu vågar ju inte jag gå fram eller till emma eller bara ut åh gå längre, KUL. sen kom hon iaf tbx ett tag tills hon nu för en liten stund sen drog hem. för mig blir de dusch, lite oboy sen drar ja igång en film. GODNATT

du är för bra för att ha fel,
så jag får felen, betyder de att jag är dålig?
23/5

till sist, till slut, eller aldrig.

inte uppdaterat på några dagar, vet inte barför men de e skitsamma. skolan suger och vädret går upp åh ner dagarna in och ut. idag har de varit lite folk här och grattat stefan som fyllder 6år för ett tag sen. proppat i mig fika som en liten gris. har sovit en stund, sen deppat i hop och trökat sönder mig själv. nu börjar jag piggna till och drar kanske fram om ett tag. h-hejhejhej hhhhhej då!

vad ska jag göra & vad ska jag inte göra
jag tröttnar ut på allt och inget.

22/5

a moment that is mine.


hel mysko dröm i natt, allt möjlgt konstig i den. jag konfemerade mig, jag va på nå utmaning skit, sprang runt i ockelbo, ica va helt konstigt, jag bodde i skolan och massa mer ja inte kommer i håg nu.  allt va bara stört typ. näe fyfan!

idag har de inte hänt ett skit. imorgon får ja pengar ( hoppas ja ) då ska jag köpa hårfärg! har ja tänk iaf, men de kommer säkert inte bli av. jag är irriterad, jag vill ha mer pengar.fan bortskämt de låter men..  jag menar jag får 500kr i månaden + att mamma fyller på telefon, visst de e bra. men vafan för de..... ska jag då..
..köpa smink
..kläder
..hårfärg & sånt
..om ja åker buss/tåg ngnstans (inte just nu då efter som ja ahr kort)
.. om jag käkar ute typ me kompisar
.. godis åh sånt skit
OCH de går ju faan inte runt. hmm.. iaf så ska jag fan göra kladdkaka nu, men vet inte. känner mig så jävla tjock av att göra kladdkakior som jag smäller i mig hela tiden.. får se hur de blir med det. annars blir de vell bara förtsätta göra INGENTING och sen slutligen tv&sova. GODNATT (mp)

jag fastnar i tankarna,
synd att dom är bättre en verkligheten.
19/5

i have cute kitttiees. Adolf den höjdrädde, Dampen, Failed, Skabben, Blå öga ( skabbis två ) !!

sov hos sandra i går, ja de gjorde jag. åkte buss med fillan i morse till skolan, ja de gjorde jag. gick på alla lektioner hela dan, ja de gjorde jag. hahahha ne men seriöst. har varit ganska soft, men jag hatar faktist teknik de suger, efter den så satt jag nere vid lilla sjöbacken och stekte med hanna&izabelle söta brudar. efter skolhelvete köpte jag och emma chips som faktist var äckliga som jag sedans sålde så emma tjänade 20spänn! vi kom hem åh fetta det till vårat ROSA MARATON... som vi inte han klart för emma skulle på träning, får fortsätta ngn annan dag. kom hem vid sex åh då kom tobias&stefan, skulle vara barnvakt åt dom ett tag och de gick fan ganska bra. nu e mamma hemma och dom sover, ( inte för gott ) . själv ska jag ta mig en dusch, sakna rosa filmen, hämta lite oboy, nörda data sen dra i gång en film och sova. har ja tur kommer emma hit ngn gång där i mellan allt också! :) lägger upp några bilder på katterna, klicka för större.

jag känner inte så, och jag vill inte så,
men de bara blir så.

18/5

LIVET LEKER & KATRINE STEKER!


FÖRRgår
dagens.
"du ska vara borta när jag vaknar"
GÅRdagens
"inte för att inmpa på dig, men du vet.. jag e batman"
DAGENS
"-de luktar vanilj... jaha men ja känner ingenting för ja har ont i huvet"
HAHHAHAHAH helt seriöst fan klockrena grejer iaf!!

skolan suger verkligen men de e inte mycke kvar nu. sommaren är här och solen lyser om dagarna, HUR JÄVLA SKÖNT ÄR INTE DE?!?!? jo, jag gillar't stenhårt! just nu sitter ja i sandviken hos sandra, blir åh sova här i natt, ska kolla desperata som fan, hon ligger ju före mig nu -.- TÖNTUNGE!! mormor ligger på sjukan stackarn, hoppas hon piggar på sig! :(

jag förstår fortförande inte,
och det skrämmer mig varie dag.
17/5


header



nu finns du aldrig mer.

drog till hanna i går kväll, vi gick fram ett tag och satt framme, hände inte mycke men iaf. hem sen, hade skit svårt åh sova osv. vid 11 i morse va vi i kyrkan, satte "urna" ? för cyna. sen va vi till mormor och fikade. sen hängde jag och johanna med till mångeln en sväng. mamma sover i forsbacka i natt så i am home alooone, och de e hur skönt som hellst! har städat mitt rum lite fint, haha :D. om ett tag kommer sandra och om en stund lina. då ska vi käka mackaroner, sen får vi se va som händer :) har ju sällskapet så sen skiter man i resten ;)

varför ska jag få in att du är borta,
när jag vet att du finns här.

15/5

two days whit sandriiiiii (:

det blev sandviken i onsdags. vi gjorde egentligen inte mycke, kollade film&serie skit skaplig mys :) torsdag låg vi åh drog oss och var allmänt sega hela dagen, vid sex tiden kanske vi var uppe, duschade & fixade. haha. och då SPRANG vi ner till enen för vi tänkte hinna med en buss som gick förbi barrsätra, men missade den så vi gick. va hem till jennifer en sväng och fick en söt liten anka av choklad, hihi :) men hon skulle i väg och vi skulle tbx så han inte mer en säga hej. va hem i kanske två minuter sen va vi ut och träffade fillan en sväng + mötte upp ahlex&alle, allihopa hängde med hem till sandra. vi bakade & kollade deperata & film. oskade som fan i natt också, faan hatar skiten, nu äre ju bara regnet kvar.. men de e inte så jävla kul de heller. lära dra hem med tvp bussen dag, så han inte mycke mer en vakna åh gå till bussen. anna åkte samma buss som mig, så vi satt vid ica åh prata ett tag innan mamma hämtade mig. hemma nu, har dammsugit och skulle vell göra nå mer -.- sen ska jag stoppa i mig nå käk, sen kör ja troligen i gång en film, blir bara hemma i kväll.  men du kan ju va social

jag känner mig fel,
men vet inte vad jag skulle kunna ändra.

14/5

en sorg&en saknad.

JA, förra inlägget ser helt fucked up ut, och NEJ jag hade inte skrivit det så! men datan dampar södner och allt blir skit konstigt i bland, aja de går ju typ åh tyda iaf. jag och hanna kollade lite filmer i går och i dag har vi inte hunnit med mycke mer en åh vaknat. hemma nu, ska duscha och städa mitt rum lite, sen så vet jag inte riktigt. men troligen blir de sandviken eller så kommer sandra hit.

och i dag vid ett om jag inte har helt fel hölls begravningen för niklas. jag hade velat vara där, men va inte säker på att jag platsade. de hade iaf varit en fin begravning och det förstår jag. du är värd det bästa min vän, jag kan fortförande inte förstå att du lämnat oss och vår värld. har kollat filmerna på dig om och om i gen några gånger, dom är så fina, du är så fin. jag vet att du har de bra, både där uppe&här nere.<3
på lördag ska vi sätta (?) för dig cyna, de kommer att bli fint. saknar dig<3


it goes around the world

hemsk Dag FÖR gamlingarna Jag Går föresten ... jodu! tank OM man skaft Idrott in morgonen, Med Tanke in SOM Att dom sprang 2 ½ en hittade ETT lik i vattnet, ah rullatorn stog sött breve. hade dock fan integ varit sa mys ELR! Sen sa ramlade en stackars gubbe in torget SOM hade dock blödit SOM Bara i jag den! JAG tyckte integ de va bra AV gud Att tröttna ur In gammlingaer i Dag .. stackars folk! ihop iaf lite märker jag saken OCH akte hem till mormor. HON va Pigg faktist tycker ja, Med Ville Sluta Hoppa Högt pillrena, (anti depp skit) haha fan söt HON Känner jag mig sminkad iaf! :) & ja jag har ny header, och de ser fan inte så jävla bra ut, men jag va trött på den gammla skiten så lära dra i hop nå nytt herk lite snabbt!

missade iaf bussen åh skit i morse, men är ju lite små hängig satt. mamma väckte mig vid elva-tolv tiden en sväng sen somnade jag om. så har inte gjort mer i dag en sovit och nördat data. om ett tag drar jag i väg till hanna, häääärligt. sen vet ja inte vad som händer menmen :)


det går upp och ner,
och jag vet inte vad jag tycker.
11/5


jo visst fan lever man


jag är rädd för mig själv. aldrig kännt så här

vet inte när jag vaknade, men låg kvar i sängen ett bra tag. drog ner till micke sen, kollat massa film och bara tagit de lugnt!! mamma hämtade mig vid sju tiden, då åkte jag hem. gjorde kladdkaka sen kom hanna hit en sväng, hon hade tagit sin räser hit ;) ((MOPPEN)) vi myste lite med katterna och prata :) nu ska jag duscha, och sen slå i gång en film och sova. funderar på att hoppa skolan i morgon, mår fan inge bra. men tror jag drar mig dit iallafall.

jag vet inte, kan inte förstå, de va så sjukt. bara försvann, helt borta, omedveten om vad som hände. hade det hänt? hur kan de vara så, va de verkligen så? hjälp mig från det, kan de hända i gen? snälla låt de inte hända, de va hemskt. ja, bara så jävla overkligt.

vill förstå, men kan inte förstå.
vad hände, va kommer hände?
9/5

crusing i kväll :)

sandra sov till typ halv ett i dag, trodde jag skulel gå under när jag märkte det! shiiiiit, tjejen kan ju faktrist sova!!!!!!! :D.. vi gjorde mat, hon sin äckliga soppa och jag gjorde mackaroneer. sen bara tog vi de lugnt, för de är kanske hur skönt som hellst. sen så hämtade mamma mig, va hem och duschade, sen skjutsade hon tillbaka mig, tobias&stefan hängde med upp en sväng medans mamma handlade. dom tyckte de va fränt häär :D. haha. ajaa, dom har åkt nu. jag gör ingenting, men åker till gävle med hanna ikväll :) sen blir de att sova hemma -.- för sur mamma tycker jag sovit borta för länge, riktigt tråkig hon :( men åker hit i morgon i gen.

jag ramlar inte tillbaka,
jag leker bara lite.

8/5

praktiken är över, sorgligt men sant.

idag är de fredag och de va SISTA dagen på praktiken, de ska bli SKÖNT åh slippa disken men jag kommer seriöst sakna dom sköna negrarna, haha så jävla härliga seriöst. och de ahr ju faktist vatrit hur härligt som hellst att dom är jätte glada&trevliga och hela tiden kommer åh trycker i oss läsk&mat&klubbor och allt som finns åh få i sig.. och tiderna om dagarna, ja, HELTKLART något ja kommer sakna! börjar föresten skolan med prov på måndag.. heh -.-

aja, hem efter praktiken HEM TILL LÄÄGENHETEN, va här ett tag sen tog jag och sandra en buss till sandviken IGEN, duschade och sandra käkade ( hon får ju inte lika mycke mat som jag om dagarna ) tog sen en buss tillbaka och nu sitter vi här. snaaart drar vi i gång någon film, massa mys :) & sover alltså hos micke, där JAG upprepar JAG bor just nu ;)

vad har ni blivit,
inbillar jag mig, eller kommer det bli mer..

7/5

JAG HAR LÄGENHET TILLS SÖNDAG!!!!!

MIKAEL MALMGREN han gjorde min dag, och så JÄVLA bra också!! satt iaf och vänta på bussen till praktiken, så kommer micke dit och väntar på sin buss ( han så på nå skit, blir borta till söndag ) så drar han upp nycklarna och säger typ här. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag tror fan jag fick överdos av lycka, så jväla grym pojkjävel!! snällaste som finns, så jävla bra :)

fortsatte iaf in till sandviken, drog till donken och åt en glass innan vi gick till american.. började diska, va typ inge disk alls i dag. sen fick vi en pizza, drog ut skapligt på lunchen i dag. efter va de inte heller så mycke disk och vo fick sluta vid två! så drog hem tidigt, han med vanliga bussen hem. hjälpte mamma åh städa lite.. sen åkte jag fram, sandra hade städat lite i mickes lägenhet haha. vi drog fram till ica och köpte lite käk, sen drog vi till ug men vart inte där länge. så snart vi kom hem så gjorde vi käk, sandra åt ÄCKELsoppa och jag gjorde MUMSIGAnudlar. nu sitter vi och bara har de hur najs som hellst. snart blir de vell ngn film och sova. sista dagen på praktiken i morgon, skönt men trkigt också faktist..  sandra har föresten idiot förklarat mig två gånger. men annars.. ASGRYM dag, typ allt har blivit så jävla bra :)

vad tror du att du är?
för mig sjunker du, och de är mycke!
6/5


LESS PÅ ALLT! irriterande jävlaa dag.


dan va nästan hur bra som hellst i början. vaknade hos micke såklart, sovit hur bra som hellst för hans säng är superskön! drog till bussen och allt va frid och fröjd. sen satt ja åh vänta på edwina en halvtimme seen drog vi till praktiken. har som alla andra dagar typ diskat. åkte hem tidigare för jag hade utveckligssamtal. gick faktist ganska bra, endå hatar jag de här nu. mamma åkte till britt så ja gick hem därifrån. har sovit en halvtimme kanske och vaknade gladare men de gick snabt ner. allt har varit irriterande hela tiden, jävla skitdag. och som ett + på de så hittade jag nyss en katt halv dö förfan. typ strypt sig själv, men levande nu iaf tur de!

varför ska jag ta allt ifrån dig,
när jag faktist inte gjort ett skit.
5/5

i sandviken, med hanna, hos micke

nedu.. de e inte varie dag man e gift eller. fast blev skild i dag, sånt som händer..  sitter iaf hemma hos micke nu, ska sova här så jag får skön sovmorgon i morgoooon. han e inte hemma, så jag ahr lägenehten själv. OCH HUR JÖVLA SKÖNT ÄR INTE DE?!

praktiken går iaf bra. i dag har vi gjort mer en BARA diskat, har faktistr skärt lite grönsaker också.. heh. fick sluta tre i dag med, så tog bussfanhem. va hem åh packade lite sen buss till hanna. va hos henne ett litet tag sen gick vi fram, hon käkade kebab och sen har vi varit hem till matihas också. aja, nu taggar vi ny dag.. kanske blir gävle med hanna efter praktikeeen annars vet jag inte. men de va skönt åh vara med bästa i dag iaf :)

jag vill göra mig av med allt,
men vet inte hur.
4/5


jag är faktist ganska klockren i dag :)

hur skönt va de inte att få sova lite längre an vanligt i dag då :)? mamma skjutsade iaf fram oss till nio kanske, va upp till skolan åh lämna nå papper. har utveckligssamtal på onsdag.. hur kändes de då? hej död occh begravning typ. praktiken va faktist skapligt okej. FAST vi bara diskade & FAST de va me negrar. har aldrig haft så kul med såna faktist tror ja. riktigt grymma killar ;).. haha. slutade vid tre, tog buss till ockelbo va där ett tag sen tilllbaka till sandviken. sover hos sandra i natt så kan jag ju sova typ ennu längre! hur skönt som hellst faktist. våfflor med glass har vi käkat också, mätt som ett as fortförande. snart blir de sängen. godnatt.
jag vill inte och jag vet inte,
snälla vill precis som då.
3/5

helgen.

söta bilder sen sista :) haha, grym den när jag försöker stå på händer, men misslyckas.

fredan var helt okej. lovade mig själv åh se en eld och de gjorde jag ååh :), var hos micke iaf, lite folk där. va till moby en snabbis och knallen ett tag. sov hos micke sen, dan efter vakna vi av en jävla kärring som höll in ringklockan tills micke seriöst öppnade dörren, fyfan haha sur hon va! tydligen någon som haft sönder dragkroken på hennes bil när ingen fick vara kvar inne... aja klockjäveln lät som fan iaf, trodde de va nå larm och att de brann eller nå :o tog iaf en buss till sandviken och gjorde egetnligen ingenting.. åkte tillbaka till ockelbo på kvällen, va hos micke ett tag sen GICK vi hem, när vi va typ 500m hemifrån kommer nicko och hämtar oss -.- så drog fram med dom en sväng.

idag har vi vaknat, åkt fram, käka pizza, sen kollade på konser, frida sjunger så jäävla bra!  efter de hamna vi på ica ett tag sen gick vi till maria. mamma hämtade mig där och nu är jag hemma. kanske blir ut åh gå med emma om ett tag, om inte så blir de film, dusch och sova. i morgon väntar praktik i sandviken på american pizza place, haha :D

som om du gör hur du vill,
och jag spelar ingen roll?

2/5

RSS 2.0