psyko dreams go to hell

sov över idag, stressade som fan. och när jag kom till skolan så hade vi hemuppgift. HÄHÄ. jag å jojjan tänkte åka å hälsa på bebis idag, men det gick ej. å jag känner verkligen inte för att vara ensam idag. så nu har jag skrivit till alla jag känner inom sandviken tror jag (även om det inte är så många) anna ska iallafall komma hit och dricka TE med mig sen. tur de. ska tvinga med henne ut på en prommis också. hejdå :) 

you can't count them all

jaråaaa! då var veckans förmiddag praktik över. övervägde länge tanken om pn när jag kom hem, som jag älskar dom! men bestämde mig för att vara vaken och sova inatt. har alltså städat som tusan, fixat disk och tvätt. sen drog jag en skön promenix!:) klockan är inte ens åtta och det är mörkt ute, kallt som fan inne och vinter kyla ute. HEJ HÖST HORA, nej du är inte välkommen.
 

som jag älskar dig, min prins.

 

vem kan glömma att stjärnor någon gång blir stenar?

david är på jobbet, han jobbar dubbel em+natt och jag har fm, haha. skit drygt! menmen. har varit till sandra å alle å BEBIS! hur mysigt som helst, såklart. fick mat också, gulliga. ska sova nu så jag orkar kliva upp imorgon, 5.20 ska jag va vid vägen! längtar till helgen, kommmer bli super.
 

tyra, världens finaste kusin bebis♡

 

i am falling to pieces.

woa. var till skolan och hämta lite saker i morse, sen iväg till praktiken. tillbaka på sandvik igen! lossa nå jävla krångel skit, hämtade nya bilar och det var typ allt vi gjort idag. gick till jennifer å lekte med henne och mode och sen har vi varit iväg till årsunda. VÄRLDENS FINASTE JÄVLA BEBIS. kom hem för ett tag sen, är promenad sugen men det regnar och är mörkt, så ne. 
 

det är inte någonstans okej.

vaknade med bra humör igår, sen ba slog de till och hela dagen kändes skit as hell. ryckte la upp mig lite, åkte med anna å hanna till ockelbo. behövde en fylla så införskaffade oss lite alkohol. hade det trevligt.vine'a som fan, men apphoran funka ej. va förbi min prinssesa idag, zina. alltid lika underbart. ska plugga lite sen mysa oth med prins. praktik imorgon, taggad till tusen. inte. 
 
 

medvind eller motvind. storm eller solsken. i alla väder, med dig.

 

det var vad du sa

hej  typ. lina kom en sväng till efter vår donken middag, så fick spendera lite mer tid med  henne, ååå det lär man ju ta vara på nu, innan hon ska dra.. till norge. idag va jag till skolan å hämta en bok och fixa nå papper, sen gick jag hem å sov. jag å prins har käkat tacos å myst till tusen. ska strax skjutsa jojjan, sen ska jag sova. HAR FÖRESTEN FÅTT BEBIS IDAG, ännu en kusin har kommit till världen. tyra ♥

too much history to just walk away

drog en promenix med jennifer igår, sen tvättade jag och städade undan gamla saker hemifrån mamma. är skit trött idag, jopa. men LINA HAR KLARAT KÖRKORTET! jätte grattis. hon kommer hit senare å vi ska käka donken, haha. innan de ska jag dra mig ut på en promenix och fixa en tvätt maskin. har en lektion imorgon, sen är det heeelg. underbart, ska sova som ett as
 

i can always count with you

låter skit töntigt. men tycker skiten är jätte jobbigt, nära panik nästan. men ja. det gick faktiskt rätt bra att köra lastbil idag. bättre än dom två senaste gångerna innan sommaren.. jaja. prins är å åker cross. jag funderar på att dra mig ut på promenix eller krypa ner framför film. får se hur de blir!
 
 
 
 
 
 
 

wierdo. miss the missing. missing to miss.

ockelbo igår alltså. va förbi hos lina en sväng, det var trevligt att få träffa henne! jag å hanna bokade studentkryssningen igår, det kommer nog att bli bra de där tror jag. skulle backa med lastbil och släp idag, men jag hann typ inte..tur dää? börjar tolv imorgon, ska ut och köra lastbil då. hur taggad? typ, MINUS NOLL. finns inge vatten i lägenheten idag btw, känns vell sådär. heh. men ja, älskar prinsen ♥
 

sakna älska sakna älska älska sakna


your smile is so bright

markoolio var grym i lördags, vela bara få det ur mig. helgen var rätt så bra ok så där ja. har kört helvetes truck å fuckat hela jävla dagen, hahahahahhahahah typ. men nu har jag äntligen de där satans truck kortet också! har varit till mamma en sväng, och nu ska jag dra mig hem till hanna. bestie ♥

Sanningen är allt när allt kommer omkring

igår morse vart min lilla lila älskade bil alltså såld, till hippies. blandade känslor skulle man kunna säga! kommer sakna den men skönt att ha fått iväg den. Införskaffade oss massa gotta å myste till film, Anna och Emma var också här. har nyss duschat, ska fixa lite, käka, sen dra oss mot Markoolio! ikväll firas det med lite vin!



vad man behöver och vad man vill ha, är inte samma sak

igår efterskolan följde jag med sandra å bebis(!!!) till maria en sväng å hälsade på. sen var vi iväg till garage också, trevligt å få spendera lite tid med henne. idag har vi varit iväg å besiktigat den lilla lila, så nu ska den bort. ska iväg till gävle snart å fixa lite. är ledig imorgon, grymt skönt. å taggar tusen till lördag å min fina markoolio!!
 

du är det finaste han har

spenderat typ hela måndag och tisdag med att köra truck. så trött på det nu, men lär ju göra dom där jävla timmarna. emmis kom hit i måndags å sov här två nätter. va iväg till gävle å hjälpte anna å köra hem en bil i tisdags, kände mig mäktig. såg btw, jönssonligan gubben i skolan igår. häfigt!!
 

The girl of My dream

åkte till ocklebo i fredag. hade mys picknick med Anna å Emma vid sjöbacken å sen spenderade vi resten av kvällen hos Edwina. lekte lite med fina Moa på lördan sen drog jag till Emma å käkade fin mat! va till Hanna på kvällen å drack lite vin, va iväg på nån inte allt för rolig ocklebo fest sen sov jag hos henne :) 

some love is all you need

var alltså i skolan halv timme imorse. skulle på matte vid två, försökte faktiskt, men tog oss ej dit. kollade lite oth med min pojke. sen drog jag till edwina med anna! eddis har btw också skaffat sig körkort nu, SUPER GRATTIS! nu ska jag sova, har en lektion imorgon, sen väntar en toppen helg med vänner!:)
 
 

in the end of the day

började halv ett och slutade vid två. jora, ok. jag å david gjorde ett försök med att tona om bilen vilket resulterade i att vi gjorde slut. narå, men ja. behöver köpa ny toning iallafall. vi käkade lite och sen sov han en sväng innan jobbet. hade två som skulle med på prommme, men vart aldrig nå? pratar med min fina vän hanna i luren nu, sen blir de sovaaa. 
 

hard working in skola

Anna : Tänkte ta en rökpaus vi
Uffe : ja ska ni gå å fika eller va sa ni?
-nä, vi tänkte röka bara
-ja men ska ni inte ta en liten fikarast då?
-ja, okej
-ja, va ska ni ha då, 20min, halvtimme?

jahaja tack :)


verklighetens filosofi

blev lite sena idag så jag å Anna vågade oss inte riktigt in på första matte lektionen. drog till högbo å myste tills vi började halv ett istället. älskade Markoolio kommer till Sandviken nästa helg, LYCKLIG! har insett att jag är skapligt fattig å utgifterna regnar över mig atm. skulle inte skada om jag fick mina andra pengar snart. är trött på att ha aids i hela ansiktet förresten. slutar fem, är icke van med det och vet ej om jag orkar faktiskt. ska hälsa på Edwina å emma med anna ikväll, mysigt.

vill byta ut mig själv i mitt just nu ögonblick till ett dricka öl ögonblick. NU


det kommer aldrig dö ut, det kommer aldrig vara över för mig


lina jonsson, min egna bus ♥


 
 
ååååå, jag blir nästan helt jävla galen när jag tänker på dig. på oss. på äventyr. när jag känner för att gå sandviken runt och upp å ner, då tänker jag på dig. när jag känner för att helt galet bara göra någotning, då tänker jag på dig. har låtar som näst intill skriker ut ditt namn. kommer ihåg hur vi brukade sitta inne å bara döda tid i flera dagar, men ändå haft roligt. hur vi kunde sätta oss själva å dricka vin men tillslut alltid hamna på nå trevligt ställe å avsluta kvällen skit bra. hur vi alltid tog dom här "har varit full men är nu nästan nykter" promenaderna när solen precis gått upp. hur vi flera dagar i veckan kunde åka in till valbo för att bara lalla runt. hur du varje dag var tvungen att planera vad vi skulle göra, men det sluta alltid på nå helt annat vis. vi var alltid så jävla spontana och vi hade alltid så jävla roligt. tror aldrig jag levt så mycket som jag gjorde tiderna med dig. vi har supit, vi har promenixat, vi har varit, överallt å ingenstans. 
 
vi har varit så jävla fulla, så jävla nyktra, så jävla glada, så jävla GALNA, tillsammans! skulle inte byta bort en dag vi gjort.kommer ihåg att vi brukade säga att sommaren var till för oss. för vi fastnade alltid ihop då. det spelar ingen roll att vi inte träffas som förut. för jag älskar dig alltid, då som nu 

you were never mine

drog igenom nån helt ovärd timme i skolan, beställde student mössa. å sen hem! har varit till peter idag som lagat den lilla lila, ska fixa en tid å besikta den nu. sen ska den iväg! sorgligt men sant, hähä. jag å prinsen gjorde tacos, skadat gott. sen gick jag till jojjan en sväng. hemma nu, trött. ska sova. är btw svin kallt ute
 
 

i can't hate you if you're not here

hjälpte mamma med flytten i fredags å lördags. så ja, nu skulle man kunna se det som att jag har tre hem eller inget alls. älskar fortfarande det faktum att jag har ny bil. har gjort typ ingenting hela dagen å nu har david stuckit till jobbet. väntar på att jojjan ska ringa så ska vi dra oss ut på en promenix. men känner jag henne rätt så får jag gå själv..  
 

RSS 2.0