spanien, mallorca -18

vi började alltihop med ett försenat flyg, å det med andra ord är ju mer öl. sen visade det sig att vi inte hann kissa, och det här är i topp av värsta situationerna i mitt liv. jag va så nära attt kissa på mig så jag vet inte om jag kommer att dricka arlandaöl i framtiden. låter kanske odramatiskt nu, men jävlar alltså. kom fram till hotellet som va helt okej, och fick bygga igen hål i taket för att skydda oss mot monster. sov någon timme, upp åtta på morgnen till linas ord - jag vill ha bärs. åååsåå började semestern! 
 
slush med vodka vart våran grej efter många om å men i försök att våga beställa drinkar. promenerade till stranden och drack några öl. fick en kompis i en bar, som bjöd på både shots och ja, bar. han va snäll, de va kul. ramlade också in på ett privateparty, i ett knullhus. fråga mig inte varför. sumerar det hela som lite coolt och ganska livrädd. det slutade iallafall bra, eller ja. att vi kom hem. 
 
hela veckan, eller.. våra fyra dagar vi hade där. levererade INTE sol. första dagen bara, å lite småsolstänk typ dom andra dagarna, om man hade tur. men vi får vara glad för det. levt mest på våran vodkaslush å pommes. det och varandra är ju ändå närmare 10 poäng oavsett. dock hade man ju inte tackat nej till solen. bättre lycka nästa gång? kort å gott, (efter en lång text?) bra resa. satt på flyget hem som lovat!

grekland, kreta - 18

dagen var kommen, linnea var supertaggad, vi med! kom fram till hotellet å serverades nattkäk, linnea tog en skål med torraflingor å jennifer en skål nutella, haha kontraster. fick dessutom våra band för allink, jag och linnea fick röda, resten genomskinliga. ja, man är väl helt enkelt ett barn. hotellet var super fint, rummen var riktigt fräscha och hade hjärtpoolen precis utanför balkongen. fanns tre pooler till, vattenruchkanor samt att hotellet låg på stranden. pizza å pannkakor att plocka bäst man vill varje fm å em, slush å glass hela dagarna. linnea var nöjd.
 
när halva veckan gått sa hon att vi skulle ha tråkigt, så inte dagarna gick så fort. haha, gos. hade hur bra väder som helst, fram till fredagen.. vart molnigt tre sista dagarna. men sett mysiga shower, solat, badat, spelat på maskiner, promenerat längst stranden och haft det bra i allmänhet. vi åkte hem sent söndag, efter att ha köat oss in till flygplatsen, köat fram till check in, köat fram till lämna bagage, köat genom säkerhetskontroll, köat in på planet, vart linneas "jag vill aldrig åka hem" ett, "jag tänker aldrig mer åka utomlands" sen somnade hon dirrp. jag tror vi alla har haft det himla fint, va nöjda och glada. 

Och river dom ned muren så börjar vi om från noll

det vart furuvik igår iallafall. kikade djuren, åkte karusell, käkade glass å myste omkring. va en apa som kissade på jennifer ganska direkt vi kom dit, lite kuul. å när vi åkte karusell skrek jag så jag dreglade på linnea, haha mysigt. stannade kvar på kvällen å kikade oskar linnros jag å jeff. marcus å hannah kom också, åå så åkte vi lite mera karuseller. 
 
idaag, myste bara under fm, tog en promenad å följde med jeff till högbo. sen hamnade vi visst i valbo. nu borde jag nog städa, men det tänker jag inte göra. vill mysa med någon, överväger ockelbo men vet inte om jag orkar det egentligen. kanske bara ska mysa ner i soffan till en film helt själv? knöljäveln är påväg tillbaka också, fan.

Got a feeling that I'm going under, But I know that I'll make it out alive

nu är jag ikapp med veckorna som uteblivit iallafall! bara utomlands å lite kamera bilder kvar, de kommer det med! jojjo hämtade ju mig från verkstan, vi käkade bagerifrukost. va förbi hos david när jag hade lämnat marcus vid lastbilen på em. sen till maria för tacos å mys, ååå så sällskapade hon sista natten! 
 
när jag vaknade till igår så kändes livet inge vidare så jag bestämde mig för att strunta i telefonen, livet å i att kliva upp. sov mig igenom i princip hela dagen och natten. kikat ett par filmer nu på morgon och käkade frukost med linnea. ska hoppa in i duschen nu, ta en promme. sen kanske sticka till furuvik med jeff å signe.

För vi har sett höga toppar, djupa dalar, mörka tunnlar Under ytan, genom hinder, vi har stått där det brinner.

måndag - fredag 
förutom jobbet så har jag egentligen inte gjort nånting under veckan, en promme på sin höjd. marcus har sällskapat. torsdag var jag förbi david efter jobbet å kikade hans nya lägga också!

lördag - va till maria med paket, käkade kakor å bullar. sen vidare till edwina, kramades med kidsen, käkade pizza å fixade i ordning för 25års fest! drog vidare dit och vart en nattpromenad hem. ett bad tog vi innan läggdags också!

söndag - hängde med edwina å kidsen hela dagen fram tills jag drog iväg till sundsvall. efter jobbet åkte jag tillbaka och myste ner mig hos moa. (bestämde att jag egentligen skulle göra det lördag, vart till å med lovad att sova länge å frukost på sängen.) 

 

måndag - gick upp å käkade frukost med ungarna, sen myste jag å emil kvar hemma medans edwina åkte iväg med moa till första dagen i skolan(!) så himla stor. när hon kom hem tog hon med sig emil till första dagen på dagis, galet. sov några timmar till, sen hängde med dom hela em, tog en promme med jenny i regnet, myste mat, gotta å film med edwina fram tills jobbet. 

 

Och när vardagen tär och vart vi än bär så är vi ett med vinden nuu

Måndag - spelade spel med linnea, tog promme, jobbade.
Tisdag - drog till stranden innan jobbet.
Onsdag - linnea fyllde år! smög in med frukost på sängen, letade paket, fika och kalasade, sen jobb. 
Torsdag - åkte till högbo och spelade minigolfen vi skjutit på, käkade lite glass, promenerade, badade, sen jobb. 

Fredag - promenerade med marcus, va avis på linnea som fick åka iväg på samir å viktor utan mig, jobbade. 
Lördag - kalasde för linnea med family. fika, paket å massa härliga ungar. åkte till obo och drack en öl på jennys tak. tog tåget in till gävle för stadsfesten. köpte vatten, kikade på takida, körde nog fullast vinner och vann. 
Söndag - bakis häng hos jeff med käk å film


Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser

Måndag - hängde hos Maria hela dagen fram tills det blev dags för jobb, nattjobb som jag bytt åt mig. tack å lov! käkade taacos också, underbart.  

 

Tisdag- jojjo hängde hemma i sandviken så var förbi där. vi gjorde tunnbrödrullespecial och städade bilarna.

 

Onsdag - picknickade och myste med lina. hämtade stefan påväg till jobbet så följde han med en vända till sundsvall, vi lyxade med max också. sen sov han hos mig. eftersom jag hade bytt åt mig en nattvecka, kan man ju va ledig. å vi ville ju hemskt gärna till rättvik, men med sjukskrivningar och semestrar hade det verkat helt kört hela veckan. men i very sista sekund så jävlar löste det sig. LYCKA. helg en dag tidigare!

Torsdag - skjutsade iväg stefan på kalas. hämtade upp lina och åkte mot ockelbo för å plocka maria. kom fram till rättvik och bygde ihop ett tält. spanade på lite bilar. hoppade å skrek med drängarna och rosenström. käkade langos. mötte skojiga människor. såg en superfin soluppgång. mötte idioter. skulle vandra hem, maria gick in på macken för å köpa chips och när hon kom ut hade jag tydligen hittat nya kompisar åt oss som jag tyckte vi skulle dricka grogg med. dom köpte glass åt mig, sen vandrade vi ändå hem mot tältet. lina som gått hem tidigare blåste nykter så vi packade ihop oss och åkte hem, lite tråkigt ändå. hade sett fram emot å mysa ner i tältet lite. 

Fredag - åkte från rättvik hem, svirade om och åkte till stranden med jeff å jojjo. sen vidare till vejjan som fyllde 30 och kalasade lite. jag å jeff övervägde drinkar och furuvik för å se krunegård. hamnade hos lina med lite öl å kort. valsade hem lagom slut efter att ha sovit noll sen INNAN vi åkte till rättvik. 

Lördag - vaknade, köpte med käk och åkte till jeff för drinkar å vin på hennes ballkong. vi myste förbi church för en öl och övervägde om vi skulle iväg å nattbada ute eller till boänge å bubbla. bestämde nattbad ute och drog till jeff för å hämta badkläder men kom inte längre än så. 

Söndag - köpte mat från thaivagnen och drog en picknick i högbo. skulle spela minigolf men det började regna så vi åkte till valbo istället. linnea kom hem, så vi käkade tacos. sen drog jag en vända sundsvall!


Jag kommer ihåg dagar när jag bad om det jag har nu

lördag - kom iväg på molly i furuvik med mina grääniz! jag å lina åkte ett par karuseller också! tog tåget in till gävle och hamnade lite spontant på pinchos, käkade och drack gott tills de stängde. tog en buss till sandviken och drog en öl på lillpuben. bråkade om toaletter, de är jag de. 

söndag - följde med jeff å jojjo till söderhamn för å överraska pappapeter på födelsedagen som campade! skulle jobba så jojjo kom hit, så köpte vi käk å drog vidare med lastbilen dit. myste en sväng på stranden, vid husvagnen å käkade. kändes bra jävla tråkigt att lämna å åka vidare mot jobbet sen, menmen. 

måndag - linnea kom hem. strandhäng. promenix med annis, som sen också sällskapade i lastbilen. 
Tisdag - strandhäng hedåsen
Onsdag - edwina och maria kom hit med kidzen, eller ja. vi åkte till årsunda. badade å busade å käkade. 
Torsdag - strandhäng sörtut

Fredag - drog mot årsunda men lite offside, jeff hängde med. mot kvällen var de äntligen dags för timbuktu! tog sen tåget till gävle, mötte david å myste någon öl på söderheimska å sen interpool. avslutade kvällen med langos som man tydligen inte betalade för?? 

Lördag - äventyr va bestämt, men vart? valde mellan hudikkalaset, storsjöyran i ösersund, båtveckan i öregrund för å kika på hov1 eller rättvik. efter många om och men blev det rättvik. mackelito följde med! vi käkade churros, langos, hittade 15åringar till kompisar, katt å käkade piggelin, efterfest kompisar x2 och tillslut vid 08 somnade vi nog i bilen. vi sov fint med bakluckan öppen, och det spöregnade. undrar hur många som gick förbi oss, såg vara vackra ansikten och undrade va vi egentligen va för idioter? äsch. va mysigt ändå




Söndag - vaknade lagom mysiga efter några timmar i bilen å åkte hemåt. släppte av marcus, bakfyllepizza på american, så lite mys hos maria. vore ju lite festligt att åka tillbaka till rättvik tänkte vi? och vill ju verkligen se hov1? efter MYCKET om och men, kom vi faktiskt iväg ändå. dock för sent för att hinna med hov1. men vi hade kul iallafall. åkte lite raggarbil? skrek å sjöng? nattbadade? käkade langos? sen kom bästa mackelito å hämtade oss så vi fick sova hemma. va nog lite fullare än tänkt, så vi bytte veckansjobb så jag slapp gå upp å dra iväg till stockholm också. 


för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen

jag vet att jag ligger så himla mycket efter här. men har ju inte inte inte tid. men jag ska fixa. jag har egentligen allting skrivet, ska kasta upp det bara. det kommer! samt alla utomlandsbilder å så, jajuste. 
 
igår blev det en promenix sen va jag ut å käkade för att fira mostern som fyllde år, tillsammans med jeff å jojjo. efter det åkte jag en sväng till david innan jobbet! idag har jag varit ut till årsunda med jeff å jojjo, vi fick tacopaj å cheesecake. å kramats lite med dom små kusinerna såklart. precis kommit in från en promme, ska åka till jobbet strax. imorgon ska jag lämna in lastbilen för service, jojjo har fått äran att hämta mig, så ska vi dra en mysfrukost. sova en sväng, skjutsa marcus å hämta lastbilen, sen åka till ockelbo för mat å mys hos maria! sen sen sen, äre sista natten och FREDAG! 


-

 

-


RSS 2.0