you're good but i'm better

efter många om och men. skrik, panik, gråtit, krånglat, kämpat. haha låter som jag gjort något helt sjukt. det har jag inte. men jag klarade det iallafall, tillslut. gårdagens/nattens skit alltså. det känns väldigt bra att rulla ner till örebro utan bekymmer idag. OCH JAG SÅG EN VARG IMORSE!!! helt till mig över det. 
 
den kom springandes och jag trodde det va en hund som rymt. tog ett tag innan jag faktiskt fatta att fan det är ju en varg, helvete en varg! haha! den stannade i diket bredvid mig när jag åkte förbi. inte alls som jag tänkt mig. jag tänker en varg stor och gråvit typ. men de va coolt! den såg så snäll och oskyldig ut?? 
 
i helgen är de kobojsarna på fredag och petter på lördag. jag vill bara härja halloween ja?! vill va batman, prinsessa, vampyr, vet inte allt kul?! vi får se vad som blir. varit till valbo/gävle med hanna å lina idag en sväng å kikat runt. nu ligger jag i sängen, trött, hungrig och irriterad. vet inte varför dock. haha tack å hej

Så förstå när du står där och dagen blir den sista Att vägen som du går på kan både bära och brista

tjenahej. i fredags stannade jag till hos hanna och tog en promenix och sen var linnea här i helgen så har hunnit hänga lite med henne. lördagkväll drog jag till ockelbo och tog med mig emma vidare till bollnäs. där va vi fulla, glada och kikade på norlie å kkv. 
 
igår gjorde jag inte mer än sängen och promme. har kört två nätter till örebro som gått bra. igår va jag till verkstan och fixa lite också, gav dock inte så bra resultat, haha lite drygt. men va ett försök iallafall! vaknade till och kolla klockan strax innan två idag. råkade se nått sms. ska göra lite annorlunda i örebro inatt. vilket gav ångest. grina en sväng och sen kunde jag såklart inte somna om. kommer va trött inatt. behöver sova två timmar till. irri.
 
japp. så nu ligger jag här bara trött och deprimerad. hade även ett sms där de stog. vakna nu så får du munkar och paket. men de tåget hade gått om man säger. tråkigt. har hämtat lite oboy. är ju fint väder och eftersom jag är vaken medans de fortfarande är ljust borde jag nog skynda ut och avklara min promenix. 



en sak som jag lärt mig. Att vad som än händer ska ha kul på vägen

hello. i måndags stupa jag i sängen ganska direkt efter en promenad, trött som tusan. david var snäll och tvättade min bil och bytte däck. så nu va de gjort å! tisdags tog jag tag i allt det där tråkiga, städa, tvätten, disken, blabla. sen åkte vi en sväng till gävle/valbo. har börjat med lite julklappar, så himla mysigt. igår stannade jag hos eddan efter jobbet och myste med moa. och idag är de lite dött. ska ramla iväg på en promenad nu, sen blir de nog käk å sova. 



vad va det vi skrek

hela örebro veckan gick bra. sista natten sällskapade bestie också, kul tycker jag. klev upp i fredags och tog en promenad ut till morfar där det bjöds på tacos.
resten av helgen har jag sovit hela dagarna och kollat film/serier hela nätterna. jag bara älskar att ha livet så. det lite tråkiga är ju nu att jag ej går på första natten ikväll, utan att klockan står på 05.00. men de ska nog gå bra ändå. haha. alltså haft en väldigt lugnt helg, det kanske behövdes. ligger fortfarane i sängen. ska strax kliva upp. släpa david på en promenad. sen blir de tacos! 

promenaden


om du inte står för något, faller du för allt.

i måndags vaknade jag skitpigg med massa energi! hoppa ur sängen direkt ut på en promenix. fixade disk, tvätt, städaden undan, och gjorde mat innan jag hoppa in i duschen och stack till jobbet. allt gick superbra i örebro, fast jag till å med tömde färdskrivarn som jag tycker kan va jobbigt. tidig hemgång och pratade med mina loves halvanatten. 
 
igår vaknade jag tidigt och kunde inte somna upp. va inte på humör heller. hade massa att fixa men ingen lust alls att ens resa mig ur sängen. men kikade igenom telefonen alla bilder och hur fint liv har man inte. vart glad i själen. tog en promenad i fin vädret sen hade jag tacodate med mina fina kusiner innan jag stack till örebro. 
 
idag kunde jag sova ordentligt, rätt så fint. segade lite i sängen. tog tag i saker här hemma och strax ska jag sticka till jobbet. är less på pissråttorna som stängt av våran värme å varmvattnet, vill stämma dom! fittor. klämde fingret tidigare i veckan har skitont å alldeles röd. haha! dollbie springer runt å kåtar, vill kasta ut na! hon försökte smita imorse med, fick skämmas! annars är allt bra? väldigt bra.

it's fine by me. If you never leave.

MEN HEJ! jag hann med allt det där som tänkt. eddan. dessan. sleepover. plus lite till! edwina och moa följde också med till dessan för att fira leah. trevligt! tjejerna lekte massa. bilen kaosade till mitt liv så jag tog davids bil så fick han laga min. var även en sväng till valbo. träffa på min älskade tjej, zina. va till mamma och käkade pizzabullar. färgade håret. maria var med till sundsvall. rosenström i fredags va såklart bra. snyggjävel! lördag firade vi tobias som fyllde år. och idag var vi till alborgen och ägde en skvätt. ska ut på en promenix nu, sen försöka sova lite innan jag rullar iväg till örebro inatt. 

Gick framåt på underlaget som gungade svagt

hello. maria följde med mig till örebro torsdagnatt, sen tog vi helg tillsammans i hennes säng efter tidig hemgång. fredagen sov vi en skvätt, käkade tacos med hanna och sen var vi till knallen som hade fyllt år. drinkar och spel fick det bli där! när vi vaknade på lördagen fixade vi till livet lite och åkte ut till hamrånge för brännboll å bärs.
jag sov igenom hela söndagen, som vanligt. spenderade natten men oboy, popcorn och serier. ska sticka ut på en promenix med anna. sen får det bli sova tidigt! längtar ihjäl mig efter sängen sen. imorgon tänkte jag hälsa på eddan. onsdag hälsa på dessan. försöka trycka in en hälsning hos jeffa nåndag å tigga bullar. en sleepover med bestie. städa, jobba, tvätta, promenixa och på fredag väntar rosenström! 

RSS 2.0