Årets Ockelbo marknad

Jennifer skjutsa in mig och David till Ockelbo igår. Vi gick en sväng på marknaden och sen grillade vi och drack hos Edwina. åkte nån karusell och när vi skulle till öltältet va det fullt. regnet öste ner. David fick stryk av en helt random kille som kom från ingenstans "håll dig till dina damer" sa han. japp David, håll dig till mig du! Avslutade med pizza och lär ju säga att det va sämsta marknaden hittills. men trevligt sällskap såklart, så helt bortkastat va de ju inte!:) 


nu är det på riktigt

just nu känns allt väldigt konstigt. Har glömt hur man ens kör lastbil? speciellt den jävla backningen?? problem med att hålla mig på vägen, att hitta, att växla, att ja att backa in i det där lilla hålet. hur gör man ens?? vem är jag?? sjukt ont i magen. vet inte vart jag ska ta vägen. hur ska detta gå då. ej fått den vanliga praktik ångesten iallafall, så det är ju bra. har bara lite små panik än så länge. ojoj 
 
 
 

blir så himla glad i själen av att bara se bilder på er. älskade, fina, underbara. satungar ♥






vad är väl en midsommardans

från senast? var iväg och åkte traktor och vagn, dansade runt midsommarstången och fikade... i skit vädret. på kvällen åkte jag mot ockelbo för lite festligheter men slog till och vart AS sjuk så gick hem. har legat hemma en vecka sen dess. usch. är fan marknad nu. deprimerad över det. men imorgon tänker jag trottsa allt och härja jag också. 
 

fast jag inte vill, är det där.

linnea ääär hemma. äntligen. idag har vi hunnit med att baka bullar. dom är ganska fula men ganska goda. midsommar imorgon. vädret gör en otroligt taggad :) mhmmm naaa. ska åka traktor å vagn iallafall. å det är ju mysigt om man så ska behöva släpa på ett satans paraply! 
 



#student2014

STORT TACK TILL ALLA. stundeter, vänner och släkt. för att ni var med och för att ni är så jävla bra. dagen var kommen. champagne frukost hos filip, med anna och marcus. till skolan, till kyrkan, till stadsparken. min pojkvän sov över min student, det ska han fan veta att han lever för :) annars då? mat och fika ute hos morfar. fick massa fina paket. super nöjd över allt! va helt slut och vela bara sova. men ryckte upp mig, förfest här med vänner och studenter och sen Lobby! hade rätt kul och sen minns jag inte mer. :) vart utslängd fast david tror vi ändå var påväg hem. ramlade i kiss där alla kissar. la mig i sängen och spydde sönder. men det var ju trotts allt fredag den 13e också! end of story

-

 

ljuger sig till sanningen

igår va jag på ett litet möte för att bli avlösare, sjukt nervös, lite irriterande men det gick bra. sen tog jag med mig tobias till valbo och när vi kom hem byggde vi ihop lite grejer till linneas rum. som förövrigt är urplockat från skit och nästan klart! super kul, ska hämta hem henne idag. längtar :) har tagit hem dollbie från mamma också. tror hon är lite surig för att vi lämnade bort henne så länge. men det känns skönt att ha henne här <3 
 
 
 
 

jag kan inte andas, luften tar slut

jag mår inte så dåligt som jag tror att jag gör. jag är bara lite mesig. igår var jag halv emo och idag är jag glad igen. det svajjar lite och nästa emo gräver jag säkert också ner mig men bara för nån dag. för livet är nog egentligen närmare toppen nu än det varit på länge. nu känner jag mig sådär gulig så jag bara vill säga till alla hur mycket jag älskar dom. haha. 
 
' ska slänga ihop ett långt jävla inlägg om studentveckan också. inget som nån kommer orka läsa, men det är till för att jag ska kunna kolla tillbaka och minnas. förstå det. sen ska jag pussla ihop bilder också. det kan bbli kul. inte ens kollat igenom telefon än. jag och marcus var även med i tidningen, ganska häftiga?? 


den missade veckan

måndagg - va full från start, kötta sönder tån under dagen.
 
tisdag - skaffade vän och skrek anna wennerblom,
genom hela stan. randoms hängde på. 
 
onsdag - spydde och tappade bort spyan,
oklart om detta ens hänt. 
 
torsdag - avslutade studentveckafyllan på supersätt.
med gänget från veckan, kubb och picknick.
 
fredag - STUDENTEN, blev utslängd från lobby,
ramlade i kiss och spydde sönder sängen. 
 
lördag - var heldöd,
sov mig igenom precis hela dagen.
 
söndag - bakis dag.
kollade film, sov och käkade massor. 
 
intressant vvecka. mer och riktigt info kommer med bilder när lust och ork finns. 
 
 

All I know since yesterday is everything has changed

jag är så jävla dryg, jag vet. men jag orkar inte. inte alls egentligen, inte ens lite. är deprimerad, emo. inte för skolan är slut. för det är jag glad över, det känns så skönt och så bra. vi klarade det. men jag vill inte ta tag i livet, allt med det är bara så satans jobbigt. panik, panik och åter panik. vill gräva ner mig och inte ens fundera på att rycka upp mig. vill ligga i sängen och bara sova å inte göra nå alls, inte på flera veckor. minst. 
 
och dom jävla drömmarna jagar mig. både där jag fastnat, där det är verkligt och helt åt helvete. oavsett vad, så sliter det sönder. låt mig bara va. har ingen lust att prata med nån, träffa nån, behöva vara trevlig, försöka vara trevlig. jag orkar inte, vill knappt. och redan imorgon måste jag sätta fart. iallafall lite. det känns bara jobbigt, och fel. varför är jag en som är såhär?


anna erika wennerblom

världens bästa gummivän. 
aldrig kommer jag kunna tacka dig nog för alla gånger du ställt upp för mig. alla gånger du backat mig, stått vid min sida, peppat och inte gett upp. älskadeälskade, tack för all vägledning. för att du visat hur jag ska gå när jag varit vilse. för att du hjälpt mig upp när jag ramlat ner. och för att du dragit mig med dig när jag inte orkat mer. utan dig hade jag inte kommit långt. och dom få gånger utan dig känns det så tydligt vilken plats du har och hur mycket du behövs.
 
jag vill be om ursäkt för de gånger jag haft för dåliga dagar, betett mig dåligt, dragit dig med mig ner och inte fått dig att förstå hur bra du är. du är guldvärd och jag önskar dig allt gott. du är så otroligt duktig och jag är så himla stolt över hur långt du kommit med allt. alla borde ha en vän som dig. nu handlar väldigt mycket om skola, men det är ändå vad som varit större delen av livet de senaste tre åren. men du var satans bra redan innan det och jag sätter livet på att du kommer fortsätta va så jävla bra. vad vore jag utan dig? 
tack för att du hjälpt mig att orka, tack för att du finns! 

tucepi, makarska rivieran - kroatien

 
 
- kan man låta bli att älska? så fula. underbara ni <3

snabbare en någonsin förut

så glad över att det varit så fint väder idag! såååå skönt. vi har varit ute i högbo, kikat djuren, lekt massa och badat! Jennifer och Ann var också där med Mode, Tobias och Tyra. myyyyyyyyyyysugt, jarrååå. jeffa har färgat håret på mig nu, slängde i en blond och en brun. så nu är jag inte svart/mörk och inte halvblond/orange. utan brun! det känns skönt, vela ju va ljusbrun, är lite mörk. men det göööör inget. om ett tag ska jag till hofors å hämta hem mina homies. 




-

 

Lyckan i livet, att hitta den

Igår vaknade jag lagom till att Edwina ringde och vela komma förbi. blomma och paket hade hon med sig, hur bra är hon inte? underbar :) vi pratade, käkade frulle och drog en snabbis till Valbo. mot kvällen trixade vi massa i lägenheten. har fixat, målat och städat upp allt trams också för idag har vi hämtat hem Linnea!:) inatt blir de en liten roadtrip till arlanda å hämta hem lina!
-älsklingar ♥
 
 

only dreams can be this way

ÄNTLIGEN! nu har jag fan klarat det, och som jag kämpat med skiten. glad över att jag inte gav upp, det känns skit bra! största tack'en så klart till anna och uffe. aldrig gått utan er. bästabästa. Marcus klarade också CE idag, super duktig. grattis till dig! har hunnit med en sväng till valbo, råkade nästan köpa en ny soffa. opps? sen har jag varit på dagis avslutning med zina, fina underbara unge ♥



-




Just like every night has its dawn

ååååa. har gått bra att backa idag, hoppas hoppas det sitter nu. va till valbo med davva efter skolan. nu är jag svintrött, somnar snart. MEN KAN ALLA BARA FÖRSTÅ ATT JAG HAR FÅTT MITT BETYG I IDROTT, FICK C!!!!! förstå hur galet det är?! för någon månad sen hade jag inte ens ett F. känns super skönt :) tack som tusan alla som hjälpt för att få detta att gå. 
 
 

can't hold it back anymore

vad gjordes igår? Typ massa skit i lägenheten. Idag har vi varit iväg med CE ner till Uppsala, läskigt. men gått bra! När vi va tillbaka åkte jag å träffa bebis, saknat henne. Fick pannkisar av Ann, va iväg å handla hårfärg med jojjan och en sväng till Gävle med jeffis. är sjukt sugen på bullar, varit det flera kvällar nu. överväger att ännu en gång åka å köpa, haha. imorgon iväg till skolan å tröka backning, låt det gå!



RSS 2.0