.

idag är jag hemskt liten på jorden.
bara typ kolla på mig, så börjar jag grina.
allvarligt, hevetes skit fan.
'
jag vet inte om jag är arg, sur, ledsen, emo, va allt som fan finns?
men jag är så less så minsta grej får mig att grina åh vilja dö iaf. orkar inte

.


svagare en jag varit på länge, kanske helt utan anledning

jag trodde verkligen att jag skulle klara en dag i skolan. hade iaf bestämt mig för att vara med på matten och svenskan.. men efter halva matten klarade jag inte mer. antar att de kanske är för jag är som jag är nu, idag, eller nåtT? det är helt stört faktiskt, nästan lite rädd för mig själv. det är inget jag i jag, åh jag är på väg att börja grina hela tiden.. haha emo. fick ju sova en sväng&käka lite glass med min älskling iaf, så för ett tag va jag faktiskt riktigt stark. men de släppte i samma sekund som jag drog därifrån. nu ska jag sova eller nått, hejs
oavsett hur mycket du släpper mig,
så släpper jag som lovat aldrig dig.

i was there for you, you was there for me. were are we now?

hejhejhej, less på livet, jävla emo tjej, mängder av depressioner ramlar ner över mig, eller nått... haha orka :( tio i sju bussen in till skolan, all alone. varken anna eller johan kommer idag, så jag är riktigt stolt över mig själv. får vell se hur länge jag klarar.... men ska försöka vara me på matten iaf eftersom jag inte fattar nånting. sen ska ja kanske åka en snabbis till min david, och slutligen hem åh barnvakt. finthej

jobbig vecka = less tjej = emo =stackars omgivning

det har gått två dagar och jag är redan så otroligt less på det här så jag vet inte vart jag ska ta vägen. har lust att gräva ner mig eller något! sov över imorse, sen har vell skolan varit skola, träffat på tre saknade, didrik&fredrik&pontus, sen typ.. hem, fixa käk åt killarna, fixat dom i säng, och jag är helt jävla slut. mmm, hejdå.

det är lycka, det är kärlek, det är du♥


en förändring betyder inte alltid att det är en lösning

skulle gjort ganska mycke för att stanna i sängen i morse, menmen. drog mig upp åh iväg till skolan i den jävla snön... mmm! va väldigt duktig på engelskan iaf, har fått böcker... i stil med dom vi hade i sexårs eller nått :) översätter färger ungefär, så jag är väldigt duktig på engelska på lektionerna nu :) sen hade vi trafik, gick ganska bra de åh! slutade innan två och kom hem vid fyra, OCKELBOOOO ♥ de va de. grabbarna sover och jag saknar min david, redan. hejdåhej'!

The last words

David har visst en fin förmåga att vakna tidigt och lyckas väcka en, men de är ju som de ör! vid tolv drog vi oss mot bussen åh lallade runt i gävle en sväng i väntan på tåg till ockelboo. lallade runt lite där, fika&mat&paket me kusiner&bröder& hn,ja.. släkt? ungefär sååå... &&&SNÖÖÖ!
.
är jag åh david kom hem sen gjorde vi kladdkaksmuffins och sen myste vi ner med de åh julmust. sen har david en annan fin förmåga nu förtiden också.... att somna tidigt. jaja, imorgon ska jag ta mitt sjuka ass till skolan sen vöntar en sjukt jobbig barnvakts vecka + helg. godnatt!
I LOVE YOU
you make me happy
your the beautifulest thing in life
atm, everything feels so good

jag åt en nästan bokstavligen pizza åt fel håll. yeaaaah, de är fint

gårdag är gårdag och idag är piss.
david duschar sen ska vi lägga oss i sängen.
döda är vi, godnatt

always and forever, you ♥

jag saknar att duscha hur länge jag vill, att nörda halvkass serie bara för att, att sega i sängen för de är fint, att bara vara, mmmm. hos david. jag saknar min david!
'
skönt med saknad, skönt att jag börjar tappa mer hår, skönt att jag spillt julmust i sängen, skönt att jag börjat hosta åh tror jag river upp lungorna&halsen&fan hela mig, skönt att jag varit vaken sen sju, så dötrött somnade jag vid nio.. men vaknade självklart vid tolv. ja, varför ska jag sova?
.
naaae, SUG MIG! drar mig till sandviken åh segar igenom skolan imorgon iaf, efter det tar jag mig in till valbo åh lallar runt lite med edwina&dessan. när vi är klar blir de bussfan mot ockelbo, en pizza eller så och sen vidare till hanna för att ha de bra med lite (massa?) haha.. tjejer iaf! souns awsome for me.


-


gammalt är blandningen på bra åh dåligt

tänkte dra mig till skolan idag, är bättre.. men kände att, kul om jag drar till skolan så blir jag värre igen. ne! lika bra åh vara hemma åh reda upp mig lite mer så jag inte blir sjuk till helgen, haha! : så ja... somna om va min tanke, men david han skulle göra bullar innan klockan ens va sju! haha, less jag va..... sen insåg han att de inte fanns alla grejer, så han gjorde kladdkaka istället -.- hahahha, han är så stööörd. men fan va jag älskar pojken!
'
blev alltså inge somna om, inte på hela dagen faktiskt. bara segat i sängen. sandra kom vid ett sen gick vi till bussen tillsammmans. åkte till sandviken och väntade in nästa hem till fina ockelbo... eller nått? hemma nu, grabbarna spelar ps2 åh jag har fixat tvätten, typ. blir vell inte mycke mer ikväll. men skola imorgon iaf!:)

det är inte als som du tror

blev inge skola idag, snorar som en gris och halsen dödar mig. sovit hela jäävla dagen typ, men de är skönt! davi är i valb me pappa sin åh jag ska försöka hälla i img lite oboy :) får se hur de blir imorgon, ska ta mig hem til ockelbo iaf -.- yeah.

hur vet man när man är sig själv?

hm,jaa.. dampade igenom skolan, helt okej ganska kul faktiskt. haha! valbo me anna, tjock på donken åh lalla runt där sen hem till david. gjorde egna strips åh kyckling, king (; har nyas duschat åh nu väntar jag på david som gör samma saj. Sen blir de glass mys innan löggdags :)

hur ska jag få dig att stanna

somnade vid två inatt, mohahe. och fyfan va jag inte velade dra mig upp ur sängen i morse, men så vart de ju. stoppade i mig lite oboy, pussades lite me baby och sen drog jag iväg mot bussen. fy i helvete va halt de va ute! trodde bussen skulle va fem hundra år sen, men de va den faktiskt inte. knatade till anna, hahah påvägen..
hahahha. dog lite, men ja. vidare till skolan, segade igenom engelskan och nu svenskan, sen matten. ingenting går bra, men det är ju som det ääääär! hehheoohihahaa. tjockis har gått under jorden så de blir kanske bara jag åh anna idag. mmmm, valbo next??!

dom brister vi har är så underlägsna

a, jo, jag kan inte sova.. men klockan är ju inte ens halv elva? haha :) ska ta mig lite oboy, sen krypa ner i sängen bredvid min finaste david igen, slår vell igång en film och sen bara lever med den underbara kännslan jag har tills jag kan somna. imorgon slutar jag vid två, sen blir de KANSKE valbo me brudaaarna mina.. anna&emma!:)

grinar & funderar på hur i helvete det gick till,att jag har något så fint.

älskling sover och har gjort det ett bra tag, han är så fin. att ligga tätt intill honom, ha hans armar runt mig och känna hans andetag.. det är underbart. själv sitter jag här åh några tårar ramlar ner, men jag är inte ledsen. jag bara förstår inte, hur kan det vara så här? varför har jag det här? det är bara så jävla fint och så jävla bra. är man lycklig för ett tag? jag vet inte nånting men jag skiter i vilket. HAN ÄR FÖRFAN MIN OCH DET KÄNNS SÅ JÄÄÄVLA BRA!
'
när vi endå är igång... imorgon är det 3 månader.
men det känns längre, jag älskar dig david<3

vi har vuxit ihop och vi delar samma sår

JAAAAG HADE 59 POÄNG OCH G GRÄNSEN GICK VID 65..
anna: men katrine, du har ju ig då
katrine: men va, jag har vell inte ig?????!!! :(
GALINA (lärare): va... nejnejnejNEEJ.. du har ju G.....miiinus.... ::)
'
hahha jag dööör. skrattat oss igenom engelska lektionen av alla möjliga anledningar idag. bra stört! på lunchen drog jag åh anna hem till henne för att hämta lite böcker och så myste vi BRULLE! tillbaka åh jobbade igenom lite skti snabbt så vi fick sluta vid tjugo över ett. två bussen till david, meeeen... vart är haan? haha, jag är trött iaf. så tänker lägga mig ett tag :) puss&kram

Destroy what destroys you

fast jag inte har gjort ett skit i helgen så har jag inte sovit så länge som jag bara kan en enda jävla dag? haha fattar inte... drog tillbaka till david vid ett idag, myste lite innan de blev dags för han att dra till jobbet. jag gjorde lite trafik igår, se de räcker fan. men jag fattar inte kukmatten och har kört fast i svenskan. sånt är livet? nu ska jag ta glass och kolla film. sen ska jag duscha och sova. imorgon ska jag pussas sen åka till skolan, kanske barnvakt annars tillbaka hem till david. YEAHJAAA! hejdå :)

det har jag lärt mig nu

jag ser det i huvudet som om det vore en film eller något, men jag får ine fram de i ord och ut på papperet och sen glömmer jag bort det...
men ja en svenska novell "skräck" ska göras.
plugga klart lite i trafiken eftersom vi börjar med program på datan nu
och jobbar i kapp matten som jag råkat hamna efter lite i...
-
ska försöka med det där idag, också tänkte jag nörda massa serier.. men nu är det ändrade planer, mamma hämtar mig om ett tag också åker jag hem för att vara barnvakt OCH PLUGGA. suger ju att inte vakna med älskling men det är ju som det är. yeahyeah. älskar mig david <3

jag gör allt fast det är inget

nästa helg.. när david är ledig då jävlar kan de hända grejer, men den här helgen, då ska de va dött! mmm. aja, det kan va skönt att bara lalla runt också, men önska min david va här hemma åh myste med mig iaf. jag har hunnit med ganska mycket samtidigt som jag inte gjort ett skit! nördat fb, kollat idol, lyssnat gammal/ny & dålig/bra musik, haha! nörda wordfeud, duschat, och aaa... nu ligger jag med datan framför någon film på tv:n tänkte börja plugga!
tror jag måste erkänna att jag för några sekunder saknar dom små en liten bit♥

det går lite utför hela tiden

hällde i mig lite oboy, drog till skolan, jobbade lite, hämtade sebben, drog till americaan åh stoppa i dom lite pizza/tacos, drog till willy's åh handla, sen skjutsa dom mig till forsbacka. pussades lite me min fina david, sen somna vi och sov till för ett tag sen, han drog nyss till jobbet. javisst!
'
heheheh glömde bort att jag skrev. men fortsätter nudå! ska kanske ta mig iväg för att umgås lite med hanna&anna, men vet inte om jag har ork för att lösa krångel och har massa plugg att göra.... kanske bara blir hemma all alone endå, men det är härligt på en fredag! eller nått?

Smile when he makes you happy, yell when he makes you mad, and miss him when he’s not there.

dom två senaste dagarna har jag varit halv emo lite hela tiden, de känns som att jag ska vara sjuka mängder emo nu. men jag är fan inte det, något happy från någonstans slår emot! haha..
.
jag har min underbara pojkvän en timme bort
jag har en av mina två små på andra sidan häcken
jag har den andra av dom två små någon km bort
jag har helt otroliga vänner utspridda lite överallt
och fullt medveten om att jag har en grinig mamma mängder med mil ifrån mig
MEEEN som kommer hem imorgon.
och häääär sitter jag med musiken så jävla on och bara ler. även fast jag sitter i mitt gamla deprimerande home, och hade mått så mycket bättre hemma hos min david, fast han inte är där. borde va dö trött? men det är jag inte. åker bil in till skolan imorgon iaf, så sovmorgon. och slutar till lunch, runt elva? sen hem till min fina pojkvän och senare kanske umgås med min bästavän. LIVET LEKER!


love's hard when there is love to have

hejhopp, man lever vell???? missade däck byte idag.... men jobbat massa trafik. slutade halv två, men hade tid vid läkarn 20 i 3 -.- så lära ta fyra bussen hem. har förseten skaffat mig ett nytt fritidskort, känns bra! tjockis följde mig hem, och de va ett evigt tjat om mat hela vägen. blev köttbullar osv åh skit av alltihopa, men va gör de en vacker dag som dennaaa? kallt som fan men solen har ju lyst.
'
jag är hård, emma är tjock. vi har bara lyssnat på musik och varit coola typ. hejdå:)

jag vill sova, sova dygnet runt

efter några om och men lyckas jag äntligen somna, vaknar 20min senare i panik. FAN. kan inte hordrömmrna lägga av nu? orka inte... gaaah. åh jag behöver plgga efter skolan imorgon, så kan inte vara terött då. fuck it

life is one big road with lots of signs?

sov över idag och missade matten, men det är ju som de är! körde igenom lite svenska sen byta däck... -.-  slutade iaf tidigare så blev tre bussen hem till min david. han sov typ, myste ner i sängen åh somna jag åh! vid sju drog vi oss upp åh började med mat, sen typ a. nu är han på jobbet, jag ska hoppa in i dsuchen sen lägga mig. av någon anledning är jag en liten bit emo, men de är ju som de är! godnatt

det finns en sak som är vackrare en dig, det som är vackrare är det vi har.


busskompis sökes....eller nått?

tog mina sista pengar (inte riktigt, men låter lite mer dramatiskt då) och fyllde på telefonen för att kunna ringa min söta lillebror så han kunde fixa kattjävlarna så jag skulle slippa åka fram och tillbaka, MEEEEEEEEN tror ni hans telefonjävel va vid liv eller? svar nej. så skönt :)
'
jaja.. nu är de fixat iaf, åh visst fan lever man..
  • åka fem hundra bussar ALL ALONE... check
  • tryckt i mig mängder choklad.. check
  • fixat åt dom jävla katterna.. check
  • fixat diskmaskin,tvättmaskin, sopor åh lite sånt skit.. check
  • träffat edwina & dessan.. check
  • tryckt i mig pannkakor med ann&jennnee.. check
  • plugga matta och trafik......
  • myst ner mig med anna (&emma?)...ON WAAAY!
skiten är tidsinställt så kanske inte stämmer riktigt, menmen!

We will find a way, Or we will make one

råkade bli lite sovmorgon idag, ooops? lite oboy, bullar, pussar, kramar och sol. HELT OK START PÅ DAGEN! nio bussen till sandviken åh knatade iväg till skolan. haft svenska och nu lunch, sen matte och slutar vid två. känns sjukt fel och jobbigt att jag inte ska åka hem, hem till min david sen/idag/ikväll. inte träffa han, inte sova me han, inte vakna me han, inte ens vara där. haha stört, jag börjar bli för van! meeen vi ses ju imorgon igen :) yeahJA, hare bra HEJ!

is that what i suppose to be?

ligger åh halv emo'ar till musik all alone. saknar maaa love!
jaja... han kommer vell åh myser ner med mi imorgonbitti, ska vell lägga mig ja så det snart händer!
.
och imorgon har jag då saker att göra fan.... ska försöka få allt åh gå ihop (mycket) sega igenom skoan, försöka få mami att ge mig ett nytt busskort, försöka få emma att åka  massa buss med mig, försöka att inte missa nå bussar (då skiter sig allt) försöka att inte spy när jag ska fixa kattskit, seeeeeeeeeen ska jag stoppa i mig massa pannkisar hos ann och efter de gå till anna åh sova. fint! pussis

....johanna lindroth humor


allt vi gör och det vi gör bäst

haha ja.. käkar åh sover. de är nog allt vad vi gör om dagarna/nätterna. men det är ju fint de åh? idag har jag lallat mig till skolan, haft engelska, bytt däck,gjort lite trafik. ja sen home to my baby! tjockade massor och sen lite mys. nu har han dragit sig till jobbet åh jag är forever alone. men ja, snart sängen. godnatt!

haha... vad käkar en älg???!

hanna: barr och gräs
katrine: bär och sånt?
david: björnar och rävar!

hhey dude. you ask for it!

orkar inte sova så häär... vill ha mina vara vaken halva natten och sova hela dagen dygn tillbaka. har vaknat sex/sju nu hela jävla helgen? det suger sönder faktiskt. jaja, nog om det. har kollat på film åh myst i sängen hela morgonen. och nu har vi precis kommit in från en ganska lång skön promenad i det fina vääädret! nu ska vi vell försöka få tiden att gå, sen mat åh film åh mys åh a. haha! pusss&kram

det ska vaara så här nu.

hejjo! slutade vid halv två, gick hem till anna ett tag, sen hämtade david&hans pappa mig. drog in till gävle åh handla lite, tillbaka till sandviken åh handla lite mera, åh sen hem. tog de lite lugnt innan vi började med käk, tacis skulle de va! haha, åh vi snyggade till skiten lite, så de blev tacosvåfflor, eller nått? HELT OK. mat&film&mys va våran kväll de, sen helt slut somna vi tidigt.
'
vaknade vid sju första gången, helt sjukt? iaf så drog jag mig  upp vid elva, david somna om och sover en.. haha sötis! har precis duschat, ska ta mig lite oboy, sen fixa lite.. vid två sätter jag mig på bussen mot valbo för att träffa mina brudaaar, maria&lina! :)

SNYGGGG! ;) haha, du är saknAD bus<3


vi kan kalla det... brist på liv?

‎1. Öppna Google Bildsökning
2. Skriv in ditt förnamn
3. Ladda ner den första bilden, och ladda den på Facebook, bloggen
4. Så ser du ut om 20 år...
'
yehaa.. missade faktiskt inga bussar, så tog mig till skolan! pratade lite snabbt, rast sen byta om och ut i verkstan. bytte däck på någon jävla släpvagn åh sen behövde vi inte göra mera. lunchen är vell slut snart, då är de mera skola i ca en timme.. SEN DAVIIIID :D hihihehehoho? ja men man lever vell

11 11 11 11 11 ...?

11/11 - 11, 11:11
a ne men va, orkar man bry sig?

det går upp och ner hela tiden

fattar inte.. först i fan flera dagar sov jag as dåligt och jätte lite, sen nu några dagar har jag sovit hur mycket som hellst, typ hela tiden. och när jag kom hem vid fan fyra igår va jag as trött. la mig vid tio, men vaknade runt tre. ska de börjas nu igen? fattar inte. drömmer helt störda saker hela tiden också. aja, har iaf tryckt ner lite saker i väskan och nu väntar jag på att tiden ska gå.. fredag, äntligen!

saker kan förändras, men det förflutna finns alltid kvar där.


om du bara såg vad jag ser

deeet finns ingen oboy. :( ska göra chokladpudding åt mam, snäll jag? egentligen är jag skit less, men försöker lägga undan de, har en känsla av att jag får skylla mig själv annars. men ja, duktigt av mig iaf? gick helt okej med pojkarna även fast jag och tobias är osams. imorgon tillbaka till min david, så får vi se vad helgen har att bjuda på. men nästaa packa väskan & duscha!
'
sen ta mig ett snack me mam, hon har fått för sig att jag ska sitta här ute i skogen all alone nästa vecka när hon drar till stockholm, för att katterna tydligen behöver mig? HAH, FUCK NO. david behöver mig mer, så enkelt vare :) hehe?

bilder från... lite då och då?

öhm, ett emo. && petter söta paserkort som vi snor hela tiden
RISHUS(!!!!) från när jag käka i sandviken. (när vi va små käkade vi inte ris, också fick vi bygga hus av skiten om vi lovade att käka, och typ aaa...) återupplivade gammla minnen iaf ;) åh en chokladtomte från mys me anna!
öhm... glass och gott och äckel? haha. från mys me rönnlund iaf!
och tillslut några hemskt fula bilder från idag (förutom dom söta på anna) JA, vi är skit cool i dom där kläderna och vi bara älskar dom as snygga SKÖNA skorna! :) yeahyeahyeah, FORDON <3333

vi kör tills händerna går sönder

ja men visst. sov me min älskling och de känns bara bra. tagit mig igenom en dag skola också, bytt däck faktiskt! mjodu, duktigt. hem med två bussen. jag åh tobias har fortförande krig.. härligt! ska tydligen bara vara barnvakt två timmar, inte natt. känns sjukt ovärt. hejdåhej

chipsgratäng?

weiwei. åkte till anna igår och bokstavligen sov där.. haha, somnade vid nio åh sov hela natten, riktigt skönt faktiskt. sov över också, haha! iaf så har vell dagen gått ganska fint. slutade kvart över två, så ganska nöjd över att dra mig mot david åh inte få damp över bussen. åkte till forsbacka, träffa sandra ett tag.. sen så va jag sugen på att käka hela världen men kom inte på vad vi skulle göra? nu är iaf jag åh david på gåång med våfflor, också ska vi kolla på det regnar köttbullar! riktigt fiiint de. puss&kram

varför har iinte vi något sånt?

skolan har gått bra tror ja? haha. jag åh anna tryckte i oss en glass på donken innan vi gick hem till henne åh kollade lite på / sov lite till hitta nemo :) drog mig hemmåt sen, yeahyeah. död åt de, frysen åh saknar david. nu ska jag packa om väskan, sen dra mig tillbaka till anna och sova där:)

jag vet inte alls ja, de bara är så

någon timme sömn sen vakna jag pigg när david smög in klockan sex i morse, blev ju lite morgon mys innan de va dags att dra sig mot skolan iaf. på engelskan bara satt vi för de fanns inget att göra, sen lyssnade vi på nå skit bara. slutade fem min innan 20 över 2 bussen typ, åh nästa går fyra. så skönt! drog mig tillbaka till david åh vi åkte till valbo med hans pappa. när vi kom hem la jag mig h sov... kommer gå bra för mig inatt, men det är ju som de är.

när man inte längre kommer ihåg anledningen, utan bara gör det av vana. då är det kanske dags att tänka till och tänka om..

.

om det hade vart så enkelt

weiweiwie. känns som jag pratat i telefon me halva världen hela kvällen? lina&hanna&jesse, kanske hur länge som helst. NU ska jag duscha, (det har jag tänkt gjort i flera timmar) seeeen ska jag kolla på film! blir kvar hos david inatt, ja de blir jag. så får jag pussas lite imorgon bitti också, mmm. fint de! GODNATT


.....lite gårdag? haha


du lyser upp min värld

hade en ganska okej kväll igår, lite tjock, lite mys, lite spel, lite alkohol, åh a. sen va de sovdags, också vakna jag när älskling kom hem från jobbet i morse. pratade och myste kanske hur länge som helst, jätte fint. nu har han stuckit till jobbet åh jag saaaaknar han! sängen är iaf grymt skön, här blir jag kvar bra länge. ska vell dra mig mot anna senare, sover där. skola imorgon igen, börjar tio? yeahyea. puss&kram

varför landa när man flyger fritT?

wopwop. ja, ut kom jag. en promenix till emma & hanna va baara skönt. käkade lite mat, kollade en film, käkade lite glass, kollade en film, tänkte gå in på chipsen men vi körde på film och sova istälet. idag har vi typ... segat och stressat, haha. blev lite snabbt en buss till sandviken, tjocka strips, fixa tjock godis, åh a. i forsbacka nu, ska vell duscha åh köra lite vi åååh. puss&kram :)

två söta brudar och massa tjockt väntar på mig en promenad bort.... nu gäller det bara att ta sig ut?


om du såg så skulle du förstå

hejhopp, allting går utför från alla olika håll. hade jag väntat mig något annat? dagen börja ju skit, såatteee.. hemma från begravningen nu. skulle dragit mig till david åh sen varit lite me sandra. men det blir ju inge de, ne. mamma tycker jag passar hemskt bra hemma, idiot. tobias gör mig galen, jag kommer spåra ur på han om han inte lägger av. och sen va de nog inte mer. hejdå underbara fredag. nu ska jag grina i sängen hela dagen/kvällen/natten. loveit!

inside your head...?


orkar inte vara skit sur, men det är jag. orkar inte att allt skiter sig, men det gör de. orkar inte få massa skit, men det får jag. orkar inte skit, men det är skit överallt. SKIT!

-

förtjänar jag att lysa som neon?

skönt att mamma vakna grinig, kommer älska denna dag :) skönt att jag är påväg att bli rullande, skönt att jag inte har nå hår kvar, skönt att vädret är så fint, osv.. allt är så grymt skönt fan!
'
hehehhehe. glömde bort att jag bröjat skriva.. men om jag fortsätter nudåå? allting är fortförande skit och nu är jag också grinig :) ha en jävla skit dålig dag allihopa. hejs

jävla smurfdricka... hur fränt???


kolla bakåt, bara för en sekund

har halvsovit några timmar och mer är det inte. men det är ju som det är? OCH fan va de händer grejer... mamma ska/har(?) skaffat inneboende, haha.. helt sjukt. och david har fått för sig att de blir flytt till sandviken nu? wopwop, say whaaaat, typ O.o hänger inte me i svängarna riktigt jag ne! ska duscha för att fördröjja lite tiiiid. begravning sen, vad ffan har man på sig? sen efter det blir det antagligen david. yeahyeah! pussis <3

några ord om olika saker

har sovit hela dagen och jag ångrar det inte ens lite, SÅ SKÖÖNT!! sen så... låg vi kvaar i sängen, låg kvar i sängen och typ.. låg kvar i sängen? efter de vart de dusch och käk. startade film men kollade bara en stund för sen va de dags att dra sig till bussen. david åkte me mig till sadnviken och till ockelbo, sen tillbaka. haha sööt! nu gör jag ingenting och kommer förmodligen inte göra mera ikväll heller. puss&kram

snygga, yeahyeah... (efter vattenkrig) nuu ska jag härjar me min kärlek!


lämnar ett fel men går till ett nytt?

jaaaa. dog mig till ann&jenne&johanna.. vi käkade, hjälpte ann lite me nå golv, färgade håret på jenneee, chilla vid tv:n.. typ! sen drog jag mig mot anna och vi pratade lite åh kollade film. i dag skulle vi ta en lång premenad innan jag skulle ta bussen till david, vi hamnade på donken... haha! :D hos david nu iaf, äntligen!!!  har myst massa. och mer blir det! puss&kramHEJ

the right thing to do is face up to it

yeahyeahyeah. tröttis börjar komma, så de gäller att hålla igååång! tänkte ta en promenad me edwina, men hon va latis. så har sprungit runt och gjort INGENTING hela dagen typ. nuuu iaf så drar jag mig fram för att sätta mig på bussen. hos kusiner blir de hårfix & käk, sen blir de mys hos anna me henne & tjockis. ILIKE!:)

förut sov jag dygnet runt hela tiden. nu vill det inte funka så???? :(

  • borsta håret (kommer ta typ 5 timmar)
  • duscha
  • hänga tvätten
  • göra mig lite fulare en va jag är
  • börja läsa lite i min fina ENGELSKA (!!!!!) bok
  • fjäska lite för mam, kanske hon vill köra mig till sandviken?
typ så kanskeeeeee? eller ja, de första att göra blir åh ta oboy faktiskt! yeahyeahyeahYAAAAAAAH? OCH ifall någon missat det... så älskar & saknar jag min david :)

i love you my dear ♥


vi lever alla med känslan att falla

blev promenix fram, sen drog jag åh edwina igång en film hos mathias.. och lite aaa. hem sen, somnade någon gång mellan fyra åh fem. vaknade igen och trodde jag sovit hela natten, så va överlycklig men ne... klockan va typ sex -.- haha! somnadee om och har halv sovit, somnat, vaknat, och a. vid ett gick jag upp för att kissa åh leta reda på min telefon, sen vart man vaken! får vell se när ja somnar nästa gång? pojkarna sover, nu blir det oboy, imorgon sandviken. yeeah, puss&kram

RSS 2.0