när allting som jag inte borde säga, blir sagt i alla fall

igår hann jag med lite linnea, sen hängde jag hela dagen och kvällen hos edwina å familjen. åkte bob, käkade pizza, godis, spelade kort. en perfekt myslördag! idag hade jag tänkt att jag skulle ha åkt bort, för det ville jag. men kom inte så långt. jeff är påväg hit iallafall. på schemat står tacos, glass, ansiktsmask, film, osv. så jag är glad ändå. har ännu en ny pyjamas dessutom. wey! 

-

Sometimes everything comes easy
Most times it's hard to even start
Sometimes our working move me deeply
Most times I feel nothing at all
Sometimes I live just in the moment
The next I worry for a month
Sometimes I'm dancing in the light of the sun
Most times I'm tapping in the dark

Maybe I don't know
Maybe that's okay
Maybe I'll just let the wind blow
And carry me away
Lately I believe it's
All out of my hands
Maybe in an afterlife
This will all make sense



I'm sorry to say that the smiles that I give you, One day will be tears in your eyes

JULAFTON.
började dagen hos jeff å myste frukost. åkte förbi hos moffa en snabbis och sen ut till boänge. massa mys, julklappar, mat å fika. tacksam för fina människor. jojjo följde med hem på kvällen. vi avslutade det hela med öl och nudlar, varför inte. 
 
JULDAGEN.
jeffa kom hit på morgonen, så va vi trion samlad. vi körde på lite pyjamasparty-spaday, med masker å pyjamasar vi fått i julklapp. myste film å käk. mot kvällen åkte jag till obo för att dricka lite alkohol. va väl inte direkt i mood för det, och kvällen rullade väl därefter. 
onsdag - klev inte ur sängen i princip alls på hela dagen. 
torsdag - va en vända till valbo med jeffa å lina innan jobbet. 
fredag - varit duktig, städat å tvättat. älskade annis kom förbi också! 

vanan att säga nej har suttit kvar

måndag - segt å sent upp ur sängen å rullade igång ännu en vecka stockholm. 
tisdag - lina kom hit innan jobbet och myste lunch med mig. 
onsdag - skulle luncha hos eddis, men dom va sjuk. vart prommis med anna istället.
torsdag - hälsade på hos annelie och nya bebis, lilla fina! mamma fixade lunch.
fredag - va en vända till valbo med maria och lina. 
lördag - åkte en sväng till valbo med jojjo, va till jeffa både en och två gånger å käkade kakor. FÖR ATT FIRA ATT HON TAGIT EXAMEN. äntligen är hon klar med plugget, hon är gryym. skulle bryta arm med linnea lite på skoj, visade sig att ungen vann över mig???? fick lite chock. 9år, borde man skämmas.. visade sig att hon vann över jeffa med, stark. på kvällen gick jag å lina ut å myste en drink eller två. 
söndag - åkte till årsunda och firade lite jul. sen till mamma på kvällen, spelade bingolotto och öppnade lite  julklappar. vann 100spänn! 
 

25 december - pyjamasparty


-

- we are the beauties and we are the beasts

-

 
 

24 december 2018


23 december 2018, photoshoot


Kom inte hit om du vill bli buren, du ser väl att jag är tung nog som det är

måndag vaknade jag fortfarande måendes mest skit. lunchdate med marris på pizzaplace tog jag mig ut på iallafall. efter jobbet hade jag bestämt glassdate me sändrow också, men jag hamnade på verkstan istället. jag la några dagar på att kliva upp ur sängen nästan för sent och började äntligen repa mig tillslut. fredag hängde jag med jeff, vi lunchade å fikade innan jobb! 
 
lördag hämtade vi upp linnea och åkte till skutskär. hälsade äntligen på den nya bebisen, så himla gosig. tacos å film avlsutade kvällen. maria kom förbi på natten å käkade en glass. söndag skulle vi ha varit till edwina å family för att baka lussebullar, men vi vart hemma och julpyntade osv. va en sväng i valbo med jeff. sen myste jag kvällen med lina, film å chips. 

-


-

Ge mig en tid som jag kan hålla
Ge mig en plats där jag kan va
Ge mig en värld jag kan gå vilse i
Ge mig ett svar på vart jag ska

- cyprus me jennus

 

limassol, cypern -18

vi började det hela med försenat plan, och vi avslutade det hela med.. försenat plan. eller minst sagt försenat plan, kanske rättare sagt inställt plan. 
 
med tanke på försenat plan fick vi i oss lite öl innan påstigning, SAMT kunde kissa. köpte en hel fest när vi kom på planet och jenny spillde ut halva, mest över mig å mina saker. vin luktar så fint, skönt. fick ett superstort härligt rum, hotellet var toppen. maten, poolerna och drinkarna också.  
 
"lördag - frukosten är toppen, vädret underbart. öl, drinkar, skinande sol, 32 grader och poolhäng, nöjda. går in för lunch, äter tills jag mår dåligt. kommer ut till, grått.. jaja, vi lägger oss och vilar en sväng, solen kommer nog tillbaka? vaknar av regndroppar, happ. går upp till rummet för en liten pn då? vaknar visst 3h senare." 
 
därefter drog vi nog igenom allt man kan tänkas göra, redan första kvällen. drinkade på hotellet, fick invite till bröllopet vi spanat in, men bestämde oss för en promenad istället. klättrade upp å red på kossor, va in en sväng på en klubb, vandrade vidare hemåt men svängde in på en mysig bar, med kareoke. blev bjuden på shots och öl. och fest, tackade vänligt och nästan bestämt nej, vi va girlpower. girlpowerdeluxe, när vi väl skulle sjunga gick det inte, tack och lov kanske. en spya i ett handfat, en vilostund på ett biljardbord och personalen fick hjälpa oss ut. ramlade hemåt, och tyckte såklart det var läge att dra en vända på bröllopet. HAPPY WEDDINGSDAY! 
vår minstsagt fartfylda lördag resulterade i att vi sovöver söndagens champagnefrukost? men det var kanske lika bra. vi höll oss hyfsat lugna och fina resten av veckan. solat och badat när vädret varit på vår sida, försökte med vattengympa en dag men drinkar passade sig bättre. dagsfylla och missat bamse. jacuzzi, barnpool, vuxenpool. tjatat om våra sex, någon trodde jag och jenny va syskon? promenrat till "gamla stan" och runt där. i regnskurar. ätit glass. fikat. räddat en stackars tjej från att gå med klänningen i trosan, men utan att kunna förklara. stackars tjej, men godgärning. en gubbe snodde vårat bord, och vatten? drog en minst sagt hemsk historia om hur mycket jag svettades, efter en promenad en kväll, inne i ett supermarket. med sperma inblandat och eftersom vi va ensam där inne skojade vi på över alla gränser. när vi betalar säger människan "tack, hejdå". hade han förstått? mardröm.
 
sista dagen vad vädret från morgon till kväll, ON TOP. för första gången den veckan, man får va glad för det. nykter höll man sig hela dagen med. helt i onödan visade det sig, när flyget senare vart inställt. då fick man ta en drink eller fem iallafall. fick hela bussen att stanna för att vi inte skulle kissa på oss. fick byta hotell och en dag senare åkte vi hemåt. kort å gott, efter en långt text, en bra resa. 
 
"all i do i serve you, and all you do is drinking" 
"ibland när du är full så lyssnar jag inte för du bara mumlar ändå"
 
 

det va lugnt och tyst men knappast underbart

vaknade måndag sjuk, suck. tisdag åkte jag till mamma och fick lunch, samt en sväng till marris å käkade glass. onsdag skulle jag ha date med lina men allting vart så sent å jag va ju inte så pigg. torsdag kom maria in till sandviken och vi lunchade tzatsiki. fredag skulle jag till edwina och luncha, men har under veckan bara blivit sjukare och sjukare, så hoppade över det. hade kasst fredagsflow förra veckan, men denna fredagsjävel va värre ändå. samt närmare dödssjuk på det. KUL.
 
lördag låg jag i sängen ungefär hela dagen, på kvällen kom jeffa förbi, så vi fixade i ordning lite julpynt och käkade glass. idag har vi varit i ockelbo, käkat och fikat. jeffa å stefan ville åka skridskor så det har vi hunnit med också. åter hemma i sängen, borde nog inte lämnat den ens. helt slaktad nu, förkylningen vägrar verkligen ge med sig. hoppas jag vaknar åtminstonde lite piggare imorgon, och att det börjar bli bättre. vet inte hur jag ska orka med en till jobbsjukvecka såhär, faktiskt. usch.
 

-

att mamma fixade en paketkalender till mig, vart jag ju lite glad i själen för. när hon säger att det är ett tema, å jag öppnar första paketet - skurmedel tänker jag va, har jag fått en julkalender med städtema.....? men det va bara den, temat va lila! jag lär nog bli nöjd. eller, de är jag egentligen redan. älskar ju paket.

In this new reality of a different kind

maria och hanna kom hit och myste lördagen. söndagen tog jag en promenad i solen, va en sväng till valbo och davven fixade käk. början av veckan gjordes inte mycket mer än jobb. torsdag lunchade jag våfflor hos marris. efter jobbet hade jag å sandra glassdate! fredag lunchade jag hos edwina, och efter jobbet åkte jag till järbo och mötte sandra som kom med donken, nattfest!
lördag åkte vi in till gävle och kollade på Moas dansuppvisning, sen vidare till ockelbo och hängde hos edwina å familjen hela dagen. bakade pepparkakshus, käkade pizza, spelade kort, lekte, busade. idag har linnea pyntat granen och slagit in några julklappar åt mig. efter lunch åkte vi in till gävle och mötte upp jeffa å sällskap. kikade på bocken å allt runtom. blev bjuden på mat hos peter och nu har jag redan krupit ner i sängen, är himla trött. glass å serier får nu avsluta denna vecka.
 
-varför vaktar dom bocken? "så att ingen ska kunna elda upp den." 
- jag vill tända han 

RSS 2.0