limassol, cypern -18

vi började det hela med försenat plan, och vi avslutade det hela med.. försenat plan. eller minst sagt försenat plan, kanske rättare sagt inställt plan. 
 
med tanke på försenat plan fick vi i oss lite öl innan påstigning, SAMT kunde kissa. köpte en hel fest när vi kom på planet och jenny spillde ut halva, mest över mig å mina saker. vin luktar så fint, skönt. fick ett superstort härligt rum, hotellet var toppen. maten, poolerna och drinkarna också.  
 
"lördag - frukosten är toppen, vädret underbart. öl, drinkar, skinande sol, 32 grader och poolhäng, nöjda. går in för lunch, äter tills jag mår dåligt. kommer ut till, grått.. jaja, vi lägger oss och vilar en sväng, solen kommer nog tillbaka? vaknar av regndroppar, happ. går upp till rummet för en liten pn då? vaknar visst 3h senare." 
 
därefter drog vi nog igenom allt man kan tänkas göra, redan första kvällen. drinkade på hotellet, fick invite till bröllopet vi spanat in, men bestämde oss för en promenad istället. klättrade upp å red på kossor, va in en sväng på en klubb, vandrade vidare hemåt men svängde in på en mysig bar, med kareoke. blev bjuden på shots och öl. och fest, tackade vänligt och nästan bestämt nej, vi va girlpower. girlpowerdeluxe, när vi väl skulle sjunga gick det inte, tack och lov kanske. en spya i ett handfat, en vilostund på ett biljardbord och personalen fick hjälpa oss ut. ramlade hemåt, och tyckte såklart det var läge att dra en vända på bröllopet. HAPPY WEDDINGSDAY! 
vår minstsagt fartfylda lördag resulterade i att vi sovöver söndagens champagnefrukost? men det var kanske lika bra. vi höll oss hyfsat lugna och fina resten av veckan. solat och badat när vädret varit på vår sida, försökte med vattengympa en dag men drinkar passade sig bättre. dagsfylla och missat bamse. jacuzzi, barnpool, vuxenpool. tjatat om våra sex, någon trodde jag och jenny va syskon? promenrat till "gamla stan" och runt där. i regnskurar. ätit glass. fikat. räddat en stackars tjej från att gå med klänningen i trosan, men utan att kunna förklara. stackars tjej, men godgärning. en gubbe snodde vårat bord, och vatten? drog en minst sagt hemsk historia om hur mycket jag svettades, efter en promenad en kväll, inne i ett supermarket. med sperma inblandat och eftersom vi va ensam där inne skojade vi på över alla gränser. när vi betalar säger människan "tack, hejdå". hade han förstått? mardröm.
 
sista dagen vad vädret från morgon till kväll, ON TOP. för första gången den veckan, man får va glad för det. nykter höll man sig hela dagen med. helt i onödan visade det sig, när flyget senare vart inställt. då fick man ta en drink eller fem iallafall. fick hela bussen att stanna för att vi inte skulle kissa på oss. fick byta hotell och en dag senare åkte vi hemåt. kort å gott, efter en långt text, en bra resa. 
 
"all i do i serve you, and all you do is drinking" 
"ibland när du är full så lyssnar jag inte för du bara mumlar ändå"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0