ledsen på ritkigt, vill inte lämna

då va fina fina promenaden lägenheten urstädad. tog en sista lång emo dusch med massa musik idag, sorgligt. hejdå älskade, saknar dig redan. så trött på nya, redan. de är inte kul att somna till, vakna till, komma hem till, eller att leva i och med. haha. är så mesig, vet ju att den här snart också är skit bra, ännu bättre?! och att det går fort. vet inte varför de känns så tungt. David är iallafall super duktig 💜 har kört CE idag, gick bättre än andra gångerna iallafall! upp tidigt imorn för backning och idrott, sen lite ledigt :)


Because i don't Wanna Know

satan va de tog emot att gå ur sängen imorse. så jävla trött. vet inte riktigt varför, men tog bilen till promenaden å gick därifrån till skolan? haha. tröka med backnibgen hela förmiddan å det vill verkligen inte gå vägen för mig. usch. drog iväg en sväng med lina å Sandra, sluta med att vi tvätta bilarna. haha! nu ska jag bege mig till den urplockade lägenheten och städa å köra skit från källan till tippen. trevligt:))))


ja, då va man här igen.

happ. då va flytten gjord. skjutsade hem Linnea efter frukost å lite packning, sen satte det igång. fy vad jag inte saknat detta, att bo i rust. utan kök, med panpizza. kläderna i påsar och sakerna i lådor. och vet inte, men är sjukt störd på badrummet. har fått för mig att det är jätte äckligt att någon annan duschat där innan mig? känner panik för att ta första duschen, vill ej nudda väggar. haha. Ska lägga golv i vardagsrummet nu, sen sova. upp tidigt till skolan imon, sen väntas en lång dag!






för varje minut du är sur förlorar du 60 sekunder lycka

 
 
 
 

triggar hela tiden fram det dåliga

har varit överallt och ingenstans idag, gjort allt och inget. hemma, lekparken, skogen, lägenheten, massa affärer. lekt, målat, ätit, packat, fixat, jadajada. linnea sover, david har åkt tillbaka till lägenheten för att hinna fixa så mycket som möjligt och jag packar. sista natten här idag, imorgon blir de flytt. vill ej, men det blir bra. 
 

för hon har alltid varit de där extra

 

-

-det är så över nu, så borta. jag har växt ifrån, inte bara förträngt. utan jag tror, påriktigt kommit över det. 


för livet vore inget utan dig

har varit fint väder hela veckan, och haft fullt upp sen dagen då det fina vädret kom och lite annan. skit drygt! älskar det såklart, men vill ju hinna njuta av det också. idag hade det varit perfekt med grillat, öl å kubb. menmen, hinner med det å! varit i lägenheten och fixat hela dagen/natten igår å idag. hämtat hem linnea ikväll, pizza och film. fredagsmys!


 
 

kände dig för länge sen.

kan någon förstå att jag har sprungit idaG?! fy, va skit jobbigt. har varit runt å köpt lite saker till lägeheten och börjat packa. är skit drygt, orka flytta dåååå. jennifer va hit en sväng. inatt åker dom till turkiet, är fan avis. vill också åkaa. kom på i detta nu att jag glömt bort tvätten, ååaaa orka. måste hänga, hejdå.
 



bulor blåmärke ont knä röd

ramlade igår, och hade så satans ont då. det släppte liksom inte riktigt heller. fortfarande öm idag. när jag kika hitta jag detta, är ju uppsvälld, röd, blåmärken å bulor över hela benet, haha. men knät gör ondast, typ att gå till å med. har även blåmärken på höften å armbågarna :)) svinsvårt att få med på bild men var tvungen att försöka, haha.


-

 




utflytt och inflytt, snabba ryck

så kul att linnea är så glad över nya läggan! hon pratar om hur kul det ska bli att bo här och vill visa alla sitt rum. mihiii! jag därimot ser ej fram emot detta. sjävklart kommer det bli skitbra när det väl är klart, och david är super duktig. men jag vill fan inte lämna promenaden alltså, älskar detta ställe. och kommer va så trött och less på att leva i rusten och hålla på. men äääär la bara å hålla ut!
- vet ej varför detta hamnat i utkast? men bättre sent än aldrig :)
 

vet om att det är fel

slog mig precis att jag börjat skolan nu, sista perioden. jag har haft mitt absolut sista lov. jag njöt inte ens något på mitt sista lov. va tusan. kass man ä. jaja. har kört CE idag, kan inte bestämma mig för om det gick bra eller dåligt. har spenderat lite tid med kusinerna, en sväng till valbo och en promme. nu funderar jag över om jag ska ta tag i tvätten, städningen och packning. eller skjuta lite mer på det och lägga mig iställeT?
 
 

även när jag trillade omkull

har haft två otroligt fina soldagar, och dom två dagarna har jag spenderat inne med emma och böcker, så de känns väl sådär. har hunnit med en liten promenad och lite slingor med jennifer idag. david kämpar på i lägenheten och jag måste ta tag i att börja packa ner här hemma. men nu ska jag krypa ner i sängen, back to school imorn.


 

like the way i'm feeling inside.

mormor, min fina mormor. 
det känns konstigt, fel och jag vet inte riktigt. jag är lite arg och irriterad, men såklart mest ledsen. hade ju planerat att hälsa på dig imorgon. du va ju piggare? jag kan förstå att du kanske inte orkade mer, att de va dags, att de vart skönare för dig nu. men hade du inte kunnat vänta iallafall en dag till. fan. minns att cyna dog dagen det slutade regna, å du va inte dålig på att bjussa fin väder heller. jag vet ju inte hur de funkar, men jag kan tänka mig att ni är tillsammans nu, allihopa. och det känns nog hur fint som helst för dig. 
'
vill skriva av mig men vet inte vad jag ska skriva, är som lite tom.
det är overkligt och jag saknar dig. rest in peace. <3
 

"hur mycket kostar det att åka om man är jätte kall och har fyllehicka?"

har hänt en hel del i lägenheten vill jag lova. ska slänga upp lite bilder senare. igår vart de lite spontant ockelbo och en fylla med hanna å maria. idag har det varit super fint väder, hade velat njuta varje sekund av det. men har bara legat inne i sängen å typ sovit. hoppas de blir fint hela veckan nu. 
 

man lever man lär, det går väl sådär.

har skjutsat hem linnea ikväll, redan. så tråkigt. men nu väntas dagar med rust, flytt och jobb! har varit i lägenheten hela eftermiddagen och kvällen. linnea började måla sitt rum lila, men insåg att vi måste riva tapeterna först, så har börjat lite med det. har lagt golv i vårat sovrum och halva linneas rum. känner mig skit duktig, men känns som fan i handlederna nu. imorgon ska väggen mellan kök och vardagsrum rivas. aja, nu ska jag kasta mig i säng bredvid davva <3
 

offrar, ändrar och anpassar

va hem till edwina igår å blev bjuden på tacos och sen vart de plugg hos anna å emma resten av kvällen. idag fick jag vakna av pärlan, sen blev de donken frulle och gävle. när jag kom hem så drog david på nå möten och katching, nu har vi nycklarna till nya boendet. har varit runt å handlat lite, lekt lite och nu avslutat dagen med tacos. super gott! igen, haha. 

stora tjejen hjälper!


Det ska inte vara sådär

hade det baraa bra hos eddis! tror hon vart nöjd också :) spenderade hela gårdagen i sängen med massa gotta. klagar inte! imorse gjorde prinsen hembakat bröd också, gullä. Gävle en sväng med annis nu. sen ska vi hälsa på eddan :) ikväll kommer Linnea hem ckså, äntligen! 


vill fortsätta så

igår så åkte vi till Ockelbo för att städa och fixa lite i huset. mina fina bästa vän kom förbi med paket också. bästabästa! Tobias tvättade min bil, vet ej vad jag ska säga om det.. och vi käkade pankisar hos Britt! har nyas duschat, ska handla och byta däck. sen bär de av mot Ockelbo, ikväll ska vi fira Edwina son fyller idag! med alkohol å grillat :) 


om du bara kunde lägga av

seriöst, är en sån jävla pussy. gjorde typ 10 benböj(?) med 10/15kg vikter igår på idrotten för å kika lite saker. hahahah. å jag skojar inte. är helt förstörd idag!!! kan inte gå i trappor eller sätta mig utan att skrika. nä fy. har varit en sväng till valbo idag med trion. också har jag ätit fika hos fluff. nuuu gör bebis mat och snart komma e&a också ska vi mysa film!
 

stora killen. 3år idag! grattis mode :)

 

det brister, det bär.

skjutsade upp anna å emma till kungsberget måndag kväll, sen tog jag å jennifer en lång promenad i regnet. efter det va jag och lina hem till sandra å pratade lite och sen vart de en sväng till ocklebo. tisdag va vi iväg till gävle och skrev, har klarat CE-skrivningen nu. så bara sista, svåra och riktigt jobbiga delen kvar. får la se hur de går med resten! har spenderat två kvällar med emma i gävle, hoppas de blir bråkfritt sen. nu ska jag till skolan, hejdå


 

jag älskar dig, du är så bra ♡


-

prinsen skaffade snapchat i helgen. haha, gulllää <3
 
 

Say something, I'm giving up on you

idag har jag å annis varit iväg med CE hela förmidaaan. gick inge vidare för mig men gummi är super duktig! efter skolan gick vi hem och pluggade en del också. david är i jädraås, å jag funderar på att dra en låång emo dusch. lär ju ta vara på sista tiden med musik där å?! promenad sugen men vädret får gärna bli bättre.. 
 
detta är vad vi smaskade i lördags föresten. galet gott!
 

första gången du ska hålla nån i hand

igår va de tidig uppstigning för att ge hanna frulle on tha bed på hennes dag! på kvällen firade vi hanna lite med grillat, spel och alkohol. mysigt! när jag kom hem idag så tog jag och jennifer en promenad ut till morfar, där i princip hela släkten va och vi käkade tacos och firade att mode fyller 3 i veckan. nu ska jag äntligen lägga mig efter massa plugg. å idag har emmmis fyllt år. graattis! 
 

grattis älskade bästavän!





The first one in, the last to go

va på bankmöte idag, efter de drog vi en sväng till Gävle för att hämta tillbaka Davids telefon. som han tydligen saknat med än va han brukar sakna mig, hm.. kom hem å packade en väska å åkte till Hanna. har firat henne lite med folk å fika. seen har vi myst hela kvällen. chips, ansiktsmask, youtube, tända ljus, gammalgammalgammal musik, å bara ja. kvalitets tid med världens bästa vän! 


det fortsätter gå utför ibland

nu har vi skrivit kontrakt för lägenheten så nu skulle man kunna säga att den är såld? det känns skönt. snart inflytt i nya också, det är blaandade känslor. ska bli skönt med större, men är så sjukt otagg på rust och vill fan inte lämna promenaden. men de blir nog bra! har träffat maria å lina en sväng ikväll, super mys. saknat tjejerna. ska nog slå på en film nu tror ja å slumra lite. 
 

låtsas att det regnar

började två idag, så sovmorgon va tanken. men vaknade av äckeldröm innan elva. skit drygt. men hoppade in i duschen och drog iväg på lunchdate with the trio. super gott och super trevligt och super mysigt. haar träffat min fina tjocko en sväng också, hur länge sen som helst! nu ska jag åter sätta mig med lite plugg, ledig imorgon, då blir de ocklebo!
 
 

det ska inte behöva bli så

idag har vi kämpat med backningen på CE, fy. efter skolan gled jag till gävle för att hämta hem massa räkningar och hämta ut saker på posten, men mamma hade skickat med jennifer sakerna igår så dom va ju i sandviken.. haha! men köpte ju en ny telefon häromkvällen, mihi. så fick hämta ut den iallafall! (va skit arg igårkväll då min slutade ladda, vafan kunde den ej hålla ut en jävla dag till?!) har spenderat kvällen med anna och plugg. jag är svin trött, ska vell pilla lite på nya luren och sen sova.
'
pics sen vi firade lastbilskortet med bärs och annis hundar va så rädd för bitch dollbie så dom ej vågade vara på golvet, haha :) 
 
 
 

if you gave me a chance

jag och anna skulle ju ej få godkänt i idrott och skrevs därför av kursen och började med special idrott för att kunna få ett samlat gymansiebetyg, eller nått. iallafall så har vi väldigt anpassad och speciell(!) idrott och det är bara vi och våra två PT's. idag när vi kom dit knatade vi ner till stan, och tog en fika. för dom vela fira att vi klarade C-kortet förra veckan. super gulliga! 
 

nya luren dååååå!

 

det slår bara emot, skiter i

orkar ej med april skämt idag, så alla som tänker luras.. håll er ifrån mig! va iväg till matten idag, två prov väntas på torsdag, kul :)) sen var jag å anna ut å körde CE. galet fyfan, gick inte lika åthelvete som jag hade tänkt mig faktiskt, så de känns ju bra. annis är svin duktig! nu ska jag städa och tvätta. senare kommer gummi för lite plugg och tacosmys!
 

RSS 2.0