something i said or something i did?

började ett i onsdags och slutade rätt snart efter det. drog till ockelbo å hämtade emma, förbi edwina å fastnade där en sväng. sen följde hon också med, mot valbo. kikade runt lite där. sen hem med brudarna. var alltså ledig igår innan vi äventyrade ner å hämtade min älskade golf iv. tog en promenix med jojjan efter skolan nu sen lite frulle. nu ska jag städa tills min prins kommer å vi ska åka. 
 
 

äger just nu två prinsessor

har alltså införskaffat mig en golf iv, så nöjd. tyvärr inte lila, men det är vell det enda jag kommer sakna från den andra. så ja. lyckligt/olyckligtvis, välj själv. den lilla lila ska nu säljas! tackar jennifer å jojjan som följde med ner till stockholm igår! ska dra mig mot skolan en timme nu, sen mot ockelbo å hjälpa mamma flytta

oskyldigt skyldig eller något

hanna kom förbi mig igår, de var trevligt. jag och lina drog en promenad på två timmar och sen så chillade jag runt lite med anna å bilen. började halv ett idag, det var skönt. efter skolan åkte jag å anna till ockelbo, plockade upp emma å sen hem till edwina. varit en fin dag. kom hem nyss. prins sover. vill gå promenad men vågar inte själv i mörkret. hejdå
 
 

att vara stark är att se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit

tjaaalallaaaba. har alltså dragit igenom en sån där skoldag då. gummmi har kirrat körkortet också, stort grattis till henne! idag ska alltså mitt nya liv börja, bara godis på helger, inge mat sent och massvis med promenader. får vell se hur länge jag lyckas med tanke på att jag så gott som lever för nattkäk å godis. men tre månader kvar nu, måste ner! 
 

jag är så lyckligt lottad om man kollar på vad som betyder i livet.


skulle aldrig överge tryggheten

var iväg å hämtade linnea igår. vi hamnade på britts gräsmatta framför lite eld å grillade korv, rätt mysigt. idag hämtade vi upp zina och drog till stranden. pluppisar, så fina dom är! var jätte skönt i solen å. har varit å lämnat linnea nu igen, redan. ska dö lite i soffan framför oth nu. 
 
 
 

världens finaste prinsessor ♥

 

det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

 

meningen är inte att jag ska tjata

haha trams skola, men helt ok för mig. gick alltså en timme i onsdags, var ledig igår och 20min idag. fick träffa prinsen lite iallafall innan han drog till jobbet. har slängt i mig lite mat, ska nog ta en liten liten vilaaa. sen fixa å trixa lite. åker till ockelbo ikväll å firar marias 20år fyllda med vänner! kommer att bli fint. 
 

2 mer eller mindre underbara år

den första tanken när jag vakna idag, den va om dig för du är så bra. jag gillar allt du gör, allt du säger till mig. när jag ser dig, fallar alla stjärnor ner, önskar du visste det jag vet. jag blundar för att få drömma, om dig. du är min ängel, min dyrabara skatt. det känns så bra, du och jag, tillsammans. och jag önskar att det aldrig tar slut. du är det bästa som har hänt mig. och som kommer att hända mig. du är den vackraste jag vet, jag tänker på dig dag som natt. du är inte som någon annan, du är oslagbar. du ger mig drömmar igen, å första första gången tror jag det är sanningen. jag tror på dig och mig, jag tror på hoppet som du ger mig och på kärleken. du betyder så himla mycket för mig, du vet att jag jag älskar dig. 
 
 
 
 

vill se det uppenbara, så klart

pussade lite på min prins innan han drog till jobbet. sen segade jag några timmar i sängen. var i väg å fixade lite sen hamnade vi på balkongen i solen å lite prat, maria å anna å lina å jag. drog donken å nu är jag back in bed. vääntar på att david ska sluta så jag får kramas lite ♥ 

22 augusti, en dag att minnas.

jappp. idag är det två år som jag å david har spenderat tillsammans. å helvete va trött jag är på han nu. fast nä, såklart inte. han fortsätter att vara min prins. oavsett dagar jag älskar han mer eller mindre så är han tok underbar. så glad att jag har han i mitt lilla liv, så glad att han stannar hos mig, så glad att han är han. allting känns så självklart och så enkelt med honom vid min sida. varför skulle jag leva ett liv ensam när jag har möjlighet till dig? you are the one ♥
 

ösnkar att det var lite mer av oss

maria kom hit igår och vi drog en runda i valbo. va dött på saker, å de va vell tur de med tanke på att pengarna är noll. slutade efter en timme idag, och är ledig imorgon. ibland är skolan rätt ok! åkte till gävle med anna efteråt sen till jenniferå bakade en tårta till min fina moster som fyller idag. va vi ut till morfar och käkade. tog en promenad med jojjan å segade lite där och kom nyss hem. nu väntar jag min prins ♥
 
 

to feel like you have been pushed around. or to not feel at all



 
 

pärlan kör sin första drive!!


i have a forever friend,

AND FOREVER HAS NO END ♥

 
 

little party never killed nobody

kommer bli ett så jävla dyrt år nu. förutom det vanliga leva livet, så är det  en tusing i månaden minst som kommer försvinna  nu alltså. först laga bilen, besikta bilen, skatta bilen. betala studentkryssning. utomlands resan. sen vanliga julafton. sen åka på studentkryssningen. studentmössor å shit. osvosv. jaaa, det skulle ju inte skada om pengar växte på träd :)
 

en gång för länge sen med ett tält

från början hatade jag denna bild, men när man kollat på den ett tag så kan man ju bara inte låta bli att älska den. alla är så jävla ful. haha

-

- känner typ så här. ¨å då har skolan inte ens börjat än.
 
 

ibland är en lögn det finaste man har.

följde med mamma till ockelbo igår å hjälpte till att packa med dom. sen satte oss jag å anna på balkongen, med filtar, ljus, vin, vattenpipa, massa prat, massa stjärnor å bara myste. trebligt va de, japppp. men är ju sjukt trökikgt att den där jävla sommaren är slut nu... idag hade jag min sista sovmorgoon, å jag sov inte ens länge. ska skjutsa jennifer senare, sen ta en promenad. hejdå 
 

du tar inget på allvar innan du fått konsekvenser

hanna kom hit i lördags, vi bakade muffins, å typ myste film. hon hade kittsen med sig också. söndag vart typ samma sak å hon stannade till måndag då vi följde med stefan till nya skolan. gick alltså upp jätte tidigt i måndags, fy. gick bra för stefan iallafall. lite väl färgat kanske. men de blir bra de där.
 
 
hanna sa dagen innan att stefan skulle bli mobbad för att ha två mammor. nej sa jag, vem fan skulle tro de liksom. haha, när vi står vid skolan på morgonen. så kommer de fram en pojke - vilken klass börjar eran son i ? haha avled lite då.
 

-


wondering, dreaming, missing

sitter ihop krupen i täcket ute på balkongen å det är sådär lagom natt varmt. jag önskar att de va så. vill ha supit hela natten, haft en bra kväll. och bara sitta å vara så där "nykter" när alkoholen gått ur kroppen, se soluppgången, sitta ihop krupen i ett täcka, å prata, med typ underbara vänner. Sen till slut gå in å lägga sig, sådär 7 eller 9 på morgonen efter en hellyckad kväll. japp. en sån natt/morgon, är jag sugen på idag!


du drar dig mer bort

grymt sug efter detta: ha kollat solnedgången å käkat pizza på stranden. sitta runt en eld med varma filtar, fina vänner och en vinbox! aja, vart aldrig stranden. fastnade i källarn för att städa så sakerna skulle få plats. å de tog tydligen grymt lång tid! mamma kom hit å bytte bil så vi slapp åka till Ockelbo iaf. hade velat följa med till zina, men hade fullt upp. nyss duschat, har krypit i zippisen. ska käka sen kika film, tror Hanna kommer förbi :)

 
 
 

i can be the one, why can't u?

va hem till mamma igår. åt pizza bullar, kladdkaka å packade mitt liv därifrån. sen lämnade vi linnea och åkte förbi jädraås å lekte gangsters. är sjukt tomt nu när linnea är borta. vädret är fint så ska nog dra en sväng till stranden. sen kanske ockelbo å byta bil för jag har mammas monster bil... sen ikväll var planerna dricka, men jag är inte ett dugg sugen. får vell se vad som händer :)
 
 

i wanna grow old with you

 - 97 dagar. kan tiden snabba på lite ???!?!

 

8 gånger för mycket, 19 dagar försent.

efter att ha hört av mig åtta gånger och tjatat hela dagen så har pengarna äntligen kommit in nu, sisådär 19 dagar försent. två gånger har han också sagt att han satt över dom. har han bara ljugit de gångerna eller faktiskt på något vis failat till deT? hah, ja man kan ju undra. synd att de va tvunget att vara sånt jävla trassel, när stället faktiskt var rätt ok. va ju så man trivdes med å jobba där. men nu vågar man ju inte rycka in extra nå mer gånger...

du snurrar min jord

igår kom äntligen solen fram. så vi spenderade några timmar i lekparken! å idag har vädret bara blivit bättre! så vi drog till stranden å lekte. va inte så varmt i solen, men endå skönt. å tro det eller ej, MEN JAG HAR MER ELLER MINDRE SÅ GOTT SOM BADAT. ja, insane. nu ska linnea sova och imorgon är sista dagen. veckan har gått jätte fort.:(
 
 
 

ovärt å dryg random inlägg

nu är det så där så jag inte kan bestämma mig för om jag vill spy på livet eller om det är helt okej. antagligen är det helt okej. jag är bara lite less på det.
 
vill ha en ny bil. vet inte varför jag dras till jobb där det tar en evighet att få pengarna... vill ha mina jävla pengar. så jag kan laga bilen, som sen måste besiktas, och så va de skatten ja. och där va dom pengarna borta. 
 
va lite less på mig själv förut för jag inte skaffade mig nå sommarjobb, men å andra sidan. så va det ju sista sommarlovet också. lär ju njuta lite? men. dagarna har bara flygit iväg. å jag har gjort vad? så mycket som nada typ. tur jag trivs med att bara chilla igenom livets alla dagar, så det slipper jag ju vara allt för deprimerad över. 
 
skolan börjar alltså nu. jag har faktiskt så mycket som noll sug till att gå dit, å då brukar inte första dagarna/veckorna alls vara jobbig. känner inte att jag har något mer där å göra. kommit fram till att det där lastbils kortet aldrig kommer hamna i mina händer. idrotten kommer fucka med mig. å jag orkar bara ej. tack för mig typ.
 
knölen som försvann å kom tillbaka har nu försvunnit igen. och den här gången kommer jag inte att säga att jag kommer sakna dig kompis bulan. för fyfan ihelvete va glad jag är att du är borta. hoppas att du aldrig mer kommer tillbaka. dig vill jag verkligen spy på. du gör ont, inte så där jätte ont. bara dryg ont. fy. vet iallafall hur jag gör för att få bort dig om du kommer igen, hur? jo jag ska supa som fan i helvete
 
nånting mer att klaga på? jo helvetes drömmarna. kan ju glädja mig åt att dom inte är lika illa som förut. men kvar, de finns dom. men bara några av dom som nu för tiden dödar mig. resten fuckar jag! 

just a little bit broken

hallå blogg hora. idag har vi bakat. sen kom ann å jennifer förbi med paket till linnea å fikade lite. när dom dragit kom mamma å nåra förbi å fikade lite också. sen öste regnet ner det var ju trevligt. nu har vi nyss käkat. ska pussla nnu. sen blir det vell film kanske. japp. insåg idag att skolan börjr om en vecka. vill dö
 
 

sometimes you gotta fall

BEFORE YOU FLY.

 
 
 
 

så jävla självklart att det skulle ske

gårdagen höjdpunkt var ju att anna fyllde. annars va de vell sådär. fick ju träffa alla mina fina vänner också :) idag har jag fan sovit hela dagen medans linnea å david h'rjat. men är fortfarande helt slut så kommer nog somna fint. sitter atm å käkar hundmat, ska lägga mig bredvid david å linnea å kolla film. sen ska jag å prins ha mys!
 
 

för att idag blir min gummivän ÄNTLIGEN 18år!


- stora pirat tjejen!

 

hate will get you every time

linnea följde med oss hem igår, vi käkade lite å la oss. idag är det full fart på piraten vill jag lova! ska käka lite nu. sen ska jag fixa å dra iväg mot anna. där samlas resten av brudarna å när klockan slår tolv så ska vi röja krogas! vädret kan suga kuken jag inte har, men hoppas på en grym kväll iallafall!:) 
 
 
 

grattis linnea, 4år idag!

 
 

- kommer jag någonsin sluta hata dig?


all stars isn't made in heaven

alltså fyfan för vädret idag. att det är målnigt å vill regna gör inte så mycket. men det är så jävla kallt, typ rå kallt, vinter kallt! jag sitter i zippisen å fryser. inte ok! nyss käkat frulle, ska klippa david nu. hahahahhaha. får se hur det blir. sen kasta in oss i duschen innan vi drar iväg till ockelbo å kalas för stora 4åringen!:)
 
 
 

blir man någonsin redo för att förloras

promenad å sen one tree hill halva natten är numera standard. å de tycker jag är bra. jag är arg. äntligen hittat en golf iv för pengar jag faktsikt skulle kunna ge. mailade dirr, fick inget svaar. och idag är den borta. skjut mig, nä. ägaren.aja, har nyss duschat, ska fixa lite. sen dra oss iväg hem till sandra å hälsa på. mysigt!
 

någon annans lycka betyder inte din olycka

igår kom anna å hanna förbi, vi satt på ballkongen i solen å pratade. sånt tycker jag är trevligt. när dom åkte drog jag å david ut på en efterlängtad kvälls promenad. sen myste vi ner oss i soffan till one tree hll halva natten. har nyss käkst frulle, ska dra oss till valbo å kika lite snart. linnea fyller år senare i veckan, får äntligen hem henne en sväng då också. mysigt!:) 

it's used to be so easy.

hade det fint hos vejjan i lördags. käkade kakor, grillat, och körde, fem-tre-fyr-kamp? igår spenderade vi någon timme på stranden. sen va vi till järbo å hälsade på. va till jädraås en sväng å kikade, sen till dessan å kollade in huset å super fina bebis! nu sitter vi å överväger om vi ska åka till stranden eller om det är för mycket måln å blåst? ja, återstår att se. 
 
 

i was wrong from the start

att dricka dagen innan jobb i torsdags var en riktigt dålig idé, fyfan. men överlevde det iallafall. på fredagen vart det inget jobb, så drog å solade med hanna. sen på kvällen drog vi in till gävle till pontus å drack lite, sen ut på stadfesten. fyfan vilka jävla bra karuseller. älskar dom japp! ska iväg till vejjan strax som fyller 25, trevligt
 

..och det är helt upp till dig, hur det kommer att sluta.


RSS 2.0