satan kommer aldrig nöjas

blivit avskriven från idrottkursen där jag skulle få ett streck. och inksriven på en ny. nu gäller det, jag å anna å PT! igår efter idrottmöte backade jag å anna med lastbil å släp. dolly är en slags hora. men ibland går det, å anna är så satans bra! sen drog hon till fjällen så jag får klara mig utan henne några dagar. varit i valbo med maria å emma idag. ska ut på en promme med david strax, imorgon ledig. ska sova så mycket!
 
 
 
 
 

hela världen faller ner

woaaa. skulle ha hälsat på min bebis idag, men vart icke så. synd, saknar henne! variiit i skolan iallafall, trökat matte, säkerhetskontroller och backning med lastbilen. senare kommer jennfier och vi ska ta en promenix. imorgon blir det valbo, som david längtat.. kommer behöva va en tråkigjävel känner jag på mig. 
 

tryggt och stelt, det ger mig ingen lycka mer.

i lördags va mamma hit en sväng med zina och hälsade på, sen kom lina och hanna hit. vi myste film, käkade godis, skjutsade lite folk, pratade och såå. i söndags kom anna och emma hit, vi gjorde varma mackor, kikade resor och kollade en film. haft möte angånde idrott idag, hoppas de blir nå bra i det hela? kört också, men bara en liten sväng, men de gick ganska bra :) har tagit en kvällspromenix med jennifer. och slutligen städat lite i läggan, nu väääntar jag in prinsen <3
 
 

and in the end you're still my friend

var egentligen typ ledig idag, men planer ändrades och jag gick upp å var i skolan till åtta. till ingen nytta fick jag veta, hade kunnat vara hemma. det kändes ju lite surt? var iväg med maria å edwina en sväng, käkade å handlade. sen sov jag hela dagen :) :) vaknade lagom så jag och prins kunde äta å mysa lilte innan han drog till wörk. miss him. skulle varit till sandra å, men vart så sent.
 

finns inget här att hämta

var in till gävle idag, jag å anna å emma. hälsade på mamma en sväng också, hon sa att hon hade ett paket till mig. OCH HOPPSAN, EN IPAD MINI?!! oväntat! maaan tackar :) var till skolan nån timme sen och väl hemma åt jag å david tacos :) jennifer var här en sväng ikväll, vi pratade, kollade ph å käkade lussebullar ;) 
 
 
 

i used to be so strong

klockan är bara tolv och jag har hela dagen framför mig, drygt. vill ha kväll. jennifer ska komma förbi senare med lite grejer till mig. också ska anna komma hit. mer får vi vell se vad dagen har att bjuda på.. har föresten trixat till mig att slippa parkeringsbötern!!! david skämdes över mig för han tyckte jag va otrevlig, MEN jag slapp bli 400kr fattigare så jag är nöjd ändå :)) har egentligen lite panik om livet, men jag känner mig så fruktansvärt chill idag. glid liv, allt leker typ. hahahahha?
 
 

morgon äventyr i falun

va tidig uppstigning idag, för en tripp till falun. en liten rolig historia.. eller nått. 
'
åker i tid ifall vi inte ska hitta. märker att det finns två adresser till platsen. går omrking och letar å kikar."ungefärlig plats" står det på GPS'en. frågar folk men ingen vet. ringer ett samtal och säger att vi inte hittar, får till svar att det är vid kyrkan. springer runt kyrkan, kikar in till folk som inte heller vet vart vi ska. springer vidare, kyrka efter kyrka. ringer igen, får till svar, men bakom kyrkan. runtrunt kyrkorna. fortsätter fråga folk, till och med polisen. ingen vet. 
 
ringer igen, och får höra att "men ni har ju varit där förut, det är ju samma ställe som sist" säger att vi har ju aldrig varit i falun? -men jaha, ÄR NI I FALUN? alltså letat runt kyrkorna i onödan :).
 
en timme senare, ja då hittade vi vårat mål. försent, men vi vet iallafall vart det ligger nu. då va det bara att hitta tillbaka till bilen... går runtrunt, hittar tillbaka till första kyrkan och letar oss till bilen därifrån. när vi iskalla en och en halv timme senare åker ifrån parkeringen märker vi, att vårat mål, låg längre ner på gatan vid parkeringen, 200m därifrån vi starta vår vilsna vandring. lycka ":)"
-misslyckad dag, egetnligen. men måste medge att jag tyckte de va lite härligt. haha? mindre härligt att de blir lika tidig uppstigning imon fast sovmorgon till ett var tänkt. MEN MAN LEVER! 
 

i don't wanna survive, i wanna live

nyss kommit hem från matten, varit ovanligt duktig faktiskt. ska städa upp lite tills david kommer hem. sen ska vi en sväng till valbo, igen. när vi kommer hem ska jag dra med han ut på en promme, de ska bli skkönt. imorgon blir deet en tripp till falun med min gummivän, det kan bli spännande?

om det inte fanns att fundera över

i lördags åkte jag och david till ockelbo för mys hos edwina och mathias. käkade, lekte med fina moa, pratade, spelade kort, osv. jag å edwina hälsade på lina en sväng å. igår så var jag ut till årsunda å va med bebis hela dagen. mysigt de å. varit i skolan en sväng nu. skulle haft någon att ta en promme med, men nu blir det sängen istället. sen när david kommer hem blir det valbo å annat trix :) 
 

kanske var något intressant?

och idag fick jag äntligen träffa min saknade bebis! varit ledig idag, så ställde klockan och åkte ut till årsunda med jennifer över dagen. jag å david gjorde god mat, också var anna hit och kollade på film med oss ikväll. jag har precis ätit upp en hel påse lussebullar, alltså en HEL påse. haha. är inte ens lite okej egentligen. men imorgon tänker jag åka och köpa en påse till, kanske två. dom var super goda... 
 
 

ibland är det detaljerna som spelar roll

vaaa jätte glad när jag vakna imorse, eller ja.. gick upp. kommer ut till bilen och finner en parkeringsböter, LYCKA <33333 så jävla arg vart jag. sen gick ingenting riktigt vägen. klarade iallafall YKB'n, det kändes jävligt skönt. matte provet gick mindre bra, men vad gör deråå??? ska sticka till valbo en sväng med jennifer å jojjan strax. sen blir det tidig kvällen :) saknar min bebis hur mycke som helst 
 

-

 

-



en värld från en ny dimension?

vaknade bättre på lördaagen, lycklig! min fina släkt var förbi på dagen och fikade och på kvällen kom mina fina vänner och drack. inte hänt nå speciellt märkvärdigt någon annan dag tror ja? skrev ykb idag, klarade det icke. jag å anna gjorde nå galet och bokade en ny tid redan torsdag? vet ej hur vi tänkte? allrahelst eftersom jag också har matte prov då som jag icke kan. blir hårdpluggbror. fortfarande krasslig, blir gärna hel bra å.


handlar det om lånad tid

i onsdags efter skolan va vi till årsunda å jag fick träffa älsklings bebis. igår fyllde jag visst år, det var typ en värdsligsak. är hellre 18, att vara 19 känns lame. mamma å dom va här å käka tacos, jennifer å.  vaknade sjuk igår också, vart bara värre och värre mot kvällen. bättre idag men långt ifrån bra. horögonen rinner, fy tusan. hatar dom. måste fan bli bra till imon, kalas och festligheter väntar ju.....
 
 
 


en timme kvar av mitt 18 åriga liv




what's the name of this fucking game

varit ut till morfar idag för elisabeth fyller år, grattis till henne! fick träffa min fina bebis och sen följde jennifer med hem och käkade. börjar halv ett imon, rätt så skönt det iallafall. borde verkligen öppna böckerna å slänga lite tid på plugg också, en vecka kvar... men orkar bara inte. får rycka upp mig! blir mera kusinmys imorgon, underbart.
 
 

she took the midnight train

lördag. drog iväg till gävle med edwina å moa å kikade lite. super mysigt att hänga med dom :) efter det åkte jag till hanna. var åå träffade sandra, bebis, lina å maria. sen spelade vi spel å myste halva natten. igår kollade vi någon film sen hämtade maria upp mig å vi åkte till mig å gjorde mat å kikade ännu mera film. idag är det dött. och jag vill verkligen inte börja skolan på onsdag. 
 
 

å, älskar sånt här! självklart är det jätte mulet ute, men kanske går att se något ändå. stjärnor är ju bland det finaste som finns

 

closer to it everyday

nyår va inte lika illa som jag förberedde mig på, men långt ifrån som ett nyår ska vara. BUT IT IS WHAT IT IS! hämtaade hem linnea efter nyår. men ikväll ska vi tyvärr redan skjutsa tillbaka henne eftersom david börjar fm imorgon. gummivän skulle komma till mig ikväll, men hon är sjuk. krya till henne. ska spendera några timmar med edwina imorgon, det blir mysigt! saknar henne massor :)
 
 

mer eller mindre ur mitt 2013.

 -
fyllde 18år, det var grymt. fick en överraaskningsfest, alla mina vänner va där. kuggade en uppkörning innan jag lyckades skaffa de satans körkortet. införskaffade mig både en första och en andra bil! varav den andra är mer eller mindre "drömbilen" förutom några fel och detaljer. skaffade dollbie. röjjde på studentkryssning med vänner. har byggt oss ett hem, rustat i princip hela lägenheten. hade mitt sista sommarlov. levererade bollnäs stadsfest med strangertouch. såg rihanna live. utan minne, men såg iaf björn rosenström. såg markoolio TVÅ gånger! pappan som jag aldrig haft dog på riktigt. avskedsfest för att lina skulle åka till norge. firade 2år med prins. åkte en "5 in one", tripp. skaffade truckkort. fick en kusin. alla vänner har fyllt 18 eller 20. annars då? jo en fin sommar med underbara vänner, familj och barn i min omgivning. 
 

 
känner inte att 2013 har varit speciellt märkvärdigt, även om ett å annat har hänt. 2014 kommer bli ett bra men fruktansvärt nervöst år. allt kan hända! hittils så väntas...studentkryssningen. ett till körkort ska förhoppningsvis tas. snart en bokad "student-resa". och såklart, studenten! reeesten of the year är fan ett mysterium

förra årets nyår, med vänner.

 
 

RSS 2.0