morgon äventyr i falun

va tidig uppstigning idag, för en tripp till falun. en liten rolig historia.. eller nått. 
'
åker i tid ifall vi inte ska hitta. märker att det finns två adresser till platsen. går omrking och letar å kikar."ungefärlig plats" står det på GPS'en. frågar folk men ingen vet. ringer ett samtal och säger att vi inte hittar, får till svar att det är vid kyrkan. springer runt kyrkan, kikar in till folk som inte heller vet vart vi ska. springer vidare, kyrka efter kyrka. ringer igen, får till svar, men bakom kyrkan. runtrunt kyrkorna. fortsätter fråga folk, till och med polisen. ingen vet. 
 
ringer igen, och får höra att "men ni har ju varit där förut, det är ju samma ställe som sist" säger att vi har ju aldrig varit i falun? -men jaha, ÄR NI I FALUN? alltså letat runt kyrkorna i onödan :).
 
en timme senare, ja då hittade vi vårat mål. försent, men vi vet iallafall vart det ligger nu. då va det bara att hitta tillbaka till bilen... går runtrunt, hittar tillbaka till första kyrkan och letar oss till bilen därifrån. när vi iskalla en och en halv timme senare åker ifrån parkeringen märker vi, att vårat mål, låg längre ner på gatan vid parkeringen, 200m därifrån vi starta vår vilsna vandring. lycka ":)"
-misslyckad dag, egetnligen. men måste medge att jag tyckte de va lite härligt. haha? mindre härligt att de blir lika tidig uppstigning imon fast sovmorgon till ett var tänkt. MEN MAN LEVER! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0