på ett plan mot spanien, me bus. igen

 

måste hitta nya sätt att hålla andan

ja, blev ju sjuk. och vart bara värre. fredagen vart riktigt dryg att jobba. lördag vaknade jag som ett halvtslakt. bestämde mig för att låta bli alkoholen och ockelbo även om jag ville. åkte å hängde med kusinerna i solen, käkade tacos på balkongen och kikade på lite crusingbilar. va förbi hos lina en snabbis innan jag la mig. söndag kom lina förbi, vi käkade, myste ihop äventyr och sen körde jag en vända sundsvall.
måndag fångade jag och jeffo soldagen på stranden. tisdag va jag med lina och pillade ut hennes pstav, såg så enkelt ut? så tänker jag på min kalabaliksväng? sen åkte jag å hängde med jeffo. onsdag va vi till årsunda och käkade grillat. idag mötte jag jeffo i bovik å hängde en sväng i solen, sen ikväll va vi ut å käkade i tältet, uteserveringen. är himla trött, strax jobb. fortfarande sjuk också? vägrar släppa även om det inte är lika illa.. imorgon hämta linnea och stefan, så åka å bada någonstans om vädret fortsätter vara på topp. sen ska jag jobba, en natt till.. lördag ska vi fira stefan lite i efterskott i ockelbo. kvällen blir de petter i furuvik! söndag blir det väl linneahäng hela dagen, sen avslutar jag veckan med lina.

vi tar oss härifrån, vi bara går

landade hemma i sängen vid 07 måndagmorgon efter en härlig vecka! sov några timmar sen iväg och jobba. är ju himla skönt att det iallafall är bra väder här hemma också, även om det är lite tråkigt att bara behöva jobba genom det. har under veckan försökt tvätta undan, ett helt jävla berg.. fattar inte ens hur det fick plats i resväskorna? ska såklart lägga upp om resan och bilder, har inte tid nu bara.
 
onsdag och torsdag innan jobbet va jag förbi hos edwina å kidzen å myste lite. idag tänkte jag ta mig ut på en promenad men inte orkat. sjuk vart jag plötsligt, jävligt drygt. rösten försvann och har så jävla ont i halsen. hoppas de går över! ska mysa vin med tjejerna på hannas altan imorgon. längtat efter de ju! 

Berit å Maritta, på ett flyg mot Grekland. igen.


det fortsätter att funka fast det inte går

onsdag prommade jag med annis på morgonen, sen myste jag en glass med edwina å kidzen innan jobbet. torsdag fick man ju lite ledighet. promenerade till jojjo som hade gjort furkost, vi hängde ett tag i solen innan vi åkte till valbo en sväng. på kvällen kalas för stefan och sen körde jag en vända sundsvall.
fredag fyllde davven 30(!) barrar. frukost/fika på säng fick han, så va vi ut å käkade lunch i solen, sen övergav jag honom för jobb. men han överlevde nog. igår var jag ju tvungen att ta tag i det jag inte hunnit eller orkat på hela veckan, städ å tvätt å packning. och det tog verkligen hela dagen, fattar inte vad jag gör som tar sån tid. eller ja, jo det vet jag väl. jag bara lallar omkring kommer aldrig igång, men ändå. en sväng till valbo va vi också. nu tror jag att jag har ordning på det mesta, tillslut. ska göra i ordning lunch tills linnea ramlar in här när som helst. sen ska vi en snabbis till valbo, (hehe). sen bär det av, om några timmar är vi på arlanda!

i fönstret lyser solen, och du är nästan vaken

i onsdags var vi ju till ockelbo och firade emil, min stora fina kille. torsdag var vi till ockelbo igen, kikade på linneas ridning och hämtade hem henne. fredag skulle vi ta en cykeltur i fina vädret, cyklade förbi hos jeffo som följde med vidare på en glass. sen bestämde vi tacosmys hos oss. lördagen köpte picknick sen åkte vi till högbo å lekte å kikade på djuren. vid lunch drog vi en sväng förbi affären igen sen picknickade vi vidare med lunch på stranden och lekte där hela em. tog en promme med annis sen kom stefan och sov hos oss på kvällen.
söndagen åkte vi ut till ockelbo och kikade på mammas nya place, käkade våfflor och hälsade på små bebislamm. skjutsade hem stefan och linnea, david åkte till jobbet. myste kvällen med jojjo, tacos å härligheter på ballkongen. 
vädret är underbart, älskar det. igår innan jobbet kom edwina och emil till sandviken så käkade vi lunch. idag har jag hunnit en promme med annis nu innan jobbet. har så mycket som ska hinnas göra den här veckan, vet inte hur det ska gå ihop riktigt. måste till valbo, köpa saker till resan samt presenter. stefans födelsedag, davids födelsedag, prova kläder, tvätta kläder, packa, därimellan också jobba. sen slutligen åååååååka utomlands! 

Hold me close and I won't leave

det lät ju finare att säga att jag tog med jenny på en födelsedagsroadtrip, till sundsvall.. för att ta en glass i solen, mysa runt på stan och käka middag. så det gjorde vi ju i söndags! sen att jag drog jobbet på köpet va ju som en bonus. sundsvall är ju supermysigt, vi gick dock in på en affär och vart kvar där tills ungefär allt stängde. hoppade över glassen för att äta först, fick för oss att skynda så vart max. men det lät ju lyxigt från början iallafall. åkte hem och hälsade på hos edwina å familjen. sen var jag förbi hos david en sväng också. 
 
vaknade valborgsmorgon och kände att jag lika gärna kunde jobba. så erbjöd mig köra åt marcus. sen ringde jojjo och sa att vi åker till Idre, jafan. avböjde jobbet. sen vart allt att ta för mycket tid. började fundera över att åka till borlänge. sen gav jag upp om allt. åkte till gävle och käkade lunch med jeffo, sen drog vi igenom halva stan samt halva valbo. efter det åkte vi ut till boänge och käkade grillat. kvällen kollade vi kasen, precis som back in the days. drack någon öl och bara myste. det vart bra iallafall. 
idag har vi varit tillbaka till Boänge för kalas. efter lite fika drog jag vidare till jobbet. när jag kom hem från sundsvall plockade sandra upp mig, vi köpte en glass å åkte ut till hennes jobb för biltvätt. nu ska jag krypa ner och sova, imorgon blir det ockelbo och kalas för min emil. älskade lilla, förstå att han redan fyller 1år? galet. juste, kan hända att jag bokat en resa också. det blir kul.

RSS 2.0