-

har tappat telefon jäveln i golvet. jag är så jävla arg. jag hatar den. min älskade 4a kunde jag tappa hur mycket som helst överallt. jävla skit 5s'a! grinar som tusan, kul att man klarade tre månader. fanfanfan. tur man är skit rik atm å. jajappja. nu ska jag sova och känner ej för att vakna. arg hejdå 


"You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life."

 
 
 

för jag har inte det

igår vaknade jag med min prins efter några nätter ifrån varandra. mysigt. vi satte oss ute i solen tills han drog på möte. då hörde marcus av sig å vela bada. va ner på stan och letade badkläder åt han, när vi fixat kom han på att han hade i bilen?? jöns. vaaa la trevligt iallafall! tre inatt va jag även ut och hjälpte jojjan. hon hade suttit vid vattnet och lyssnat på musik och fattade inte att de dödade batteriet. #efterblivenälskling<3



måste sluta leta nånting mer

myste runt med eddan ett tag på söndagen. sen färgade jag håret på maria. var och träffade david en sväng också, som jag saknat han! efter det tog jag med en pizza och lite godis å åkte ut till mångeln och sov i stugan. mysigt! blev tidig uppstigning om man säger. var iväg med anna på jobb måndag morgon. började med krångel men sen gick allt väldigt bra! va hemma mycket tidigare en sist. hälsade på bestie en sväng innan jag åkte hem till sandviken. 



jag har inte det jag vill ha

vi gled upp till mångeln även på fredagen. mot kvällen skjutsade jag tobias till mamma, hem linnea och david till bussen. jag å jeffa stannade kvar i mångeln och sov, i bilen. faktiskt, så va det skit mysigt och ej jobbbigt. kommer lätt att göra fler gånger! lördag.. sola, bada, båt, vattenskidor, mys. sen åkte jag till edwina och moa. vi käkade tacos och myste film. 



det är nått som alla ser

varit tomt ett tag. inte orkat och inte hunnit. onsdag, för en vecka sen. tog jag med mig david, tobias och linnea till mångeln. rätt så skit trevligt. badade, solade, lekte. avslutade dagen med att tvätta bilen, nästan i onödan med tanke på att det vart mångeln fler vändor den veckan.. torsdag gled vi också upp, körde monsterbil med släp å båt på. gick faktiskt bra! jeffa va också där, vi upptäckte moffas fyrhjuling, som va skit kul.


 

Hon slår er alla så hårt

jaaaaa. klockan är snart elva, jag har nyss kommit hem. och Anna hämtade mig strax efter sex imorse. är tusan helt slut! hade en körning rätt långt bort å de har krånglat hur mycket som helst idag, skit drygt. Annas körtid tog slut också så jag körde nån timme i slutet. skit läskig biljävel! men vi har haft det väldigt mysigt ändå lär jag säga :D haha. nu ska jag kasta mig i sängen. imorgon väntar en vända till Östersund och sen kanske en nattvända med annis. kaaaan bli en lång dag! men lika glad är jag för dee 


varje gång du medvetet gör något fel

jag och emma hämtade hem mat från atalanta och drog en pizza frukost i sängen på lördag, skit mysigt faktiskt. mot kvällen drog jag mig till edwina för grillat och lite festligheter. idag köpte vi pizza och kollade en film hos eddan innan vi åkte hem. linnea kom hit idag. vi va till valbo och köpte lite kläder, va ut och lekte och käkade tacos. bra dag! nu ska jag sova, annis hämtar mig strax efter sex imorgon så ska vi spendera ännu en dag i lastbilen :) 



det dödar en bit av oss, varje gång

jag följde med anna å lastbilen fredag också! mot borlänge även denna gång. trevligt, japp. klarade oss utan otrevliga felkörningar, hehee. skit duktiga anna! nääär vi var klara för dagen åkte vi till ockelbo. jag skulle mysa med min tjocka fina vän och gummi bestämde sig för att joina. vi hamnade mot kvällen hos knallen som bjussa fin drinkar och spelade kort. ramlade hem vid fem tiden. skkit trevlig kväll. japp! 
 



allt du egentligen har

woa.vart någon timme sömn innan jag stack iväg med anna och lastbilen i morse. moooot borlänge vare! har ju varit med om ett å annat äventyr idag å skulle man kunna säga. och gummi är så satans jävla skit duktig så tror inte en jävel fattar. japp. nu är jag hemma, väntar på jennifer som ska komma med en överraskning??? sen ska jag sova. är så sjuukt jävla trött! haha
 


 

-




och ingenting är som förut

haha vem är jag som pula i mig mängder med godis inatt och skulle till tandläkarn idag?! gick iallafall bra. nervös som tusan såklart. men har aldrig gått så fort tror ja. skönt å ha det gjort! min fina moster följde iallafall med mig dit, sen gjorde vi lite andra ärenden! maria och edwina har varit hit ikväll. vi har kikat en film å myst. skit trevligt om jag får säga det själv! nu sitter jag här, för tredje kvällen och undrar om jag ska försöka orka göra nå käk? men hur jävla satans tråkigt är det inte att äta själv????? 
 

vill inte tappa den där känslan

har vaknat tidigt i två dagar nu, å ändå känns det som jag är vaken hela nätterna. jag som brukar kunna sova dygnet runt. konstigt. idag har jag hängt med annis i lastbilen. fy tusan va hon är dutti!! efter de drog vi en vända till valbo. kan alla bara förstå hur skönt det va å träffa mina homies igen. skitskönt! tog en kvällsprommis med hannah. har samtalat med bestie. nu ska jag käka godis till jag somnar. hörs
 



❤️

 

för när solen inte skiner mer

idag tänkte jag träffa lina en sväng och sen var tanken att dra till gävle med ann. men det vart som lite ändrade planer! drog till ockelbo med sandra och bebis. träffade maria en snabbis gjorde vi också. kom hem från sandra för ett tag sen. nu ligger jag och klurar på samma sak som igår. ska jag äta eller sova? skitsvårt



ett steg bakåt, varje gång.

nu har fin vädret dragit sig tillbaka. skit tråkigt! idag har vi ritat och bakat. var iväg till edwina och firade fina moa som fyller hela 2år! sen skjutsade vi hem linnea. nu har david dragit till jobbet och jag är skit trött. överväger att lägga mig men då vaknar jag väl skit less om någon timme. kanske blir en promenad och lite film. återstår att se!




när regnet bara faller ner

lördag drog vi till högbo för sol och bad i det fina vädret. skulle dit med anna å emma. hittade på jennifer och ann också. på kvällen var jag iväg till jennifer på 20års fest. mat, alkohol, beerpong och haha, sumobrottning. riktigt kul med sån skit, men tusan va jobbigt! jag kunde knappt gå i den där satans dräkten och orkade nästan inte hålla upp händerna heller.. haha. 
 



kanske om du la lite mer bry

var tidig uppstigning i fredags om man säger, va upp strax efter två på natten. drog iväg till ockelbo och körde en sväng till Örebro. det gick bra, men kommer att va jävligt mycket jobbigare än Östersund.. men man lär väl sig! efter det drog jag och maria till valbo och på kvällen hämtade vi hem linnea :) 
 



studentveckan i text

ja fytusan. så jävla taggad som man va på detta. WOAA! och nog fan va det grymt. full från måndag morgon. kikade på femkamp i stadsparken och gjorde uppdrag, badade blandannat i kanalen. hur äckligt? lyckades nångång under dagen ävven kötta sönder tån. usch. mot kvällen vart det förfest här och sen skulle vi till lobby, glömde leg, sprang hem och hämta, insåg att jag va skit trött. vela ha donken istället, vilket var stängt så det blev hemgång för eget fyllekäk och sova. 
 
klockan ringde på tisdag morgon, drog till anna och började bärsa sen ut och kolla brännbollen. fulla och glada hela satans dagen. förfest hos anna. kvällen levererade bankhuset som ej va så proppat så vi drog ner till slick men betalade aldrig in oss. skaffade en vän, elin. tappade bort anna. så skrek hennes namn längst hela stan påvägen till bussen och folk, framför, bakom och bredvid, skrek med oss. haha så sjukt. satt uppe till sex hos anna och pratade om hela världen.
 
onsdag, slängde in oss i dushen och tog drack lite bira. gick för studentluch, tog lång tid. hann bli nykter. och poff, bomb. BLIR UPPROPAD PÅ SCENEN?! framför massa klasser. pinsamast i världen. gick upp och skämdes ihjäl. jag och anna fick lite pengar för vi är så bra. efterår vaaart det fortsatt bira, bullar, pizza och slutligen lobby. när jag kom hem mådde jag så dåligt och skulle springa och spy. hann inte till toan, men när jag skulle torka upp spyan så va den borta?! letat ihjäl mig full som nykter, detta är ännu ett mysterium. varför skulle jag inbilla mig att jag spytt?
 
klurade ett tag på om vi skulle dra en fylla eller inte på torsdagen. stannade i sängen rätt länge och alla hade lite och göra. mot kvällen körde vi kubb. grillade korv och käkade bullar. skit mysigt och helt okej. skulle nog dragit några bärs men det gjorde absolut ingenting. 
 
var orolig över hur jag skulle palla en veckan fylla med tanke på att jag nästan alltid blir bakis. men inte en ända gång har det varit jobigt?! kanske fick jag bakfyllan från hela veckan på lördagen. vet ej. men sjukt skönt. så jävla glad över att vi gjort detta. tack till alla ni som varit med. ni är grym! 




 

STUDENTEN i bilder

 

jag skulle vara ruset

holla amigos! drog mig upp ur sängen tidigt idag och åkte till mångeln med min fina moster. underbart med sol! var ut och träffade tyra en jätte snabbis. nu ska jag ladda telefon en sväng sen dra ut på en promenad. ska handla också, sen försöka sova. OCH JUSTE, BÄÄSTA JOJJAN HAR TAGIT KÖRKORT IDAG!! 




-




och aldrig aldrig får du lämna

vaknade när david kom hem från jobbet. då käkade vi frulle och gick ut och la oss i solen. det är ju bra jävla underbart att sverige levererar lite sommar faktiskt. nu ska vi käka lite, sen ska jag ut på en promenad med sandra! morgon dagen är lite oklar. men kanske blir mångeln, och ska träffa fina tyra! min fina tjej har lämnat landet för ett tag, suger. vill alltid ha henne hemma och nära!


 

ta tag i det och ändra det

hejhejhej! det vart valbo igår, i super vädret... jag vet. men det behövdes! har fått hem köksön, så köpte lite grejer till den. jag hittade byxor typ, som jag vela ha. dom va svin sköna men ganska fula. och david säger att man inte ska köpa nått som är ganska fult när man nästan inte har nå pengar, så jag lät bli. men nu ångrar jag mig och går och tänker på dom hela tiden. skulle ha köpt dom! tog en promenix med hannah och marcus på kvällen, eller ja. vi hamnade i en lekpark. haha. men när jag kom hem hade prinsen gjort mat. underbar! 
saknar dig fula fina satans boll <3 
 

you know what it feels like

Det mesta gick bra igår. förutom att det va satmycket bilar ute och fyra vägarbeten ":)" skit drygt. och krångelbackningen då. annars så! såg även en till älgjävel fyfan. skit läskigt, blir as rädd! också såg vi en bebis bambi, den va söt! resten av veckan ska pusslas ihop. en sväng till valbo, en sväng till tyra, en sväng med anna, en sväng till örebro, en sväng till moa (eddan) och fira jennifer! blir nog braaa. 
 
 

vill säga nej vill tro att du vill

Tobias har varit hos oss hela helgen. vi har varit i ockelbo, badat, träffat hanna, spelat kort, kollat på massa film, osvosv. å allt har gått väldigt bra! laddade för morgon dagens körning all alone.. när världens bästa marcus hör av sig och frågar om han inte ska följa med. å ingen vart gladare en jag för deeeet! nu ska jag duscha, sen krypa ner och mysa med prinsen innan läggdags. godnaaatt. 
 
 
 

studentveckan i bilder




i'm gonna pick up the pieces

är stolt över min poijke för han är duktig, bara så alla vet det. bästa david <3. jaaaa. idag har jag och marcus varit iväg och fixat med nå däck till han? var och träffade fina tyra en snabbis också. nu ska jag ta tag i hemmet.. städa, tvätta, fixa diskmakin osv. sen kommer kanske tobias hit :)
 

And if I stumble, I won't crumble Cause I'm stronger than I was

whaaaat to say??! jag känner mig så satans duktig faktiskt. klarat av tre dagar ner till Östersund nu. backningen krånglar men det är väl sånt man får ta? HAR SETT TVÅ ÄLGAR. vart skit rädd båda gångerna. haha. haft jätte tur att marcus varit ledig och följt med mig, jävla ängel är han. hur skönt som helst! klarat mig på körtiden också så nu tror jag på att det är möjligt. på måndag ska jag köra ensam, nervöst. men de ska gå bra!
 
 

The very first time

Åkte hemifrån tolv idag. nervös som ett jävla as. men allt har tusan gått bra! ja, nästan. backningen kommer nog alltid att va på min minus sida i livet, lika så truckar. men annars så. att köra har gått bra, så de känns bra! men körtiden ät så sjukt tajt så jag fattar inte hur fan det ska kunna gå, men det ska tydligen va möjligt. kom hem strax efter ett, och nu har jag kastat mig i sängen. nya nervösa tag imorgon. Marcus är så jävla underbar som ställer upp å följer med så jag slipper åka själv. guld jävla värd pojk <3 


RSS 2.0