för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

sen sist. ja, vi firade moa. myste med bebis och käkade pizza hos eddan. fredag åkte linnea hem, kikade på mosterns nya lägenhet, sprang snabbt i valbo och sen sov jag. lördag packade jag med mig lite öl och mina tjejer så åkte vi till hudik.  
har sörjt att vi inte kom iväg till sundsvall på sensommar. så är väldigt nöjd att vi kom iväg till hudikkalaset. kvällen va bra. natten som gick över till morgon var rätt störd. men kul. stadspojke vs skogspojke, ridskor vs stadiumkeps, kol vs ved. ja, herre. å han som fixade bältet. å han som vart lämnad kvar. å hon som stupade alldeles för många gånger. och jag som hade pyjamasbyxorna på. å hanna som hittade sin gamla cheeseburgare lagom till läggdags. å maria som råkade ut för åsele x2. kikat på maggio. ätit munkar. druckit öl. åkt karusell. gjort en eld. och slutligen somnade vi tillsammans i bilen. 
söndag drog vi en maxdate på vägen hem. klockan tre va jag hemma i sängen och sov tills det var dags att kliva upp för jobb. när jag kom hem från örebro idag var planen iväg till jennifer å chilla i solen, samt en promenad. kanske båda i samma smäll. jag satte mig i soffan och fastnade i soffan. ville egentligen så gärna göra något men kom liksom inte längre. trött och trött på att vara trött.
hållt mig vaken iallafall. men ja, det levereras äntligen fint väder och jag rör mig inte ur fläcken. vill iväg till både öregrund och rättvik i veckan också, men så långt kommer jag förmodligen inte. äsch. det blir vad det blir. nu ska jag äta glass å kika serier. är ledig till torsdag, skönt. 

hudikkalaset -17


I know you don't think that I am trying

torsdag efter jobbet drog jag en lunchdate med edwina och moa, guu va jag tycker om dom. fredag efter jobbet va jag iväg med jeffo till morfar en sväng. vi festade till det med middag från viking i solen vid vattnet också. sen skulle jag å lina mysa film men vi vart å dricka några öl och spela lite kort. lördag va vi till peter på kalas och sen till bovik för mer festligheter. spenderade hela söndagen i sängen. 
måndag efter jobb städade jag igenom lägenheten och sen åkte vi till sandra och firade novalie i efterskott. vädret det bjuds på idag är supertråkigt. men vi har bakat, varit å köpt glass samt tagit en cykel/promenad-sväng. har skickat iväg david och linnea till skateparken nu. jag ska duscha å fixa å lägga mig å sova lite. imorgon efter jobb ska vi nog till edwina och fira moa i efterskott!

Kan du sakna sånt du redan har

det har gått en vecka sen rösten lämnade mig. och idag, låter det som att den äntligen är påväg tillbaka. fredag levereade fint väder så ute i skutskär fikade och badade vi. vart furuvik lördag. kika djuren, åkte karusell och badade. super mysigt! va till lingbo också, kanske inte bästa alternativet såhär i efterhand med tanke på rösten och förkylningen. söndag va jeffo å david här å käka tacos med oss. och sen linnea åkte hem i måndags efter lunch har jag bara legat i soffan. kikat en del serier, hostat och sovit. 
inatt ska jag rulla till örebro. fortsätter jag bli bättre så kanske förbi och fira novalie. jobba en natt till sen är fredag oklar, återgå till soffa och serier kanske. lördag ska jag till mostern och fira utflytt. med grillat, alkohol och lekar? så hoppas på att bli frisk och få sol! sen ska sista sundsvallsveckan rullas och linnea kommer hem igen.

-

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it

- Only organized confusion?

utöver vad gör jag varje dag. har gått å blivit sjuk. saknar en riktig sommar med värme. införskaffat mig ny telefon då den andra gav upp. pendlar nå otroligt i upp å ner orka eller inte orka bry mig om livet i mående. och, så har jag fått tillbaka jobbet, eller ja. fått tillbaka min gamla linje, stockholm-sundsvall. som den tragiska människa jag är vart jag inte glad utan mer typ aha, ångest. vill jag det ens? men det blir väl bra när det väl är igång. ska köra örebro/sundsvall nån vecka till. sen 3 dagar i veckan örebro/östersund nån vecka. sen när sommaren går mot sitt slut, då ska vi rulla igång. MEN DET BÄSTA, min anna kommer tillbaka till mig. från 1 sep är det hon å jag å våran egna bil. igen. där och det, är jag nöjd med. 

 

har dessutom massvis med bilder jag ska kasta upp från kameran ju! både från alla utomlandsresor. bali, australien och spanien. samt en massa på mina fina ungar. och en hel del ute lek, bus, båt, vattenskoter, sommar, å lite livet sådär. ska bara finna tid så kommer det!

 

Dagar blir år i en vanlig vecka

är himla dålig på att hinna med här. men ja, sen sist. marknadshelgen har passerat. det absolut bästa med marknaden är ju förfesten hos edwina. med ett gäng övertaggade, superglada, fulla, bra människor. å nån sån vart det ju inte detta år. det har varit bra ändå. fina vänner har jag iallafall. vi har hängt i åbron. druckit öl. åkt karuseller. å säkert en hel del mer. 

minns inte vad jag gjorde i veckan, typ jobba, städa, sova? nån dag var vi ut med båt å vattenskoter iallafall. anna å jeffo å några. i freedags efter jobbet var jag förbi hos edwina och lekte lite med moa. på kvällen vart det årsunda, en pizza på strandbaden och sen lite alkohol hemma på altanen. lördag vart det miriam bryant på furuvik. söndagen bjöds de på tacos hos vejjan! 
 
måndag, hämtade linnea och åkte ut till mångeln. var en del mer family där, mysigt. tisdag åkte vi ut till årsunda, bakade och busade. igår sprang jag en vända i valbo med marris, sen hamnade vi en sväng i boänge. idag har vi bara hunnit spela lite spel sen åkte linnea å david iväg för att klippa sig. jag ska ta en promenix och hänga lite med lina innan sova och köra sista sundsvallssvängen! 
 
imorgon efter jobbet ska vi åka ut till skutskär och fira hel! lördag blir det kanske furuvik med edwina om vädret vill det. överväger också öl och lingbo på kvällen, men vi får se. söndag är ännu oklar, kramas med linnea innan hon ska åka hem ungefär. sen så är en ny vecka igååång! 

RSS 2.0