we are living on the inside, and we are maybe dying on the outside

va hemskt skönt att kunna sova ut och vakna i sin egna säng på söndagen. inte bara sovit ett par timmar i bilen för att sen ge sig ut å jobba natt. va förbi hos jeffo och fikade lite sen följde maria med till sundsvall!
 
måndag åkte jag med jojjo till stranden, vädret var ju tyvärr inte tipptopp men okej, kakorna va bra. stack iväg till jobbet och fick IGEN RINGA SECURITAS, är så irriterad på det där så vet inte vad. tisdag vart det valbo med marris. å en promme med marcus.
onsdag grillat i bovik sen tutbingo. å herre. vi började med att kryssa fel på tre(!)olika. omgång fem hade vi äntligen kommit med i matchen. trodde vi. tutat två gånger, ej godkända gånger. stressat i oss fika mellan numren vi knappt hinner andas å hitta. sen suttit å glott i pausen för att då hade vi ätit upp allt? bilbingoskiten tog fan aldrig slut heller. aldrig mer. hhaha. ajaa, nu ska jag sova en sväng. sen träffa lina och dra sista natten! fredag kalas för jojjo Å SEN ÄRE MARKNAD.
 
 

-


och vi ska längre än vi får. för vi ska så långt bort som det går.

vaknade fredag och hade absolut ingen lust alls med livet. kännde mest för att ligga kvar i sängen och inte behöva kliva upp på en eller två dagar. jävligt drygt att det va midsommar just då. tog tag i livet iallafall. hoppade in i duschen, packade ihop bilen, tog en öl å stack iväg. 
hejhopp öregrund! inte alls som jag tänkt mig, men visst va det bra. suttit på husvagnstak. vräkt i mig en alldeles för stor påse chips. varit utan skor. varit trött å grinig. varit full och glad. skrikit. sjungit. träffat bra människor och irriterande människor. ANDAS. käkat pizza. en präst kom fram till mig när vi var ut på kvällen. och frågade om jag mådde bra? om jag behövde hjälp? hon var väldigt bekymrad. jag va ju ensam tjej med tre pojkar??? jag mådde bra. oroa dig inte prästis. jag fick en burkvatten. tack för mig. glömt halva natten. bäddade ner oss nångång efter sju, nöjd med kvällen.  
någon timme sömn sen hoppade vi upp igen. gick och satte oss vid klipporna. gud så fint å mysigt. en cidran, ett par öl. massa sol. fint sällskap. drog oss för en pizza sen tillbaka å sov en sväng på klipporna. började ladda om men bestämde oss för hemgång å fortsätta där. 
hem. käkade. duschade och förfest på jeffos balkong. åkte till gästrikehammarby å bärsade med sjöjungfruar å fulla människor i skogen. sen avslutade vi med donken.

now when you´re young and free like a bird I´d like to say welcome to this world

oj, hinner inte med. den där jag vill inte sova fredan dök marcus in. de vart inge kolsyrad sprit. vi nöjde oss med bubblande vin istället, popcorn och gammalgammal musik från youtube. helt okej det med! lördan var jag iväg till knallen, drinkar och spel med några fina vänner. trevligt, som vanligt. söndan var vi iväg till jennifer på kalas och sen följde tobias med mig hem och sov här.
drog igång en vecka mot stockholm. kortvecka dessutom, väldigt skönt. sprang igenom valbo någondag. följde med ut på en onsdagsöl med blandannat min fina lina. och sen avslutade jag torsdag(minfredag) med att ännu en gång, VARA UTELÅST. börjar bli tröttsamt att ringa securitas nu faktiskt. jävla idioter 

trasiga tankar.

hopplahej. idag sov jag ganska länge. sen har jag tvättat en massa och städat. väldigt duktigt av mig! skulle hänga med lina en sväng men det vart inte av. tog med mig marcus och åkte in till gävle och hjläpte anna lossa. promenixade en sväng runt i sandviken med dom båda. aggerade taxi och fick jättegratis glass.
 
nu är jag hemma. men känner inte för det. jag vill göra nååått. vet inte vad. det kvittar. bara nånting? skulle kunna åka tillbaka till ockelbo bara för att hoppa en sväng på den där studsmatttan. skulle kunna åka till uppsala bara för att köpa en glass på donken. skulle kunna gå ut och promenera sandviken runt, igen. fast känner jag efter, ja då börjar jag nog bli lite trött. men har lust med nå kul! tänk att precis i detta nu ramlade det in en snap "när ska vi göra den kolsyrade spriten?" ja men jävlar, inte är jag omöjlig eller?! nu ska jag hänga lite tvätt sen får vi se vad det blir. 

att allting har ett slut. att allt det vackra är kort

min förra sundsvallvecka var helt underbar. så klart denna har bråkat med mig, varje dag. mer eller mindre. men inte gråter jag för det! helg sen kastar vi om för en kortvecka till stockholm, hoppas den rullar bra. sen dansar vi igång midsommar?! tråkigt nog inge traktor å vagn, dans runt stång och picknick.. med mina fina barn. jag som älskar den delen. men som det ser ut nu så glider vi nog till öregrund. och det kan nog bli himla festligt!

bland det vackraste jag sett



-

 
 
kan ni begripa att den här tjejen har sitt första sommarlov. att hon börjar ettan till hösten. att hon går i skolan med allt vad det innebär. läxor, lära sig skriva, läsa, engelska, matte, kompisar... pojkvänner. GALET.
plutten har blivit stor, så himla stor. finaste linnea.
 

stabil igen. men hittar inte fokus.

tacos och kubb. bra avslut på helgen innan linnea åkte hem och vi drog oss mot nattjobb. måndag va vi till ockelbo på linneas skolavslutning. stora fina! tisdag va jag in till gävle på stefans skolavslutning. onsdag va jag in till gävle för en sväng till verkstan med lastbilen och anna. torsdag, ja det är det nu. solen har börjat försvinna, men det känns okej. då kan jag sova länge med gott samvete. har varit alldeles för lite sömn dessa dagar. när jag vaknar ska jag nog försöka ta tag i städning av läggan, det behövs. sen rullar vi sista natten!

man får aldrig sluta gå

vilken perfekt söndag. jojjo överraskade med att komma hem, ÄNTLIGEN. å sen vin med annis i pyjamas. måndag var vi ut till bovik, skulle inviga poolen fast graderna svek. men champagne och grillat är inte fy skam det heller. å såklart det fina sällskapet. tisdag stack jag och lina en sväng till valbo innan jobb. annars har veckan mest bara varit det, jobb. har gått bra! 
maria kom in och mötte mig i gävle igår när jag skulle lossa. så stack vi till donken för lite kvällskäk. trevligt! idag har jag äntligen hunnit med lite linneahäng! vi har åkt en del karuseller på stan. också hunnit en sväng i valbo med jojjo. och sen avslutade vi med tacos i bovik. tobias är också här. eller ja, han å david är ute å kikar bilar. linnea sover. å jag ska äntligen sätta mig å kika igenom lite musik. aaaarå! 

-

 

Ingen orkar fråga sig i mörkret, halft i sömnen, halft i drömmen, varför allting är så här?

lördag åkte vi med jennifer ut till ann och njöt av solen, lekte, käkade pannkakor, glass å myste. vart ockelbo på kvällen, men hör å häpna, nykter! haha, känns konsigt? aldrig hänt typ. men det gick det åå! fick spela kubb, träffa mina girls och avslutade med ett studsmattehopp!
david å linnea har åkt till högbo. jag skulle vilja ut i solen men är ju kallt. myser ner mig i soffan med godis till film ett tag istället, känns fel men skönt. ska nog iväg en sväng med jeffo å tobbi till valbo sen. och ikväll ska jag hem till mina homies å dricka vin. ledig måndag kom lägligt.

vi kan dansa hela natten

det satt riktigt fint med en hel linakväll. hade en perfekt sånhär backinthedays linabuskväll. vi myste vid stranden. vi vandrade. luffade. vi fick kontisgt mycket uppmärksamhet av bilar. vi pratade. vi va trötta. vi var glada. vi var levande. vi är vi. även fast vi båda va lite halvslut efter nattjobb så va allt sådär bra.

låt mig bara falla lite mer

herregud vilka underbara dagar!
för det första så har min jobbvecka gått så otroligt bra. så himla nöjd. så skönt med sundsvallsvecka. kan sova bra, och som man vill. hinner göra något om dagarna. och det är ju så himla fint att glida genom natten. tankar, musik, solnedåuppgångar. dessutom röddag på måndag, så lååånghelg nu. hur skönt?!
när jag kom hem torsdaagmorgon var ju vädret så himla fint så kunde bara inte lägga mig å sova. tog en morgonpromenix sen bäddade jag i ordning på ballkongen, himla mysigt! synd att det inte är så mycket sol bara, haha! marcus kom förbi en sväng sen hängde jag med lina några timmar och slutligen en snabbis hos jeffo.
med tanke på så gott som ingen sömn. bj till frukost, mcflurry till lunch och en piggelin till middag. kanske det skulle bli en halvjobbig natt, men inte alls.gått hur bra som helst! när jag kom hem imorse köpte jag å jeffo bagerifrukost och satte oss i solen vid vattnet. promenerade hem sen och tänkte sova en sväng men jag är alltså pigg? förstår inte riktigt. när lina slutar jobbet ska vi ge oss iväg till en strand med lite picknick och mysa resten av dagen/kvällen. underbart.
 
imorgon äntligen få leka lite med linnea, saknat henne! hoppas vädret hållet i sig. mot kvällen blir det nog ockelbo för kubb och mys med lite vänner. hallå livet, kan det alltid va såhär? saknar nästan inte ens rhodos i detta nu, nästan.
 

en vecka i rhodos, grekland.

söndag 
precis i detta nu när jag skriver det här så går Jennifer alltså igenom rummet och kastar hennes gamla linsvätska bakom gardinen??? för hon orka inte gå till badrummet?? för det första lika långt, för det andra. hallå du har sopkorgen framför dig! 
 
flyget gick bra. när vi kom fram åt vi. hade massage. Pn. duschade å åt igen. kikade lägen runt om lite. tog ett par drinkar vid cownoys sen la vi oss. 
 
Tråkigt men jag å Jennifer har alltså lyckats komma till samma hotell som jag å david va på för två årsen? Tur nog så är det skit bra minipizza till snacks hela dagen! haha, Så vi ska väl överleva? 
 
 
måndag 
"vi har semester vi gör vad vi vill" och "nu har vi lärt oss till nästa gång" är lite av vårat motto den här veckan tror jag. standard meningar. vi jobbar på listan, brännan och utmaningar(?) festligt. 
 
idag har vi mest bara haft det otroligt bra vid poolen, med paus för mat. tänk att man äntligen lyckades åka på semester där det levereras toppen väder?! fick inte från början ta med pyjamasen för jeffo. men den va värd att bråkas för iallafall, fy vad kallt det är om nätterna. jag har föresten tvättat mina skor med Jennifers tandborste också!
 
 
tisdag
lever lite som igår. njuter som fan av solen vid poolen. är ärligt så himla nöjd. sitter just nu å käkar kakor å dricker öl på balkongen. snart duscha å dra ner på middag.
 
pojke kom fram och berättade att vi gjorde hans kompis nervös. han hade haft sönder nån peppargrej(?), aldrig tappat något förr.. "jag har heller aldrig tappat något förr. men när ni kom igår tappade jag två glas" fem min senare när han plockar ett bort bredvid oss flyger en kniv. när han kommer förbi oss igen "that i was talking about before" haha älskling. kan tillägga att både en och två tallrikar till flög också.
 
 
onsdag
jag har börjat sörja hemgång. redan, jag vet. men dagarna går så jävla fort, alldeles för fort och halva veckan har redan gått?! Känns som det typ är slut nu. vill inte, verkligen inte. 
 
Sorry not sorry. också standard mening. för standard.
 
vi svepte i oss en del drinkar och följde med två av diskpojkarna ut å kikade runt i Rhodos. jeffi fick åka motorcykel med, lite häftigt? avis! vart stoppad av polisen också, lite läskigt? 
 
 
torsdag
har ångest, alltså påriktigt. det är redan slut? i princip. tänker mest bara på hemgång å att jag inte vill. har bränt mig lite i ansiktet, det halvt brinner. har kikat runt i lite affärer och promenerat längst stranden. va med på vattengympa idag också! hahah! 
 
 
fredag 
planen är SOL SOL SOL. och sen slänga oss iväg till faliraki och festa. to drunk to funktion. jag och jennifer sprang upp till rummet för att kissa. jennifer är först och jag står utanför och bankar på dörren hyfsat länge och skitsur för att hon låst ut mig. efter ett tag lär jag ge mig och gå ner på toa. när jag kommer upp igen och tänker få nå frispel över att hon inte öppnar, inser jag att det är ju fan jag som har nyckeln? haha. orkar inte. 
 
planen vart så. njöt in i det sista av solen. hällde i oss en massa drinkar. skrev upp berit, maritta å våra nummer och gav oss iväg! halva bussen satt å sjöng nån ramsa om "pekka pekka pekka" sjung om oss istället tyckte jag och alla satte igång med ramsan och BERIT OCH MARITTA. jag vet inte varför vi fick för oss att säga till folk att vi hette så, men jag älskar det. jag hatar shots. tar aldrig shots. igår drack jag äckligaste spriten ur ett plastglas. herrejävel! så himla risigt. så himla äckligt. så himla kaos. hahah! kissade bara på pojktoan hela kvällen? satt på någons axlar, enligt mina bilder från telefonen. It's not a bad life just a bad day, sa jag till stonie. så hällde jag ut vatten över stackaren och rummet och sängen, sen dansa vi hem. 
 
 
lördag 
vädret levererar inte. det suger såklart. skit tråkigt att avsluta semester såhär. men lite lättare att åka? nä. vill inte åka. har shoppat lite. duschat med en öl. nu vila lite innan middag. ikväll ska diskpojkarna visa oss något fint i rhodos tror jag? 
 
 
söndag
vi åkte iväg till något ställe bortanför rhodos som skulle vara fint, men det började regna så var tydligen ingen idè så åkte hem igen. sov någon timme. upp för den sista frukosten. vädret är bra igen. jag skulle göra så himla mycket för att få stanna kvar, bara lite till. 

RHODOS 2016


If I could sing the way I feel inside It'd sound happy and sad at the same damn time

sandra drog med mig på en sväng med beachbuddyn(buggyn?) i måndags. haha, nervöst ju. kul och kallt! vi åkte å kollade in marias nya lya! drog av en natt som gick super. sov någon timme sen upp till solen och iväg till sandra. hängde ute hela dagen med henne och novis. hade skattjakt med? haha härliga människor det finns.
 
även denna natt gick super. ställde klockan idag med för solen, men då va det molningt? la mig och sov vidare, sov bort hela dagen. känner ingen ork för att gå upp. borde städa läggan, ordentligt. den är hemsk. men inte idag! kasta sig i duschen och promenera iväg till jennifer är vad som får hinnas med innan jobbet.

RSS 2.0