-

And I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe just the touch of a hand
Well, me—I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I am

So, honey, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
Maybe we found love right where we are

I'll be your blue sky when ever you're feeling grey

måndag - gjorde ungefär ingenting, bara vakna å jobba
tisdag - va till eddis å fick lunch ute i solen
onsdag - promenixade i solen med lina
Torsdag - va till annis å myste solen, å pizza
fredag - besiktade bil å lunchade med marris 
lördag - drog av söndagens sundsvallsväng direkt jag vaknde/vart väckt. myste lite vin å lagade lassagne med pojke, sen kom det förbi några fler en sväng på lite öl. 
söndag - fick sovmorgon, hur skönt som helst. va iväg till årsunda på kalas för harry som fyllt 3år! skulle åka iväg till ett utkikstorn där borta i skogarna, men vi vände och sparade det till en annan helg. film å mat i soffan istället.

I'll just keep on making the same mistakes

Måndag, jeff å david sov kvar efter söndagens vin å spel. så vi myste lite frukost å så. när dom åkt hem kom lina. vi myste film å gotta ungefär hela dagen. väldigt skönt med rödadagar å långhelg! annars i veckan mellan nattjobb har jag mest kollat serier å pysslat lite hemma. 
 
Fredag, sov en sväng efter natten, klev upp å städade och sen åkte jag iväg till lina. vi käkade tacos, myste vin å spel å firade hennes 27 nyss fyllda barrar. jeff å hanna var också med!
Lördag, åkte till rasses mamma å firade lite födelsedag med fika. sen tog vi ett varv i skogarna. började i vid hälltjärnsprojektet(?) å sen klättrade vi omrking lite i björngrottorna vid kungsberg.
Söndag, fortsatte på vårat skogsmullespår. åkte till nå utsiktstorn i häståsen. sen va vi till ockelbo, å fick hjälp av en lillebror att fixa lite med lincoln. samt lite fika hemma hos mamma!
 

Kommer aldrig falla ner så länge du står med mig

måndag - va riktigt seg upp ur sängen och borde stannat kvar. hade en riktigt pissig dag på jobbet. stockholm å avstängda vägar är inte min å lastbilens starkaste sida. 
tisdag - va till edwina å lunchade, lyckades med en bättre jobbdag. 
onsdag - skulle promma med lina. det byttes ut mot heldag. lunch å sen sällskapade hon i lastbilen med massa gott. festligt!
torsdag - en snabb glassdate med marris å knallen innan jobbet. efter stockholm körde jag sundsvall direkt, tobias sällskapade. lite max lyxde vi till det med också!
 
 
fredag - såå började påsken å lite långledigt, riktigt skönt. min p-ojke levererade en påskjakt. efter ett varv runt gården hade jag ett stort påskägg med vin, ett vanligt påskägg med godis och en stövel fyllt av en flaska vin å godis. han kan han när han vill. min fina jävel. vi var iväg till mamma å käkade våfflor å fick påskägg också. å kvällen svirade vi om till pyjamas, plockade fram vinägget å började baka. 
lördag - va iväg till rasses familyn å firade påsk. jag har ramlat in i en ny serie som jag låg ganska fast i ungefär hela kvällen. också bakade och fixade vi klart det sista med våran kaka! 
söndag - åkte ut till årsunda för påsk å kaktävling! även om det inte blev riktigt som vi tänkt oss, så va vi nöjda. vann i både utseende å smak. weeehåååå!! på kvällen kom jeff å david hit. vi käkade tacos, spelade spel å drack vin.

Jag kommer ihåg dagar när jag bad om det jag har nu

måndag - tog farväl av läggan en sista gång å drog en valborunda med jeff. 
tisdag - när rasse kom från jobbet drog vi å handlade lite för å kunna fixa det sista. 
onsdag - lina kom å myste mat å film 
torsdag - fixade i ordning det sista å det mesta med vardagsrum
fredag - jeffa å vin å fixa med gardiner
lördag - hämtade linnea å gjorde lite påskmys. sen skulle mina damer lina å jeffa hjälpa mig rensa den satans garderoben som stått på paus senaste veckorna, med hjälp av lite vin. Jeff hade en bestämd Idé om att säger dom släng å jag vägrar, då blir det shot. mmmhm, hade ju kunnat bli spännande. vi hamnade efter lite kinamat i soffan med vinet hela kvällen iallafall!
söndag - myste hela dagen med mina översovningskompisar! frukost å pizza å filmer i soffan.

Maybe it's all part of a plan

hela veckan har egentligen bara bestått av mer eller mindre vardagsrum, någon promme i solen, lite tacos, lite annat städ å fix, å så jobbat nätterna sundsvall. men mest bara vardagsrum. riva vägg, riva fram balkar, riva tapeter, slipa, riva golv, spackla, osv. MEN nu har vi ett rum mindre å ett större vardagsrum iallafall. det kommer bli bra! 
 
Fredag kom lina och målade fönster med mig. å kvällen å halva natten fortsatte jag å pojkvän med liknande vardagsrumsgöra. Lördag hämtade upp jeff å linnea å så promenerade vi iväg till boänge, käkade pizza å myste lite ute. Lina skulle komma förbi å börja måla väggar med mig, men jag va så seg hem så vi sågs lite snabbt bara sen började jag röjja i andra saker. en vända till obo vart jag med ryckt på också. Söndag Lina kom tillbaka ännu en gång i vi drog igång å målade vardagsrum, med en riktigt kass färg. käkade pizza å va arg å målade mer. kvällen fortsatte jag å pojkvän måla å idag borde rummet vara klart men vi blev ungefär halvvägs. 

Men så länge vi går åt samma håll

dags för en vecka stockholm. slut som artist så sov ungefär fram till jobbet på måndagen. Tisdagen tog jag tag i lite plock å fix å städning. Onsdag kom lina å myste våfflor å film. Torsdag var jag till edwina å kidzen å fick käk å glass. Fredagen drog jag å marris en date på tzatsiki. klev upp tidigt Lördagen å drog iväg till sundsvall för att ha det avklarat, tobias sällskapade. när vi kom hem så flyttade vi resten av sakerna som legat kvar i läggan. jeffa stannade kvar kvällen, bakade lite, fixade lite, myste lite. Söndag städade vi ur lägenheten ordentligt sen va vi till boänge på kalas!  å rasse har under veckan fortsatt fixa klart, målat tak å väggar å balkar å lagt golv å fixat lister. dduuuuttii!

nya zeeland, dagbok

TISDAG - DAGEN VAR KOMMEN. kastade mig iväg lite för sent och lite för stressad för att hämta upp mostern påvägen och bege oss mot arlanda, öl, flyg, nya zeeland å jojjo. 
ONSDAG - första mellanlandningen efter nästan 7h var i Dubai, det var en liten timme som sprang förbi typ. sen när vi satte oss på vårat 17h flyg till NZ satt vi plötsligt på ett flyg till Bali? Ann i panik å jag i nervösskratt. det går som det går. vi hamnade rätt. en sväng av i Bali å på igen så gick allt som det skulle. använde mig nästan av anns pass en gång också, det verkade vara helt okej. jag såg lite olik mig ut bara. menmen? 
 
TORSDAG - jojjos ankomst
vid 6 tiden torsdagmorgon lanade vi äntligen i NZ. skittaggade på frukost, dvs öl å muffins. men sånt får man visst inte sälja förens kl 8 på morgonen.. irriterande. vi tog oss till hotellet där vi inte fick checka in förens vid 14 när jojjo skulle komma. men kastade av oss väskorna och gav oss ut på en promenix i skinande, skitvarmt å super backigt men så härligt Auckland. hamnade på en liten färja över till en ö, Devon? där vi drack en öl, njöt av solen å att äntligen vara framme. åkte tillbaka, mötte upp jojjo, checka in å äntligen duscha. gick ut och myste lite öl, sen vidare och käkade tapas på ett superhärligt rooftopppp. promenerade omkring lite, fixade en karta och byggde ihop en roadtrip för kommande dagarna. sen somnade vi helt slut efter allt flygande.
FREDAG - caves å svart sandstrand
vi promenerade iväg å käkade lite frukost sen tog vi en uber och hämtade upp våran bil och kommade veckors hem. vårt första stopp va affären å fyllde upp bilen med mat å snacks. sen hittade vi till ett litet mysställe där vi fick besök av en jävla höna???? stannade vi till vid ett fint utsicktsställe där jojjo också klättrade lite träd. stannade för en fika och sen nådde vi målet för dagen. Whatipu, en svart sandstrand, den va toppen! klättrade upp för lite klippor, jojjos omtänksamma fina kommentar "gå ut å kolla om vi kan stå på den där stenen. MEN DU RAMLAR FAN INTE NER, för då är det jag som får skiten." gick igenom skogen å letade på massa grottor också. 7st fanns det. stora och små som vi kröp omkring i. skräckblandad förtjusning. väldigt coolt, men lite panik i att trycka sig in i dessa emellanåt supertrånga utrymmen i kolsvartamörkret å inte veta vad som finns där. sen åkte vi vidare till en perfekt camping för morgondagens soluppgång. fixade i ordning tacos och bäddade ner oss tillsammans. mycket nöjda efter första dagen!
LÖRDAG - waterfalls å lionrock
vaknade tyvärr inte till soluppgången som tänkt, det regnade. men det var fint att ligga å spana ut ändå. jojjo hade hängt ut sina shorts på tork under natten, och någon hade snott dom. mindre glad gumma.. men vi käkade frukost å rullade igång dagen. stannade till på ett ställe som skulle ha superfin utsikt, men såg ingenting. alldeles för grått och dimmigt. vi drog iväg till första vattenfallet å regnet ÖSTE ner. Kirakira falls, det var inte så långt att gå iallafall, å va fint såklart. när vi åkte till nästa Karekare falls, lämnade jag telefoen i bilen för det var så himla blött, ångrar mig stort. va en bit att gå. högt upp å mycket mycket trappor. men hur fint och coolt som helst!!! gick ut en bit på vattenfallet uppifrån, så himla härligt trots spöregnet. åkte vidare å stannade för en fika, regnet lugnade sig så vi tog en liten hike upp för the lion rock. det gick fort upp å ner, men va himla härlig utsikt därifrån med. tänkte ta en till som låg precis bredvid, men vädret var sådär, så bestämde oss för att åka vidare. å tur var det, för regnet slog till igen när vi satte oss i bilen. sprang igenom två köpcenter i jakt på nya shorts åt jojjo, sen kom vi fram till våran camping å hann nästan se en solnedgång. 
SÖNDAG - vulkanhike  
klara med Piha, åkte för att gå upp för en 2.4 miljoner år gammal vulkan. från gårdagens lilla hike på cirkus 20min till denna som skulle vara 3-4h enkel. genom åkrar?hagar?MED KOSSOR I!!! sen genom skog å upp upp upp. men helvete vilken view man belönades med!! Karioi, 756m över havet. vi gick den ganska fort ändå. efter det kikade vi förbi ett vattenfall i närheten. Bridal Veils falls, 55m högt skapat av lava från ett vulkanutbrott 2 miljoner år tidigare. dom är så himla häftiga tycker jag! sen åkte vi för att kika solnedgången och avslutade dagen med en pizza samt ladda upp lite telefoner och powerbanks. kom försent till kvällenscamping som var full, fick åka runt och hittade tillslut en gräsplätt att sova på.
MÅNDAG - Raglan - beachday
strandhäng va på schemat. lämnade våran gräsplätt å åkte mot stranden å stannade på ett fint ställe i närheten där vi fixade frukost. bananpannkakor, nutella å bär till en fantastisk utsikt. klagar inte! hängde någon timme på stranden, sen åkte vi vidare för att komma närmare morgondagens destination. sov mitt i skoogaskogen.
TISDAG - reedwoodskogen, jacuzziskogen, tauranga
myste ihop en halvbränd frulle här mitt i skogen. solen skiner iallafall! vandrade omkring i en skog med SJUTK STORA TRÄD. jojjo puttade min kamera ut för en sten och den dog. kikade på lite coola vatten som steg uppför, ånga??? letade kamera kille till ingen nytta. fikade nästan på kattcafe. vilket innebär, ta en kaffe å få kramas med katter samtidigt. vart lite öl å en fantastisk jävla ostpommeslåda istället. åkte vidare till Kerosene Creek, skulle vara som jacuzzi mitt i skogen. och jävlar, ja, det var det. brändes i fötterna när man klev i, som när man går i ett badkar som är lite för varmt. man fick vänja sig å gå i försiktigt. alltså mitt i skogen, en helt vanlig skog. älskar!!! åkte sen vidare å sov på ett helt ok ställe vid vattnet, Tauranga.
ONSDAG - Wahi beach
efter gårdagens kamerasorg, behövdes strandhäng. åkte vidare tidigt för att få plats på camping vid fin och jävligt vit strand. det fick vi!! hade strandhäng, smugglade öl i kaffemuggar för det var alkoholfritt område. lite som å vara en busig tonåring, det var mysigt. avslutade dagen med ost å kex å bubbel i solnedgången. DUSCHADE KALLT. sov kvar här.
TORSDAG - Coromandel - hike,hot water beach,cathedral caves, donut island
skulle vakna till superfin solupgång när vi sov så bra vid stranden. men det regnade såklart, igen. insåg att vi har en hel del kvar på schemat men nästan ingen tid kvar. dagen skulle egentligen bestå av att gå i fina strandcaves å vackra stränder. men vädret va ju inte riktigt on topp, så vi beslutade oss för att skippa Coromandel och ta vara på det dåliga vädret i bilen å åka upp norrut mot toppen. stannade på vägen å åt värdlens sämsta kinamat. hela dagen gick åt i bilen ungefär. tog oss upp till Capee Reinga. kom fram i sista stund, tack å lov. fick sen den finaste solnedgången i mitt liv. utsikten va sjuk! en fin fyr å en toppen solnedgång. lite choklad, jordgubbar å öl. sen åkte vi till en mysig camping i närheten å sov. 
FREDAG - sandsurfing å beachday
gick upp för att spana soluppgång. behövde klättrade runt på lite små klippor för att se. den var fantastsik. jojjo min superman klättrade upp för stora jävla klippan för att få se ordentligt. men missade den, för man såg tydligen ingenting därifrån, haha min gumma. vi käkade frukost och packade oss iväg mot TE paki, sand dunes. för att åka lite bräda på sand? det var sjukt jobbigt att gå upp för. jag va väldigt nervös och kastade mig ut för allt man va värd på den där brädan. snurrade och ramalde jävel varje gång. inte dom andra. man skulle visst bromsa med fötterna?? hahah missade den detaljen. himla härligt iallafall, och som vanligt dessa dagar. vilken jävla view. sen åkte vi vidare till en fin strand. jag trodde strande vi var vid sist va vit, denna va så JÄVLA VIT!!!! hängde en stund där, sen kikade vi förbi på en rosa sandstrand också. sen åkte vi vidare för att sova i Paihia. där morgondagens äventyr väntade.
LÖRDAG - kajak, tillbaka till Auckland, lämna bilen
frukost och hör å häppna VARM DUSCH på våran camping!!! sen mötte vi upp jojjos kompis och åkte ut på en kajaktur. jippi. nej. mest ångest, men klarade det med. mina kompanjoner var iallafall nöjda. sen var det igen bilåkartid för att hinna tillbaka med bilen. hade en del emo men gick över tillsut, tack å lov. checkade in på ett hotell och igen VARM DUSCH!!!!!!! vilket jävla lyx. fixade i ordning oss och gav oss ut för sista kvällen. käkade god mat, drack lite öl å spelade biljard. 
söndag - lastday
började dagen med en rejäl frukost buffe. sen promenerade vi omkring i Acukland. shoppade lite, picknickade lite munkar, turistade, drack öl, och sörjde hemgång. åkte till flygpatsen. käkade lite, beställde in en sista kanna öl tillsammans. kramade jojjo hejdå å så va det över. satte oss på ett första 17h flyg, vandrade igenom en flygplats å sen ett sista lilla flyg från dubai å hem till swe. 
wellwell, det var dagboken från theesedays. så glad och tacksam för resan, den rockade. lite telefonbilder för å få se en gnutta av det fantastiska. ska försöka lägga upp från kameran med, men det kommer när det kommer.
KRAMIS FRÅN SARCASTIC SUNSHINE.

RSS 2.0