marknan :)

ett tag sen ja skrev nu vare, men hinner ju typ inte heller. midsommar va as bra med bäästa. gjorde typ ingenting igentligegn, fast sammtiigt gjorde vi endå så mke. jaja, under veckan sen så har jag gjort lite allt möjligt,
 
måndan  så va jag först med mamma på  bingo, sista gången där,så dog av mygg men fick gott fika iaf! :) sen fick jag skjuts hem till adam, var där med han, pontus,pontus, patrick och simon. haha,hoppa studsmatta gjorde vi lite, men sen åktw vi båt en bit och typ över nå ställe,och motorn funka inte sen heller så vi fick rooo, iaf så där gjorde vi eld, så myggorna frösvannn! oh så blev det ganska varmt och skönt då, sen så grillade vi typ, hem sen och ja sov kan jag inte påståå men.. haha, kul vare iaf! :)

tisdan hämta mammamig, kom hem och sov.. haha:D senare åkte jag till anna, vi gjorde vell inte så mmke, kollade film typ, sen onsdanstekte vi, åkte och köpte4 glass gjorde vi ååh, och vi örde typ i hjäl oss två gånger också! :o haha.sen tog vi en buss te krogen te annas mormor och sleepa där, stek var det, träffade martin och lekte lite med han ååh. ppå torsdan åkte vi te ockelbo me annas morfar, fick skjuts hem därifrån, senare påkvällen kom anna te mig och sleepa.

fredan så vaakna vi, hihi av klockan... gick senare fram i stekande sol! tog upp emma ppå vägen ååh, framme så gick vi runt på marknan, mötte hannna. och senare kombjörn ååh niklS och typ massa sånna, vid sex kom rebecca och johanna med buss från sandviken. åkte lite karuselller och sånt och sen hem, för ja skulle vara barnvakt. hemmma så la vi dom, och sen steklte vi e rejält,emmma johanna och rebecca vare somsleepa där medd mig, hihi lite mys hade vi vell iaf, brända popcooorn ch så.
lördan, fick skjuts fram iaf, hihi.mötte hanna, och sen gick vi ett tag, senare te scen och kollla på lite folk, frida heimer, som sjöng hon är bara så jäävla bra! även knallen ( erik karlsson) son trollla, och han e ju inte de minsta dålig om man säger så! och jessie formgren hon e också as bra på ååh sjunga. de va vellom typ, annna kom dit också :) gick vell runt lite mer, åkte karuselller och så. fettade ennu en pizza som man alltid gör alla marknadsdagar, haha :D senare kom jennifer in. vi lekte med mera karuselller coh senare hem, för barnvakt ennu en gångl. jennifer och johanna sokm följde med, kollade på nån film och käka chips typ sen sleepa vi.
sönddan, åkte fram, gick ett tag, köpte lite olika saker mötte hanna åkte lite karuselll, och e va ganska dött faktist då tyckte jaa. in te sandviken sen, kalas för jennifer och johanna ((; som fyller/fyllt 15 och 13 wohooo, grattis på dom  tjejorna :) , stanna kvar här sen, blir att sova här te på onsda då johanna fyller, sen blire hem då.

du dog dagen det sluta regna, 
det var för att solen behövde sin finaste solstråle.

29/6


midsommar med hanna i mrg.

ja man tar vell dagen som den kommer..
egentligen tänker man inte påre så mke, men samtidigt så joo.. ganska så mke.
men de är vell de att om man håller i gång pratar eller gör ngt så tänker man vell inte påre, men om man t.ex kollar tv/film så blir liksom "stilla" ett tag, eller alltså att det inte händer så mke eller nå, så tänker man ju liksom, eller när man åker bil, kanske när man sitter och äter och det blir tyst ett tag, men mest kommer det när man ska sova, men man tänker liksom inte så speciellt mke, det är liksom en tanke och det är att du är borta.. tänk, om du kunde komma tillbaka<3

hanna är iallafall här, hon är as bra hon. och jag älsakr henne mest<3
hon håller i gång och vi har de bra, har blandannat kollat på film" i taket lyser stjärnorna" och sen så hittade jag inte dom andra jag kollade efter på datan. käkat tacos har vi gjort nysss ååh, och hanna ska sleepa här en natt till! :)  sen så i morgon på midsommar blire käka hos hennes farmorochfarfar uppe i lingbo, ( OCHÅKATRAKOTOROCHVAGN) och sen så får vi vell se vad det blir, vet inte riktigt. men i kväll blir det vell mys iaf, i går vart ju så här cp, satt och data nörda typ, koll film och data, sen ba skulel vi käka så vare cp mackor så jag trodde jag skulle dö, så jävla ont i magen. så jag låg i sängen hela resten av natten och rörde mig knappt, men sen sov vi åh te slut. förövrigt har jag riktigt jävla psyyyk nu, med tanke på att jag skrivit om texten ngra gånger efter som sidan dampar. så nu jävlar lär det funka! annars.. vet ja inte. ajjja, va ska allat annat folk göra på midsommar då?
 

jag ska hitat vägen hem, jag ska följa den och sen..möts vi hemma i gen.
tiden läker mina sår, jag är starkare en i går.
och har jag styrkan att frölora, så har jag vunnit allt endå.
18/6


r.i.p neej :'/

okej.. det var ett tag sen ja skrev här nu, har vell inte haft tid och ork kanske.
blev vell lite häftigt väckt i morse, men de blev in te gävle på en gång iaf.
det kändes obehagligt att från början bara höra att du inte fins mer,  och bara så ofatt bart, trodde bara att du blivit lite sämre och sen så är du borta? så jävla glad iaf att ja va in och träffade dig i söndags, och de kändes som att då mådde du vell ganska bra iaf, du mådde aboslut inte bra, men inte vare vell så dåligt? /: chock va vad det kom som iaf. så fort man bara kom in i sjukhuset kom de tårar, men de lugnade sig, men att sedan fortsätta mot ditt rum kom det bara mer. men du va inte där, så de blev fortsatt ner ngra våningar. lite irriterad på människan som kallar det "visning" vafaan de är en människa! eller.. va iallafall, och fan inte vilken som hällst heller! en helt underbar, alltid så otroligt gulllig  och snäll, hur kan en sån människa få lämna jorden? jag hoppas du har det så mke bättre nu, att du slipper ha ont och alla sjukor du hade, att du får det riktigt bra. jag vill vara med dig och se till att du kommer till ett paradis! allting du ger, du tänker alltid på andra. som när du hjälpte till så vi hyrde en bil för alla skulle få plats att åka till lillviken, eller t.ex när du tänkte köpa en resa till ann och mamma, kanske även oss tre?.. alltså bara den tanken och allt annat också, du va ju bara så bäst<3 vill inte tänka tanken på dom kommande kalasen, faan.. så tomt! om jag ska tänka på minnen, så har jag vell flera stycken! men inte många som jag komemr på bara så här, de jag mest får upp är att varie gång jag var/sov hos dig så åkte vi alltid till eken(?) först och handlade, vi köpte ALLTID kycklingklubbor och en gurka till mig, även massa annat också, men alltid de. och sen filmen nilshollgersons underbara resa(?) den filmen och ngn till jaginte mins namnet på, som vi alltid också kollade på, och sen när vi sov i din säng och vi plockade fram mitt lilla t'cke ur garderoben. de är något jag nu bara kommer att få sakna, men de är ju iallafall något. varför kunde du inte bara bli bra? din tid va inte inne.
 r.i.p christina lindberg<3

en sorg en saknad
16/6


RSS 2.0