dagarna går i ett

måndag - ledig måndag å fick frukost på sängen, fattiga riddare. vilken fest! rasse gick ut å tvättade av lite bil, jag plockade lite i hemmet. sen kom kusinerna förbi för frilufsdag. vi sköt lite pilbåge först, sen tog vi fyrhjulingen ut på tur och grillade burgare. uuunderbart väder. när vi kom hem fick jag å jeff ryck och började fixa i ordning altanen. började sopa och skura av den, för att kunna måla på lite färg där det släppt från förra året. insåg att det var lite för mycket slut så vi fick ändra planerna där. bar fram alla utemöbler å skurade dom iallafall. samt städade av hela inglasningen. sen blev det en grill i solen iallfall, följt av en kvällspromme. fyyy va jävla svinskönt väder. ÄNTLIGEN.
tisdag - vaknade ett par gånger men var så himlans trött, klev upp ungefär vid lunch. då käkade jag en frulle ihop med pojkvän å matlåda ute i solen. han satt hemma på kurs hela dagen. städade lite å satte mig ute i solen en sväng. när han var klar för dagen stack vi iväg till morsfarsan på lite födelsedagsfika, sen vidare för att köpa lite lister ner till källaren. robin kom över å vi gjorde ett nytt ryck med altanen, gick bättre. nu är den gamla mörka flagniga färgen väääck.
onsdag - tog mig upp i tid för att hinna med en promme i det härliga vädret, sen stack jag på ett extrapass till östersund.
torsdag - tidig uppstigning för att skjutsa iväg pojkvän, som ska lämna mig för ett par dagar i sälen. åkte hem å började plocka med tvätt å duktiga saker. tänkte vänta in morgontimmarna lite så solen skulle värma för att ta en promme. men somnade och vaknade helt förstörd, såklart. sen jobbade jag östersund som vanligt.
fredag - va till marris å hälsade på innan jobbet. lite våfflor, glass, jordgubbar å nutella. sådär som det ska vara. på jobbet fick jag en glass också, viilken fredags fest. å efter vägen hem såg jag en björn!!!!! första gången jag sett. svin coooolt ju.
 
lördag - klev upp å tänkte vara duktig å olja in altanen. hade tänkt mig sol å fint, så det nästan skulle vara lite härligt. men nejdu, storm? städade hemmet istället. sen kom hanna å jeffa hit, å så åkte vi iväg till skogen å firade lina i efterskott. fika å mys! åkte hem å tog en promenix med jeffo, så lämnade hon mig en sväng. tog en dusch å sen kom jeffo åter, tillsammans med jojjo. en nostalgikväll med vin å singstar och vi. så jävla glad för dom. mina mest älskade idioter. gick och la oss när natten blev till morgon, och ingen är gladare än jag för att vi tog vara på den här kvällen och gick igenom alla gamla härliga stadier, från nivå på sofijah till baranprogramslåtar.
söndag - sleeeeepover. mysfrulle i form av amerikanska pannkakor, vilken fest. myste lite serier i soffan, sen gled vi ut å tävvlade lite pilbåge. pojkvän kom hem efter ett par dagar i sälen. å jag sov ikapp lite för natten. himla glad för helgen. himlad glad för dom.

tiden sprang iväg, igen

måndag - hade tobi med på en vända till örebro. när jag kom från jobbet borde jag städat men fy va trött, vilade en sväng istället för att orka fixa väggen när pojkvän kom från jobbet. och det blev gjort tillslut iallafall! alla väggar klara. golvet nästa!
tisdag - jobbade östersund
onsdag - jobbade östersund
torsdag - innan jobbet åkte jag förbi hos marris. fick frulle å fika. mystorsdag! 
fredag - ledig fredag, skönt. åkte iväg å hämtade linnea, å så kom jeffa å signe. vi käkade pannkakor ååå så drog den årliga påskjakten igång. en del klukriga lappar att följa med start från brelådan, runt gården, och sen runt halvaa järbo, nästan. sigge var väl inte riktigt njdast i kommun när vi prommat cirkus 3km å inga påskägg var funna. när sista lappen sa tillbaka hem till brevlådan där allting börjat och brevlådan också va tom och en luring då va vi nog nära att bryta ihop, men sen så! slutet gott alting gott, tillslut hittades två små mysägg. vi klädde lite påskris och sen åkte alla hem. jag å rasse satte igång med att baka inför morgonndag, gick väl sådär. sen blev det tacos, masked singer å lite vin. 
lördag - klev upp och käka frulle. sen fixade lite med det sista baket och drog iväg till årsunda för den årliga påskbaktävlingen. hade väl inte riktigt vassaste bidraget med våra psykopatkycklingar, men vi kom iallafall på oavgjord plats på bästa smak, det får vi vara mycket nöjda med! firade Harry i förskott också, stora grabben. sen gled jag å kusinerna vidare hem till ann för tacos å vin. natten blev till morgon och rasse hämtade mig ungefär 8?????
söndag - ja, la väl mig och sov ett par timmar runt 9. vid 14 väckte rasse mig, han hade lagt halva golvet i källaren, super bra!!! sen svirade vi om och åkte iväg till morsfarsan för lite påskmiddag. efter ett par timmar där var jag sugen på solnedgång, och i jakt på den så fick vi för oss att åka mot utkikstornet i skogen utanför svartnäs någonstans. drog dit och insåg väl att det var en del snö kvar på skogsvägarna. bestämde oss för att testa promenera sista biten. när vi var ungefär nästan framme, men solen sen ett tag hade gått ner, fick vi bestämma oss för att ge upp efter ett iallafall bra försök. bättra lycka nästa gång! vart ett litet kvällsäventyr iallafall. har fått lära mig att "när man va liten" sparkade man på gatulyktor så dom slockande ett tag också? skojigt tänkte jag och gjorde ett försök, gick inge vidare. tråkigt men tur va väl kanske det. 

pick up the pieces

måndag - less på snöns återkomst, behöver solen å våren, tack. fick en ny lastis idag. så himla skönt att slippa den lille blå jäveln. även om den nya var alldeles för ny å cool för mig. men man vänjer väl sig. efter jobbet, gled hem å städade. rasse å robin ramlade hem. slipade lite i källaren, rasse drog lite kablar å robin gjorde käk.
tisdag - målade taket nere i källaren, när rasse kom från jobbet så svirade vi om å drog iväg på shoppingtur. robin följde också med. golv stod på priolistan, det kom vi hem utan. men en del annat smått och gått följde med. jag å robin hann riva systemet också, krashade flaskor å lite pinsamheter. jaaarå! stoppade i oss lite max å så åkte vi hem å försökte oss på lite kvällsmålning. vita väggarna vart gjorda. men träväggen som var planerad att betsa(?) fick vi vänta och tänka om med.
onsdag - målade en till omgång vita väggar, sen hade jag planerad date med jeffa å jojjo. jeffa kom först och vi promenixade. sen anslöt jojjo, vi gjorde tacos å myste en film. å lite glassprovning.
torsdag & fredag - jobba östersund
lördag - åkte iväg på ytterligare en shoppagolvvända, sänkte kraven lite och hittade på något att nöja oss med. sen åkte vi förbi hos sigge och firade henne lite i efterskott! skulle hem och måla betsväggen men fick inse att det inte skulle hinnas med. stoppade i mig lite mat och åkte vidare till ockelbo för att fira hanna å edwina. lite vin, lite spel och lite busrigning(!) 
söndag - sov halva dagen och när jag vaknade och va redo att måla väggen som inte blev gjord igår. då hade pojkvän varit uppe med tuppen och slitit med den ena och andra hela dagen så det orkade han faktiskt inte med. vi kikade lite serier, käkade tacos och myste resten av dagen istället.

ibland så börjar det gå när det inte går mer

måndag - efter örebro kom jag hem och heeelt slut gick direkt och la mig, sov tills rasse ramlade hem. vaknade till å så tog vi oss ut på en promme me robin. sen vart det inte mer än serier i soffan. 
tisdag - jobbade östersund å hade me mig en lillebror. super mycket grattis till tobbi som klarat körkortet. va lite nervös att sätta mig bredvid men gick toppen. 
onsdag - jobbade östersund å hade me mig en prakke cowboy igen
torsdag - jobbade östersund, ensam. ett sista pass för veckan.
fredag - ledig fredag, woho!! tidig uppstigning, stacki iväg till vallan med marris. sändrow å bebis joinade också. marris körde omkring på mig å så fikade vi. hem å tog en promme med robin å rasse. ville göra ett ryck i källaren, men på fredagar skulle man bara ta det lugnt å mysa tydligen. dealade till mig med robin att han skulle slippa handla om jag skulle slippa dammsuga, så kom hem till ett nnystädat hem. skura gjorde han också, vilket lyx. sen körde vi på tacos å maskedsinger och lite vin.
lördag - äntligen fint väder efter en veckas skit, å vi stängde in oss i källaren för ett ryck. en vägg har kommit upp, en exrta tur till byggaffären har givetvis åkts, blivit less å prommat, slipat väggar och målat element samt rör. jeffa kom förbi med munkar, UNDERBART. gled över till robin på grillat å vin å lite game.
söndag - sov å sov å sov å kramades, hela dagen. käkade lite, kollade film. kramades å sov lite mera. skulle till boänge å fira signe i efterskott, men sov över det med. så kan det gå ibland. tröttmyssöndag.

RSS 2.0