För hela världen rasar samman men vi dansar o' ler, Berusade på en dröm

har haft en mindre bra vecka. men i måndags drog jag mig iallafall iväg på lunch med eddis å marris och i torsdags va jag iväg till annis, å ännu en ny bebishund. himlamys! stockholm har varit segt hela veckan med. lördag åkte jag å rasse å köpte lite tapeter, nu ska jag få mitt lila rum!! mihhii. kvällen blev det en del öl och en sväng ut. söndag låg vi sängen hela dagen ungefär, nöjd. mamma å tobias hälsade på en sväng på kvällen. hehheh å har köpt julstrumpor åt kissarna, hur mysigt??

-

How did I find you?
You're upside down, I'm inside out
We're opposite, crazy but we just make sense
You're out of sight, I fall behind
We're opposite, crazy but we just make sense
 
You'll go down in history
No one else made sense of me
You know me by heart

-

Even if you see my scars,
Even if I break your heart,
If we're a million miles apart,
Do you think you'd walk away?

Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen

hämtade ju hem stefan, han skulle ha praktik å bodde kvar hos oss hela veckan. jag har jobbat nätterna och annars i veckan har vi nog mest spelat rallyspel. har fått lite sällis ibland. lina va förbi en dag, kakor hade hon med också, guldgumma! va till säljan å träffa mostern å fick käk en dag med.
fredag hade jag lite häng hos jeff, å såklart fredagstacos! lördag va vi till rasse morsfarsan å grillade lite mys, sen kom mackelito å shake å spela lite rally och på kvällen myste vi film å glass i läggan, med jennys, lina å jeff. söndag hade vi slappdag. sov länge å gjorde en kladdkaka iallafall. sen skjutsade vi hem steff. 

Och det är lång väg ner, Och jag skulle aldrig ramla mer

började veckan med att byta den jävla p-staven, sist jag gjorde det var ju lite av en mindre rolighistoria, så va inte direkt tagggad. macke följde med iallafall och efter en del om å men å tårar så är det äntligen gjort. efteråt lucnhade vi kinabuffe! lunchade med marris en dag, hos eddis en dag, skulle luncha med lina men det kom något ivägen. annars jobbade jag stockholm bara. 
 
helgen va det babyshower för shaken å mackelitos lilla beeebis! hängde en sväng med jeff å kramades med min p-ojke. hämtade hem stefan som följde med å jobba sen avslutade vi helgen med pizza i soffan. 

All I know is yesterday is gone

en nattvecka rullade på. myste omkring hemma med rasse. myste film nånkväll med lina. och torsdagen klev jag upp efter natten och körde stockholm åt macke, vilket resulterade i ledig fredag. HUR SKÖNT?
 
fredag - spenderade hela dagen med min gummivän. ramlade in hos henne som fixade mysfrukost vid lunch, bästa. vi var iväg till obo å hälsade på jompa, drog en sväng genom gävle/valbo å shoppade lite. avslutade kvällen med tacos. helt perfekt fredag! 
lördag - upp tidigt tidigt för att åka till söderhamn på ykb. sen var jag förbi hos david å linnea en sväng och slutligen hem å kramas me min p-ojke. 
söndag - iväg till ockelbo å kalasa lite för tobias som ska fylla år. iväg en sväng med lina, vi handlade å käkade munkar. bra helg.


-

Times of trouble 
Gonna find us all 

Maybe blue
Turns to gray 
A smile can chase
The clouds away 

-


RSS 2.0