man skulle nästan kunna tro att jag har semester, som jag glassar omkring

måndag - efter jobbet drog vi raka spåret mot stockholm och nya bilen. det gick åt helvete. den va i fult skick. stannade å spana på ett par andra också, men de va också i dåligt skick. stannade för käk i uppsala. skulle ha kalasat i boänge också. men blev sent hem, och lite annat kom ivägen. 
tisdag - tog en dusch å kollade lite serier till frukosten. sen promenerade vi upp för västerhällarna och runt i skogen. hittade lite ett djur och en bonus, hehe. BJÖRNEN, och ett skelett. åkte en sväng till morsfarsan och sen dumpade rasse mig med jeffa i valbo. när det stängde åkte vi hem till järbo å gjorde käk, david anslöt också. så kikade vi en film. 
onsdag - tidig uppstigning, plockade upp jeffa å david. sen drog vi till gävle och klättrade! skulle säga att rättviks högt å lågt var bättre, även om gävle var helt okej. jag bangade den "svåraste" banan dock, eftersom jag halvdog i ångest sist jag körde den i rättvik. mår så jävla skit av att behöva hoppa rakt ut ner i sista, och stress av folk. men annars var det bra! efteråt drog vi å käkade på nå mysigt ställe i gävle.sen hem å spendera kvällen med att nöta sönder blocket, som om vi inte gjort annat senaste tiden. gjorde en lassagne å myste lite vin.
torsdag - en promme i solen hann vi innan lite lunch å jobb. 
fredag - ledig och konsert stod på schemat! lite fix, lite pizza, lite vin blev det här hemma först. sen åkte vi mot dalhalla med ett stopp i rättvik där vi käkade langos. grym konsert och svinmysigt ställe. hade aldrig varit där och det får högsta poäng av mig. va en eeextra mysigt fredag!! på hemvägen stannade vi till vid max också, hehe. 
lördag - biljakten fortsätter. började i falun, där det såklart gick skit. även om vi kommer göra en dålig affär och vet om det, så skrek det så himla mycket nej i magen här. glad att vi tog oss i kragen och åkte vidare. fortsatte roadtrippen söderut. stannade till vid både ett och två kalkbrott i örebrokrokarna, ulvskalvi kalkbrott och kvinnersta kalkbrott super mysiga båda två!! stalpets vattenfall i Aneby hann vi med också. sen en middag på en pizzeria och tillsut landade vi på ett hotell med en öl i jönköping.
söndag - en hotellfrulle och sen vbörjade vi dagen med en promme längs dunkehallaleden med massa små vattenfall, va supermysigt. åkte vidare till husqvarna fallen som inte rann så värst mycket alls, sen till en bil. och hör å häpna, den fick följa med hem. dyr men mycket bra! åkte tillbaka till husqvarna fallen för pojkvän ville in på museet. sen påbörjades resan hemåt, stannade till i gränna för ett vattenfall i Röttle by. finaste för den här resan! stannade till för Brahehus en gammal slottsruin efter e4an också. sen blev det efter mycket om å men lite käk, en himla god pasta iallfall. men ja.. efter "lite" matletande, en extrakik på muesum, olyckor och sega bilköer, kom vi hem lite senare en tänkt. landade i sängen ungefär en timme innan jobbdags. men gick bra å köra natten ändå!   
- hur fin är inte han, min stora kärlek

sommarliv rullar vidare

måndag - efter jobbet gled jag hem å tog en dusch. plockade lite i hemmet. å när pojkvän kom från jobb gled vi över till brorsan på andra gatan för lite kalasande av barn. femkamp och grill blev det!
tisdag - ledig. satte mig i solen å käkade lite frulle. sen drog jag iväg me sändrow å familyn för lite glassdate. tänkte försöka oss på det "nya" i kunggårn, men väldigt mycket folk gjorde att vi drog vidare till gamla hederliga högbo. å inte klagar vi för det, himla festlig glass blev det! novalie fick lite förskottsfödelsedagspaket också! när jag kom hem gled vi över till robin å fick lite grillat, sen gled vi över till oss och spelade en runda kubb. avslutade dagen med en liten promme.
onsdag - toppenväder så njöt halva dagen i solen. när pojkvän kom från jobbet körde vi en runda pil och diskuterade en massa bilar sen gick vi över till robin å fick grillat å kladdkaka. shoppade hos glassbilen gjorde vi också! mackelito å bebis med, typ halva glassbilen. eheh.
torsdag & fredag - jobbade östersund
lördag - käkade frulle me pojkvän, sen skjutsade han mig till boänge å jeffa. vi duschade å fixade lite sen iväg till gävle. en liten middag på inte en höjdar restaurang för mig, men trevligt iallafall. sen vidare till furuvik och stitelsen. där fick jag mig lite churros iallafall! efter furuvik åkte vi vidare till interpool för lite shuffleboard. och super impad över reasturang/krog toan!!!! vilken fest now days?!
söndag - sov rätt så länge. sen var vi iväg på middag hos morsfarsan. gott med grillat. efterätt va jordgubbbar å glass, dubbel win. sen åkte vi hem å myste en film i soffan. 

det är fel, du var inte klar.

måndag - gled till marris efter jobbet. hon rockade i ordning lite pannkisar, vilken fest! vi gled vidare till eddan som bakade bullar, hennes bullar e ju fest det med. men de tyckte nog inte hon, inte just idag iallafall. hon kämpade på strongt i ett gäng motvindar kan man säga. åkte vidare hemåt å vilade en sväng på soffan me pojkvän. sen tog vi en liten promme å sådär.
tisdag - fick jobba östersund
onsdag - fick ett pass östersund. men innan det var jag förbi hos eddis. för moan fyllde år, 10 hela jävla år. det är så galet så jag vet då inte vad. kan inte fatta att den ungen blir äldre än typ 6? knas. 
torsdag - jobbade östersund
fredag - ledig och begravning. fina håkan, vila i frid. <3 det var tungt, fint å även om det låter konstigt men lite mysigt. vart helt annat att inte ha en begravning i kyrkan, även fast de kändes lite knepigt också. 
efteråt åkte vi hem och kastade ner lite saker i en väska, in i bilen, å så gav vi oss  iväg på en liten billetartripp. låt oss säga att de gick sådär. hängde på en hel del bilfirmor. pojkvän fick fnatt och började tala i att plocka ut en sprillans meeerce, å herre hujedamig. å bilen vi mest ville kolla på, den hann stänga den, för resten av helgen. drog å spanade på skoklostersslott  himla mysigt å spana på slott ju, varför har jag inte gjort det tidigare??? å bredvid slottet låg ett kloster, där familjen som byggde slottet låg i kistor inmurade men som man kunde kolla på??? coolt och sjukt och obehagligt på sammagång??? tillslut hamnade vi i västerås på ett hotell, drack nån öl och sov för natten. 
lördag - hotellfrukost!!! mycket fint. sen rullade vi bilen mot sala silvergruva. köpte en biljett och klev in i någonslags hiss påväg ner 155m i jorden för att spana lite. ååå så går den sönder. ehe, vart lite nervigt kan jag medge. en räddade hiss fick lokalisera och komma för att hämta upp oss. fick klättra över och åka upp igen. fick ta en fika i väntan, för att få veta att hissen ej kommer lagas idag. fick istället gå ner för en 60m på en guidadtur. det va lite coolt ändå de med. spännande! åkte vidare mot fagersta för att kika på ett vattenfall. gick omkring lite och kunde inte hitta på det, när vi förstod, att vattenfallet hade torkat ut. hah, så jävla tråkigt. men hittade ett gäng söta mini bebis grodor iallafall. rullade vidare mot norberg, klackbergs gruvfält där vi vandrade omkring bland lite andra gruvor, genom tunnlar och en super fin "blå grottan". gick lite vilse lyckades vi med också, men gick bra ändå. åkte vidare till avesta å fick i oss lite käk. sen hade vi tänkt lite åka mot ett kalkbrott vid leksand, men vi styrde bilen hemåt istället. ett sista stopp vid kratte masugn, va inte jätte mycket att se. men kryllade av smultron. plockade ihop ett sånt myssommarsmultronstrå!!! sen intog vi soffan, drack ett glas vin, käkade lite popcorn och kollade serier.
söndag - sov halva dagen. tillslut tyckte rasse de räckte så fick lov att gå upp å käkade lite frulle. skulle städa å promma tänkte vi. men blev kvar i soffan tills vi kollat klart vår serie. då tog vi en liten promme innan vi fixade lite käk iallafall. sen åter film i soffan å vila för natten. 

låt sommaren rulla på såhär fint dåå

måndag - efter jobbet gled jag hem å tog en dusch. sen plockade jag undan i hemmet, tvättade, bytte sängkläder å sånt skoj i väntan på att rasse skulle komma från jobbet. när han kom gled vi iväg till valbo, ååååå gjorde oss av med lilla audin. som jag väntat och längtat att bli av med den lilla skiten, kändes de ändå lite lite att lämna ifrån sig den , ehhe. drog en liten ride å kikade bilar lite snabbt, följt av lite max. när vi kom hem tog vi en liten promme me robin, sen hoppade jag äntligen i säng. 
tisdag - körde en natt till. hade motvilligt rasses bil eftersom vi lämna ifrån oss audin igår. haft många och långa genomgångar över hur försiktig jag måste vara och hur lugnt jag måste köra, å jaaa. vad händer direkt då??? joooorå, håller på köra på en räv, lyckas missa och tar istället en fågel. bara en fågel, som tur va, så va ju lugnt. men ändå? hur jävla typiskt? efter en halv natt å en halv dag slöt jag upp med marris iallafall. vi åkte iväg på en tur till rönnåsen å myste till oss lite våfflor. det har vi förökt med i flera år, bättre sent än aldrig. åkte hem å tog en promme med pojkvän. skulle grilla men då kom det lite regn såklart. fick bli lite käk inne å serier i soffan istället.
onsdag & torsdag - köra östersund
fredag - himla trött. sov till tolv ungefär. gick upp å käkade frukost i soffan, sen flyttade jag tillbaka till sängen, hehe. när pojkvän kom från jobbet så rullade vi över till robin å fick lite käk. sen plockade vi med oss mackelito å åkte till furuvik på takida! en konsert, en glass, en öl eller två å lite game. mycket trevligt! 
lördag - pojkvän sov ändå godkänt länge, hade jour men den slapp han åka ut nått på. va på nån bilgrej å jag stannade i sängen, hehe nöjd. satt ute i solen å tog en glas vin å sen drog vi till åmot för vin å grill me annis, emma å jocko. kom ett jävla regn oväder precis när vi anlände, men det gick över och solen återkom. de va vi glada för. mycke trevligt. 
söndag - sov halva dagen. promenixade. kikade serier. kramades

jobb, jobb å marknad

måndag - efter jobbet gled vi till årsunda å firade jeffa med resten av familjen. först tacos, sen kladdkaka med jordgubbar å glass. mycket festligt! 
tisdag - efter jobbet gled jag förbi hos eddan, fick lite käk å lite kidshäng. mycket festligt!
onsdag - efter jobbet gled vi iväg till aqua för middag med hela rassefamilyn. syrran fyllde år å robin också senare i veckan. käkade gott å va mycket festlig personal. jag satt å tjuvade lite pommes från brorsen så dom kom ut å bjöd på lite egna till mig, hehe, skit mysigt ju. 
torsdag - efter jobbet skulle jag ha träffat annis men det skjöt vi på. la mig dumt nog å tog en liten pn. när pojkvän kom från jobbet så tog vi en promme å så grillade vi. det var festligt iallafall! somnade tillslut en sväng inför tack å lov sista natten.
fredag - hade ju bytt  till mig en hel vecka örebro/nattjobb. vilket resulterar i "ledigfredag" nja, alltså. ledig fredagkväll åtminstone. så fredagen var här, å marknaden var kommen! åkte hem från jobbet å hade tappat suget på det mesta, städade lite och skulle precis lägga mig å sova för att faktiskt strunta i marknaden. men så ringde luren å det blev ändrade planer. packa ihop en väska å åkte tillbaka till obo. fick käk av eddis, svirade om och hanna anslöt. mest av allt är ju marknad på deras altan, det är ju det absolut bästa. och det fick jag ju, på sätt och vis åtminstone. vi vandrade vidare till marris en sväng och sen fram. vanliga öltältet visade sig vara dött och det nya är tydligen sjöbacken. funka väl lika bra det. mötte såklart på ett gäng med människor. sen spenderade jag väl typ halva kvällen svinförbannad och äcklad och provocerad och jag blir fan arg medans jag skriver det här, men bråkandes med en hjärndöd idiot. det kanske va dumt, men också lite skönt. lite nattmat sen åkte jag audin hem i sällskap av mina två underbara älskade idioter till bröder, dom är världsbäst. 
lördag - vaknade med en väääääldigt bakis pojkvän. jag va fine, försökte med lite käk men det smaka pyton. sen va jag så fruuktansvärt trött. inte bara efter natten, utan efter hela veckan förmodligen. så sov vidare till ungefär sex kanske? då va jag fit for fight igen. pojkvän, not so muuuuutch, men han ändrade sig ändå. vi drack lite vin på våran altan, spelade lite kort å cb anslöt också. ssändrow kom och vi begav oss mot marknaden igen. ungefär som igår, öltält på sjöbacken och mötte på en hel del massa folk. en saknad idiiot kom fram och sa en del. de va fint även om det är som det är. tappade bort telefonen, de va bara jeff som tagit den. å slutet gott allting gott antar jag. 
söndag - försökte sova halva dagen inför nästa natt, men det gick väl sådär.hade tänkt åka på marknaden men glömde helt???? steff kom förbi med audin. vi käkade pizza å kikade serier. pojkvän körde hem honom å jag försökte sova lite till. sen vart det inte mycket mer.

RSS 2.0