man skulle nästan kunna tro att jag har semester, som jag glassar omkring

måndag - efter jobbet drog vi raka spåret mot stockholm och nya bilen. det gick åt helvete. den va i fult skick. stannade å spana på ett par andra också, men de va också i dåligt skick. stannade för käk i uppsala. skulle ha kalasat i boänge också. men blev sent hem, och lite annat kom ivägen. 
tisdag - tog en dusch å kollade lite serier till frukosten. sen promenerade vi upp för västerhällarna och runt i skogen. hittade lite ett djur och en bonus, hehe. BJÖRNEN, och ett skelett. åkte en sväng till morsfarsan och sen dumpade rasse mig med jeffa i valbo. när det stängde åkte vi hem till järbo å gjorde käk, david anslöt också. så kikade vi en film. 
onsdag - tidig uppstigning, plockade upp jeffa å david. sen drog vi till gävle och klättrade! skulle säga att rättviks högt å lågt var bättre, även om gävle var helt okej. jag bangade den "svåraste" banan dock, eftersom jag halvdog i ångest sist jag körde den i rättvik. mår så jävla skit av att behöva hoppa rakt ut ner i sista, och stress av folk. men annars var det bra! efteråt drog vi å käkade på nå mysigt ställe i gävle.sen hem å spendera kvällen med att nöta sönder blocket, som om vi inte gjort annat senaste tiden. gjorde en lassagne å myste lite vin.
torsdag - en promme i solen hann vi innan lite lunch å jobb. 
fredag - ledig och konsert stod på schemat! lite fix, lite pizza, lite vin blev det här hemma först. sen åkte vi mot dalhalla med ett stopp i rättvik där vi käkade langos. grym konsert och svinmysigt ställe. hade aldrig varit där och det får högsta poäng av mig. va en eeextra mysigt fredag!! på hemvägen stannade vi till vid max också, hehe. 
lördag - biljakten fortsätter. började i falun, där det såklart gick skit. även om vi kommer göra en dålig affär och vet om det, så skrek det så himla mycket nej i magen här. glad att vi tog oss i kragen och åkte vidare. fortsatte roadtrippen söderut. stannade till vid både ett och två kalkbrott i örebrokrokarna, ulvskalvi kalkbrott och kvinnersta kalkbrott super mysiga båda två!! stalpets vattenfall i Aneby hann vi med också. sen en middag på en pizzeria och tillsut landade vi på ett hotell med en öl i jönköping.
söndag - en hotellfrulle och sen vbörjade vi dagen med en promme längs dunkehallaleden med massa små vattenfall, va supermysigt. åkte vidare till husqvarna fallen som inte rann så värst mycket alls, sen till en bil. och hör å häpna, den fick följa med hem. dyr men mycket bra! åkte tillbaka till husqvarna fallen för pojkvän ville in på museet. sen påbörjades resan hemåt, stannade till i gränna för ett vattenfall i Röttle by. finaste för den här resan! stannade till för Brahehus en gammal slottsruin efter e4an också. sen blev det efter mycket om å men lite käk, en himla god pasta iallfall. men ja.. efter "lite" matletande, en extrakik på muesum, olyckor och sega bilköer, kom vi hem lite senare en tänkt. landade i sängen ungefär en timme innan jobbdags. men gick bra å köra natten ändå!   
- hur fin är inte han, min stora kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0